Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 454.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Evil Access kaže...

Ovo je igrica ljudi. Koji crni trud, znoj i suze ? Get a life. 

Zasto mu nisi dao da igra quick play ili arkadu?

14 godina

Slažem se, definitivno je ova sezona najgora po pitanju trollova i toksičnosti. Eto ja ne znam kako, zašto, ali, prošle sezone bio sam u platini (2 pobjede do Diamond-a), ove sezone nakon placement matcheva koji su me stavili malo niže (kao i svaki put) i dalje sam bio u platini, i onda slijedi veliki pad. Sad sam na 2170, kaj se dogođa ja ne znam, omjer pobjeda i poraza mi je 30-49, to je katastrofalan win rate od 38%, prošle sezone sam imao 53%. Skoro svaki meč dobijem neku vrstu debila u momčadi, ali ako sam ih ja dobio, mora ih dobiti i protivnička momčad jer inače nešto ne valja sa svemirom, ili je ovo nevjerojatan niz nesreće...kaj god da bilo itekako je demoralizirajuće, i pada želja da uopće upalim OW.

Ali sve više mislim da sam u pravu, i da se ni ne isplati igrati u prvom dijelu sezone, jer se vrate trollovi i ostala gamad. Kako odmiče sezona tako oni odlaze jer im dopizdi, a oni koji igraju "ozbiljno" ostaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Ovo ja način na koji se provodi slobodno vrijeme. Tipa imaš roštilj i onda ti dođe klinac od 6 godina i popiša ti se po mesu koje si spremao sat vremena. Naravno da bi popizdio. To što ti ne možeš shvatiti da ljudi ulažu svoje vrijeme da se zabave pobjeđujući u ranked modu ne znači da je u redu da dođeš i pokvariš im zabavu. iskreno se nadam da će ti taj mali zasrat puno više od tastature i miša.

17 godina
Evil Access kaže...

Kao prvo ovo nije igrica nego igra.

Kao drugo competative mode je mode rankova, gdje ako igraš solo itekako treba truda, znoja, volje, vježbe a na kraju i "suza" da bi se dizao na ljestvici.

Kao treće vidi se da nisi nikada igrao ništa ozbiljnije i nemaš pojma što je istinski gaming.

8 godina
protjeran

Ak hocete igrati ozbiljno ima full premade i gotovo. Zapravo ovi u overwatchu su i dobri i pristojni, koliko mogu biti hahahaa, kada sam pustio malog da igra Siege, joj tamo likova, ne mogu da shvatim da se ljudi mogu tako uzbuditi oko igrica. Opustite se i uzivajte. Kiss

...
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema to veze sa uzbuđivanjem, ali očito si i ti balavac pa ti nema smisla objašnjavati neke stvari. Kiss
11 godina

Frajeru ja tebe ne shvacam zasto mu jednostavno nedas da igra quick play ili arkadu jer to nitko ne shvaca ozbiljno nitko se nece ljutit ako si los,koji k moras davat da igra competetive gdje se ljudi TRUDE doslovno unistavas njihov trud i ako vidis da se ljudi zale onda znas da ne radis dobru stvar ako tebe boli ona stvar za nesto ne mora znacit da boli i drugog.Nitko ti ne kaze da nedas dijetetu da igra vec mu daj da igra quick play ili arkadu jer to su modovi koje je blizzard stavio da ako ti nije pobijeda bitna i samo se zelis zajebavat ili vijezbat nekog heroja.Sa razlogom je igra podijeljena na quick play i competetive,quick play je napravljen za zajebanciju a competetive je napravljeno da ljudi igraju ozbiljno da testiraju svoje vjestine u igri da vide koliko su dobri u usporedbi sa drugima igra se takticno,slozno kao tim.Sljedeci put kad ti dodje mali daj mu da igra quick play ili arkadu jer to je osmisljeno da se igra za zajebanciju tako nece nikoga ostetit svi ce biti zadovoljni ti,mali i ona ostala petorica skojima ce igrat.Nemoj da se vise ponavljam u ovoj temi dosadan sam sam sebi vise.Hvala.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Evil Access kaže...

Ak hocete igrati ozbiljno ima full premade i gotovo. Zapravo ovi u overwatchu su i dobri i pristojni, koliko mogu biti hahahaa, kada sam pustio malog da igra Siege, joj tamo likova, ne mogu da shvatim da se ljudi mogu tako uzbuditi oko igrica. Opustite se i uzivajte. Kiss

Sorry ali nisi u pravu,ima nas starijih igraca i tesko je skupiti nekada 2-3 covjeka a ne 6 to sto netko nema full premade ne znaci da mu je ok upropastiti partiju.
Nismo se uzbudili samo ti pokusavamo objasniti da naprosto nisi u pravu u ovome slucaju,ako si zrela i inteligentna osoba shvatit ces zasto ako nisi neces i to je to ukratko.

Neka se djeca igraju imaju svako pravo ali stavljati malca u competative gdje ce ga zgaziti i nece se naigrati uopste nema smisla nikakvoga unistavas partiju 11 igraca i svome malcu uzivanje jer ce samo kill cam gledati.

8 godina
protjeran

Blago se vama, ali stvarno. Igrica, to je igrica, kakvo upropastavanje cega?! Zavidim ljudima koji se mogu sekirati oko igrica. Da mi je vas mozak da se malo odmorim u zivotu...

...
Moj PC  
1 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
HAL kaže...

1. Ubacio si nekog mutavog klinca od 6 godina u igru u kojoj on nema kaj trazit i upropastio par meceva za ostalih 9 ljudi.

Sve potpisujem osim ovog podcrtanog jer je posve nepotrebno.

Battlenet - TheProdigy#2234
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 20:24 (Zemljanin).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je vise bilo opisno stanje bilo kojeg klinca u ovakvoj igri. Realno vjerojatno trckara okolo i stisce bezveze.

Malo me naljutio takav bezvezan pristup, jer i sam znam kak je to kad imas jednu osobu koja ti doslovno trosi vrijeme u igri...
12 godina
neaktivan

Ljudi vidite da vas lik trolla,dont feed him....Ako ne trolla onda je idiot svje vrste

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
HAL kaže...
To je vise bilo opisno stanje bilo kojeg klinca u ovakvoj igri. Realno vjerojatno trckara okolo i stisce bezveze.

Malo me naljutio takav bezvezan pristup, jer i sam znam kak je to kad imas jednu osobu koja ti doslovno trosi vrijeme u igri...

Kuzim kolega :-)

Battlenet - TheProdigy#2234
8 godina
neaktivan
Promster kaže...

Slažem se, definitivno je ova sezona najgora po pitanju trollova i toksičnosti. Eto ja ne znam kako, zašto, ali, prošle sezone bio sam u platini (2 pobjede do Diamond-a), ove sezone nakon placement matcheva koji su me stavili malo niže (kao i svaki put) i dalje sam bio u platini, i onda slijedi veliki pad. Sad sam na 2170, kaj se dogođa ja ne znam, omjer pobjeda i poraza mi je 30-49, to je katastrofalan win rate od 38%, prošle sezone sam imao 53%. Skoro svaki meč dobijem neku vrstu debila u momčadi, ali ako sam ih ja dobio, mora ih dobiti i protivnička momčad jer inače nešto ne valja sa svemirom, ili je ovo nevjerojatan niz nesreće...kaj god da bilo itekako je demoralizirajuće, i pada želja da uopće upalim OW.

Ali sve više mislim da sam u pravu, i da se ni ne isplati igrati u prvom dijelu sezone, jer se vrate trollovi i ostala gamad. Kako odmiče sezona tako oni odlaze jer im dopizdi, a oni koji igraju "ozbiljno" ostaju.

Jesi li siguran da problem nije u tebi?

Opasna je to varijacija prema pogoršanju - oko 800 sr-a i 15% winrate nema šanse da je netko toliko propao samo zbog trollova, griefera i ostalih idiota ili puke loše sreće.

Možda se nisi prilagodio na novu meta, neznam koje heroje igraš pa nemogu tvrditi u čemu je problem, ali ovo je jedino ako si bio boostan do platine prošlu sezonu pa te sad mmr nabija na niže, ali i s utegom lošeg skrivenog mmr-a ne bi ovoliko propao. Neznam-

Ili možda ovu sezonu jednostavno nisi odigrao kritični broj partija koji bi statistiku vratio na normalu. Nije isto ako odigraš 50 partija pa 30 izgubiš (40%) ili odigraš 500 partija pa 260 izgubiš (48%).

11 godina
D-wook kaže...

Opasna je to varijacija prema pogoršanju - oko 800 sr-a i 15% winrate nema šanse da je netko toliko propao samo zbog trollova, griefera i ostalih idiota ili puke loše sreće.

Možda se nisi prilagodio na novu meta, neznam koje heroje igraš pa nemogu tvrditi u čemu je problem, ali ovo je jedino ako si bio boostan do platine prošlu sezonu pa te sad mmr nabija na niže, ali i s utegom lošeg skrivenog mmr-a ne bi ovoliko propao. Neznam-

Ili možda ovu sezonu jednostavno nisi odigrao kritični broj partija koji bi statistiku vratio na normalu. Nije isto ako odigraš 50 partija pa 30 izgubiš (40%) ili odigraš 500 partija pa 260 izgubiš (48%).

Moguce je spusit 800sr samo na trollovima ja sam prije dvije sezone sa 3100 pao na 2400 95% gameova sto sam igrao imao sam trolla u timu ili leavera i nakon tjedan dana uspio sam se dignut na 3300.Igrao sam cjelo vrijeme isto nisam ja postao nista ekstra bolji u tih tjedan dana samo poanta je u tome da je solo q cista sreca nema veze sa skillom ti mozez 20 partija za redom izgubit ako te stalno matchmaking spaja da igras sa trollom ili leaverom isto tako mozez pobijedit 20 partija za redom a da nemas pojma igrat jer su ti protivnici bili trollovi ili leaveri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 22:47 (The_K).
8 godina
neaktivan
The_K kaže...

Moguce je spusit 800sr samo na trollovima ja sam prije dvije sezone sa 3100 pao na 2400 95% gameova sto sam igrao imao sam trolla u timu ili leavera i nakon tjedan dana uspio sam se dignut na 3300.Igrao sam cjelo vrijeme isto nisam ja postao nista ekstra bolji u tih tjedan dana samo poanta je u tome da je solo q cista sreca nema veze sa skillom ti mozez 20 partija za redom izgubit ako te stalno matchmaking spaja da igras sa trollom ili leaverom isto tako mozez pobijedit 20 partija za redom a da nemas pojma igrat jer su ti protivnici bili trollovi ili leaveri.

E, ali se kao i u tvom slučaju opet sve vrati na normalu tijekom vremena. Koliko god partija odigraš sa trollovima, toliko ih odigraš i protiv njih tako da to nije odlučujući faktor u određivanju sr-a. Naravno, opet sve to uz pretpostavku dovoljno odigranih partija jer kao i što sam rekao, ako se u beskonačnost gleda omjer poraza i pobjeda zbog trollova je isti, a varijacije tog omjera na uzorku od više od 300 (100 h) mečeva su pretpostavljam zanemarive, trebao bih točno izračunati brojke, ali negdje je to tako.

Iako trolleri i leaveri postoje, neispravno je tvrditi da se netko zbog njih nemože popesti u ranku. Pa ja sam se osobno soloq sa više od sto sati igre u 3. i u 4. sezoni popeo od 1800+ na 2800+, a ciljanje i preciznost su mi strani pojmovi i ne mejnam DPS-ove što znači da sam potpuno ovisan o timu.

I zbog toga tvrdim da nitko nema pravo opravdavati svoj lošiji ranking sa trollovima uz uvjet da je sa dovoljnim brojem odigranih mečeva isključio tu varijablu iz rezultata. Iz iskustva mogu reći da sr ranking najviše ovisi o tome koristiš li voice chat i da li igraš u premadeu.

11 godina

Ma za rank up treba nac 5 ljudi i penjat se snjima dokle se da i kad stanete na nekom ranku onda sve odjebatt i nac bolje ljude i mic po mic eto te u grandmasteru hahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

A sto se tice ovog omjera trollova protiv kojih igras i sa kojima igras za to isto imam komentar poceo sam ove sezone brojat gameove koje prelako dobivam ili prelako gubim(ako se to desi to znaci da jedan od timova ima trolla ili boostanog igraca)dosao sam do 36 gameova za redom koje saam prelako dobio ili izgubio otkad sam poceo brojat bio sam na 3250 sad sam na 2987 sto znaci da sam vise puta ja imao trolla ili boostanog igraca u timu.Kao sto sam vec rekao igrica je jako dobra ali sve mi se manje igra samo zbog toga gameovi su uzasno nezanimljivi kada vec znas tko ce pobijedit u prvoj minuti igre,blizzard ozbiljno mora razmislit o matchmakingu kako ga popravit jer ova brojka od 36 nezanimljivih gameova za redom je katastrofa

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Mislim da su tebi kriteriji po kojima si brojao te partije ili pogrešni ili previše rigorozni. Ako ja u platini ove sezone većinu svojih partija igram gdje kvaliteta momčadi odlučuje protivniika, kako bi i trebalo biti, teško mi je vjerovati da si ti u LOW DIAMONDU i HIGH PLATINI sakupio čak 36 uništenih mečeva i to UZASTOPCE?

Mislim, neznam sad kako drugi i pretpostavljam da je sve moguće, ali prvo što mi je palo napamet da napišem nakon tvojeg posta je da si popizdio i da pričaš gluposti. Još ajde da si rekao da si u bronzi gdje se igra kao da je QP, ali ti si već u malo ozbiljnijem ranku tako da.....

Moja procjena je ovako odokativno da igram 50% normalnih mečeva sa neizvjesnim rezultatom, 20% mečeva gdje je razlika između kvalitete prevelika iako svi daju sve od sebe, i 30% mečeva koji su uništeni zbog leavera, trollova itd. U goldu i niže je gora situacija jer nema komunikacije i svi igraju ono što žele, a ne ono što treba pa se sjećam da sam svaku drugu tekmu strepio hoću li dobiti Hanza koji nemore ništa pogoditi ili Soldiera koji može još manje, ali kojeg se bar protivnici boje jer je meta pick.

Da zaključim, ja sam sa matchmakingom i razinom trollova u platini prilično zadovoljan u usporedbi sa prijašnjim sezonama.

0 0 hvala 0
11 godina
D-wook kaže...

Mislim da su tebi kriteriji po kojima si brojao te partije ili pogrešni ili previše rigorozni. Ako ja u platini ove sezone većinu svojih partija igram gdje kvaliteta momčadi odlučuje protivniika, kako bi i trebalo biti, teško mi je vjerovati da si ti u LOW DIAMONDU i HIGH PLATINI sakupio čak 36 uništenih mečeva i to UZASTOPCE?

Mislim, neznam sad kako drugi i pretpostavljam da je sve moguće, ali prvo što mi je palo napamet da napišem nakon tvojeg posta je da si popizdio i da pričaš gluposti. Još ajde da si rekao da si u bronzi gdje se igra kao da je QP, ali ti si već u malo ozbiljnijem ranku tako da.....

Moja procjena je ovako odokativno da igram 50% normalnih mečeva sa neizvjesnim rezultatom, 20% mečeva gdje je razlika između kvalitete prevelika iako svi daju sve od sebe, i 30% mečeva koji su uništeni zbog leavera, trollova itd. U goldu i niže je gora situacija jer nema komunikacije i svi igraju ono što žele, a ne ono što treba pa se sjećam da sam svaku drugu tekmu strepio hoću li dobiti Hanza koji nemore ništa pogoditi ili Soldiera koji može još manje, ali kojeg se bar protivnici boje jer je meta pick.

Da zaključim, ja sam sa matchmakingom i razinom trollova u platini prilično zadovoljan u usporedbi sa prijašnjim sezonama.

Na tebi je da mi vjerujes ili ne.Ja sam samo brojao jednostavno matchmaking me nimalo ne nagradjuje uostalom diamond je pun boostanih ljudi zato mislim da je takva razlika u svakom gameu.Evo pogledaj kako me jucer matchmaking stavio https://prnt.sc/flgmb4.Ispricavam se na losoj kvaliteti.Taj game sam izgubio u 5 min nista nismo mogli ovi moji su se cak regroupali jednu rundu ali poslije toga samo ulijetavanje solo kao muha bez glave.

14 godina
D-wook kaže...

Sumnjam da je problem u meni, nisam mjenjao heroje koje igram, komuniciram što više kao i prijašnju sezonu. Heroje koje igram nisu baš mijenjali, a ni njihove countere. Igram nažalost samo solo Q, tako da me niko nije boostao.

Igra je stvarno zabavna u 3pm, ali community je katastrofa i uništava samu igru. Mislim da matchmaker treba doradu isto kao i puno strože kazne za trolove i leavere. Da se baš svaku rundu mora imati 3 DPS-a je katastrofalno (moguće je pobjediti tako, ali timskim radom, kojeg kao što svi znamo nema baš previše), što bi bilo da još i ja želim igrati DPS???

10 godina

Igra je prestala bit zabavna kad su djeca privučena grafikom navalila, nažalost. Jedino kako bi mogo zaigrat OW ponovno je da imam full team s normalnim ljudima pa čak i djecom, samo da nisu toksični isprdci. Ima ih i među djecom i među odraslima. Par puta sam probo apdejtat i opet zaigrat, ali jednostavno nije zabavno više.

13 godina

Ja sam evo pao sa 2400 na 2100 zadnjih dana... I sad mozda je istina da bi se to ustabililo da nastavim igrat, tj dosao bi vjerojatno do platine pa i iznad, ali je stvar u tome sto mi uopce ubije volju za igranjem kad 2-3 igre zaredom izgubim radi leavera. Znaci igre u kojima nam je dobro islo i nije bilo nikakvih problema i onda odjednom leave. Tako sam izgubio zadnjih 150 bodova. A da ne spominjem junk mainove sa 1500 ratingom koji igraju s nesposobnim gold prijateljem, i iz nekog razloga sam UVIJEK u timu s takvima. Znam, statisticki bi takvi trebali bit u mojem timu 50% vremena, ali na ovih 15-20 igri koje sam odigrao taj postotak je vise nekih 90% nego 50%... i onda mi se jednostavno vise neda jer je doslo do toga da imam grc u zelucu kad ulazim u comp match, i onda i ja losije igram i to je sve skupa downward spiral...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Meni je totalno ispario onaj filing "e idem bacit partiju biće jebeno". Nijedan play mi nije zabavan, ko da je dosadila igra prebrzo. Šteta. Kad se sjetim da sam igro cijeli dan samo OW, a sad ga ni ne gledam.

14 godina
neaktivan

nikako se popest ovu sezonu sa trenutnih 2800 na diamond, znači leavera i trollera na lopate 

evo par mojih novijih filmića

jedan reinharth s kojem valjda najmanje igram od svih heroja uključujući mercy 

malo ganji 

i pro ana 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 14:14 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Istina u zadnje vrijeme ima svega. Vikendi su maskar za rejting i treba ih izbjegavati. Tipa kad je kod nas bio neradni dan u četvrtak pa nas se skupilo bili smo se lijepo digli, a onda za vikend masivno popadali. Dovoljno je da je jedan u ekipi tvrdoglav i ode sve u 3pm. Igra nas tri ili četiri u grupi, i ne kažem da smo mi uvijek dobri, ali npr pitaš lijepo lika, ne da ne igra nego jel bi razmislio da widow nije baš najbolji pick na king of the hill mapi, a lik "popizdi" i ili leava ili se ubija ili takve nebuloze.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Izašao je novi patch...

Ovdje možete pogledati video o novim promjenama

Ovdje službene bilješke.

Ukratko:

HERO UPDATES

McCree

Deadeye

Targets now begin locking on after 0.2 seconds, instead of 0.8 seconds
        Damage accumulated over the first 1.0 seconds increased from 20 to 80 (damage per second after the first 1.0 seconds is unchanged)

Developer Comments: McCree’s ultimate can deal a lot of damage if it has a lot of time to build up, but it was often too difficult to get even a small amount of damage out before being stopped or killed. These changes make it more flexible and powerful.

Reaper

The Reaping (Passive)

Removed health orbs
        Now regains 20% of all damage done to heroes as health

Developer Comments: Reaper’s old healing passive was useful if you could kill a bunch of enemies in a row. But since enemies needed to be dead for it to work, it wasn’t very helpful unless the situation was already in your favor. His new passive lets him get immediate benefit from it, especially when fighting Tank heroes, which tend to be larger targets that deal lower damage.

Roadhog

Head hitbox size reduced by 20%
    Scrap Gun
        Bullet damage decreased by 33%
        Fire rate increased by 30%
        Clip size increased from 4 to 5

Developer Comments: Roadhog’s head was abnormally large compared to similarly-sized characters, so we’re reducing its size to increase his survivability. The Scrap Gun changes reduce the power of his hook combo and alternate fire burst damage potential while still keeping his DPS roughly the same.

Komentar:

Sve promjene isprobavane na PTR-u su ušle u Live verziju igre. Mcree i Reaper kao dva underwhelming heroja u ovoj meti su dobili određene buffove koji će im zasigurno pomoći, dok je Roadhog ovim patchem prešao u F- garbage tier. Poznavajući Blizzard proći će negdje godina dana kako ga nitko neće koristiti da bi ga se opet vratilo na put stare slave, ako ikada. RIP ROADHOG

0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Patch in a Minute June 20

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Igrao sam par QP igri na novom patchu s Reaperom, fino sam klao ekipu, ali nisam siguran kolko je tome pridonio self-sustain i dal bi te duele dobio i bez njega. Znam samo da je Roadhog kanta za napucavanje, doslovno ga namjerno pustim da me hooka i onda ga sameljem u 2 suta :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa da se igrati sa Roadhogom normalno. Samo treba dva put puknit kad se hoka i ovi od 200 hp padaju.. a ove ostale treba malo dopunit  Dosta puta me izvuko brži rate of fire na njemu. Usudio bi se reč da uzivam više u novom roadhogu nego starom.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice