PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 115.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Može pitanje svim ljubiteljima pesa,i meni fifa nije davno došla na komp,točnije otkad sam zaigrao pes3 :) Zanima me da li postoji neka kombinacija tipki da bi igrač napravio volej?Ja sam rijetko kada uspio volej i to kada mi je igrač sam to izveo,a vidim po internetu jako velik broj takvih golova p ako neko zna da li postoji neka finta ili je to jednostano kao dođe lopta,unaprijed hvala.p.s.da li netko zna kao da si igrač podigne loptu da mu malo odskoči pa je udari?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
RE: PES 2009 (pc)
ridikul kaže...

Može pitanje svim ljubiteljima pesa,i meni fifa nije davno došla na komp,točnije otkad sam zaigrao pes3 :) Zanima me da li postoji neka kombinacija tipki da bi igrač napravio volej?Ja sam rijetko kada uspio volej i to kada mi je igrač sam to izveo,a vidim po internetu jako velik broj takvih golova p ako neko zna da li postoji neka finta ili je to jednostano kao dođe lopta,unaprijed hvala.p.s.da li netko zna kao da si igrač podigne loptu da mu malo odskoči pa je udari?

Baš i ne!

Volej udarce ti je najlakše napraviti iz kornera-nabaciš loptu skroz prema rubu šesnaesterca i to malom snagom (naravno visoka lopta) i velike su ti mogućnosti ak to dobro izvedeš-čak i za škarice! Ali obavezno moraš samo na tren stisnuti tipku za udarac, ak je držiš dugo, ne bude dobro!
Sretno
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

Hvala,što se tiče škarica tu imaš i točnu fintu kako napraviti.To sam davno bio našao za PES6.Leđa prema golu,strelica u smjeru gola i R2 kocka mislim ili tako nešto,uglavnom...

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Imala ti je finta da sam sebi dignes loptu jedino tako mozes zabit ili jednostavno kad ti neko nabaci loptu da ti sjedne na vole druge nema.
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
PES 2009 (pc)

Postoji li način da se uključi vsync na ovoj igri, na demu sam mogao uključiti dok na full verziji mi je grayed out. Stvarno me nervira ona štrafta sto ide po ekranu... Inače extra igra, a fifu ne igram mislim od 2000. god.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

finta u pes 09 da si dignes loptu, lijevi stick dole-gore

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoka kaže...

Postoji li način da se uključi vsync na ovoj igri, na demu sam mogao uključiti dok na full verziji mi je grayed out. Stvarno me nervira ona štrafta sto ide po ekranu... Inače extra igra, a fifu ne igram mislim od 2000. god.

ja sam uključio u control panelu grafičke vsync....   i sad je ok.....           nisam mogao naći u igri...
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Bas mi je drago da je Bruno stavio ovu sliku jel se jasno vidi razlika u grafici, eto SOS pogledaj samo sliku kako izgleda trava na PES zivlje nego na FIFA-i i kako kopacke leze na travi, a ne na FIFA-i di imas osjecaj da igras na betonu a ne na travi.

To je baš zato što nisam uključio 3D travu, a razlika između likova jest zato (meni ček u FIFA-i izgleda bolje) što su postavke na Medium, a neke čak na low.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...

@ SOS

Pa sta si se ti na tu Fifu zapalio. Ako ti je dobra igraj ju. Nekima se ocito ne svida. Po meni je nekako dosadna, nema te atmosfere kao PES.

Isto tako taktika mi puno manje igra ulogu. Pomaknem cijelu obranu prema napadu i nista se ne dogodi, obrana stoji gotovo jednako kao da taktiku ni mjenjao nisam.

Uostalom, kakve su ti ove gluposti sa SS-ovima. Kako mislis pokazat fiziku sa slikama. Mogu ti dati gotovo iste slike takve iz PES-a. Sta mislis da tamo igrac ne moze past kao ovaj u FIFA-i ili ?

+ Evo dolje slika Ronaldinha iz PES-a ... meni u Fifi ne izgleda bolje ...

Za mene ce ostati i dalje samo PES. Probao sam i jednu i drugu igru i jednostavno PES mi je daleko ispred. U 2009 je opet nesto otezano zabijanje golova, sto je po meni OK. Koliko god su lijepi, ne volim pretjerano one golove sa 40m koje sam s lakocom zabijao sa Rooney-em ili C. Ronaldom u 2008 ...

@ Armor

Joj kada se sjetim ISS 2. Prelegendarno. Jos ga negdje imam, samo kad bi PS one mogao osposobiti ...

Već sam nešto napisao u vezi s grafikom... iako "ona" nije tako jako važna no igra svoju ulogu. Baš zbog fizike je FIFA realnija jer je to (uz umjetnu inteligenciju...) jako važna. Fizika u FIFA-i baš stvara atmosferu i realnost, te je skoro svaki gol drugačiji. Također taktika igra važnu ulogu jer se lakše igra s boljim nogometašima, a neki su brži, neki sporiji, a oni koji su najbolji mogu izvoditi "trikove". Nije baš toliko taktika nevažna u novoj FIFA-i. "Reklamiram" (ovo nije doslovno, tako da mi ne date karton itd..) FIFA-u 09 jer je dobra i baš me to tjera da kad vidim da je netko poljuje nastavljam "naglašavati".

Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
 Već sam nešto napisao u vezi s grafikom... iako "ona" nije tako jako važna no igra svoju ulogu. Baš zbog fizike je FIFA realnija jer je to (uz umjetnu inteligenciju...) jako važna. Fizika u FIFA-i baš stvara atmosferu i realnost, te je skoro svaki gol drugačiji. Također taktika igra važnu ulogu jer se lakše igra s boljim nogometašima, a neki su brži, neki sporiji, a oni koji su najbolji mogu izvoditi "trikove". Nije baš toliko taktika nevažna u novoj FIFA-i. "Reklamiram" (ovo nije doslovno, tako da mi ne date karton itd..) FIFA-u 09 jer je dobra i baš me to tjera da kad vidim da je netko poljuje nastavljam "naglašavati".

SOS tebi bi bilo najbolje da odes radit za EA i reklamiras za njih FIFA-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 16:20 (cak_Norris).
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže..
SOS tebi bi bilo najbolje da odes radit za EA i reklamiras za njih FIFA-u.
 To je sve što ćeš reći?(?) Plač
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
 A sta bi da ti kazem, sta god da ti kazem ti ces izmislit nesto novo, ko sa grafikom da je na low postavkama( vec kad je tolko hvalis mogo si stavit na high pa da se i mi uvjerimo).Belji se
17 godina
neaktivan

Samo da kaže fifina grafika na pc je nula i da je ne znam koliko dobra ja je neću igrati na pc-u.

Sad što se tiče PES-a manje više isti vrag kao prošle godine, uzmeš zvijer od igrača i siluješ sa krila.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
SOS kaže...
 A sta bi da ti kazem, sta god da ti kazem ti ces izmislit nesto novo, ko sa grafikom da je na low postavkama( vec kad je tolko hvalis mogo si stavit na high pa da se i mi uvjerimo).Belji se
 Trenutačno sam na drugom računalu. I stvarno je na Medium. Te 3D trava nije uključena... Staviti ću sliku, kad ću imati prilike.
Ozbiljno...
17 godina
ridikul kaže...

Hvala,što se tiče škarica tu imaš i točnu fintu kako napraviti.To sam davno bio našao za PES6.Leđa prema golu,strelica u smjeru gola i R2 kocka mislim ili tako nešto,uglavnom...

Istina, to je tak radilo u PES 6 ali u 09. mi nije za sad upjelo.
Treba biti jako precizan dugi pass da to uspije, a to je teško!
Ma dobar je PES 09 kad se malo više igra-ali jako težak.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

SOS

ti si valjda jedan na tisuću ljudi koji će reći da je FIFA bolja od PES-a.

Trubiš o nekakvoj fizici cijelo vrijeme, a da nemaš blagog pojma ni što je fizika. Trubiš i o j*benoj koliziji koja je toliko nebitan faktor, samo lijepo izgleda. Samo da se zna, tvoja famozna "kolizija" bolje izgleda u PES-u nego u FIFI.

