Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Need for Speed World Online
skajzak kaže...

pozdrav svima, installiravam igru opet nakon nez koliko, zanima me vas apreporuka servera chicane ili apex. us ili eu?

90% nas na forumu je na apex eu

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
15 godina
neaktivan

hvala na brzom odgovoru {#}

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
15 godina
protjeran
skajzak kaže...

hvala na brzom odgovoru {#}

Ostavi nick pa da te možemo dodati. {#}

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan

ing: skaj022 pa me ekipa dodajte da baimo koji rejs 

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
16 godina
neaktivan

aj ak ima ko da bacimo koju,ili ste svi otisli u zivot :DD

15 godina
protjeran
Ryder007 kaže...

aj ak ima ko da bacimo koju,ili ste svi otisli u zivot :DD

Eto mene. Koji ti je nick?

B-A-R-C-A
14 godina

Vozio jucer dosta dugo i na kraju se i isplatilo.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 9:42 (Puls3).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moj ulov u nekih 20-tak utrka na high stakes,inace ako se ne vidi 0 0 16 ultra brakes :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 18:44 (Ryder007).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mene su isto krenuli dijelovi. 3 mjeseca nista i u zadnjih 15 dana, oko 50 dijelova. Vise pro nego ultra.
B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan

mene dijelovi idu jako slabo u zadnje vrijeme

12 godina
neaktivan

Ja sam zadnje ultra dobio gume i to sam na porsu stavio...Najvise kartica dobivam,djelovi na kapaljku idu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Speedboost

Instalirajte antivirusni program Avast 8, tj zadnju verziju. Pokrenite ga, idite na SIGURNOST/SECURELINE 

Tu aktivirate VPN koji vam je besplatan 3 dana. Odaberite neku od US ip adresa i na spoji.

Odite onda na world.needforspeed.com logirajte se, klik na buy speedboost. 

U izborniku s lijeve strane imate opcije placanja, odite na zadnji dole EARN SPEEDBOOST. 

Ja sam danas zaradio 2000 boosta, to su 4 car slota. Ima jako puno ponuda, tako da se isplati.

Nadam se da sam dobro objasnio.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Speedboost

Instalirajte antivirusni program Avast 8, tj zadnju verziju. Pokrenite ga, idite na SIGURNOST/SECURELINE 

Tu aktivirate VPN koji vam je besplatan 3 dana. Odaberite neku od US ip adresa i na spoji.

U izborniku s lijeve strane imate opcije placanja, odite na zadnji dole EARN SPEEDBOOST. 

Ja sam danas zaradio 2000 boosta, to su 4 car slota. Ima jako puno ponuda, tako da se isplati.

Probao si sa tunnelbearom promijeniti IP i otići na earn SB, bez instaliranja Avasta? Mislim da avast nema ništa s prikupljanjem SBa

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 9:49 (Bumbilek).
15 godina
neaktivan

I ja cu probati, iako na TB VPN US IP adresi nema niti jedna ponuda

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

meni radi sad sam na 1294 boosta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo sam probao sa CyberGhost VPN-om na US server ići te nema ništa od ponuda. Izgleda da je vrijeme da instaliram Avast i napravim to što je gore navedeno.

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bumbilek kaže...
iNo_bhf kaže...

Speedboost

Probao si sa tunnelbearom promijeniti IP i otići na earn SB, bez instaliranja Avasta? Mislim da avast nema ništa s prikupljanjem SBa

Probaj.

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
Bumbilek kaže...

Probaj.

Vjeruj da sam i ja probao sa TB, nista, a sa avastom ima dosta ponuda, samo sto mi je dvije primio (jednu od 6 i jednu od 200+ boosta) od mogucih 10 sto sam odradio, vjerovatno zato sto su vec uradjene ponude preko IP-a, jer Avast daje svima isti IP za isti grad, jer sam na 3 ponude naletio da odmah pise da su vec uradjene preko ove IP adrese

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 12:39 (Haker_x).
16 godina
neaktivan

moze bit,ja sam ih odradio oko 20 ali nisam dobio nista,to sam jutros,ali niti jedan boost mi nije sjeo na acc :)

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ja sam zadnje ultra dobio gume i to sam na porsu stavio...Najvise kartica dobivam,djelovi na kapaljku idu...

Nemam ništa protiv kartica sa 3* {#}

Haker_x kaže...
iNo_bhf kaže...
Bumbilek kaže...

Probaj.

Vjeruj da sam i ja probao sa TB, nista, a sa avastom ima dosta ponuda, samo sto mi je dvije primio (jednu od 6 i jednu od 200+ boosta) od mogucih 10 sto sam odradio, vjerovatno zato sto su vec uradjene ponude preko IP-a, jer Avast daje svima isti IP za isti grad, jer sam na 3 ponude naletio da odmah pise da su vec uradjene preko ove IP adrese

NIsam se dugo igrao (sponsorpay mi je banao acc) sa prikpljanjem boosta, pa ne znam da li TB uopće radi.

15 godina
protjeran

Ja sam pokupio sinoć 2000 boosta. Sada više nemogu ništa. TB ne radi, misim radi ali slaba ponuda. 10-100 boosta.

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan

Jel bi mogao netko objasniti kako se to prikuplja boost? Sumnjam da netko iz mog grada to radi. :P 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam takodjer prije par mjeseci skupljao boost preko Tunnel Beara, uglavnom u prva dva-tri dana kompletiras vecinu ponuda koje rade i skupis 2000-3000 boosta i poslije toga ide na kapaljku, cekas i cekas kad ce se pojaviti neka nova koja radi ne bi li dobio nesto sitno... i prije ili kasnije odustanes. Mada 2-3k boosta uopce nije losa stvar.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
turbojc kaže...

Jel bi mogao netko objasniti kako se to prikuplja boost? Sumnjam da netko iz mog grada to radi. :P 

Jel ti pratiš ovu temu?

Sve ti je napisano par postova iznad.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
Za sve one koji se pitaju da li je moguće dobiti Bugattija bez boosta

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9710930.page

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Sta kupiti za IGC protiv MR2 ?

Odnese me, jedini dosljedan protivnik u C klasi, one ostale odnesem bez problema

Imam ja mislim oko 800k igc-a, sakupit cu jos, samo da kupim sta da mogu parirati Toyoti MR2

13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Bumbilek kaže...

Sta kupiti za IGC protiv MR2 ?

Odnese me, jedini dosljedan protivnik u C klasi, one ostale odnesem bez problema

Imam ja mislim oko 800k igc-a, sakupit cu jos, samo da kupim sta da mogu parirati Toyoti MR2

Solstice ili Mazdu RX8-09. I jedan i drugi auto mogu konkurirati MR2

16 godina
neaktivan

moze i e30 po meni

15 godina
protjeran

MR2 je zakon. Taj zvuk motora, pravo moćno.

B-A-R-C-A
14 godina

Imam MR2 na drugom accu, kad je bio free car kartica dobio ju, na na main accu dobio Sciroco {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice