Najjače mi je kad ide raditi Ronaldo chop pa nabije loptu 5 metara od sebe. LOL
PES 2012 gamplay Real Madrid - Milan:
http://www.gametrailers.com/video/real-madrid-vs-ac-milan-gameplay/718478
PES 2012 gamplay Real Madrid - Milan:
http://www.gametrailers.com/video/real-madrid-vs-ac-milan-gameplay/718478
Onaj Ibrahimovićev gol na 1:30. WTF ?!?
Bit će s*anje ko i svake godine, fifa ih dere u svemu, pogotovo u grafici, a o gamplayu da ne pričam.
Mogli su bar malo komentatore izmjeniti. Govore iste rečenice ko iz predhodnog izdanja.
Kako mi je glup uvaj pes,iz svake godine,isto pa na gore i još gore,ništa nisu promjenili,važno da su stavili vrtlare da prije tekme malo uređuju travu,poboljšali animacije i kraj priče.Nikakvih drastičnih promjena u pesu NEMA,koliko ja vidim.Na trenutak sam se ponadao,ali FIFA je miljama i miljama daleko od PESA.
A i zanima me kada god se prekrši igraća on padne na dupe,nevjerojatan nogomet.
Da i u pesu 2011 lol, igrač uvijek pada na dupe i noge u zrak.
Bit će s*anje ko i svake godine, fifa ih dere u svemu, pogotovo u grafici, a o gamplayu da ne pričam.
slažem se da je PES sranje u svemu,ali kad o grafici pričamo tu PES dominira,pogledaj samo izgled lica igrača na PES-u i na FIFI pa mi reci gdje je bolje,ali u svemu ostalom FIFA dominira.
trenutno mi se ne svidjaju ovi klipovi dosta su nerealni
uostalom vidjecemo za 2 mjeseca kad izadje =)) mora biti puno bolje
trenutno mi se ne svidjaju ovi klipovi dosta su nerealni
uostalom vidjecemo za 2 mjeseca kad izadje =)) mora biti puno bolje
Na neko čudo igra izlazi 14.Listopada lol.
jedino novo što sam video u ovim gameplayima u odnosu na PES 2011 je kretanje lopte,malo realnije izgleda,pogledajte onaj gol Barcelone na onom gameplayu,na onom ubačaju sa strane kad je pao gol se to najbolje vidi,malo su promijenili i pokrete igrača,ali to je sve još uvijek umjetno i nerealno,ja se pitam što su oni radili cijelu godinu,pa onoliko bi i ja sam uspio promijeniti.E da,vidio sam i da su promijenili mreže na golovima.
jedino novo što sam video u ovim gameplayima u odnosu na PES 2011 je kretanje lopte,malo realnije izgleda,pogledajte onaj gol Barcelone na onom gameplayu,na onom ubačaju sa strane kad je pao gol se to najbolje vidi,malo su promijenili i pokrete igrača,ali to je sve još uvijek umjetno i nerealno,ja se pitam što su oni radili cijelu godinu,pa onoliko bi i ja sam uspio promijeniti.E da,vidio sam i da su promijenili mreže na golovima.
Stavili su i vrtlare da im čiste travu prije tekme,? o.O
e da,i kamermani se pomiču tijekom utakmice.
e da,i kamermani se pomiču tijekom utakmice.
To je njima važno ušminkat specijalne dodatke za tekmu,a gameplay ništa.Strašno.
Nove licence za pes 2012 - full liga sarges+leverkusen, cska and more
Čini se da će biti dostupna i portugalska liga a tri kluba će biti fully licenced(Benfica, Porto, Sporting).
Novi timovi u other teams: Genk (Belgium), Standard Liège (Belgium), Bayer Leverkusen (Germany), Wisła Kraków (Poland), Oţelul Galaţi (Romania), CSKA Moscow (Russia), FC Zürich (Switzerland), Trabzonspor (Turkey).
Čini se da će biti dostupna i portugalska liga a tri kluba će biti fully licenced(Benfica, Porto, Sporting).
Novi timovi u other teams: Genk (Belgium), Standard Liège (Belgium), Bayer Leverkusen (Germany), Wisła Kraków (Poland), Oţelul Galaţi (Romania), CSKA Moscow (Russia), FC Zürich (Switzerland), Trabzonspor (Turkey).
za licence se ne brinem,tu ce bit kvalitetnih pečeva,al sta je je,gameplay je osto isti ko i na 11,zalosno ekipa hoce sam zaradit
i Španjolska liga će biti cijela licencirana,svi klubovi,tako piše na tom linku.
Ma ja ću igrat i PES, zbog modova. Evo sad igram Pes 2011 s pes edit patchem 3.7 i predobro je, dresovi su novi, transferi....šteta što nema i Fifa modova takvih...
Ma ja ću igrat i PES, zbog modova. Evo sad igram Pes 2011 s pes edit patchem 3.7 i predobro je, dresovi su novi, transferi....šteta što nema i Fifa modova takvih...
Ima, kako ne?? Ima i u FIFA-i takvih modova. Recimo pogledaj ovdje, naći ćeš mnogo raznih patcheva. Od dresova, transfera, lopti, patika, lica, gameplay modova itd.
uopće se više ne opterećujem,uzeti ću FIFU original i i igrati pravu nogometnu igru,a ne ovo umjetno,neprirodno i totalno shebano sranje od igre.Oni umjesto da se unaprjeđuju,oni svake godine rade sve goru igru,ne mogu vjerovati.Kad se samo sjetim PES-a 6,koja je to igrivost bila,PES je tada bio miljama ispred FIFE,a sad je potpuno obrnuta situacija.
Jedino dobro u novom pesu su nove mreze na golovima :)
Jedino dobro u novom pesu su nove mreze na golovima :)
Istina,to su se sjetili popraviti,iako neznam zašto su to bili uopće mijenjali,u prijašnjim nastavcima (do PES-a 6) su bile mreže kao ove što će sad biti na PES-u 2012,to je sve što su napravili u ovom novom PES-u,i dodali su još opciju da se kamermani miču tijekom utakmice,drugo je sve identično kao i u PES-u 2011.Baš me zanima što su oni radili cijelu godinu.