Path of Exile 2

poruka: 202
|
čitano: 34.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Path of Exile 2

Ja imam preko 170h :) tko hoce neka se javi pa mozemo i skupa. Witchhunter lvl 70, Titan lvl 75, Mageblood lvl 46, i Monk lvl 30

Tretnutno igram Titana na level 75  s time da sam se s Hulk formom prebacio doslovno na Crossbow merka i sada grindam ko mutav da dobijem dobre iteme... 

Negativna stvar igre je svaki char dva puta od akta 1 do akta 3 da dodes do end game dijela. Druga stvar koja mi ide na jetra je doslovno slabo bacanje currencya s kojim mozes trejdat za bolji gear itd... uglavnom ovdje mi se cini da bolje prolaze ljudi koji trejdaju za "prave pare" na marketu je 5 eura jedan divine... za 1 divine te ljudi boostaju da imas sve asc pointse... za josa par divine i tvoj char ide u nebo.. pa ti reci... negi gearovi koje sam vidio kostaju preko 200 divine.. kako molim te eto meni su u 170h igre bacila doslovno samo 2. jbga je ne mogu ici na visoke mape, mozda nesto krivo radim... lol... Do tier 5 mape mi ne baca nista dobro, boostam ja te mape dobrano ali 0 bodova

I treca stvar mi je preskup respec chara... trebas imati 300k golda da to napravis za lvl 70 chara otprilike.

U suštini ima stvari za napredak ali ovo je daleko najbolji arpg za mene do sada.

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2025 10:46 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
Path of Exile 2

Skino sam prvog bossa, nema rijeci za sada sve je topcina vise manje, svaka ima ćas kaj su napravili, doslovno kopirali Diablo II i nesto iz d4 i nabrijali sveeeeeee!
Jedino ne kuzim ovo za health, jel postoje jos neke bočice da imam u inventoriu ili je to to s tom jednom kaj imas, malo mi to bezveze!
Nigdje ne vidim sve statse za oruzje i sve ostalo kao u diablu osim kad predem misem na neki item ili je to sve?
Town portal je nemoguce prekinuti i to bi trebalo maknuti. wasd qwert + mis je malo nezgodan i lose izgleda kao cudne kretnje u dii, i dalje se konstantno nalazim da klikam po ekranu ko debil pa to sve izgleda zbagirano

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile 2

Sa monkom sam dosao do lvl 86 . Bosseve topi ali za mape nije bas . Pa sam presao na sorca kojeg  sam par u dana digao na lvl 90.

Sljedeci char je Witch pa Merc.Sa altom sam presao kampanju 2 puta u 10-ak sati jer ide puno lakse kad dijelis stash od prvog chara sa hrpom opreme .

Za potpuni dozivljaj sam pratio buildeve jer sam bio zapeo vec na Act 2 . Ne svidja mi se jedino sto se mnogo vremena i dalje mora provesti van igre , jer puno stvari igra jos uvijek ne objasnjava.A na trejdu sam u pocetku znao provesti po cijeli dan .

Éire
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 mjeseca
Re: Path of Exile 2
DukeOs kaže...

Sa monkom sam dosao do lvl 86 . Bosseve topi ali za mape nije bas . Pa sam presao na sorca kojeg  sam par u dana digao na lvl 90.

Sljedeci char je Witch pa Merc.Sa altom sam presao kampanju 2 puta u 10-ak sati jer ide puno lakse kad dijelis stash od prvog chara sa hrpom opreme .

Za potpuni dozivljaj sam pratio buildeve jer sam bio zapeo vec na Act 2 . Ne svidja mi se jedino sto se mnogo vremena i dalje mora provesti van igre , jer puno stvari igra jos uvijek ne objasnjava.A na trejdu sam u pocetku znao provesti po cijeli dan .

Jedno pitanje jer već imaš nekoliko likova , zanima me ako se atlas mapa isto dijeli kada alt završi kampanju !?  

14 godina
Path of Exile 2

Kada zavrsis Act 3 na  cruel tezini .Doryani quest je zbugiran. 

Éire
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam 200 sati u igri i jos ucim mehanike igre. Mislim da je lakse onima koji su odradili poe 2.. za sada mi je jedini challenge bio diablo 2 kojeg sam zavrsio stotinu puta ali ovo je next level
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile 2

Poz ekipa, ja jučer kupio igru. Čini se super, i ovaj wasd movement mi je malo čudan, ali čini mi se masu bolje tako igrati nego klasično sa mišem.

Btw., provjerio sam temu da se ne ponavljam ako je već napisano i čudi me da nitko nije napisao: svi stashevi koji ste kupili u POE1 prenose se u POE2 (uz neke iznimke - pročitati dolje) što je vrh stvar. Čak da mi dosadi igrati poe2 (to je do mene, zadnjih godina mi igre ful brzo dosade, tako da bacim pare praktički ) zaslužuju da ih se podrži sa ovih 27€ za early access samo zbog te odluke.

Izvor: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3589069

"How will my stash tabs from Path of Exile 1 work in Path of Exile 2?

Stash tab purchases made in Path of Exile 1 will be available in Path of Exile 2, where relevant. For example, a special league-related stash tab might not be available in Path of Exile 2 as that content does not exist there.

We will be updating applicable stash tabs in Path of Exile 2, and stash tabs like the currency stash tab will hold different items to what it holds in Path of Exile 1.

Stash tabs become remove-only when logged into a different platform where you don't own them."

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2025 12:40 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Path of Exile 2

Prva 3 acta i boss fajts su odlicni bas sam uzivao, end game treba jos posla tu i fixeva ali sve u svemu odlican early access .
POE1 nisam igrao u ovaj sam stukao vec 150 sati od izlaska.

1 0 hvala 0
10 godina
DukeOs kaže...

I ja monka igram,neki ring onaj sto ima freeze/shatter combo je brutala za clearati trash mobove doslovno kad proca 1 shota 20 mobova.

4 godine
Baldurion kaže...

Poz ekipa, ja jučer kupio igru. Čini se super, i ovaj wasd movement mi je malo čudan, ali čini mi se masu bolje tako igrati nego klasično sa mišem.

Btw., provjerio sam temu da se ne ponavljam ako je već napisano i čudi me da nitko nije napisao: svi stashevi koji ste kupili u POE1 prenose se u POE2 (uz neke iznimke - pročitati dolje) što je vrh stvar. Čak da mi dosadi igrati poe2 (to je do mene, zadnjih godina mi igre ful brzo dosade, tako da bacim pare praktički ) zaslužuju da ih se podrži sa ovih 27€ za early access samo zbog te odluke.

Izvor: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3589069

"How will my stash tabs from Path of Exile 1 work in Path of Exile 2?

Stash tab purchases made in Path of Exile 1 will be available in Path of Exile 2, where relevant. For example, a special league-related stash tab might not be available in Path of Exile 2 as that content does not exist there.

We will be updating applicable stash tabs in Path of Exile 2, and stash tabs like the currency stash tab will hold different items to what it holds in Path of Exile 1.

Stash tabs become remove-only when logged into a different platform where you don't own them."

meni je wasd totalno debilno i izgleda gore nego kretnje u prvom diablu a žalili su se na dii kaj se tice izbjegavanja neprijatelja tj bosseva ionako mis pomaknes u tu stranu da bi "dođao" po meni prirodnije izgleda i bolje je izvedeno, s wasd stvarno cudno izgleda. Prakticki svejedno ionako bosevi rade jednu po jednu akciju nije ovo cod

15 godina
Meni je wasd tolko dobar da vise ne mogu ic nazad na klikanje.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina

2 2 hvala 1
4 godine
Path of Exile 2

Obavezan loot filter za poe, svakako produbljuje igranje i osjecaj nagradivanja kao u diablu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2025 9:13 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile 2

Porbao sam pokreniti Diablo 4 nakon 200 i kusur sati u POE 2.. i ne znam sta bi rekao ugasio sam je za 2 minute, POE 2 mi je otvorio oči a toliko sam davao kredita Blizzardu reko bit će bolje..ccc

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Diablo pored ovog zgleda kao da je zapeo u prošlom stolječu.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Boris grozni kaže...

pa koja je zadnja dobra igra od blizza? SC2.
 Nije iznenađenje više ,firma je osrednje loša vec dugo vremena.

Isto vrijedi za Bethesdu i ostale govnare lijene.

16 godina
Boris grozni kaže...

trebat ce dosta vremena da poe2 zasja u pravom svjetlu

patch notes sta su izasli se mogu okarakterizirati kao potez u pravom smjeru. problem je sta je taj potez poprilicno minimalan, cak i mlohav. treba puno stvari popravit, pocevsi od melee, zatim trials of suckmydick, duzina kampanje, one life per map itd.

a gdje su ostale stvari koje su veliki problem kao manjak ingame loot fitlera (oslanjanje na 3rd party solucije je degutantno), trading koji je u kurcu, te ostale elemente.

tek su se vratili sa godsnjeg tako da ocekujem konkretnije stvari tamo u drugom mjesecu

It is not who you are, it is who you know.
4 godine
Path of Exile 2

Igra je vec u ovom stanju sahranila cijelokupni Diablo svijet, naravno inspiracija im je bila da pokopaju napokon DII i sve sto ima veze s tim, ja kao teski fanboy Diabla mogu reci da su uspjeli!
Hrpetina stvari, levela i opcenito je doslovno prekopirana i napravljena jooos bolje, ima stvari koje nema jer nas je Blizzard na to naviknuo pa mi fale(necu ih nabrajati), ja sam uglavnom vise sp tip, i tu i tamo bacim neki mp s ekipom no diablo 5 ako su ga i poceli raditi neka se ugledaju na Poeii a kad bude final to ce biti tesko nadmasiti za sljedece desetljece kao sto je u svoje vrijeme bio DII

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 18:40 (Boris grozni).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Boris grozni kaže...

Igra je vec u ovom stanju sahranila cijelokupni diablo svijet, naravno inspiracija im je bila da pokopaju napokon DII i sve sto ima veze s tim, ja kao teski fanboy Diabla mogu reci da su uspjeli!
Hrpetina stvari, levela i opcenito je doslovno prekopirana i napravljena jos bolje, ima stvari koji fali jer nas je Blizzard na to naviknuo pa mi fale, ja sam uglavnom vise sp tip tu i tamo bacim neki mp s ekipom no diablo 5 ako su ga i poceli raditi neka se ugledaju na Poeii a kad bude final to ce biti tesko nadmasiti za sljedece desetljece kao sto je bio DII!

Misliš da će raditi Diablo 5? 

Možda bi to bilo najpametnije jer Diablu 4 nema spasa , ne vidim svijetlo na kraju tunela za tu igru

Intel 80286
14 godina
Path of Exile 2

Nece blizzu pomoci ni d10 , samo lobotomija .. sve dalje sto idu sve su gori  . Bobbijeva skola , laz i pohlepa .

GGG izda patch od 6.9GB za poe 2 alphu gdje promijene milion stvari za mjesec dana,a blizzu je trebala 1 god samo da srede layout dungeona koje su i dalje jad i bijeda naspram poe1-2. 

Éire
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
DukeOs kaže...

Nece blizzu pomoci ni d10 , samo lobotomija .. sve dalje sto idu sve su gori  . Bobbijeva skola , laz i pohlepa .

GGG izda patch od 6.9GB za poe 2 alphu gdje promijene milion stvari za mjesec dana,a blizzu je trebala 1 god samo da srede layout dungeona koje su i dalje jad i bijeda naspram poe1-2. 

diablo 4 je u krizi identiteta. napravili ogromni open world koji je u principu samo helltide i njegove varijacije da bi kad nafarmas sve sto ti tamo treba zavrsio radit pit. 

s druge strane, idu prema casual aspektu, sta s jedne strane nije toliko lose. sad mi trenutno dobro dode da pricekam daljnja poboljsanja u poe2, a to ce bit brat bratu tjedan, eventualno dva i ti si gotov sa d4

It is not who you are, it is who you know.
4 godine
Path of Exile 2

Bog te maaaaazoooooo, kakva igretina, koja grafika s neeeeebrojeno detalja, fizika, kakav level dizajn, kakvi bossovi, znaci igra je nesto stravicno i ovo ce definitivno biti benchmark za sljedecih 10+ godina a tek sam u 2 gradu u Lost Cityumajko kristova kaj nam je Blizzard prodavao ovih 25 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2025 8:56 (Boris grozni).
Moj PC  
8 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice