Novi hitman? zaključana tema

poruka: 60
|
čitano: 11.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Novi hitman?
besla kaže...
APazinjan kaže...

Ako ju budeš slijedio primjetit češ da ulazi u jednu kuhinju, tamo je zelena boca iz koje ona pije. Uzmeš injekciju i staviš u bocu otrov ili uspavlivanje. Največunagradu dobiješ kad: nemaš svjedoka tj, notority, ubiješ samo one koji su ti zadani, znači nema kokanja nevinih.

Što se tiče misije u kazalištu istina je da je dosta teška, ali zato i zanimljiva

Ja sam tu misju u kazalistu preso tako da sam stao u WC i ljudi su samo dolazili a ja sam ih poubijo.

Da al to onda nije to. Hitman nije neka koljaza nego je cilj da budeš što tiši. Al nekad kad je dosadno omakne se koji masakar

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Novi hitman?

U Blood Money mi je najbolja ona druga misija, u kazalištu.

Jednostavno sam onom liku u garderobi umjesto lažnog pištolja postavio pravi, a na onaj veliki luster iznad pozornice sam postavio eksploziv s detonatorom.

I sad, kada   ovaj lik u predstavi ucmeka prvog lika, ovaj drugi glavonja počne trčati rpema pozornici, i ja lijepo tad roknem eksploziv, luster njemu na glavu, ja polako odšetam, i svi sretni

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Novi hitman?

APazinjan hvala na odgovoru..btw koji dio (epizoda) hitmana mi preporucujete da poigram al da je isto dobra kao blood money i da je zanimljiv naravno jer planiram  sad graficku kupit novu pa cu moc na maxu drzat! :D

It's peanut butter jelly time!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Hitman silent asassin

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Novi hitman?

Da hitman 2,fora je ono sa ninjama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hitman?

ja ti preporucam sva tri prije Blood Moneya. Znaci krenes od Hitmana Codename 47 pa Silent Assassin i onda Contracts, prec ih nije tesko, a i vjerovatno ti nece trebat puno vremena da ih sve potamanis...pozz

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Novi hitman?

Hmmm! Jedva čekam novi Hitman!

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Novi hitman?

Ok cim dode komp cu skinut s neta..hvala na odgovorima,nadam se da ce bit zanimljivi ti nastavci..al opet,cekam novi hitman Smijeh

It's peanut butter jelly time!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hitman?

Po svemu sudeći izlazi krejem godine ( ali ne ove ) =P

http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3177&select=27

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ako ju budeš slijedio primjetit češ da ulazi u jednu kuhinju, tamo je zelena boca iz koje ona pije. Uzmeš injekciju i staviš u bocu otrov ili uspavlivanje. Največunagradu dobiješ kad: nemaš svjedoka tj, notority, ubiješ samo one koji su ti zadani, znači nema kokanja nevinih.

Što se tiče misije u kazalištu istina je da je dosta teška, ali zato i zanimljiva

meni jedna od najzanimljivijih misija...i potrudio sam se i uspio preci je bez potrosenog metka, te bez ubijanja nevinih.

Pretvarat cu se da nemam potpis.
17 godina
neaktivan
Novi hitman?
Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Novi hitman?

Evo to isto (više - manje) samo na hrvatskom:

Hitman 5

Malo čudno da ga neće IO Interactive raditi, prije bih rekao da se desilka neka pogreška.

1 0 hvala 1
16 godina
Novi hitman?

Hitman 5 bi kao trebao izac u 12 mj. ove godine

Ja mislim da bi trebao izac iz prijelaza : Q1-Q2 2010

Za sve one koji ga žurno isčekuju imam vijest da ga radi Rocksteady Studio (Batman:Arkham Aslyum, Urban Chaos)

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

1 0 hvala 3
16 godina
protjeran
Novi hitman?

Ima li itko neke nove informacije o Hitmanu jer mi je igrica predobra.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo za sve ljubitelje Hitmana LINK

Ukratko, izlazi novi Hitman film koji će imati radnju po igrici (što znači da je igra blizuSmijeh).

Hitman je sad slab i treba ponovo stati na noge, a kako se može bolje oporaviti nego s par davljenjaCool

17 godina
neaktivan
Novi hitman?

O pa super vijesti, znači krajem 2010 izlazi hitman 5.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Evo za sve ljubitelje Hitmana LINK

Ukratko, izlazi novi Hitman film koji će imati radnju po igrici (što znači da je igra blizuSmijeh).

Hitman je sad slab i treba ponovo stati na noge, a kako se može bolje oporaviti nego s par davljenjaCool

Samo da ne bude kao prosli film.

16 godina
protjeran

Hitman Blood Money mi je jedna od boljih igara. Koncept mi se baš sviđao. Sve što treba napraviti za novi Hitman jest:

Par novig gadgeta

Novi upgradei oružja

Bolja grafika

I punoooo misijaCool

17 godina
odjavljen
Novi hitman?

navodno će ga radit novi studio...samo da ga ne unište kao šta su već uništili sve druge igre..

neka bude kao blood money sa novim misijama i boljom grafikom i netreba nikakve novosti dodavat

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hitman?

baš sam počeo ponovno prelazit blood money, koja igra čovječe. nek izbace tu peticu više da uživam. čudi me da im je toliko trebalo da se bace na nastavak.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi hitman?

hitman serijal,jedan od najboljih serijala ikadaOsmijeh,sve su mi hitman igre zakon,a pogotovo zadnji blood moneyCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi hitman?
Lako je moguće da Rocksteady radi na hitmanu 5 jer im na službenoj stranici piše:

We have completed work on
Batman: Arkham Asylum, and are
already working hard on our
next secret title.

Taj secret title može bit upravo hitman 5 jer je Batman:Arkham city na kojem isto radi rocksteady nije tajan projekt.
Ali ne vjerujem da će izać jako skoro jer je i novi batman najavljen za 2011.
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi hitman?

Sada kad imam novi komp, Igram Hitman Blood money na 5 sam misiji a do sada sam stvarno lud nema bolje igre od OVE totalno ok, zanima me koliko Blood money ima misija, nivoa i dali se moze skinuti dodatak koji nosi jos par misija. Sada sam osvojio na onom pištolju IC a i imam aplicator za optiku, a kad sam pročital od vas da ga ubiju bio sam badddd, al kada sam vidio da se može probudit juuuhhhu.

Igram bez šifri one opće nisu potrebne samo malo uključit mozak....

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

volio bih da tako realistično bude izgledala i finalna, no sumnjam.

15 godina
neaktivan
Novi hitman?

Hitman 5 je odgođen i to prije najave igrice..tako da...cete se još nacekati.:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi hitman?
Pa daj linkove da citam :(
ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi hitman?
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

Hvala ti Božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 0:17 (APazinjan).
17 godina
neaktivan
Novi hitman?

Ful me zanima što će biti dalje sad kad je raspletena priča nakon tajnog levela u Hitmanu BM.

Imate tajni level u Hitmanu BM, kad se vrte creditsi na kraju, stišćite WSAD i 47 će oživjeti i morate pobiti sve na sprovodu, šefa FBI-ja, sve one svjedoke itd.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice