A sto se ovog Worlda tice, da mi je barem da jednu utrku odvozim multiplayer, ali nikako da me uspije povezati. Uvijek neka network_peer greska. Ali ako ne poprave neke stvari, i World Online ostane ovakav do finalne verzije, bit ce veliki promasaj.
Ja sam odvozio jucer 3 i nije uopce tesko u 2 sam bio prvi a kad sam se trkao samo sa jednim protivnikom e tu sam zgubio.
Ugl. problem je sto igra nije stabilizirana i nisu serveri jaki tako da dolazi do čestog lagga,kad ides na mp race trebaš pričekati najmanje 3min dok se utrka ocita,i nedaj boze da z*seru pravu verziju igre ovim laggom.
i ja imam isti error
jesi rijesio svog ?
Nisam izbrisao igru opet inst. i ništa.
To je do njih,bolje ti je ništa ne radi samo ces potrošit vrijeme,ako nerijese to do veceras odustajem od bete.
Dali ima neko slicne gluposti u gl izbaci iz igre kad se louda profil:
@cappy
i ja imam isti error
jesi rijesio svog ?
i meni se isto događa i na kompu i na laptopu
zasto izbrisati ono kao da zauzima 15-20GB...
svako toliko oni imaju problema, pa rijesit ce sigurno dok izade cijela igra...sjetite se da je to beta,budite sretni sta mozete imalo igrati prije nego izade cijela...
samo me uzasno zivcira sta leveli idu jako brzo...nakon 3 dana igranja umjerenog si bez beda na 10tom i onda moras placati
Dali ima neko slicne gluposti u gl izbaci iz igre kad se louda profil:
@cappy
i ja imam isti error
jesi rijesio svog ?
i meni se isto događa i na kompu i na laptopu
Svakome se događa,nisu još sredili servere.
Bit ce to uredu kad izađe cijela igra.Baren se nadan.
Jel ima tko problema s logiranjem u NFS World?
Kada se ulogiram na službenu stranicu i odem na svoj profil, nema nikakvih podataka. Da li su brisali open beta korisničke račune?
EDIT: Beta Accounts will be wiped after open beta
http://forum.needforspeed.com/eaforum/posts/list/1053558.page
Šteta budem morao kupiti Start Paket
nebus morao jer ce to bit otvoreno do 10 levela pa tek onda starter pack.
evo sad imaju neku akciju jer je beta samo 2 dana do sluzbene pa mos rentat koji god oces i dobijes 8000 speedboosta, naravno ja odma za sitnih 1500 AUDI R8
definitivno kupujem starter pack!
evo malo screensa :
od pocetka cetvrta je slika " eros bosanđerosa ", zadnji je summary potjere a cetvrta po redu odozada je kad se crashas u zid pa se pokaze struktura auta(budem stavio da vidite, ova nije bas dobro ispala)
Dali neko zna koliko košta start paket?
19.99 USD ( 20 dolara )
ljudi gdje se vidi koliko speed boosta imamo? ocu provjeriti dali imam onih 8000
ma kad bi EA dao nešto besplatno
sinoc igrao nesto malo, danas igrao par sati i evo me na lvl 10 i nemogu dalje...odlicno, nije ni izasla igra vec moram ju kupiti
20 dolara nije puno.
1 dolar = 5.73 kn dakle toe 114.6 kn ( 115 kn ) s tim da se ne isplati jer ce uvijek biti makrova koji ce htjeti bit " ultimate "
i 100% ce poslije starter packa bit uvedene posebne premium stvari, VIP sr*nja itak.
no ipak cu kupit da vidim.
pa vozite trke nemorate napredovati....
Baš ću isprobati tih prvih 10tak lvl-a..
Evo ja vozim već par sati trke i na 10 levelu sam....samo me murija izluđuje,imam audi r8.
P.S. Evo dobio sam serial za betu.
Evo ja vozim već par sati trke i na 10 levelu sam....samo me murija izluđuje,imam audi r8.
samo odi kraticama, skreni zadnji tren u njih, murija ce se shebati i ostati na glavnoj cesti, ostani u kratici dok ne pocne cooldown i onda pukni jedan instant evade ili kako se vec zove i gotov prsut!
Koju bi ocijenu dao NFS-u ???
P.S kupit ćeš si start paket??
Koju bi ocijenu dao NFS-u ???
P.S kupit ćeš si start paket??
1.Beta je i ocijena tamo 6/10
2.Start paket neću kupiti,kada izađe cjela igra onda ću razmisliti,no dok je beta neću kupiti.
igra izlazi za 5 dana
igra izlazi za 5 dana
ne siri dezinformacije
ne širi.
na IGN-u, Wikipediji,WGRreleases,videogamesblogger ( itd...) piše isto : Release Date: July 20, 2010
As we approach the game's launch, we're working hard to ensure the best experience possible; to achieve this we've decided to change the Head Start date to July 20th with the official launch following a week later on July 27th. Thanks again for taking part and we’ll have more news soon.
@ na onim stranicama nije promjenito ( sto mi je cudno ).
u pravu si, moj bed.
znači izaći će 27 ?????? Tako je bilo sa nekom EA- ovom igrom da su cijelo vrijeme mijenjali datum kad će izaći, pa su promijenili skoro 1 mjesec
Dali je neko uzeo ovaj start paket,da da svoja iskustva o igri uzeobi i ja.
Dali je neko uzeo ovaj start paket,da da svoja iskustva o igri uzeobi i ja.
Ja nisam, ni neću. A ako želiš igrati do 50. lvla bez start paketa, besplaytno, napravi na jednom accaountu 5 igrača i igraj do 10. lvla na sakom igrači :)... A i čuo sam da su izmislili hack za start paket. Pa nemoj kupiti, malo poslije će biti hackovi za download za start paket, pa...
kako si ti glup...
ovaj, igra je smece, za sad je ISTA kao u beti, ne isplati se igrati, a kamo li kupovati start paket...ljudi savjet: nemojte gubiti vrijeme na tu igru i cekajte hot pršut da izade u 10mj.
kako si ti glup...
ovaj, igra je smece, za sad je ISTA kao u beti, ne isplati se igrati, a kamo li kupovati start paket...ljudi savjet: nemojte gubiti vrijeme na tu igru i cekajte hot pršut da izade u 10mj.
Pa igra nije svima smeće kao tebi.