Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.008.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
movie kaže...
cale kaže...

cisto me zanima po kojim elementima je tebi on nerealan

Svaka golmanska intervencija je neću reći nerealna nego antigolmanska.  On ne zna što je povaljka niti je ikada koristi.  On ne zna pasti već propada na trbuh .  On ne zna izaći na centaršut a kada to i napravi napravi kao netko tko je prvi puta na travnjaku.  On ne može uhvatiti loptu upućenu njemu u prsa nego je uvijek odbije protivničkom napadaću na noge.  On udarce van 16 m pokušava braniti nogama.  Moji igrači isto ne bi rekao da su nerealni nego glupi.  Oni me ne prate , ne ulaze u prazan prostor , ne otkrivaju mi se niti šire napad već trče na mene ili jednostavno bježe od mene prema svome golu. Sudac ne zna suditi i nije u pitanju aut ili golaut.  Jednostavno ne zna što znači riječ prednost. Potom stegovne mjere donosi samo njemu znanim pravilima. Sam idem od centra prema golu i protivnik me sustigne na nekih 18m od gola i sruši s leđa i u najboljem slučaju dobije žuti , nekada niti njega a ja protivniku uletim na centru u gužvi i odmah dobijem crveni.   Sasvim sigurno realan nije fliper efekt u kojem se lopta luđački odbija od igrača obiju momčadi što me užasno nervira te robot efekt u kojem se igrači na terenu ponašaju potpuno sinkronizirano i jednolično a takvi su im i pokreti.  Jednostavno sterilnost koja uspiješno ubija draž igre !  Trčanje iz godinu u godinu poprima pederske etikete sa štapom u guzici na koje nisam previše obraćao pažnju do trenutka kada sam pokrenuo fifu10 a potom world cup. Nakon toga povratka nema. Smeta me i nerealno trčanje sa štapom u stražnjici.  No moram priznati lijepo podšišane iigrače koji njeguju svoje frizure kao i ulaštene kopačke koje odaju brižne nogometaše u čuvanju svoje opreme te realne dresove bez kojih je nogomet nezamisliv. U tim elementima pes je nedostižan samo izgleda da im nitko nije rekao kako su ti elementi nebitni za nogometnu simulaciju te da drugi ( čitaj fifa) igračima ipak pruža nešto više nogometa od frizura , dresova i kopački. Što to prije shvate , šanse za preživljavanjem će im biti veće.

Jednog vijernog igrača su izgubili prošle godine a znam da nisam jedini ...

Prijatelju kao da si mi pročitao misli i to onda natipkao ovdje. :)))

De vidiš da su tu neki likovi počeli igrat pes od prošle godine, kad se samo sjetim koliko je u ISSu znalo padat po 20 golova na tekmi, e onda se moglo danima pričati o nerealnom. Ovo o čemu mi pričamo su zapravo male zgode šegrta Hlapića, iako i one nenormalno nerviraju, koliko ja samo Bogova i Isusa skrešem na utakmici, iako pobijedim svaku koju igram, no nerviraju takve sitnice. Npr suparnik gubi od tebe 4:0 i on i dalje igra kao da on vodi, kao da je početak tekme, nenormalno. Još jedna stvar, ja npr imam u prvih 14 utakmica master lige 12 pobjeda i 2 nerješene tekme, i prvi put pustim da se utakmica simulira (tj coachu ostavim) on izgubi 3:0 od štajaznam Stokea.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 19:37 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
movie kaže...
cale kaže...

cisto me zanima po kojim elementima je tebi on nerealan

Svaka golmanska intervencija je neću reći nerealna nego antigolmanska.  On ne zna što je povaljka niti je ikada koristi.  On ne zna pasti već propada na trbuh .  On ne zna izaći na centaršut a kada to i napravi napravi kao netko tko je prvi puta na travnjaku.  On ne može uhvatiti loptu upućenu njemu u prsa nego je uvijek odbije protivničkom napadaću na noge.  On udarce van 16 m pokušava braniti nogama.  Moji igrači isto ne bi rekao da su nerealni nego glupi.  Oni me ne prate , ne ulaze u prazan prostor , ne otkrivaju mi se niti šire napad već trče na mene ili jednostavno bježe od mene prema svome golu. Sudac ne zna suditi i nije u pitanju aut ili golaut.  Jednostavno ne zna što znači riječ prednost. Potom stegovne mjere donosi samo njemu znanim pravilima. Sam idem od centra prema golu i protivnik me sustigne na nekih 18m od gola i sruši s leđa i u najboljem slučaju dobije žuti , nekada niti njega a ja protivniku uletim na centru u gužvi i odmah dobijem crveni.   Sasvim sigurno realan nije fliper efekt u kojem se lopta luđački odbija od igrača obiju momčadi što me užasno nervira te robot efekt u kojem se igrači na terenu ponašaju potpuno sinkronizirano i jednolično a takvi su im i pokreti.  Jednostavno sterilnost koja uspiješno ubija draž igre !  Trčanje iz godinu u godinu poprima pederske etikete sa štapom u guzici na koje nisam previše obraćao pažnju do trenutka kada sam pokrenuo fifu10 a potom world cup. Nakon toga povratka nema. Smeta me i nerealno trčanje sa štapom u stražnjici.  No moram priznati lijepo podšišane iigrače koji njeguju svoje frizure kao i ulaštene kopačke koje odaju brižne nogometaše u čuvanju svoje opreme te realne dresove bez kojih je nogomet nezamisliv. U tim elementima pes je nedostižan samo izgleda da im nitko nije rekao kako su ti elementi nebitni za nogometnu simulaciju te da drugi ( čitaj fifa) igračima ipak pruža nešto više nogometa od frizura , dresova i kopački. Što to prije shvate , šanse za preživljavanjem će im biti veće.

Jednog vijernog igrača su izgubili prošle godine a znam da nisam jedini ...

Prijatelju kao da si mi pročitao misli i to onda natipkao ovdje. :)))

De vidiš da su tu neki likovi počeli igrat pes od prošle godine, kad se samo sjetim koliko je u ISSu znalo padat po 20 golova na tekmi, e onda se moglo danima pričati o nerealnom. Ovo o čemu mi pričamo su zapravo male zgode šegrta Hlapića, iako i one nenormalno nerviraju, koliko ja samo Bogova i Isusa skrešem na utakmici, iako pobijedim svaku koju igram, no nerviraju takve sitnice. Npr suparnik gubi od tebe 4:0 i on i dalje igra kao da on vodi, kao da je početak tekme, nenormalno. Još jedna stvar, ja npr imam u prvih 14 utakmica master lige 12 pobjeda i 2 nerješene tekme, i prvi put pustim da se utakmica simulira (tj coachu ostavim) on izgubi 3:0 od štajaznam Stokea.

kad se sjetim kako sam gibao u gratz po nintendo64 i isss i kako je to izgledalo u ono vrijeme bez obzira na količinu golova o kojoj pričaš. Do tada sam mlatio na PS1 a pojavom PS2 i prvog pesa , to su dani bili. Pa onda pojava prvog pesa na pc. I dan danas ih imam sve , originale naravno. No ljubav i tradicija očito nisu dovoljni jer dok su jedni spavali na lovorikama drugi su marljivo radili pa sada s guštom igram world cup koji će i za pes 2011 biti događaj !  Ne volim kada mi mozak sole neki koji nikada nisu kupili originalnu igru.

Ja sam samo zbog pesa kupovao konzole ! Sve pesove u povijesti za ps2 ps3 i pc sam kupio original jer ako nešto voliš i igraš bar dva sata dnevno onda je to zaslužilo da ga kupiš a ne ukradeš s neta.  I zato smatram da imam pravo biti revoltiran i da imam pravo kritizirati nešto što se naziva nogometna simulacija a nema baš nešto previše sa simulacijom pa niti s nogometnom igrom !

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

A da malo kratite citate? Ovako su ogromni.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

brže nabijamo stranice ...

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Bezobzira na to kolko veliki postovi bili uvjek na jednu stranu paše isti broj postova, a to je 30.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Bezobzira na to kolko veliki postovi bili uvjek na jednu stranu paše isti broj postova, a to je 30.

Primljeno na znanje !

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Kak vam se čini ideja da se spoje ova i Fifa 11 teme?

Teže bi se eventualno izgubile, a lakše bi bilo pratiti veliki dvoboj...

Njihovo spajanje ionako nebi imalo direktne veze, a sadržajne itekako, to bi donijelo samo dobre stvari.

Znam da zvuči pomalo čudno spajanje tih dviju tema ali to je naravno samo prijedlog...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

I u ovoj temi naređuješ ljudima da skraćuju citate?  LJudi on to radi to i u drugim temama.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:47 (Kora).
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Njihovo spajanje ionako nebi imalo direktne veze, a sadržajne itekako, to bi donijelo samo dobre stvari.

Znam da zvuči pomalo čudno spajanje tih dviju tema ali to je naravno samo prijedlog...

jako dobar prijedlog..mogli.bii

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Armor kaže...

jako dobar prijedlog..mogli.bii

da, odličan prijedlog, ali kako mergati? Zar ne bi morali novu temu otvarati? To mi je jedino malo glupo, ponovno temu  otvarati.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

I u ovoj temi naređuješ ljudima da skraćuju citate?  LJudi on to radi to i u drugim temama.

Citiranje ("kvotanje") - Od sudionika foruma se očekuje da citiraju s mjerom i uz uporabu mozga. Dugački citati jednog ili više postova s višestruko kraćim odgovorima ili bez njih nisu preporučljivi i prema vlastitoj procjeni i nahođenju moderatori će ih brisati.

17 godina
Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

da, odličan prijedlog, ali kako mergati? Zar ne bi morali novu temu otvarati? To mi je jedino malo glupo, ponovno temu  otvarati.

Ne treba novu temu otvarati, neko od modova jednostavno ih spoji.

Onda ti bude na vrhu pisalo "Ova tema je sadržajno povezana sa n temom".

Obje teme ostale budu kompletne i svoje, samo bude se lakše između njih prebacivati

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 22:13 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Kora kaže...

Ne treba novu temu otvarati, neko od modova jednostavno ih spoji.

Onda ti bude na vrhu pisalo "Ova tema je sadržajno povezana sa n temom".

Obje teme ostale budu kompletne i svoje, samo bude se lakše između njih prebacivati

ajd..onda..slažžemo se..pitajj

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Nego sad sam se sjetil onog testiranja Master lige, rekli su da budu javili 16., jedva čekam i nadam se...

Prijave se zatvaraju sutra u 11 am, to je valjda prijepodne

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Nego sad sam se sjetil onog testiranja Master lige, rekli su da budu javili 16., jedva čekam i nadam se...

Prijave se zatvaraju sutra u 11 am, to je valjda prijepodne

javi dojmove ako te izvuku..si cuo.?Smijeh

17 godina
Tommy_123 kaže...

Naravno da budem, no prije treba mali milijun sreće da uopće dobim priliku zaigrati to...

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

Naravno da budem, no prije treba mali milijun sreće da uopće dobim priliku zaigrati to...

držim fige..naravno..:) Smijeh

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

Sretno.Ako te izvuku, moraš nam dojmove prenest Namigiva

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

U utorak ćemo dobiti točan datum izlaska dema fife11 , iznenađenja su moguća glede brzine pojavljivanja istog

http://fifasoccerblog.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ko pita, ne skita - učinjeno Cool

Prava mala revolucija u svijetu velikih rivala - sad su spojeni Namigiva

Tak i treba, a ne svađa - treba se nadati da budu što ljući rivali ali po pitanju vrhunske igrivosti, tj. kvalitete

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

Ko pita, ne skita - učinjeno Cool

Prava mala revolucija u svijetu velikih rivala - sad su spojeni Namigiva

Tak i treba, a ne svađa - treba se nadati da budu što ljući rivali ali po pitanju vrhunske igrivosti, tj. kvalitete

cekaj jel su te izvukli.ili??

17 godina
Tommy_123 kaže...

A ne znam još, nisam dobil nikakav mail zasad.

Pa do 11 su trajale prijave - još ak su oni neka druga zona...

AM je je prijepodne jel?

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

AM je je prijepodne jel?

da...nadajmo se da dobiš....držim fige..

15 godina
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

AM je je prijepodne jel?

oće to biti testiranje obične master lige ili online ML... (predpostavljam ove druge)

ako te izvuku lijepo snimi malo gameplaya, vidio sam da imaš TV karticu :)

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Armor kaže...
Tommy_123 kaže...

AM je je prijepodne jel?

oće to biti testiranje obične master lige ili online ML... (predpostavljam ove druge)

ako te izvuku lijepo snimi malo gameplaya, vidio sam da imaš TV karticu :)

master lige online

a i netko ce snimiti i stavit na youtube..tako da

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 12:13 (Tommy_123).
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Inače je kod takvih beta u većini slučajeva strogo zabranjeno postanje bilo kakvih materijala, ukoliko to ne dozvoli sam izdavač...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Armor kaže...

Inače je kod takvih beta u većini slučajeva strogo zabranjeno postanje bilo kakvih materijala, ukoliko to ne dozvoli sam izdavač...

uh, baš će to spriječiti bilokoga

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
Armor kaže...

uh, baš će to spriječiti bilokoga

Pa ne velim da bude ali recimo u beti RTR-a (Real Time Racing) ekspresno su izbrisali sve kaj se našlo na YT-u...

Samo da ja upadnem, već se bude nekak prešvercalo par skrinsa :)

17 godina
neaktivan

Ako nikako preko privatnih poruka.. A mogao bi i kakav video Smijeh

15 godina
Armor kaže...

da imaš pravo, ipak je to beta a ne demo... my bad

ma bit će već pacijenata koji će snimit i negdje stavit...

bc2: SaPPhir3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice