PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ovako imam snimljen video (snimio sam ga preko igre u replays) i kako da ga sad objavim na yt? U folderu od igre nemogu nac taj video a treba mi je je pre presmijesan xD

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PES 2012
Jonja kaže...

Ovako imam snimljen video (snimio sam ga preko igre u replays) i kako da ga sad objavim na yt? U folderu od igre nemogu nac taj video a treba mi je je pre presmijesan xD

Probaj naci u my documents/konami

Kupi Si Tricikl
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Mislim da nemozes izravno  na youtube zbog toga sto je file .bin ,a neznam scim bi mogao to pokrenuti tako da ti  treba neki game cam npr. Fraps ili nesto slicno :) Ako griješim ispravite me :)

Iphone 3GS 8GB
14 godina
neaktivan
PES 2012

Imam original cd-key pa sad može li mi netko poslat link odakle je on skinio igru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matekws kaže...
joze kaže...

Kako stavit normalne igrače u master ligi

Moraš to kupit s pes bodovima. Otključaš samo.

Evo ja sam Jučer kupio igru , odigrao par tekmi i sviđa mi se. Ne šteka , što je najbitnije, par puta došao sa nekim iritantnim ljudima, ali čak sam se i iznenadio kako su njih par igrali, stvarno sam se morao potrudit , zanimljivo je i puno bolje nego recimo na top player ili superstar protiv kompa (tamo znaju tvoj korak 2 sek. unaprijed)

Sve  mi se više i više sviđa. Danas nakon posla pokrećem legends (become a player) preko neta pa da vidimo B-)

jel to ono extra contenet pa pod players. Zašti su uopće to napravili, malo je glupo

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
15 godina
PES 2012

evo sad mi je stigo orginal cd key... jos sad samo da skuzim kako da ga upotrijebim posto mi je ovo 1. put da imam org, i onda halanje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2012

gdje ima kakav site da kupim igru preko download menagera?!

ne zelim niti cd key koji upisujem u piratsku igru, niti da mi paket dolazi doma

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

daj recite mi kako da igram online... sad sam kupio preko base hosta cd key i ovaj kod ispod jos neki... jel trebam ponovno instalirati igricu i upotrijebiti ovaj cd key i gdje treba upisati ovaj drugi kod... ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

Pozz ljudovi..

Kupio i ja dns oriđiđi..

Prvi dojmovi:

Ili sam ja zaboravio igrat PEs ili su ovi napravili tako jbnu igru.

odigrao sam 5 tekmi do sada. Skor mi je za ubit se. 4 poraza i 1 pobjeda.

Na kojoj vi težini igrate?

1 0 hvala 0
16 godina
šofer13_CRO kaže...

Pozz ljudovi..

Kupio i ja dns oriđiđi..

Prvi dojmovi:

Ili sam ja zaboravio igrat PEs ili su ovi napravili tako jbnu igru.

odigrao sam 5 tekmi do sada. Skor mi je za ubit se. 4 poraza i 1 pobjeda.

Na kojoj vi težini igrate?

i meni nije islo na pocetku a bome ni sad nisam nest bolji,ak igram onak opusteno izgubit cu sto posto,moram se bas koncentrirat,inace nema sanse da pobjedim:)

16 godina
neaktivan
PES 2012

Ma cudno mi je sve jer sam fan pesa od pocetka,, imam zadnjih 4 oriđiđi i bas sam znao drilat dan i noc prijasnje pes-eve..

2o11 sam preskocio i on mi jedino fali u kolekciji nisam ga previse ni igrao (par tekmi) i sad nakon jednogodišnje stanke nemogu tocno loptu dodat.. hehe

Na kojoj vi tezini igrate?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ako je itko kupio u međuvremenu neka mi pošalje nick na PM.Ja i frend radimo community pa svi zajedno možemo cup,ligu i ranked 1x1.Što više to bolje :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Imam problem u vezi pes 2012, instalirao sam igru i radi mi i kada igram neku utakmicu dogodi mi se to da mi sve zašteka i više nemogu ništa napraviti nego ugasiti komp...zna li neko u čemu je problem?hvala

'

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Evo ga, ja cu si sada naruciti u Algoritmu oriđiđi. Zna netko za kolko bi mi mogo doci?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Kubi u base hostu, Algoritam je nenormalno skup.

Izašla danas prava verzija PESA u Sloveniji!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozes povecat gp preko "cheat engine".

13 godina
neaktivan
PES 2012

AL u tom base hostu ima samo cd keyevi, kako to funkcionira?? Sta ja moram skinuti piratsku verziju i upisati taj cd key unutra ili sta?{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Nekuzim zasto su svi fascinirani tim videom, neko je editiro Messijeve proslave gola i to je to...

nije da ih ima 120 razlicitih... a o ovom videu pise i na dnevnik.hr

"Ovako imam snimljen video (snimio sam ga preko igre u replays) i kako da ga sad objavim na yt? U folderu od igre nemogu nac taj video a treba mi je je pre presmijesan xD"

Moras ga snimit s frapsom u igri, jer ne postiji player na kojemu mozes gledati video a da nisi u igri.

"Na kojoj vi težini igrate?"

Na superstar (njega mors kupit)

13 godina
neaktivan
PES 2012

koliko otprilike kosta pes u algoritmu???

jer si planiram i ja kupiti pes pa da malo isprobam igrati online

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

Ekipa.. zanima me zasto kad se logiran sa konami id-eom (ocu malo online) uvijek mi pise da je moj PES incopatible? (oriđiđi je)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šofer13_CRO kaže...

Ekipa.. zanima me zasto kad se logiran sa konami id-eom (ocu malo online) uvijek mi pise da je moj PES incopatible? (oriđiđi je)

To je i meni rekao,skini peč 1.01 i iinstaliraj i novi krek  stavi.

16 godina

Ljudi, koji ste za , možemo neki komjuniti složiti pa da malo odigramo tu i tamo.. Javite se na pp tko je za pa ćemo skombinirati nekako.
A sad spavat, dosta Pesa za danas, možda upalim poslije ponoći kad bude sutra {#}

15 godina
neaktivan
matekws kaže...

Ljudi, koji ste za , možemo neki komjuniti složiti pa da malo odigramo tu i tamo.. Javite se na pp tko je za pa ćemo skombinirati nekako.
A sad spavat, dosta Pesa za danas, možda upalim poslije ponoći kad bude sutra {#}

Složen je,dojdi bacamo ligu ili kup .ZGB PROs [CRO] a pass je dinamo86 :D

16 godina
neaktivan

Ej di moram ic da vas nađem?

Sve radi kako treba.. odigro par tekmi online, prehebeno :D

15 godina
PES 2012

Za vas koji neznate kako funkcionira base host!

Imate info pa ih pitajte :D

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 8:07 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

De,jel zna netko jel mogu kupit kljuc na basehostu za pes preko e-zabe? Neda mi se ici u postu i zezat se sa uplatnicama? Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Zasto nema Arsenala, Chelsea u svakom vražjem smeću od PESA, dajte mi linkove od patcheva poredu za yogurt verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Zasto nema Arsenala, Chelsea u svakom vražjem smeću od PESA, dajte mi linkove od patcheva poredu za yogurt verziju.

Prva liga: Arsenal-North London,helsea-London,Man city man blue.

Evo novog patcha :D

http://www.pes-patch.com/2011/10/pesedit-2012-patch-1-3.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:54 (Tommy_123).
17 godina
PES 2012

Reci te mi molim vas moze li se igrati u dvoje preko hamachi-a?

0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

Danas sam skinuo Pes i nerazumijem nešto da li je negi bug ili šta kada počnem igrati Master ligu i uzmem barcelonu, u drugoj ligi sam i igrači svi neki čudni po 60 bodova, nigdje nema messia i ekipe...

Nije youth team nego nešt shebano,  tako sa svakim klubom koji odaberem svi isti igrači {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 13:11 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice