Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 449
|
čitano: 264.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
17 godina

Imal li kakvih vijesti? Hoce li se mozda ubaciti dedi serveri s nekim od patcheva?!? :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

prijatelju i ja imam isti monitor i sve je ok, samo da znas. mora onda biti rjesenja

16 godina
protjeran
prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

to super

DLC

ajmo izbijat pare glupostima ljudima iz dzepova

nabijem njih i DLC

neznaju normalan patch izbacit ili poštenu ekspanziju?

gamad kapitalistička

nije ovo jedina igra, očito je to sranje postalo trend

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Igram igru 3 dana i mogu reci da sam blago razocaran. Nisam ni porekuo single player samo multy. Da me se pogresno neshvatti igra je prelijepa, odlicna u svakom pogledu osjecaj kad po vama prasi MG, a vi se krijete iza drveta i slusate kako zvizde oko vas meci, i dize se prasina od pogodaka je nevjerovatan, a jos bolje kad ga oderete RPG-em a sve to poprati odlicna eksplozija, sunjanje i flankiranje sve za 10 ali. . .

Ako ne ubace dedicated servere u sljedecim patchevima ova igra ce da utone u zaborav kao MoH Airborne i slicni naslovi, za sada imam dovoljno strpljenja da provedem od 15-30 minuta i trazim sebi server s pingom ispod 100, treba jako puno vremena ali eto na kraju i udjem na neki. Problem je u tome sto nekad u prvih apr minuta ali vecinom vremena nakom mape dvije host odluci da mu se vise neigra, i covjek se fino disconnecta i sa sobom izbaci oko 30 ljudi van sa servera, gdje krece nemoguca misija trazenja drugog. . .

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 18:02 (D3ViL).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 18:02 (D3ViL).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Ako ne ubace dedicated servere u sljedecim patchevima ova igra ce da utone u zaborav kao MoH Airborne i slicni naslovi, za sada imam dovoljno strpljenja da provedem od 15-30 minuta i trazim sebi server s pingom ispod 100, treba jako puno vremena ali eto na kraju i udjem na neki. Problem je u tome sto nekad u prvih apr minuta ali vecinom vremena nakom mape dvije host odluci da mu se vise neigra, i covjek se fino disconnecta i sa sobom izbaci oko 30 ljudi van sa servera, gdje krece nemoguca misija trazenja drugog. . .

Moram reci da sam primjetio da su se najveci zagovornici ove prevare izgubili. A to mi govori samo jedno. Niti jedan od tih famoznih strucnjaka nema original ove igre.

Multiplayer je pun potencijala, ali je izvedba katastrofalna. Ja nisam jos niti jednom u 10 dana uspio odigrat partiju do kraja. Sve prepuno djece i kretencica kojima dosadi bit topovsko meso nakon 5 minuta. Sad kad pogledam sve ovo i usporedim sa AAO 3 koji je BESPLATAN i ispaciran vec 6 puta. Mislim da je AAO ipak bolja igra za one koji vole ovakav tip napucavanja.

17 godina
Tallahasee kaže...

Moram reci da sam primjetio da su se najveci zagovornici ove prevare izgubili. A to mi govori samo jedno. Niti jedan od tih famoznih strucnjaka nema original ove igre.

Multiplayer je pun potencijala, ali je izvedba katastrofalna. Ja nisam jos niti jednom u 10 dana uspio odigrat partiju do kraja. Sve prepuno djece i kretencica kojima dosadi bit topovsko meso nakon 5 minuta. Sad kad pogledam sve ovo i usporedim sa AAO 3 koji je BESPLATAN i ispaciran vec 6 puta. Mislim da je AAO ipak bolja igra za one koji vole ovakav tip napucavanja.

Svaka cast na opazanju, slazem se s tobom da MP nemoze doci do izrazaja, i nece moci dok se ne ubace dedi serveri.

Ali ono u cemu se neslazem je da je AA3 bolja igra (argument besplatna okaci macku o rep) nego bih se usudio reci da je OF sve ono sto je AA3 trebao da bude! AA3 i poslje 6 patcheva je jos bugovita gomila smeca (besplatnog smeca ali opet). Tako da ako su ljudi nakon 6 patcheva za AA3 uspjeli donekle da isprave krive drine, i ucine igru donekle igrivom pitam se sta ce biti s OF nakon nekoliko patcheva, a i AA3 je na pocetku bio pun pub rush heroja treba proci vremena da se gaming comunity oko neke igre iskristalizira.

Naravno ukoliko u nekom od sljedecih patcheva izadje podrska za dedi, ukoliko ne ova odlicna igra ce pasti u zaborav. . .

17 godina
neaktivan

Ja imam original, ali ne igram MP aktivno dok ne srede javne servere. Privatno je druga priča.

Nažalost i AA3 ima svojih problema.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Znači nek se sam dalje držim ARMA1 i čitam forum u nadi da igru poprave pa se prebacim.
Btw su poduzeli kaj po pitanju ARMA2, navodno je isto pušiona ko ovaj flashpoint?
15 godina
neaktivan
pa gle igra nije pušiona nego samo ima zeznuti mp
dok arma2 je često posve neigriva radi bugova
ja sam se dobro zabavio uz sp i nešto malo napočetku u mp kad još lag nije bio toliko jaki jer onda nije još puno ljudi imalo igru
Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sinoc sam pokusao igrati malo multiplayer (imam original) i mogu reci da je koma.

Cekas 100 godina da udjes u server jer on nekog vraga ceka da zapocne partiju, a onda lag do boli i izbacivanje sa servera.

Koma. Ako ovako bude i sa Modern Warfare 2 ne bude se proslavio u multiplayer dijelu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

A realno treba 10-15 minuta provesti u trazenju servera, od tog 5 minuta provedem onstantno refreshajuci dok se ne pojavi server s pingom "0" uletite, pa je vama ping 200 pa izadjete, pa refresh, refresh, refresh, onda se nadje server gdje sto a cekanje da se skupi 32 igraca na serveru i nije tako problematicno, brzo to ide. . .

Samo problem ovog sistema je sto nemate favorite servera, nemate nacina da uzmete xfire, i racunate na srecu da ce u istom trenu kada vi trazite dobar host tek napraviti server, jer se nemoze pridruziti kada igra vec pocne. Tako da ukoliko i naletite na dobrog hosta nema nacina da ga pratite i koristite kao server u buducnosti ukoliko neuzmete xfire ili nesto sl. . ., jako zalosno i unistit ce odlicnu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Hm da igraci su rekli svoje. Stisnite na dnu: View Steam players per game i potrazite Operation Flashpoint. Ode vam OF u zaborav, statistika mu je porazavajuca, cak i ARMA ima vise igraca.

http://store.steampowered.com/stats/

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 21:26 (Tallahasee).

1 0 hvala 0
15 godina

Ma neka...pa šta su oni mislili...pa zar nisu u praksi probali mp. prije nego su pustili igru..pa mislio sam kupiti igru(za pravu igru se uvijek može naći novaca) ali ovo nije vrijedno lipe..

16 godina

solo kampanja je odlicna, a da ne vrjedi igra to nije tocno, vi ili ste ludi ili imate male pimpeke!!!

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Pa neznam ko je i rekao da kampanja nije dobra, većin govori da je odlićna, ali mp nije baš nešto. Sad kad dođe ovaj patch bude dobro što bu dedi serveri, ali opet onaj koji si uzme snip taj će imati najviše killova to me malo mući.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta ti se pojavi na toj rezoluciji?

15 godina
protjeran
ivanec kaže...

solo kampanja je odlicna, a da ne vrjedi igra to nije tocno, vi ili ste ludi ili imate male pimpeke!!!

A ti s velikim bi se mogao malo izudarat po celu, mozda dodjes pameti. Makar cisto sumnjam.

15 godina
neaktivan

Može mala pomoć, prelazim navedenu igricu u sp, zanima me da li postoji mogučnost odabira oružja prije neke misije, ili baš moraš igrati sa onim koje dobiješ.

Đomla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mlađo kaže...

Može mala pomoć, prelazim navedenu igricu u sp, zanima me da li postoji mogučnost odabira oružja prije neke misije, ili baš moraš igrati sa onim koje dobiješ.

moraš igrat s onim kaj dobiješ ali možeš pokupiti druga oružja u igri ili kod palih boraca ili kod ammo cratea

Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
15 godina
neaktivan

da to sam skužio, svejedno hvala na odgooru

Đomla
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne vidim odakle ti ideja da moderator ne smije reći svoje mišljenje, uostalom, moderator sam samo kada pišem plavom bojom, a kada se to dogodi, a upućeno je tebi, uglavnom nije dobar znak. :)

Dakle, ja kao i većina, smatram da je igra odlična, ali da MP sucksa. To je već i argumentirano uostalom. Osoba koja je bila u stvarnom ratu, (specijalac) slaže se da je igra vrlo realno prikazala kako funkcionira stvarno ratovanje, kako zvuče oružja i eksplozije i kako sve to zaista izgleda, za razliku od filmski preuveličanih i apsolutno nerealnih FPS-ova koje ovdje nećemo spominjati. :)

Jedina dva minusa koje imam za OF2 su:

- prekratka i loše iskorištena kampanja: moglo je biti više misija i moglo se dinamičnije izvesti mnogo stvari

- katastrofalna odluka da se nema dedicated servere (još) koja je praktički ubila multiplayer

Svaka cast specijalcu, i pozdravi. Jednostavno se ne slazem s tobom, sorry. Ma koliko god ti to zelio ova igra nije realna i ne moze biti niti jedna koja ce se u blizoj ili daljoj buducnosti pojaviti. U svakoj od tih igara fali toliko elemenata realnosti da bi to bilo besmisleno nabrajati. A to da su realni zvukovi explozija i oruzja je najlakse prenjeti u igru, a mislim da je to i jedini element koji se moze u takvo nesto prenjeti. Jedno je biti virtualni fighter a drugo pravi. I podcrtavam IGRA. To su sve samo igre, namjenjene zabavi. A mene strasno ljuti sto su svi bugovi i glupavi propusti od strane developera ucinili ovu igru najobicnijim smecem. Moje misljenje, ak smijem :p Tako da od zabave za mene NISTA, bila ova IGRA po nekima realna a po drugima ne.

P.S. Osoba koja je bila u stvarnom ratu il ima traume il puno vise drugih poblema da bi se s tobom bavila procjenom koliko je IGRA realna. A spike preko neta, specijalac iz npr. Delti je rekao ovo ili ono ne pusim, sve su to reklame i navlakuse. Od sad prije kupnje Demo. Ak nema, ima i drugih metoda za probat igru prije kupnje. Pozdrav

Filozofiranje o tome kako "igra ne može biti realna i da je to samo igra" je čista glupost, s obzirom da je konstatiranje očitih stvari prilično glupa praksa. Ne, sunce ne može biti zelene boje. Misliš da je to jako pametna izjava? Ni ja ne mislim.

Operation Flashpoint 2 skoro da i nema bugova. Bugovi u toj igri su minimalni i prošavši cijelu kampanju dvaput, nisam naišao na niti jedan kritičan bug. Ponekad bi se pojavio polu-bug s neiscrtavanjem horizonta dovoljno daleko, a iscrtavanjem likova i poneka pogreška AI-a, što realno nisu bugovi, nego nesavršenosti.

Igru smatramo "realnom" kada kvalitetno simulira realne uvjete. OF2 to i čini. Kretanje vojnika, balistika, zvučni efekti, okoliš, sustav ozljeda, umaranja, prikaz taktičkog ratovanja - sve su to vrlo vjerno preneseni elementi.

Prije nego izjaviš nešto smiješno kao "ali nije to realno, jer ne možeš uganuti gležanj u rupi u zemlji", da, u igri je trenutno nemoguće prenijeti tvoje stvarne fizičke karakteristike, tvoje stvarne moguće ozljede, stvarnu bol, mirise,  insekte, vlažnost zraka, hladnoću, temperaturu, strah i sl. ali ono što je moguće odrađeno je vrlo dobro.

Najbolja je usporedba s drugim igrama, pa u odnosu na stvarne proporcije i druge igre: likovi se kreću realno brzo, realno su tromi s opremom, realno padaju, balistički projektili imaju realne putanje, oštećenja su realna (nedostatak stvarne simulacije oštećenja na žbuci zidova je ipak očekivan), ozljede su realne, taktička pravila su realna, situacije su realne.

U usporedbi s, primjerice, starim OF-om, ova igra ima daleko kvalitetniju fiziku tijela, nešto bolju balistiku i drastično manje bugova, tj. skoro ih nema.

Za nazvati igru smećem, moraš imati dobre argumente, a osim samih tvojih izjava, ne vidim ništa u prilog tome da je igra smeće.

Inače, vjerovao ili ne, ali ljudi koji su prošli rat, prilično su često sasvim normalni. Ne znam zašto smatraš da su ljudi, sudionici rata, automatski psihički bolesnici ili ljudi s problemima.

I takvi ljudi guštaju uz Battlefield, Operation Flashpoint i sl.

Inače je Battlefield 2 uz ovo najdraža igra jednog bivšeg hrvatskog branitelja, snajperista. I gle čuda, ali kaže da je ovo ful dobro simulirano. Meni je ta izjava, uz vlastito poznavanje fizike i stvarnosti i iskustvo pucanja i logičko zaključivanje, sasvim dovoljna da kažem da je OF2 trenutno jedna od najboljih simulacija ratovanja.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Svaka cast specijalcu, i pozdravi. Jednostavno se ne slazem s tobom, sorry. Ma koliko god ti to zelio ova igra nije realna i ne moze biti niti jedna koja ce se u blizoj ili daljoj buducnosti pojaviti. U svakoj od tih igara fali toliko elemenata realnosti da bi to bilo besmisleno nabrajati. A to da su realni zvukovi explozija i oruzja je najlakse prenjeti u igru, a mislim da je to i jedini element koji se moze u takvo nesto prenjeti. Jedno je biti virtualni fighter a drugo pravi. I podcrtavam IGRA. To su sve samo igre, namjenjene zabavi. A mene strasno ljuti sto su svi bugovi i glupavi propusti od strane developera ucinili ovu igru najobicnijim smecem. Moje misljenje, ak smijem :p Tako da od zabave za mene NISTA, bila ova IGRA po nekima realna a po drugima ne.

Pa o kakvim ti BUG-ovima pričaš,a propust(ne propusti)je jedino zbog nedostatka DS.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
15 godina
protjeran

Ok da ponovim link. Igraci su svoje rekli, slobodno se sami uvjerite. A o bugovima imas moj post od 16.10.

Screenovi: vrh statistike i dno, LOL

Kimi - the King of Spa.

0 0 hvala 0
17 godina
Tallahasee kaže...

Ok da ponovim link. Igraci su svoje rekli, slobodno se sami uvjerite. A o bugovima imas moj post od 16.10.

Ma zatucani ljubitelj American Army-a i nemozes ti njemu nista ;)

Naravno da igra polako i sigurno tone bez dedicated servera, ali ako developeri ispune obecanje i izbace dedi s dodatnim sadrzajem vrlo brzo ce se promjeniti stanje na ljstvici.

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Tallahasee kaže...

Ma zatucani ljubitelj American Army-a i nemozes ti njemu nista ;)

Naravno da igra polako i sigurno tone bez dedicated servera, ali ako developeri ispune obecanje i izbace dedi s dodatnim sadrzajem vrlo brzo ce se promjeniti stanje na ljstvici.

Nije, totalni fulanac. TF2, L4D i trenutno Borderlands.

Statistika je zbroj igraca off i online. Jer su neke igre iskljucivo offline kao npr. Fallout 3.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:16 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan

Tallahasee, tebi nikako nije jasan pojam "replay faktora"? Marketinga? Ciljanja tržišta? Žanra? Uzorka? Ponude? Zapravo, nije ti jasno puno pojmova.

Recimo, ja tu nigdje ne vidim Sins of the Solar Empire, ali to je još uvijek najbolja 4x4 igra ikad. Ne vidim ni Star Trek Birth of the Federation, ali to je i dalje najbolja Star Trek strategija.

Kako to definira igru kao smeće? Možeš li, molim te, dati argumente da je igra smeće? Ili zapravo ne znaš i više pojmova, nego sam mislio?

15 godina
neaktivan

Ovim videom iz OFP DR sam dobio KOMP (1tb hard, quad procesor, 4gb ddr3, ati radeon 1gb hd4890) ASUS 24'' MONITOR i 200$

http://www.xfire.com/video/15d875/

;)

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Ovim videom iz OFP DR sam dobio KOMP (1tb hard, quad procesor, 4gb ddr3, ati radeon 1gb hd4890) ASUS 24'' MONITOR i 200$

http://www.xfire.com/video/15d875/

;)

hehe ja se borio za 2. mjesto ali sam odustao a jedno vreme sa i bio 2. skoro te bio stigo al odusto sam

cestitam

prodajem pozivnice za partis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice