Operation Flashpoint: Red River

poruka: 48
|
čitano: 11.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Prešao. SP duljine zadnja 3 COD-a skupa...MP nisam igrao pa neću ni komentirat, ali bi volio probati prić kampanju u coopu za 4 igrača na nekoj većoj težini.

Neznam jesam spomenuo ali ovaj flashpoint ima rpg elemente. S obzirom da li ispunjavat opcionalne zadatke dobivate bodove koje ulažete u brži, duži sprint, bolju preciznost, brže liječenje, bolje rukovanje oružijima....a sakupljanjem levela otključavaju se pasive moći, koje možete izabrati prije misije (max. 2)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 15:03 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Operation Flashpoint: Red River
thechosenfreak kaže...

Sta nitko ovo ne igra? kakvi su dojmovi? Ja si premisljam o kupovini. Moze netko mali osvrt dati. Pogotovo na multi.

Multić je jako zabavan(co-op),možete prelazit kampanju zajedno il igrat neke random mape.

Imaš normal,expirience i hard core težinu,jedina razlika je u tome da ti makne cijeli hud na hardcore(a na expirience samo dijelomično)

Pogledaj video,igramo kuky ja i još dva dečkića(to ti je mp :))

سمندری ڈاکو
15 godina

Da,ali kakav je multi? Bas multi ne coop. Da li je neko igro?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
thechosenfreak kaže...

Sta nitko ovo ne igra? kakvi su dojmovi? Ja si premisljam o kupovini. Moze netko mali osvrt dati. Pogotovo na multi.

Multić je jako zabavan(co-op),možete prelazit kampanju zajedno il igrat neke random mape.

Imaš normal,expirience i hard core težinu,jedina razlika je u tome da ti makne cijeli hud na hardcore(a na expirience samo dijelomično)

Pogledaj video,igramo kuky ja i još dva dečkića(to ti je mp :))

To mi se sviđa :) Kao u Cold War Crysisu.

thechosenfreak kaže...

Mislim da igra nema multiplayer, već samo coop, ispravite me ako griješim. Ak si za, možemo nabacit zajedno, svakako tražim nekog da igra samnom...

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
16 godina
moderator
thechosenfreak kaže...

Samo co-op ima.

سمندری ڈاکو
16 godina

Evo malo odigra sp i co op ,pa igra je dobra,grafika solidna,loš izgled oružja.Sve je na high 8xmsaa oko 40-50 fps-a.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stigao do 9 misije zabavna igra misije traju po 2 sata ako se igra na hardu ...

Imam par zamjerki samo:

Nevjerovatna glupa trojka koja ide samnom samo tckaraju okolo sve ti sam moras uraditi pobiti cijelu cetu kineza dok tvoji staje..

I pomalo monotonost misija mogli su dodati par scena voznje iz humera na mitraljezu ili da se srusi heli ..

Dragon Rising mi je bolji po smisljenosti misija ali i ovaj Red River moze proci !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CLASS SETUP - E ovo će me stvarno izludit!!

Pa očajan je, nemogu nać dalekozor, pritišćen na otključani attachment nemože ga stavit,....!!

{#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:53 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Pa očajan je, nemogu nać dalekozor, pritišćen na otključani attachment nemože ga stavit,....!!

{#}

sa f3 i f4 mjenjas klase a ostel attachmente biras samo kliknes misem i to je to dalekozor ti je u 4 koloni milslim {#}

15 godina
neaktivan
Torp3do kaže...
dr. zlo kaže...

{#}

sa f3 i f4 mjenjas klase a ostel attachmente biras samo kliknes misem i to je to dalekozor ti je u 4 koloni milslim {#}

A nema dalekozora... Al oni imaju.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan

sve divno, lijepo, krasno ? ali sto s nama piratima ? mozemo li i mi igrati taj ''prekrasni'' COOP i MULTIPLAYER bez originala kao i razocaravajuceg prethodnika Dragon Risinga, ali ne i tako loseg :D ... ima li kakva shemica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zanima me dal ti obajsni kako se igra, u onom dragon risingu niš mi nije objasnilo, nisam skužio kako se igra itd. a vjerujem da je igrica dobra, mada ja više volim one tipa cod di ideš i pucaš, ove simulacije ne tolka ali mogu im dat priliku, možda se iznenadim, samo me zanima dal ti objasni kako se igra itd?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86 Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima neko da bi prelazio kampanju u oc-op? Nabavio igru prekjučer, predobra pogotovo co-op kampanja, onaj osjecaj kad tvoji suborci znaju pogoditi metu-neprocjenjivo!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo preša igru. Zadnja misija je preyebena {#}

Mislin da bi igra bila puno bolja da je umjetna inteligencija bolje napravljena.

I ipak nije nešto ka ultra realno ka šta su govorili. Pa po ovome ispada da su Amerikanci dobili rat protiv Kineza u 9 dana sa 13 ljudi, malo armora i 2 helića {#} A i, opet je neprijatelja puno više.

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jel ima ekipe koja to igra na xboxu? da se skupimo pa halamo

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pozz 

Hoću li ja moci pokrenuti igru na minimum sa ovom konfiguracijom:   AMD procesor od 2.2 GHz, 1 GB RAM, 32- bitni operacijski sustav, windows 7 ultimate?

Fallen angel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali igra neko još ovu igr da bacimo online ??

Inače Ugra je sad u dučanima po69kn a jako zna biti zabavna u co-op s tim da je bugovita za poluditi - ali jedino u tom co-op modu ., izludit cu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav

bas sam ju poceo jucer igrat pa me zanima kako namjestit da mi se misije automatski spremaju jer ovako svaki put kada izadem iz nje pa ponovo ulazim moram sve ispoctka.

hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice