Ja sam veliki obožavatelj igra s autima a posebno nfs serijala,i pomeni ne zasluzuje ni 6icu.
Ako prava verzija bude dobra uzet cu je samo zato sto iman prijatelja s kojim mogu igrat,a ako ne ne zanima me.
Moja ocjena je 3/10.
Ja sam veliki obožavatelj igra s autima a posebno nfs serijala,i pomeni ne zasluzuje ni 6icu.
Ako prava verzija bude dobra uzet cu je samo zato sto iman prijatelja s kojim mogu igrat,a ako ne ne zanima me.
Moja ocjena je 3/10.
ljudi zasto meni pise kad pokrenem igru "disconected from server, game shutting down" nesto tako? kako da rijesim to? hitno molim vas!
ljudi zasto meni pise kad pokrenem igru "disconected from server, game shutting down" nesto tako? kako da rijesim to? hitno molim vas!
Provaj sa njihove stranice skinit novi lancher,dali neko ima informaciju od tocnom izlasku prave igre ili baren polutocnu,beta se tuce vec pola godine.
sta se taj nfs moze samo na netu igrat?
Jel igra itko ovo?
da li zeli ko igrat?
nick: NERMIS09
igram ja...nije loše! :)
da li zeli ko igrat?
nick: NERMIS09
ako si još za, ja igram pa možemo zajedno!
nema bas hrvata koji igraju to...barem nisam još naletio
Ja igram, onako pomalo, od bete 4, i igra je sada shranje, ali šta se može:
NICK1: COPDEVASTATOR
LVL: 50
NICK2: RACEMOGUL
LVL: 17
Evo par mojih autića (4 na oba profila, uskoro 5)
Kada dolaze oni reedem codes? nisam znao za njih navodno da se snjima moze dobiti oko 750 boosta.
Evo da neradim novu temu pa ako netko oce nek se javi.. :P http://www.njuskalo.hr/pc-igre/nfs-world-account-oglas-5020553
zasto ja u nfs world online nemogu nabrijavati auto kad nesto crveno pise 2 tier requeded tako nesto
znam ali ja sam kupio auto iz t2 onog mitsubishia i sad ga nemogu nabrijavati
pa onda trebas staviti t2 djelove.... samo t2 djelovi mogu na t2 aute... (isto vrijedi i za t1 i t3) da nisi kupio mozda mitsubishi lancer x?
oce world radit na intel dual core pentium t2330 i 965 express chipset-u?Moze i na najmanjim postavkama?
decki stizem i ja uskoro na online ^^ bas skidam tako da :D ima da rasturam
ee zasto mi pise da je server pao kad odem na play ????
napravio sam ..nick mi je IVANBASTA
Moze neki savet za pocetnika. :D
Uzeo sam VW Scirocco za prvo auto, i pobedio onu prvu trku. Sta sad da radim, na sta da se fokusiram, koje sledece auto izabrati, bilo kakva pomoc je dobrodosla.
Ako me neko zeli dodati za prijatelja nick mi je MILOS094.
Moze neki savet za pocetnika. :D
Uzeo sam VW Scirocco za prvo auto, i pobedio onu prvu trku. Sta sad da radim, na sta da se fokusiram, koje sledece auto izabrati, bilo kakva pomoc je dobrodosla.
Ako me neko zeli dodati za prijatelja nick mi je MILOS094.
moj savjet ti je da skupljas dijamante ..15komada na dan mozes skupit i tu dobivas gradis dijelove za nabrijavanje.. sti vise se trkaj i stedi pare za drugi auto jer auti su jako skupi,a tesko doci do apra.. :))
Igrate li još ovo?
da
jel se igra ova igra jos??? :D
Eto da se i ja priključim,ponovno sam počeo igrati,8lvl sam,ko hoće nek doda CroMato,vozim S15 i Lanciu(reedem code sam imao).Dijamante u 2 i 30 ujutro svaki dan tako skupljam.
EDIT
Na APEX-EU igram.
EDIT2
Davati ću vam reedem codove kako koji dobijem.
GTR r35 V spec snow Drag edition / Unlimite
F7P9-SWL2-GTA6-8QNZ
Ovaj je za stalno auto,provjereno radi upisao code i sve 5.
bok ima li novih reedem codova za nfsw chicane