@ Bumbilek : Dal valja ista od ovih 4 auta sto su izdali za IGC ili da cekam sljedecu rotaciju ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ Bumbilek : Dal valja ista od ovih 4 auta sto su izdali za IGC ili da cekam sljedecu rotaciju ?
Od ovoga, jedino bi Mustang valjalo kupiti. AKo ga već nemaš.
Što se tiče Nissana SpecV, navodno najbrže ubrzanje ima, ali skreće k'o brod.
S obzirom da već imaš MR2, iako su dosta dobri Fairlady i Pontiac ti ne trebaju.
Ljudi, počeo sam sinoć igrati NFS World, pa me zanima jel na ovim različitim serverima se igra sa jednim accom ili na sva 4. igram sa 1 accom. Koja je razlika između Chicane i Apex servera?
I koji još autek da si uzmem za početak?
Ljudi, počeo sam sinoć igrati NFS World, pa me zanima jel na ovim različitim serverima se igra sa jednim accom ili na sva 4. igram sa 1 accom. Koja je razlika između Chicane i Apex servera?
I koji još autek da si uzmem za početak?
Chicane i Apex su 2 servera. Na oba se spajaš s jednim mailom i na svakom možeđ imati po tri vozača. Ono što kupuješ za novce (IGC) to je za svaki server zasebno, dok su boosti zajednički, odnosno vezani su za mail adresu, ne za vozača. I svaki dan skupljaj dijamante, kako bi dobijao skilove i dijelove. Naravno i novce. Probaj ne prekidati, jer ćeš u protivnom morati krenuti ispočetka. Naravno, ako ne želiš potrošiti 500 boosta za obnovu niza.
Auto za početak? Silvia ili Scirocco.

Ok, ovaj ne skreće kao brod, nego kao čamac. Na žalost, zeznuli su ga... Možda jednog dana kad doše na red za re-tuning će vrijediti.

imam 3. Na svakom vozaču po jedan. Auto je odličan kod ubrzanja, savršen za TE, top mu je pristojan, ali sve to pada u vodu zbog skretanja. Auto nije za utrke
imam 3. Na svakom vozaču po jedan. Auto je odličan kod ubrzanja, savršen za TE, top mu je pristojan, ali sve to pada u vodu zbog skretanja. Auto nije za utrke
jel se SB auto moze ako kupis na jednom vozacu uzeti i na drugom za free?
Kako si dobio tog lamborghinija i kakvo mu je skretanje
Kako si dobio tog lamborghinija i kakvo mu je skretanje
Svojevremeno su postojali kodovi za rental Gallardo i BMW M3 (ZA SADA IH NEMA, pa ne pitaj kako do njih). Kad i ako se ponovno pojave, netko će ih valjda postat ovdje.
Gallardo je promašen slučaj za utrke, na žalost.
Duuuuugo je stajao u giftbox-u, ali nije los, za mene je bolji od Camara ZL1, 7 dana traje, ali jos malo i gotovo :(
Šta se dobije kada sakupis sve dijamante??
Šta se dobije kada sakupis sve dijamante??
Dijelovi i skilovi.
nekad ti zna dati i go**o od skilla kao sto meni daje uzastopno 6-7 dana, ono sto ja nikada necu koristiti ono meni to daje a danas mi bio 51. dan, a trebalo bi kako koji dan sve bolje i bolje da daje, ali u mene sve gore i gore... :(
Nisam jos probao sakupljati, kad bi bar one boostove davali.
Meni je trenutno 141. dan
IIIII Sta ti daje? Je li i tebi daje neka s**nja kao meni ili dobijas dobre stvari?
Meni jednom propalo 45 i jednom 34 zbog glupog odrzavanja servera... a i prije par dana sam iskoristio 500 boosta da vratim jer sam zaboravio uci, ali nemam vise, jos oko 200, trebam vidjeti ima li onih ponuda za boost, nisam mjesec dana uradio niti jednu...
nekad ti zna dati i go**o od skilla kao sto meni daje uzastopno 6-7 dana, ono sto ja nikada necu koristiti ono meni to daje a danas mi bio 51. dan, a trebalo bi kako koji dan sve bolje i bolje da daje, ali u mene sve gore i gore... :(
Nije sve tako crno. Ne možeš svaki dobiti ultra dio ili skil sa 3***. Moja sva 3 vozača su preko 300 dana i još uvijek dobijam ultra dio otprilike svaki 7. dan. Najgore je odustati
Nije sve tako crno. Ne možeš svaki dobiti ultra dio ili skil sa 3***. Moja sva 3 vozača su preko 300 dana i još uvijek dobijam ultra dio otprilike svaki 7. dan. Najgore je odustati
Daje mi skillove za nesto tamo deseto, kao da mi se brze puni da iskoristim "ready" ali ja to ne koristim skoro nikada... to sam 3 dana zaredom dobio 2x po 1 * i jednom 2 *, ali ono sto najvise hocu, da mi da skill za povecanje snage u razbijanju u Team Escape, to mi jednom samo dalo u proteklih 5-6 mjeseci...
Daje mi skillove za nesto tamo deseto, kao da mi se brze puni da iskoristim "ready" ali ja to ne koristim skoro nikada... to sam 3 dana zaredom dobio 2x po 1 * i jednom 2 *, ali ono sto najvise hocu, da mi da skill za povecanje snage u razbijanju u Team Escape, to mi jednom samo dalo u proteklih 5-6 mjeseci...
e jbg, ako ih prodaš dobiješ novce. Barem nešto
Sicha, nemam nista od toga kada prodam... slabo skroz...
jel bi mi mogao netko na ponude ispuniti za jedno 400 boosta? treba mi R32,a skola me drzi zauzetim :S
Vjeruj da je i meni mrsko sebi, nisam vise od mjeseca ulazio a trebalo bi mi 500 da aktiviram 10 dana duplu zaradu IGC-a da kupim onog BMW-a od 1.400.000 kojeg toliko vremena silno zelim kupiti ali mi se ne da, bojim se da ga ne penzionisu kao sto su Murcielaga...
ste vidli novog skylinea
Nisam, kakav je?
košta 5500 boosta, sa low dijelovima u a klasi, nadam se da ide
Kupi sebi :P