Ja imam preko 170h :) tko hoce neka se javi pa mozemo i skupa. Witchhunter lvl 70, Titan lvl 75, Mageblood lvl 46, i Monk lvl 30
Tretnutno igram Titana na level 75 s time da sam se s Hulk formom prebacio doslovno na Crossbow merka i sada grindam ko mutav da dobijem dobre iteme...
Negativna stvar igre je svaki char dva puta od akta 1 do akta 3 da dodes do end game dijela. Druga stvar koja mi ide na jetra je doslovno slabo bacanje currencya s kojim mozes trejdat za bolji gear itd... uglavnom ovdje mi se cini da bolje prolaze ljudi koji trejdaju za "prave pare" na marketu je 5 eura jedan divine... za 1 divine te ljudi boostaju da imas sve asc pointse... za josa par divine i tvoj char ide u nebo.. pa ti reci... negi gearovi koje sam vidio kostaju preko 200 divine.. kako molim te eto meni su u 170h igre bacila doslovno samo 2. jbga je ne mogu ici na visoke mape, mozda nesto krivo radim... lol... Do tier 5 mape mi ne baca nista dobro, boostam ja te mape dobrano ali 0 bodova
I treca stvar mi je preskup respec chara... trebas imati 300k golda da to napravis za lvl 70 chara otprilike.
U suštini ima stvari za napredak ali ovo je daleko najbolji arpg za mene do sada.