Tallahasee, tebi nikako nije jasan pojam "replay faktora"? Marketinga? Ciljanja tržišta? Žanra? Uzorka? Ponude? Zapravo, nije ti jasno puno pojmova.
Recimo, ja tu nigdje ne vidim Sins of the Solar Empire, ali to je još uvijek najbolja 4x4 igra ikad. Ne vidim ni Star Trek Birth of the Federation, ali to je i dalje najbolja Star Trek strategija.
Kako to definira igru kao smeće? Možeš li, molim te, dati argumente da je igra smeće? Ili zapravo ne znaš i više pojmova, nego sam mislio?
"propusti od strane developera ucinili ovu igru najobicnijim smecem. Moje misljenje, ak smijem " Napisao sam ovo. Sjecas se? Moje misljenje, smijem imat, a nisam moderator? Ili samo moderatori imaju pravo na misljenje (o tome si ti vec pricao, pa sad samo pitam da znam pravila).
OK evo zasto je smece :
kosta 50 eura, puno-previse s obzirom da jos dan danas niti jedan patch nije izasao, igra trenutno bez ikakve podrske devova. Lobi za 32 igraca, alo? U principu mi to ne smeta jer sam navikao u L4D ali 32 igraca skupit da se sloze je nemoguce. A i nenormalan lag, u 70% slucajeva. Voiceacting u voice komandama LOL sta je to?
Oruzja: recoil ne postoji, ciljnik se vraca na isto mjesto nakon ispucanog metka. Gdje je ciljnik bacaca granata? Raketni bacac, alo, totalno neupotrebljiv. Nacin upravljanja vozilima katastrofa. Nema freelook u vozilima, alo? Fizika helikoptera, arkada na nivou BF-a. Onaj krug zapovjedi ocajno napravljen, trebao bi se automatski zatvarat.
Bugovi: granata ubija bez eksplozije; nevidljivi zidovi; ekipa bez noge a hoda; reload je koji puta kao lutrija; legnes ne mozes se dici, cucnes ne mozes se dici, a ima i obratno ne mozes niti legnut niti cucnut; koji puta na HC serverima friendly fire radi koji puta ne; svako malo gubitak veze sa serverom; AI medica na nivou buga, ma AI i nije tolko bitan jer me ne zanima single player.
Igra nema nikakve fluidnosti, ama bas nikakve. Smece.