pozdrav svima, installiravam igru opet nakon nez koliko, zanima me vas apreporuka servera chicane ili apex. us ili eu?
90% nas na forumu je na apex eu
pozdrav svima, installiravam igru opet nakon nez koliko, zanima me vas apreporuka servera chicane ili apex. us ili eu?
90% nas na forumu je na apex eu
hvala na brzom odgovoru
hvala na brzom odgovoru
Ostavi nick pa da te možemo dodati.
ing: skaj022 pa me ekipa dodajte da baimo koji rejs
aj ak ima ko da bacimo koju,ili ste svi otisli u zivot :DD
aj ak ima ko da bacimo koju,ili ste svi otisli u zivot :DD
Eto mene. Koji ti je nick?
mene dijelovi idu jako slabo u zadnje vrijeme
Ja sam zadnje ultra dobio gume i to sam na porsu stavio...Najvise kartica dobivam,djelovi na kapaljku idu...
Speedboost
Instalirajte antivirusni program Avast 8, tj zadnju verziju. Pokrenite ga, idite na SIGURNOST/SECURELINE
Tu aktivirate VPN koji vam je besplatan 3 dana. Odaberite neku od US ip adresa i na spoji.
Odite onda na world.needforspeed.com logirajte se, klik na buy speedboost.
U izborniku s lijeve strane imate opcije placanja, odite na zadnji dole EARN SPEEDBOOST.
Ja sam danas zaradio 2000 boosta, to su 4 car slota. Ima jako puno ponuda, tako da se isplati.
Nadam se da sam dobro objasnio.
Speedboost
Instalirajte antivirusni program Avast 8, tj zadnju verziju. Pokrenite ga, idite na SIGURNOST/SECURELINE
Tu aktivirate VPN koji vam je besplatan 3 dana. Odaberite neku od US ip adresa i na spoji.
U izborniku s lijeve strane imate opcije placanja, odite na zadnji dole EARN SPEEDBOOST.
Ja sam danas zaradio 2000 boosta, to su 4 car slota. Ima jako puno ponuda, tako da se isplati.
Probao si sa tunnelbearom promijeniti IP i otići na earn SB, bez instaliranja Avasta? Mislim da avast nema ništa s prikupljanjem SBa
I ja cu probati, iako na TB VPN US IP adresi nema niti jedna ponuda
meni radi sad sam na 1294 boosta
Upravo sam probao sa CyberGhost VPN-om na US server ići te nema ništa od ponuda. Izgleda da je vrijeme da instaliram Avast i napravim to što je gore navedeno.
Speedboost
Probao si sa tunnelbearom promijeniti IP i otići na earn SB, bez instaliranja Avasta? Mislim da avast nema ništa s prikupljanjem SBa
Probaj.
Probaj.
Vjeruj da sam i ja probao sa TB, nista, a sa avastom ima dosta ponuda, samo sto mi je dvije primio (jednu od 6 i jednu od 200+ boosta) od mogucih 10 sto sam odradio, vjerovatno zato sto su vec uradjene ponude preko IP-a, jer Avast daje svima isti IP za isti grad, jer sam na 3 ponude naletio da odmah pise da su vec uradjene preko ove IP adrese
moze bit,ja sam ih odradio oko 20 ali nisam dobio nista,to sam jutros,ali niti jedan boost mi nije sjeo na acc :)
Ja sam zadnje ultra dobio gume i to sam na porsu stavio...Najvise kartica dobivam,djelovi na kapaljku idu...
Nemam ništa protiv kartica sa 3*
Probaj.
Vjeruj da sam i ja probao sa TB, nista, a sa avastom ima dosta ponuda, samo sto mi je dvije primio (jednu od 6 i jednu od 200+ boosta) od mogucih 10 sto sam odradio, vjerovatno zato sto su vec uradjene ponude preko IP-a, jer Avast daje svima isti IP za isti grad, jer sam na 3 ponude naletio da odmah pise da su vec uradjene preko ove IP adrese
NIsam se dugo igrao (sponsorpay mi je banao acc) sa prikpljanjem boosta, pa ne znam da li TB uopće radi.
Ja sam pokupio sinoć 2000 boosta. Sada više nemogu ništa. TB ne radi, misim radi ali slaba ponuda. 10-100 boosta.
Jel bi mogao netko objasniti kako se to prikuplja boost? Sumnjam da netko iz mog grada to radi. :P
I ja sam takodjer prije par mjeseci skupljao boost preko Tunnel Beara, uglavnom u prva dva-tri dana kompletiras vecinu ponuda koje rade i skupis 2000-3000 boosta i poslije toga ide na kapaljku, cekas i cekas kad ce se pojaviti neka nova koja radi ne bi li dobio nesto sitno... i prije ili kasnije odustanes. Mada 2-3k boosta uopce nije losa stvar.
Jel bi mogao netko objasniti kako se to prikuplja boost? Sumnjam da netko iz mog grada to radi. :P
Jel ti pratiš ovu temu?
Sve ti je napisano par postova iznad.
Sta kupiti za IGC protiv MR2 ?
Odnese me, jedini dosljedan protivnik u C klasi, one ostale odnesem bez problema
Imam ja mislim oko 800k igc-a, sakupit cu jos, samo da kupim sta da mogu parirati Toyoti MR2
Sta kupiti za IGC protiv MR2 ?
Odnese me, jedini dosljedan protivnik u C klasi, one ostale odnesem bez problema
Imam ja mislim oko 800k igc-a, sakupit cu jos, samo da kupim sta da mogu parirati Toyoti MR2
Solstice ili Mazdu RX8-09. I jedan i drugi auto mogu konkurirati MR2
moze i e30 po meni
MR2 je zakon. Taj zvuk motora, pravo moćno.
Imam MR2 na drugom accu, kad je bio free car kartica dobio ju, na na main accu dobio Sciroco