PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.525.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Po neznam koji put uzimaju mi chicken dinner cheateri.... No aim headshot i to dva puta(i jos prije toga je bio headshot pa me knocko pa sam se digao)

https://gfycat.com/ScaryColorfulLeafhopper

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kinezi su totalno skužili/razbili igru, imaju sve, insta heal, prolaženje kroz zidove, teren, čudesa od hackova.

Zadnja dva dana stanje je u teškom kur**

Upravo dobio partiju  u squadu s random kinezom čiterom, komedija. Smijali smo se zajedno stanju igre.

BF3 [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 19:45 (pamark).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo sam napisao na Steamu za PUBG i dobio svoj novac natrag:

Minimum 30% of players are cheaters. Unbeleavle on what ways I died in game! I am 53 y.o. and playing FPS games last 20 years end never saw this. I like playing with humans but there is no humans after 5 minutes of playing that game. See https://steamcommunity.com/app/578080/discussions/1/1480982338955245710/?ctp=6
Im Very sorry but situation goes to - to become a cheater and play on or quit...

Dobra igra ali je sada totalno neigriva jer se hack može besplatno skinuti.
Uzmite svoj novac natrag dok još stignete ili trpite frustracije.

Vidi ovo: https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=D3Eton7Feqk

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 19:46 (Rene).

3 0 hvala 1
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
pamark kaže...

Kinezi su totalno skužili/razbili igru, imaju sve, insta heal, prolaženje kroz zidove, teren, čudesa od hackova.

Zadnja dva dana stanje je u teškom kur**

Upravo dobio partiju  u squadu s random kinezom čiterom, komedija. Smijali smo se zajedno stanju igre.

Lik je stavio na kalaš 4x i prigušivač, a M16 u burstu i koristi ga na daljinu sa holo. Nije ni čudo da mu treba hack 

13 godina

Treba bolju zastitu igra, ovo je komedija i ne bih se cudio da igra propadne zbog ovoga kao H1Z1, svaki drugi game naletis na chitera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
danas bio bar 5 puta u top 10, i svaki put ostanem sa cheaterima...pa ovo se širi gore nego pticja gripa....svaki drugi game je cheater...a sto je jos bolje svaki taj cheater ima kinesko ime...bitno da je onaj glavni nest u pubgu kinez pa nece nista da napravi...ma mars
14 godina

Jučer igrali squad i imao sam što za vidjeti: https://streamable.com/rrjkb   

Ofc, Kinez prokleti, ko će drugi. Slažem se sa gore navedenim da ako nešto ne poduzmu u vezi ovoga broj igrača će rapidno opasti to je neizbježno. Meni prvome odmah prolazi volja za igranjem kada znam da ću svaki drugi/treći game naletiti na aimbottera. Ne znam, ne razumijem se dovoljno u to, ali postoje dvije opcije: 1. Developere boli k... za hakere i nemaju pravi sustav za monitoring hakera 2. Nisu sposobni napraviti dovoljno dobru zaštitu (nekako sumnjam da ne postoji rješenje kojim bi se riješilo ove hakerse gamadi).

Igram već godinama fps igre i u svakoj ima hakera(najviše mi se sviđa sustav od rainbow six siege-a gdje piše svaki nickname igrača koji je permaban dobio), ali ovo je prerasta u pravi problem za ljubitelje PUBG-a jer sumnjam da će mi se dati igrati više ako se ovako nastavi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 6:27 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Davor kaže...

Isto vrijedi za gradove s onim golemim kaktusima između zgrada. Već sam se dvaput nasukao na to sranje. Ne pomaže ništa, za popizdit...

zeryx kaže...

također u blizini jednog grada (ne znam kojeg) ima kao mali trokut-rupa u koji se možes sakriti. 

ali cim udes unutra zaglaviš. a drugi mu je išao pomoc pa je umro od padanja...

ja ih nisam htio lootat da i ja ne poginem... :D

Također kod onih ograđenih vodo-bunkera, ako skačete s njih na jednu stranu ste u "trokutu" između ograde i bunkera (niste zapeli al' nemate kamo). Srećom, granatom se da raznjet ograda ali je banana ako se granata odbije. Nemate baš prostora za cover a ograda ostane netaknuta :)

Jedino što još nismo isprobali kod tih zapinjanja je gaženje vozilom u nadi da te kill odbije dalje s mjesta.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
8 godina
protjeran

Udjem u par partija squad i spamam voice chat sa "china nubev vooonnnn" hahhahaha, ljudi lude kad me cuju, neki englez mi je psovao 2 minute pa me roknuo sa lovackom puskom i spominjao mi 10 kineskih pokoljenja hhahaaa. I onda mi dodje kinez i on bi kao sa mnom pricao kineski, obajsnim ja njemu da nisam kinez i sve to, lik se smije, 25 minuta kasnije i 20ak njegovih headshots i eto nama chikena. Komicno je ovo s hackerima postalo.

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja još nisam naišao na hakera a neznam kak vidiš kineza na eu serveru.

Nego igra je puno zabavnija kad se igra u dvoje ili većem teamu. Pogotovo u prvom licu.

Eto, sad samo tako igram.

0 0 hvala 0
16 godina
gnomisa kaže...

Nego igra je puno zabavnija kad se igra u dvoje ili većem teamu. Pogotovo u prvom licu.

Tu mozemo doci do zakljucka ili premalo igras game-ova na dan, ili vecinom nisi u top 10 gdje pogotovo dolazi do izrazaja cheatera...jer oni obavezno ostanu do kraja, samo 1% od njih krepa prije nego li dodu do top 10....i trece , manje je cheatera na fpsu nego tpsu

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 11:12 (dado16).
14 godina
dado16 kaže...
gnomisa kaže...

Tu mozemo doci do zakljucka ili premalo igras game-ova na dan, ili vecinom nisi u top 10 gdje pogotovo dolazi do izrazaja cheatera...jer oni obavezno ostanu do kraja, samo 1% od njih krepa prije nego li dodu do top 10....i trece , manje je cheatera na fpsu nego tpsu

Mi isključivo FPS igramo i eto nađe se i tu govnara.

Baš me jučer pohakso jedan. Uđem u top 8 spazim lika lijevo od mene i legnem u travu da zona zatvori i da vidim kud dalje i puf puf puf i mrtav sam.

Odem na playback i naravno skroz drugi tip me ubio. Radi aim na tagove točno...trčkara bezbrižno a u top 10 je....i naravno kao vrhunac još aimboot ima.

Najgore je da sam imao super poziciju.

Ogadi mi se sve nakon takve runde jer kad uložim 20-30 minuta i onda me pizdek hladno spusti jer je govno skompleksirano ili trol sa previše para dođe mi da obrišem sve skupa.

You should never underestimate the predictability of stupidity
10 godina

nas dvojicu je lik skinuo sa M16 na jedno 300m bez scopea iz aima iz TPP. Ofc obojicu sa headshotom u 2 sekunde..pokusavam doc do death cama al se jos borim sa komandama :D

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sseennoonn kaže...

nas dvojicu je lik skinuo sa M16 na jedno 300m bez scopea iz aima iz TPP. Ofc obojicu sa headshotom u 2 sekunde..pokusavam doc do death cama al se jos borim sa komandama :D

Imaš replay u glavnom izborniku. Otvori replay igre i pogledaj. Snima ti zadnjih 20 matcheva.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 12:18 (mrsmith).
14 godina
neaktivan

Ne igram dugo sad sam u top 12%. Jebiga, ispada da smo bacili pare onda. Ja ne želim igrat igru punu cheatova.

1 0 hvala 0
12 godina

Od 10 rundi u minimalno 2 budu hakeri, pa šta je tu zanimljivo ja ne znan. Još kad sa kalašom sa neke udaljenosti lik dere metak u metak uopće nije očigledan i riješi nas dvojicu za 5 sekundi. Jednu rundu ostanemo nas dvoje i jedan lik sam i on sa 416 pobije nas da ni ne znamo odakle i naravno gledan killcam kad ono on na brdu iznad nas kroz krošnje gađa rafalno sa 416 i pogadja svaki metak a ne vidi se ništa, ja sam ne znan di san sta koliko krošnji ima isprid njega a on nas nije moga vidit nema šanse. Tako da je igra postala dar-mar, na milost i ne milost hakera.

Gamer

0 0 hvala 0
17 godina
mirko111222 kaže...

Od 10 rundi u minimalno 2 budu hakeri, pa šta je tu zanimljivo ja ne znan. Još kad sa kalašom sa neke udaljenosti lik dere metak u metak uopće nije očigledan i riješi nas dvojicu za 5 sekundi. Jednu rundu ostanemo nas dvoje i jedan lik sam i on sa 416 pobije nas da ni ne znamo odakle i naravno gledan killcam kad ono on na brdu iznad nas kroz krošnje gađa rafalno sa 416 i pogadja svaki metak a ne vidi se ništa, ja sam ne znan di san sta koliko krošnji ima isprid njega a on nas nije moga vidit nema šanse. Tako da je igra postala dar-mar, na milost i ne milost hakera.

Od 10 rundi je minimalno 10 chiteri samo nisi dost dugo zivio da ih sretnes.

Nemojte ih zvati hakeri jer to nije hakiranje. To su smrdljivi mali chiteri s malim pimpekima koje maltretiraju u skoli pa lijece komplekse varajuci u igrama jer su nesposobni igrat bez varanja.

99% chitercina bi se eliminiralo kad bi ciganima iz kine zabranili igranje na eu serverima.

13 godina
protjeran

Ja uglavnom igram solo i fpp, od tpp sam odustao prekomplicirano za igranje i dosta cesto se pogubim prebaci u 1 mod pa u 3rd, pa me radi toga ubiju, vidi se i po statistici fpp drasticno bolji statsi, jos da me djeca ne gnjave ponekad da i slusalice stavim..mozete me dodati tko zeli! Stjepanj naravno kaj drugo!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...

mozete me dodati tko zeli! Stjepanj naravno kaj drugo!lp

Dodao bi te da igra dozvoljava botove za napucavanje lp

مرګ ژوبله
8 godina
protjeran

China numbev vooooon!!!

Eye In The Sky
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo za one koji namjeravaju nadograditi  gpu ili cpu zbog Pubg-a fini test procesora i 44gpu-a imate test u 3 najpopularnije rezolucije i na low detaljima, kao sto rekoh i prije gpu s 6gb je danas  must have ako zelite imati barem 60fps avg@ultra(gtx 1060 s 6gb je minimalac za to)

lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 11:58 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Evo za one koji namjeravaju nadograditi  gpu ili cpu zbog Pubg-a fini test procesora i 44gpu-a imate test u 3 najpopularnije rezolucije i na low detaljima, kao sto rekoh i prije gpu s 6gb je danas  must have ako zelite imati barem 60fps avg@ultra(gtx 1060 s 6gb je minimalac za to)

lp

A jel? Ja imam G4560, 2x4GB 2400 memu, GTX 1060 3GB i SSD i igrica mi leti na 1080p sve na ultra. Nikad ispod 70FPSa.

13 godina
Mozda u kupaoni u nekoj kuci di nema niceg drugog okolo 😂
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Mozda u kupaoni u nekoj kuci di nema niceg drugog okolo 😂

Jebe mi se jel mi itko vjeruje. Al rekao sam činjenice.

lp

13 godina
Ako vrc govoris o cinjenicama ajde skoci onda u pecado,školu,pochinki,yasnayu itd. da vidimo tih fanoznih stalnih 70fpsa na ultri.lp
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Ako vrc govoris o cinjenicama ajde skoci onda u pecado,školu,pochinki,yasnayu itd. da vidimo tih fanoznih stalnih 70fpsa na ultri.lp

Svugdje imam isto. Min 60 max preko 80 a vrti se oko 70-75. Igra je dobila dobru optimizaciju zadnji patch dva. Sve mi je na ultra osim shadowsa i foliage. To je na najniže radi spottinga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 19:12 (gnomisa).
13 godina
protjeran
gnomisa kaže...
Doca15 kaže...

Svugdje imam isto. Min 60 max preko 80 a vrti se oko 70-75. Igra je dobila dobru optimizaciju zadnji patch dva. Sve mi je na ultra osim shadowsa i foliage. To je na najniže radi spottinga.

kaj sad spustas lagano detalje da bi se drzao price? imam doma gtx 970, 980, 980ti i gtx 1080ti i 8600k na 5+ghz, sve kako je u gornjem videu

ja mogu potvrditi! naravno pricam o ultra detaljima i 120% scaling-u. 1060 od 3gb je koma za pubg pogotovo s tim slabasnim pentiumom, BN malo zesci!lp

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
gnomisa kaže...
Doca15 kaže...

kaj sad spustas lagano detalje da bi se drzao price? imam doma gtx 970, 980, 980ti i gtx 1080ti i 8600k na 5+ghz, sve kako je u gornjem videu  ja mogu potvrditi! naravno pricam o ultra detaljima i 120% scaling-u. 1060 od 3gb je koma za pubg pogotovo s tim slabasnim pentiumom, BN malo zesci!lp

Vidim i dalje provociraš. Ove dvije opcije tak i tak nemaju neki hit na hardware tako da ih imam i na max ne bi bilo puno drugačije. A sad za mene je ovo završena tema puštam ljude dalje da normalno raspravljaju o igri. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 10:10 (gnomisa).
17 godina
neaktivan
Pa daj jedan SS, video, nekaj...

Uđeš u raspravu, a ljudima koji ti daju dokaze i argumente odgovaraš sa baš me briga, ja sam tak rekao i to tak radi. Smijurija.
7 godina
neaktivan

120% res scaling znaci da se vise ne radi o 1080p.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice