Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 455.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Odigrao sam promo matcheve 6w 4l i sad imam 2160 pts jel to dobro za prvi put?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
WukongFtw kaže...

Imao si skriven mmr i da si imao 10 winova mislim da nebi ušao u gold.

Gledaj, tu si gdje si, penjaj se sad gore.

Ja sam prvu sezonu završio u silveru, i sada sam blizu diamonda.

12 godina
neaktivan

mozes mi reci gdje pocinje silver,gold, diamond etc?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
17 godina
WukongFtw kaže...

mozes mi reci gdje pocinje silver,gold, diamond etc?

Ranks

14 godina
neaktivan

ma po meni, iskreno ,oni su za tu prvu godišnjicu trebali svima pokloniti dance emote kao znak zahvalnosti svima igračima koji je igraju od prvog dana i radi kojih i je igra tu di je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od 1700 se dignem na 2450 i onda izgubim 5 game-a za redom. Sve djeca trolovi, ludi rusi i britanci.

Ova igra ne zaslužuje imati ranked. Ne sa ovakvim matchmakingom.

Da ne pričam forsiranje dua diamond sa silverom koji sjebu gotovo uvijek.

Igra je i službeno u kur.. .

Od ove minute odustajem od rankeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
amd freak kaže...

Od ove minute odustajem od rankeda.

Hahhahaha koliko sam ja to puta rekao ali nikad nisam odustao.Dok sam bio u gold dok sam bio u platini i sada u diamondu.Istina je da je igrica jako dobra ima zabavan gameplay ali vecina ljudi su supci i narusavaju igrivost te igrice.Matchmaking im je u kurcu jer je previse ljudi boostano i ima dosta smurfova tako da tek pravi balans postoji na 4000 ratingu kod mene u diamondu svaki 15.match je napet koliko sam cuo u masteru isto situacija nije bolja jer ima dosta boostanih ljudi pa onda po nekoj mojoj logici mislim da na 4k ratingu nema boostanih ljudi jer je tesko ljude boostat do grandmastera a tamo nema smurfova jer su ipak tamo najbolji od najboljih pa je tamo igra najbolja svatko daje 100% od sebe svatko suradjuje komunikacija na vrhuncu znaci sve savrseno.Samo steta sto ja tamo nikad necu biti.Po meni oni bi jednu sezonu trebali svima rating resetirat pa onda bi jedno vrijeme bilo izbalansirano sve dok ne pocnu ljudi opet smurfat i boostat druge ljude.

13 godina

Ja sam oko 2.3k trenutno (nisam dosad ozbiljnije igrao comp, a u QP mi je dosta veci od tog hidden MMR) i to je ziva katastrofa. Redovno u svakoj igri Genji+Hanzo first pickovi bez obzira na mapu i attack ili defense, cesto igranje sa jednim tankom ili healerom (sto po meni ne mora biti losa stvar ako dmg dobro radi svoj posao, ali budu najgori 99% vremena)... clown fiesta

Ono, igra na Hanamuri, imamo na attacku symmetru, hanza, mccree, junkrat, mene kao mercy, i Pharah. I svi psuju jedni drugima radi losih pickova ali nitko ne bi mijenjao. Symmetra nam je napravila par dobrih backdoor teleporta ali citav drugi point svi idu doslovno solo na sve strane i umiru solo. Nismo doslovno ni dotakli point. (smijesno je sto smo na kraju pobijedili igru jer smo u defenseu obranili prvi point :P )

Pa druga igra, Oasis, odma po timovima jasno da si izgubio vec unaprijed. Naime, njihov tim 4 platine + 2 golda, a nas tim 2 silvera, 2 platine i 2 golda :) Jedan silver igra Junka i naravno 113% beskoristan feeder, a drugi soloheal mercy i mrtva je citavo vrijeme. 

Iskustva su uglavnom prilicno losa jer je igra stomp, bila pobjeda ili loss. Mozda 25% igara bude relativno blizu/ izjednaceno.

BTW ako je netko oko tog ranka (2-3k) i zeli nabacit koju partiju, dodajte me: Davor#21951 ... u Quick Playu uglavnom zadnjih dana igram Widow, vjezbam ju, a u comp flex, sto znaci da uglavnom moram ili tenkat ili healat nakon sto prvih 4 uzme genji, hanzo, sombra i pharah.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Nema mi nista ljepse nego sa widow ocistiti pola enemy tima u 5 sec  widow je top 5 najtezih heroja za igrati u OW imo ali kad se covjek  malo uhoda strasna moze biti.

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da prošle sezone nije bilo toliko sranja ko ove, barem pred kraj koliko pamtim. Sad čim se uđe u partiju odma su 3 DPS-a pickana i niko neće popustiti, nije da se ne može pobjediti kako je kolega rekao, ali za to treba određena razina teamworka koje naravno nema. I ne znam zakaj al svako malo likovi koji su u duo Q-u, jedan je low silver, drugi je platina ili diamond, i naravno ovaj silver nema taj skill i zbog njega se gubi, a njegov frendač ga brani da je on dobar. Zakaj to opće rade nije mi jasno, upadaju u mečeve u kojima su svi puno veći rank od ovog silvera, i momčad u kojoj su njih dvojica je "oštečena" baš zbog njih. Zadnji takav slučaj, ovaj silver lik je igrao Mercy, healao je samo svog frenda, i dizao ga čim izgine i trošio bezveze svoj ult.

Ne znam zašto imam osjećaj da je ova sezona za k*rac, ali mislim da sam upravu. Možda zato jer na kraju prošle sezone ljudi koji su igrali, igrali su "ozbiljno", a trolovima je dopizidilo i nisu igrali na kraju sezone, a sad su se vratili jer je počela nova sezona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wack kaže...

Nema mi nista ljepse nego sa widow ocistiti pola enemy tima u 5 sec  widow je top 5 najtezih heroja za igrati u OW imo ali kad se covjek  malo uhoda strasna moze biti.

Prezabavna je da, i pocela mi je prilicno dobro ic nakon par dana/ tjedana vjezbe. Ali i dalje ju ne zelim pickati nikad u Comp cisto da ljudi ne krenu odma s toksicnosti i trollanjem...

11 godina
Minneyar kaže...
Wack kaže...

Prezabavna je da, i pocela mi je prilicno dobro ic nakon par dana/ tjedana vjezbe. Ali i dalje ju ne zelim pickati nikad u Comp cisto da ljudi ne krenu odma s toksicnosti i trollanjem...

Tada mi je najdraze neki dobar potg dobiti  sa njom nista ljepse  i onaj sto je toxicario bez razloga da gleda i place.

8 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

Nemoj se toliko opterećivati rankom, bolje misli o svojoj igri, pozicioniranju, suradnji, preciznosti i ostalome. Što više postaješ bolji u tim segmentima sr će te s vremenom pratiti.

amd freak kaže...

Ja sam prvu sezonu završio u silveru, i sada sam blizu diamonda.

I ja sam svoju prvu kompetitivnu sezonu započeo negdje oko 1850. Danas, u svojoj trećoj sezoni se držim na 2800+ i nadam se da ću imati sreće da me netko carrya do diamonda.

amd freak kaže...

Od 1700 se dignem na 2450 i onda izgubim 5 game-a za redom. Sve djeca trolovi, ludi rusi i britanci.

Poznata je stvar da na prijelazima rankova MM pokušava "sabotirati" igrača ako mu skriveni mmr nije usklađen. Zbog toga se na tim kriznim točkama prestaje igrati za taj dan, čim spojiš dva poraza za redom. Teško je 2 ili više dana zaredom naići na loss streakove uzrokovane trollovima ili lošim mm-om i zato treba to brzo prepoznati i prestati igrati za taj dan. Ali da matchmaking malo falša, ja sam jedan dan odigrao 8 mečeva i imao 6 pobjeda, 1 loss i 1 draw. Odmah slijedeći dan odigrao 6 mečeva od čega 5 izgubljenih i 1 draw. Što se je dogodilo u međuvremenu!?

The_K kaže...

Hahhahaha koliko sam ja to puta rekao ali nikad nisam odustao.Dok sam bio u gold dok sam bio u platini i sada u diamondu.Istina je da je igrica jako dobra ima zabavan gameplay ali vecina ljudi su supci i narusavaju igrivost te igrice.Matchmaking im je u kurcu jer je previse ljudi boostano i ima dosta smurfova tako da tek pravi balans postoji na 4000 ratingu kod mene u diamondu svaki 15.match je napet koliko sam cuo u masteru isto situacija nije bolja jer ima dosta boostanih ljudi pa onda po nekoj mojoj logici mislim da na 4k ratingu nema boostanih ljudi jer je tesko ljude boostat do grandmastera a tamo nema smurfova jer su ipak tamo najbolji od najboljih pa je tamo igra najbolja svatko daje 100% od sebe svatko suradjuje komunikacija na vrhuncu znaci sve savrseno.Samo steta sto ja tamo nikad necu biti.Po meni oni bi jednu sezonu trebali svima rating resetirat pa onda bi jedno vrijeme bilo izbalansirano sve dok ne pocnu ljudi opet smurfat i boostat druge ljude.

Ma smurfovi nisu toliki problem jer oni relativno brzo dođu do zasluženog ranka, osim ako namjerno tenkiraju pa tako umjetno održavaju svoj sr, ali to nema baš smisla.

Što se tiče boostanih ljudi njih je masu, ali isključivo na pozicijama healera, najviše Mercy igrača. Pa i ja sam sam boostan do high platinuma mainajući Mercy ovu sezonu. No dok se to u platinumu toliko ne primjeti, koliko sam čitao po forumima, najveći je problem u masteru i GM-u gdje je masa support igrača boostana u taj rank preko 4. i sada 5. sezone. A to je tamo veliki problem jer kad ti dobiješ dvoje igrača u timu koji samo igraju Mercy ili jednog igrača čiji ostatak ekipe nije dovoljno dobar da ga zaštiiti, a on nezna igrati ništa dugo, onda dolazi do prevelike razlike između balansa timova.

Pa lik je ispričao jednu anegdotu kad je u ekipi dobio 3 Mercy boostana igrača u masteru. Likovi se prije početka meča svađali tko će uzeti Mercy, a na kraju igrali sa 3 healera hahahahahah.

A zašto je Mercy najlakša za boostati:

1. Ne zahtijeva mehaničke vještine potrebne za igranje DPS-ova

2. Pharmacy dominira do mastera

3. Ima dosta dobru mobilnost i opraštajući hitbox što joj daje veliku mogućnost preživljavanja.

Samo što danas je već kasno za to pošto masa ljudi igra Mercy pa se tvoji rezultati uspoređuju sa prosjekom koji je mnogo veći nego kada je u 4. sezoni počela ludnica sa njom, odnosno kada je došlo do Pharinog proboja i Mercy buffanja.

Minneyar kaže...

Ja sam oko 2.3k trenutno (nisam dosad ozbiljnije igrao comp, a u QP mi je dosta veci od tog hidden MMR) i to je ziva katastrofa. Redovno u svakoj igri Genji+Hanzo first pickovi bez obzira na mapu i attack ili defense, cesto igranje sa jednim tankom ili healerom (sto po meni ne mora biti losa stvar ako dmg dobro radi svoj posao, ali budu najgori 99% vremena)... clown fiesta

Ono, igra na Hanamuri, imamo na attacku symmetru, hanza, mccree, junkrat, mene kao mercy, i Pharah. I svi psuju jedni drugima radi losih pickova ali nitko ne bi mijenjao. Symmetra nam je napravila par dobrih backdoor teleporta ali citav drugi point svi idu doslovno solo na sve strane i umiru solo. Nismo doslovno ni dotakli point. (smijesno je sto smo na kraju pobijedili igru jer smo u defenseu obranili prvi point :P )

Pa druga igra, Oasis, odma po timovima jasno da si izgubio vec unaprijed. Naime, njihov tim 4 platine + 2 golda, a nas tim 2 silvera, 2 platine i 2 golda :) Jedan silver igra Junka i naravno 113% beskoristan feeder, a drugi soloheal mercy i mrtva je citavo vrijeme. 

Iskustva su uglavnom prilicno losa jer je igra stomp, bila pobjeda ili loss. Mozda 25% igara bude relativno blizu/ izjednaceno.

BTW ako je netko oko tog ranka (2-3k) i zeli nabacit koju partiju, dodajte me: Davor#21951 ... u Quick Playu uglavnom zadnjih dana igram Widow, vjezbam ju, a u comp flex, sto znaci da uglavnom moram ili tenkat ili healat nakon sto prvih 4 uzme genji, hanzo, sombra i pharah.

Znam kako je. Na sreću ja sam se iz silvera i golda izvukao igrajući Roadhoga i Anu koji su tada dominirali, a oboje spadaju u nepopularne kategorije tenkova i healera. Nažalost, danas je Ana smeće, a ni Roadhog nije što je nekad bio, a sa narednim nerfom će postati kanta za napucavanje. 

Wack kaže...

Može, no odmah da ti dam primjer u čemu je problem. Danas igram partiju payloada na Gibraltaru. U obrani oni došli do kraja, sad mi napadamo i oni imaju widowicu. Ja igram Mercy. Widow me je u toj rundi ubila oko 7 puta od čega me je headshotala 4 PUTA ZAREDOM i to kad sam dolazio iz spawna u bitku. Osim mene, Genji, Ana i još par suigrača su dobili svoje porcije headshotova. Čovjek bi reka ez game. Partija je završila tako da je lik morao mjenjati na Tracer da contestira payload jer smo bili 5 metara od kraja. Na njihovu sreću uspjeli su obraniti i pobjediti partiju, ali pouka je u tome da iako je widow rješavala sve lijevo i desno, naš Rhein je u suradnji sa svojim tank buddyem uspio dogurati payload skoro do samoga kraja.

Promster kaže...

Mislim da prošle sezone nije bilo toliko sranja ko ove, barem pred kraj koliko pamtim. Sad čim se uđe u partiju odma su 3 DPS-a pickana i niko neće popustiti, nije da se ne može pobjediti kako je kolega rekao, ali za to treba određena razina teamworka koje naravno nema. I ne znam zakaj al svako malo likovi koji su u duo Q-u, jedan je low silver, drugi je platina ili diamond, i naravno ovaj silver nema taj skill i zbog njega se gubi, a njegov frendač ga brani da je on dobar. Zakaj to opće rade nije mi jasno, upadaju u mečeve u kojima su svi puno veći rank od ovog silvera, i momčad u kojoj su njih dvojica je "oštečena" baš zbog njih. Zadnji takav slučaj, ovaj silver lik je igrao Mercy, healao je samo svog frenda, i dizao ga čim izgine i trošio bezveze svoj ult.

Ne znam zašto imam osjećaj da je ova sezona za k*rac, ali mislim da sam upravu. Možda zato jer na kraju prošle sezone ljudi koji su igrali, igrali su "ozbiljno", a trolovima je dopizidilo i nisu igrali na kraju sezone, a sad su se vratili jer je počela nova sezona.

Ha neznam ja se sad održavam na 2800+ ranku i ovdje mi je nekako olakšanje kad ljudi instapickaju DPS-a jer pretpostavljam da ih znaju igrati, a imati dobrog DPS-a je najvažnija stvar za pobjedu. Naravno da ponekad ti njihovi DPS-i ne funkcioniraju, ali u dosta partija je puno ljudi na voicu tako da se da sve dogovoriti. Najgore mi je kad se odabere sve osim DPS-a i onda je na meni koji mainam Mercy red da odaberem jednoga, a meni mrak na oči jer znam da mi je preciznost u qurczu, a pošto nitko od njih nije odabrao jednoga pretpostavljam da su oni isto tu negdje loši.

No ako ćemo iskreno ove 5. sezone dosta veliki postotak partija ide u kost, na razliku širine igle što je svakako pohvala MM-u. Naravno da se svako malo nađu partije uništene zbog prevelike razlike u kvaliteti ili zbog trollova, throwera i griefera, ali ja sam ove sezone već dogurao od 2400 na 2800+ i mogu reći da imam osjećaj kao da sam to kroz veoma mnogo teških i iscrpljujućih partija i zaslužio.

Osim toga koliko sam ja dobro skužio, meni je sve preko 45% pobjeda donosilo napredak u sr-u na zaključku sezone, tako da MM-ovo forsiranje 50% winratea nije na štetu samih igrača.

8 godina
neaktivan
Wack kaže...

Tada mi je najdraze neki dobar potg dobiti  sa njom nista ljepse  i onaj sto je toxicario bez razloga da gleda i place.

I da si najbolji widow na svijetu, ako se partija izgubi ja bi te prvi izvrijeđao što si igrao widowicu, a nisi switchao. I nisam jedini... Ako uspijemo pobjediti onda bi dobio pohvalu, ali u platini je svaki widow pick omotan maglom sumnje i predrasuda i to s razlogom.

11 godina
D-wook kaže...
Wack kaže...

I da si najbolji widow na svijetu, ako se partija izgubi ja bi te prvi izvrijeđao što si igrao widowicu, a nisi switchao. I nisam jedini... Ako uspijemo pobjediti onda bi dobio pohvalu, ali u platini je svaki widow pick omotan maglom sumnje i predrasuda i to s razlogom.

Znaci tvoga logika svaki put kad igras ako je widow u timu i izgubite jedino je widow kriv ?

Ja switcham widow ako me ne ide nekada naprosto ne mozes pogoditi i  switchas,switcham ako imaju puno heroja sa stitovima/bubblovima jer mi je tesko ubiti ili zavrsiti ranjene mete ako HS promasim.

Realno ti si tu gdje i trebas da budes po ranku ne vjerujem da bi mogao ista u dijamantu sa takvim razmisljanjem.

Igram snajpere u igrama jos od UTa 99 i CSa 1.3 nisam nesposoban,ne stojim na jednom mjestu kao levat.

Evo tu 3 man kill u 4 metka uzeli cap i winnali point cisto moja zasluga ali da je tim fejlao vs ostala 3 enemy igraca i da su ih ubili i odbranili cap igrac poput tebe bi mene krivio i dobio block 

PS:Tko bude gledao video ima neka pjesma smanjite "vriste" pa pazite na sluh :P

https://vimeo.com/222008999

13 godina

To je nazalost logika puno ljudi... nije mi se jednom dogodilo da pobijem 2-3 protivnika zaredom ali ostali nisu sposobni rijesiti ostale i onda hejtaju mene za Hanzo/ Widow pick...

Stvar je sta svi uvijek traze izliku za poraz u svima osim u sebi, a Hanzo i Widow su dobre zrtve :) Najjace je bilo neki dan kad smo drzali point dok jedan nas nije izasao, onda nas zgazili naravno i dosli do kraja, lik se vrati nakon 2 minute i psuje nama da smo noobovi i kakva je to kompozicija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Minneyar kaže...

To je nazalost logika puno ljudi... nije mi se jednom dogodilo da pobijem 2-3 protivnika zaredom ali ostali nisu sposobni rijesiti ostale i onda hejtaju mene za Hanzo/ Widow pick...

Stvar je sta svi uvijek traze izliku za poraz u svima osim u sebi, a Hanzo i Widow su dobre zrtve :) Najjace je bilo neki dan kad smo drzali point dok jedan nas nije izasao, onda nas zgazili naravno i dosli do kraja, lik se vrati nakon 2 minute i psuje nama da smo noobovi i kakva je to kompozicija.

Daleko od toga da ja nemam lose partije i nekada stvarno jeste i do mene ali u igri od 6 ljudi pickati samo 1 covjeka i to jer je pickao heroja koji nije po "njihovoj" logici je stvarno smijesno.
Krivim pojedinca kada sam kaze da namijerno gubi i ne trudi se tada stvarno jeste do 1 igraca,ali ako si pickao heroja sa kojim si dobar trudis se i dajes sve od sebe ne pada mi na pamet kriviti ikoga win or lose.

8 godina
protjeran

Ljudi koji se zale na pickove, a ne igraju full premade u igrama su zreli za ludare. Igre se igraju da se covjek zabavi, tako treba i raditi pick, igrati ono sto ti je zabavno u tom trenutku.

...
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Ljudi koji se zale na pickove, a ne igraju full premade u igrama su zreli za ludare. Igre se igraju da se covjek zabavi, tako treba i raditi pick, igrati ono sto ti je zabavno u tom trenutku.

Ma nemoj. Pa imaš quick play pa se idi zabaljvat. Competitive jasno kaže da se želiš natjecati i pobijediti i onda ti nije cilj zabava nego pobjeda. Ako želiš igrat bilo što imaš arcade, quick play i hrpu custom gameova pa se idi zabavljat. Ako igraš ranked red je da biraš ono što je potrebno timu kako bi se ostvarila pobjeda.

17 godina
neaktivan
Inace se slazem, ali ljudi hejtaju bezveze, pogotovo na high skill heroje poput widowa. Cisto sumnjam da netko picka bilo kojeg heroja na nekom visem ELOu da bi namjerno izgubio.
8 godina
protjeran
udarnik60 kaže...
Evil Access kaže...

Ma nemoj. Pa imaš quick play pa se idi zabaljvat. Competitive jasno kaže da se želiš natjecati i pobijediti i onda ti nije cilj zabava nego pobjeda. Ako želiš igrat bilo što imaš arcade, quick play i hrpu custom gameova pa se idi zabavljat. Ako igraš ranked red je da biraš ono što je potrebno timu kako bi se ostvarila pobjeda.

Za ludare...  Ja nedavno ukljucio mom sestricu da igra, 6 godina, aj ti sad njemu objasni sta ce birat, muhahahaa. Lik je kuler, ono rage samo taki na njega, on ih ladno kulira sa smjeskom na licu od uha do uha. To je igra, some you win some you lose. Mali je usput da napomenem dao sve od sebe i jos mi je s monte uljepio tipkovnicu i misa. 

Ak hoces igrati ozbiljno imas premade, voice chat i igraj ozbiljno.

...
13 godina
neaktivan

To dovoljno govori o tebi. Kretena na svakom ćošku ima.

13 godina
Evil Access kaže...
udarnik60 kaže...
Evil Access kaže...

Za ludare...  Ja nedavno ukljucio mom sestricu da igra, 6 godina, aj ti sad njemu objasni sta ce birat, muhahahaa. Lik je kuler, ono rage samo taki na njega, on ih ladno kulira sa smjeskom na licu od uha do uha. To je igra, some you win some you lose. Mali je usput da napomenem dao sve od sebe i jos mi je s monte uljepio tipkovnicu i misa. 

Ak hoces igrati ozbiljno imas premade, voice chat i igraj ozbiljno.

Drugi put mu daj ga igra vs AI da ne kvari igru za ostalih 11 ljudi.

8 godina
protjeran

A gledaj ovako, mozda je netko toliko los u igrama, a zeli da igra competitive. Sta to znaci da ne bi trebao da igra jer ce nekome tamo kvariti zabavu?! Koliko trebas biti isfrustriran u zivotu i koliki no lifer da ti nesto znaci rezultat u nekoj igrici?! 

Moj mali sestric je dao sve od sebe i to je to, nije trolao i nije namjerno gubio partiju. Po cemu to netko drugi ima vece pravo da igra competitive od njega?!

...
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Evil Access kaže...

A gledaj ovako, mozda je netko toliko los u igrama, a zeli da igra competitive. Sta to znaci da ne bi trebao da igra jer ce nekome tamo kvariti zabavu?! Koliko trebas biti isfrustriran u zivotu i koliki no lifer da ti nesto znaci rezultat u nekoj igrici?! 

Moj mali sestric je dao sve od sebe i to je to, nije trolao i nije namjerno gubio partiju. Po cemu to netko drugi ima vece pravo da igra competitive od njega?!

Nema problema da ima svoj account od pocetka i da ga igra svrsta u dno bronce i tam ce igrat sa sebi ravnima i bit ce sve ok. Ali na ozbiljnom accountu koji je (99%) na nekom visem ranku davati djetetu da igra s ljudima bi trebao bit perma-ban offense po meni.

17 godina

Jeste da je samo Arcade (jako dugo nisam igrao, nakon 4 poraza za redom malo mi se posložilo):

3 vs 3 - Lockout:

Mystery Heroes:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čitam neke komentare i nevjerujem. Dakle normalno je dat nekom klincu pristup igri u competitive modu da zaigra a nije igru nikad prije probao?

Sad mi je jasnije kako dođem do 5 loose streaka.

Štoviše je nejasno zašto competative mode nije dostupan prije xy levela.

Navodim, da je ovo jedna od najgorih sezona do sad. Igra je fun, ali community sve gori. Šteta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Zasto nisi klincu dao da igra arcade ili quick play jer hrpa ljudi na competetivu se trudi daje maksimum od sebe samo da pobijede i onda ti das klincu od 5god koji nikad prije nije igrao ow da igra competetive sto ne mislis da je to sebicno od tebe sto unistavas trud od drugih ljudi blizzard je sa razlogom stavio quick play i arkadu tako kad ljudimanije bitna pobijeda i zele se samo opustit odes tamo ljepo i igras sto hoces ali nemoj molim te preklinjem te to vise radit da das nekom koji nikad prije nije igrao ow da igra competetive jer sam hrpu puta izgubio samo zato jer me netko iz mog tima zajebao i tocno znam kako su se ovi osjecali skime je taj tvoj klinac igrao doslovno si pljunuo na njihov trud da se rank-upaju.Sljedeci put daj klincu da igra quick play ili arkadu jer ti modovi su osmisljeni za zajebanciju zbog toga ih je blizzard i stavio u igricu ne postoji samo competetive.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije normalno, nego je nekulturno i bedasto.

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Ovo je igrica ljudi. Koji crni trud, znoj i suze ? Get a life. 

...
Moj PC  
1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice