trokut pa kocka i onda selekt role na gamepadu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad izlazi official konami patch 1.02 koji bi navodno trbao popraviti bug delay tipki i tonu jos toga,mjenjanje igraca
sa L1 itd...
Ovi iz Konamia kao da su u zemlju propali...Pas mater!!!!
sta je ba ovo igraci ne lice na sebe :D
mozel mi neko reci kako da popravim ovaj lag koji imam na pesu, jbte koji krc
kad odem na setting sve mi je OK ili GOOD osim procesora gdje mi pise UNABLE a procesor je dual core x2 (2.5)
mozel neko pomoci ?
Hvala !
Opet ti. Rekoh ti da ti je proc loš. Ti naravno odgovaraš sa svojim ultra argumentom."Nisu zahtjevi toliko, PES 13 je letio".
JESU zahtjevi su toliki i traži se procesorske snage. PES 13 sam vrtio na laptopu bez brige. PES 14 sam jedva stabilizirao na računalu slično tvojemu. Nutra je proc INTEL E5200 (2,5), al držim ga na 3,2.
ja al sto onda za minimalnu konfiguraciju trazi procesor 1.8 ?
I mozel se kako namjestiti onda ?
jel došao novi update koji popravlja greške i DC na MLO?
Ljudi gdje da nadjem ovaj registration code registrovan sam na konami id na emailu potvrđeno ali gdje da nadjem registration code?
A što uradi ovaj pesedit patch... igram Master ligu i kad tamo vidim dva Perišića (jedan u Chievu, drugi u Wolfsburgu), dva Olića, dva Ibiševića itd... wtf, ovo se nikad prije dosad nije dogodilo...
A što uradi ovaj pesedit patch... igram Master ligu i kad tamo vidim dva Perišića (jedan u Chievu, drugi u Wolfsburgu), dva Olića, dva Ibiševića itd... wtf, ovo se nikad prije dosad nije dogodilo...
nisu prepravljali igrače,nego su stvorili nove.Odi u edit - players i tamo nades altered players - i tamo su ti svi ovi iz nelicenciranih repki/klubova
zasto se ne moze kupiti igrac u master ligi online u pesu 2014...stalno pise da je neki problem sa serverom..neka mi neko objasni sta je to? jel jos neko ima takvih problema?
Ugasi antivirus....
što se dogodilo sa modricevom facom? najveći fail dosad.... ima li kakav face pack za xbox 360 i ako ima kako se može zamjenit?
Šta onaj lažljivi prevarant Adam Bahati čeka s patchem...
Budu u patchu origigi ili PESEdit složili bare da su igrači iste visine kao i u real life?!? Neki dan ostao šokiran kad sam vidio da su fulali 5 cm.. ajd da fulaš 1-2, ali 5 cm?!
Ako se još nekome Goetze čini premali, stavite mu visinu na 176cm, kolko piše na službenoj Bayernovoj web stranici... ovo mi je tolko zgadilo PES..
Budu u patchu origigi ili PESEdit složili bare da su igrači iste visine kao i u real life?!? Neki dan ostao šokiran kad sam vidio da su fulali 5 cm.. ajd da fulaš 1-2, ali 5 cm?!
Ako se još nekome Goetze čini premali, stavite mu visinu na 176cm, kolko piše na službenoj Bayernovoj web stranici... ovo mi je tolko zgadilo PES..
nisu prepravljali igrače,nego su stvorili nove.Odi u edit - players i tamo nades altered players - i tamo su ti svi ovi iz nelicenciranih repki/klubova
Je, ali mi nije jasno zašto su to išli raditi. Čini mi se da dosad nikad nisu.
Još jedna glupost koju sam primjetio tek danas je to da mi u CL-u i EL-u igraju neki totalno lijevi klubovi kojih uopće nema u igri!
Nekakvi fk ljemorac, chachizmajiu, xaoyiao ili kako se već zovu. WTF?
Još jedna glupost koju sam primjetio tek danas je to da mi u CL-u i EL-u igraju neki totalno lijevi klubovi kojih uopće nema u igri!
Nekakvi fk ljemorac, chachizmajiu, xaoyiao ili kako se već zovu. WTF?
To nema veze sa PESedit. Stvar je u tome da u igri postoje fake klubovi koji se isključivo pojavljuju u CL- i EL-i. To su zapravo pravi klubovi samo bez licenci. Među njima ti je i Dinamo. Sad se ne mogu sjetiti pod kojim kodnim imenom.
Kaj ti je tak smješno?
Po meni je to užasno glup propust... kak teško može biti složiti TOČNO visinu i masu igračima..
ovo je najveće smeće od igre na svijetu.dodavanja ne balansirana i kasne udarci uvijek prejaki dodavanje u for prejako kamera katastrofa jedino je grafika dobra.sreća pa otkrio fifu inače bi još mislio da je pes vrh.
Jel ce popravljat sta u svezi gameplay-a?????golmani,šutevi izvan 16 i takve stvari....
I opet nas je Adam Bahati prevario
I opet nas je Adam Bahati prevario
Nažalost, ništa čudno od njih
Update Konami later on November 15 announced the data pack and patch would be 1.3GB in size combined. They also gave a list of some of the gameplay and kit fixes included in the new PES 2014 Data Pack 2: Gameplay: Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar Goalkeepers: Better reactions to initial save L1 Lob Shot Fix Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed BAL player stats decline fixed x2 speed implemented when substituted in BAL Gameplan cursor speed made faster User online block list increased 3 player on same team controller bug fixed Kit fixes: Barcelona away, Inter home, Motherwell GK Sponsors added for Almeria, Elche and Villarreal
malo sam bio izvan ovih vijesti o PES-u u zadnje vrijeme i sad tek vidim ove informacije i slike vezano za taj novi data pack. Iskreno, ova lica igrača su lošija nego u PES-u 2013. Oni igrači kojima su napravili facu odmah na početku kad je igra izašla izgledaju fantastično, ali ove koje popravljaju naknadno izgledaju preloše.
Gledam recimo onu sliku gdje Alexis Sanchez puca na gol, pa on uopće ne liči na sebe. Na istoj toj slici ne mogu uopće prepoznati sa sigurnošću tko je to iza Alexisa, možda Adriano?
Jeli ono Modrić na jednoj od slika? ne liči nimalo na sebe, isto kao ni Gervinho i još brdo tih igrača koje objavljuju. To su čiste generic face bez detalja.
Generalno lica u PES-u 2013 sa pesedit patchem su bila bolja nego ovo što trenutno imamo u PES-u 2014.
Lica u PES-u 2013 sa pesedit patchem su bila bolja nego ovo što trenutno imamo u PES-u 2014.
Naravno. Jer PES editing je otišao toliko daleko da ekipa napravi stop puta realnije nego u novim igrama. Biti će tako i ove godine kad izađe.
Gledaj ovo: http://oi42.tinypic.com/19sie9.jpg
Lica u PES-u 2013 sa pesedit patchem su bila bolja nego ovo što trenutno imamo u PES-u 2014.
Naravno. Jer PES editing je otišao toliko daleko da ekipa napravi stop puta realnije nego u novim igrama. Biti će tako i ove godine kad izađe.
Gledaj ovo: http://oi42.tinypic.com/19sie9.jpg
sve to stoji, ali izgleda mi također kao da lica u originalnoj PES 2013 igri bez ikakvih patcheva izgledaju bolje nego u PES 2014. Znam to iz vlastitiog primjera jer sam igrao prošle godine PES 2013 sa Barcom pa su svi igrači ličili na sebe iz stvarnosti, to bez ikakvih patcheva kad je izašla igra. A sad gledam ove slike koje objavljuje Konami, totalno su se srozali u tome. A novi je engine, moralo je biti samo bolje što se tiče grafike i detalja. Ja mislim da se samo Konamiju može dogoditi da naprave grafički lošiju iogru od prethodne kad pređu na novi napredniji engine.