I evo ti sada, žalio si se na recenziju Sporea, kako je Račić bio nedovoljno objektivan i sl., a sad ispadaš licemjer zato što braniš FIFU samo zato što se tebi sviđa, a ne želiš sagledati cijelu stvar objektivno.

Većina kritičara (barem oni nepristrani) će ti reći kako se FIFA već ohoho godina nije promijenila i da isto sranje prodaju već godinama.

Uostalom, po tvom pisanju se vidi da imaš oko 10 godina i da si totalno nezreo tako da nema smisla s tobom raspravljati...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 17:33 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Istina, to je tak radilo u PES 6 ali u 09. mi nije za sad upjelo.
Treba biti jako precizan dugi pass da to uspije, a to je teško!
Ma dobar je PES 09 kad se malo više igra-ali jako težak.
 Meni je drago da je tezak jer iskreno zadnjih par PES -a su bili sve laksi,neznam za vas ali bar ja kad sam igro protiv kompa rijetko je ko proso ispod 5-0.Tako da sam samo u zadnje vrijeme igro protiv frendova jer mi vise nije bio gust igrat protiv kompa.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

SOS

Trubiš o nekakvoj fizici cijelo vrijeme, a da nemaš blagog pojma ni što je fizika. Trubiš i o j*benoj koliziji koja je toliko nebitan faktor, samo lijepo izgleda. Samo da se zna, tvoja famozna "kolizija" bolje izgleda u PES-u nego u FIFI.

I evo ti sada, žalio si se na recenziju Sporea, kako je Račić bio nedovoljno objektivan i sl., a sad ispadaš licemjer zato što braniš FIFU samo zato što se tebi sviđa, a ne želiš sagledati cijelu stvar objektivno.

Većina kritičara (barem oni nepristrani) će ti reći kako se FIFA već ohoho godina nije promijenila i da isto sranje prodaju već godinama.

Uostalom, po tvom pisanju se vidi da imaš oko 10 godina i da si totalno nezreo tako da nema smisla s tobom raspravljati...

Slazem se s tobom ali ja jos mislim da je SOS izrazito pametan decko koji je jednostavno skuzio(prije svih nas) da ako hvali fifu ce izazvat raspravu i nabijat postove.Svaka cast ali samo nerazumjem kad si tocno posto ljubitelj fife jer ako se nevaram na jednim od prvih postova si napiso da ti je PES bolji.Namigiva
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

SOS

Bebo jedna! Čini se da jedino na ovom forumu ima hrpa ljubitelja PES-a. Nemate se ničim opravdavati, pa govorite laži. Dosta vas nije igralo FIFa-u i trabunja. Pogledaj, pa ćeš vidjeti da ima hrpa recenzija koje su ocjenili FIFA-u 09 bolje od PES 09. Mnogo se promjenila te baš zbog fizike ima veću realnost. Koji je faktor osim "nebitne" fizike itd. glavni itd...
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
 Slazem se s tobom ali ja jos mislim da je SOS izrazito pametan decko koji je jednostavno skuzio(prije svih nas) da ako hvali fifu ce izazvat raspravu i nabijat postove.Svaka cast ali samo nerazumjem kad si tocno posto ljubitelj fife jer ako se nevaram na jednim od prvih postova si napiso da ti je PES bolji.Namigiva
 Nisam napisao da je PES 09 bolji nego to što vi odmah pljujete po FIFA-i, a čak je, ako je za neke neznatno lošija i bolja FIFA 09. Što ti to znači nabijanje postova, što bi time uopće mogao postići? NIsam ti ja dečko nego tinejđer.
Ozbiljno...
17 godina
SOS kaže...
i_rambo_plache kaže...

SOS

Bebo jedna! Čini se da jedino na ovom forumu ima hrpa ljubitelja PES-a. Nemate se ničim opravdavati, pa govorite laži. Dosta vas nije igralo FIFa-u i trabunja. Pogledaj, pa ćeš vidjeti da ima hrpa recenzija koje su ocjenili FIFA-u 09 bolje od PES 09. Mnogo se promjenila te baš zbog fizike ima veću realnost. Koji je faktor osim "nebitne" fizike itd. glavni itd...
Fizika
SOS kaže...
cak_Norris kaže...
 Nisam napisao da je PES 09 bolji nego to što vi odmah pljujete po FIFA-i, a čak je, ako je za neke neznatno lošija i bolja FIFA 09. Što ti to znači nabijanje postova, što bi time uopće mogao postići? NIsam ti ja dečko nego tinejđer.
Pa ti dupliciraš i nabijaš postove ak baš tako hoćeš.
A Fifa 09 i PES 09 su rame uz rame jer ovo je najbolja Fifa od one 98.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Koji je faktor osim "nebitne" fizike itd. glavni itd...
Fizika

Wff?

Napokon. Jedino što mogu reći jest napokon je netko shvatio, a mogli bi isprobati, pa da stvarno to vidite sami.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Armor kaže...
 Koji je faktor osim "nebitne" fizike itd. glavni itd...
Fizika

Wff?

Napokon. Jedino što mogu reći jest napokon je netko shvatio, a mogli bi isprobati, pa da stvarno to vidite sami.
 FIFA se je poboljšala, ali svako ima svoje mišljenje, i nekome je FIFA loša, nekome super kao tebi, neko je neće probat itd. A sada molim da se vratimo PES-u, a ne FIFA-i!
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo igram ja Pes online, i svaki put kad nekog dobijam on se disconnecta i ja ne dobijam bodove, pa sam malo frustriran, a osim togo i laga sve...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Meni je ovaj PES zakon!Puno je teži nego prethodni(što mi se sviđa).Teže je prolaziti igrače,a i teže je gol zabiti,bolji su golmani.Ali mi je najveći minus da se nisu mogli još malo potruditi pa barem sve transfere rješiti kako treba.Ševa u Chelseu,Wright Philips isto.Ćurluka u Cityu..Šteta što su s time malo pokvarili odličan dojam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo ovak, vidim da ovaj SOS stvarno nema pojma. Evo ovako SOS, ja mislim da ti nikad nisi igrao nogomet ili ga nemas pojma igrati. Eto, upravo to. Gle, evo recimo da u FIFA-i ima dobra fizika. Evo, i kak se to sad da primijetiti? Igra je doslovno drvena, igraci ne vrse medjusobnu interakciju da se to moze primijetiti, lopta leti ko najvece govno, ali isto tako je ogromna, tako da igracima dode do koljena. Aj samo pogledaj kad pogodis stativu/precku u igri... isuse koja sranje fizika lopte.

Iskreno, novi PES stvarno, ali stvarno je toliko dobar da mi dode da vristim kad igram - apsolutno je igri dao - SLOBODU. A FIFA... nemam rijeci. EA na FIFA-i nije mijenjao nista konkretno na PC-u od verzije 2005. U FIFA-i ima toliko skripti da su je mogli nazvati SKRIPTA 2009. FIFA je arkada za djecu, nema tu nogometnog stiha, nema osjecaja kao da igrate sa timom, nema tog faktora sa suigracima, jednostavno.. smece. Iako je to najbolja FIFA, to ne znaci da je bolja od PES-a. Cak i FIFA na PS3/XB360 ima tu drvenost i meni je to recimo smijesno kao osobi koja igra nogomet. Smijeh, smijeh...

SOS, da ne duzim, nemas pojma, i bolje se ispricaj ljudima za svoje gluposti sto pricas...

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
17 godina
el_manana kaže...

Evo ovak, vidim da ovaj SOS stvarno nema pojma. Evo ovako SOS, ja mislim da ti nikad nisi igrao nogomet ili ga nemas pojma igrati. Eto, upravo to. Gle, evo recimo da u FIFA-i ima dobra fizika. Evo, i kak se to sad da primijetiti? Igra je doslovno drvena, igraci ne vrse medjusobnu interakciju da se to moze primijetiti, lopta leti ko najvece govno, ali isto tako je ogromna, tako da igracima dode do koljena. Aj samo pogledaj kad pogodis stativu/precku u igri... isuse koja sranje fizika lopte.

Iskreno, novi PES stvarno, ali stvarno je toliko dobar da mi dode da vristim kad igram - apsolutno je igri dao - SLOBODU. A FIFA... nemam rijeci. EA na FIFA-i nije mijenjao nista konkretno na PC-u od verzije 2005. U FIFA-i ima toliko skripti da su je mogli nazvati SKRIPTA 2009. FIFA je arkada za djecu, nema tu nogometnog stiha, nema osjecaja kao da igrate sa timom, nema tog faktora sa suigracima, jednostavno.. smece. Iako je to najbolja FIFA, to ne znaci da je bolja od PES-a. Cak i FIFA na PS3/XB360 ima tu drvenost i meni je to recimo smijesno kao osobi koja igra nogomet. Smijeh, smijeh...

SOS, da ne duzim, nemas pojma, i bolje se ispricaj ljudima za svoje gluposti sto pricas...

Misliš pogrešno!
Možda SOS i nema pojma o simulacijma nogometa ali ni tvoja objašnjenja nisu na mjestu...
Zbog čega je igra u novoj Fifi "drvena"?
Ajd objasni to malo dulje i konkretnije!

Igram PES od početka pa znam, igram i Fifu ponekad...ali mi je dosta da vidim i odigram barem malo ove najvnovije pa znam=ova Fifa VALJA!
Uvjeri me u suprotno!
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo napokon dobio FIFA-u da se i uvijerim dal valja, imo mogu rec da nije losa.Ali meni ima nije ni blizu PES-a(mozda zato sto sam fan PES pa negledam objektivno).Probaj te je mozda ce se nekom i svidjeti i malo za opustit se nakon naporne tekme na PES-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
el_manana kaže...

Misliš pogrešno!
Možda SOS i nema pojma o simulacijma nogometa ali ni tvoja objašnjenja nisu na mjestu...
Zbog čega je igra u novoj Fifi "drvena"?
Ajd objasni to malo dulje i konkretnije!

Igram PES od početka pa znam, igram i Fifu ponekad...ali mi je dosta da vidim i odigram barem malo ove najvnovije pa znam=ova Fifa VALJA!
Uvjeri me u suprotno!

Hm... od cega da pocnem. Recimo, u FIFA-i kod drveno znaci: evo npr. uzmes izvodjenje kornera. U FIFA-i igraci stoje postrojeno i ne pokusavaju se na neki nacin naguravati i odavati znakove zivota, vec, tek kad puknes loptu, dolazi do neke kvazi interakcije. Igracev slabiji trk izgleda presmijesno, ko neka metla, ali zaista. I sto je najjace, aj pogledajte koja je zapravo brzina kojom igrac trci, a kako zapravo mice noge pri tom trku... bzvz.. Ma ne znam sto da kazem, ne znam se izrazit. PES djeluje rastimano, slobodno, a takav i jest. FIFA jednostavno ima previse skripti. Ma u prvih 2 min kod igre sam odmah dosao do zakljucka. Igrao sam u neko vrijeme, jer mi je tak bilo prosle godine s PES-om i u novoj FIFA-i nisam nasao trunku nogometa. Ima FIFA grafiku i fiziku (koja bolje i da ne postoji), ali cemu to. Ta igra je za klince. Pucanje i sve to... slobodnjake da ne spominjem.. stvarno smijesno. Ja ne znam zaista kako ti se FIFA moze svidjati. Nije da vrijedjam, ali zaista, ja tek poslije PES-a ne mogu pogledat igru. Isuse, riga mi se na FIFA-u... :/
i'm going back to 505...
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Svako ima svoje misljenje ali ja isto ne znam kako se nekom moze svidjati fifa, bar ne kuzim kako se znalcu nogometa moze svidjati fifa. Probo sam igrati fifu ali opet ne vidim nista dobroga u njoj ali bas nista to je tako mrtva igra. Isto mi dodje da se izrigam. Bogataš

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice