Da li vama radi igrica?
meni radi normalno na apex eu
Da li vama radi igrica?
meni radi normalno na apex eu
Da li vama radi igrica?
bez problema, ali ne mogu ući u multi lobi ni na jednoj utrci
Kod mene radi dobro.
Kod mene radi dobro.
Pripremi se za sutra navečer poslije 21.30... da te razvalim samo ne spominji drag
Kod mene radi dobro.
Pripremi se za sutra navečer poslije 21.30... da te razvalim samo ne spominji drag
Nije problem. Rekao si da ćemo DRAG vozit??
Kod mene radi dobro.
Nije problem. Rekao si da ćemo DRAG vozit??
hahahah, evo ti TU
kakav je ovo update od 1,49Gb jutros?
nevidim nigdje patch notes ili nesto slicno
kakav je ovo update od 1,49Gb jutros?
nevidim nigdje patch notes ili nesto slicno
Meni nije nista skidalo, samo mi je prvo izbacilo ovo
i kada sam kliknuo OK pa play, i ovo
Izadjem iz igrice, pa udjem, opet ovo kao na drugoj slici, restartujem komp i radi bez problema, bez ikakvog update-a
kaj je to ?? opet neki bug ili?
Ponovno radi ona fora za bespatne tablice i neonke
U mene nema :(
nema ni kod mene
Ja ipak necu da probajem, rizik mi je, mogu ban dobiti tako...
ban ne možeš dobiti zbog glitcha, jer po onome što vidim, ovdje nema ništa zbog čega bi dobio ban.
kako oćeš...
i nezz zašto bi dobio ban, to se prvo pojavilo u obliku gumba Free Gift u lancheru
onda ga je NFS team maknuo, ali je ostavio link (s vremenom su i link maknuli i sad ponovno vratili)
nitko još nije dobio ban za to što su mu NFSW sponzori dali gift jer je posjetio njihovu stranicu (koliko ja znam nitko)
možda ovo što su vratili link znaći da će vratiti i gumb Free Gift
Otvorim DMP file u notepadu i kad krene traižiti "CONSUMABLE", program se smrzne. Nakon 4-5 pokušaja, napokon odradi traženje do kraja, ali tu riječ ne pronalazi.
Može mala pomoć oko toga...
Otvorim DMP file u notepadu i kad krene traižiti "CONSUMABLE", program se smrzne. Nakon 4-5 pokušaja, napokon odradi traženje do kraja, ali tu riječ ne pronalazi.
Meni ovo boldano nece ni pokrenut, error baci
Meni ovo boldano nece ni pokrenut, error baci
klikni desnim mišem i odi na "otvori s programom"
@remzi @bumblibek probajte sa notepad++ pretražit
i da gdje se nalazi taj fajl ako smijem znati (malo sam izvan tijeka događaja pa nisam gledao video materijale zbog sporog neta na viksi)
@remzi @bumblibek probajte sa notepad++ pretražit
i da gdje se nalazi taj fajl ako smijem znati (malo sam izvan tijeka događaja pa nisam gledao video materijale zbog sporog neta na viksi)
C:\Users\Tomislav (barem je kod mene tako)\AppData\Local\Temp\GameLauncher.DMP
EDIT: ne može se otvoriti sa notepad++ (file je prevelik)
Nemoj koristiti notepad...koristi Lister koji koristi i lik u klipu (možeš naći link za download na stranici ćiji se link nalazi u opisu klipa)
A ponekad tu rijeć nećeš pronać pa postupak ponovi, iskljući nfsw lancher i ponovno pokreni (moraš imat aktivan tunnelbear ili neki drugi vpn program jer na našem podrućju nije dostupno) i ja sam najviše sreće imo kad sam se povezuvo na apex us (danas sam uspio "izvuć" 3 razlićita linka za 3 razlićita AM-a)
I saćuvaj negdje te linkove koje uspiješ "izvuć", mislim da ih možeš iskoristiti više puta
Nemoj koristiti notepad...koristi Lister koji koristi i lik u klipu (možeš naći link za download na stranici ćiji se link nalazi u opisu klipa)
A ponekad tu rijeć nećeš pronać pa postupak ponovi, iskljući nfsw lancher i ponovno pokreni (moraš imat aktivan tunnelbear ili neki drugi vpn program jer na našem podrućju nije dostupno) i ja sam najviše sreće imo kad sam se povezuvo na apex us (danas sam uspio "izvuć" 3 razlićita linka za 3 razlićita AM-a)
I saćuvaj negdje te linkove koje uspiješ "izvuć", mislim da ih možeš iskoristiti više puta
Nakon 5 neuspješnih pronalaženja, odustajem za večeras...
Možda sutra budem bolje sreće
Nakon 5 neuspješnih pronalaženja, odustajem za večeras...
Možda sutra budem bolje sreće
Ni u meni ne moze pronaci nikako :(
Nista ni kod mene