Jučer za*ebao TH
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer za*ebao TH
Zaboravio pokupiti?
Nesto smo ljudi oslabili sa ovom igrom, postovi se smanjili :D
Ostavi meni PW i email ako nemas nekada vremena pa cu ti ja pokupiti, nije problem :)
Nesto smo ljudi oslabili sa ovom igrom, postovi se smanjili :D
Pa, kad nemamo ništa korisno napisati

Vozio sam danas Clubhouuse & Hollis (klasa C ovaj tjedan) sa Corollom. Sam sebe sam podjetio koliko je to dobar auto, ali za tu klasu trebaju PRO dijelovi

Ne čitaš... Rekao sam za C klasu, ne D

A mjenjaju:Chevrolet Corvette Z06,Porsche Panamera Turbo i Audi S5.
:)
A mjenjaju:Chevrolet Corvette Z06,Porsche Panamera Turbo i Audi S5.
:)
Bez veze
Baš je bezveze, mogli su Bentleya dati.
Ja imam nekih poteškoća sa igrom. Uđem u igru i nakon minute ili dvije pojavi se ova poruka.
'You lost connection with Need For Speed World Server, Please wait. Reconnection in progress'
Kada se ponovo konektuje ništa šta je online nemogu igrati. Samo Singl race, TH i borba sa murijacima. Čak ni powerups ne radi.
Probao sam obrisati igru, opet isto. Neznam sta vise napraviti.
Meni cesto nece da aktivira powerupove u pursuitu, pa me tako cesto uhvate, ja se bas zaletim prema blokadi, da aktiviram jeggernaut i nece, koliko god puta pritisnuo broj, vise puta tako po jedan power up nece da aktivira, nekada od pocetka pursuita, nekada stane tokom pursuita :(
Ja imam nekih poteškoća sa igrom. Uđem u igru i nakon minute ili dvije pojavi se ova poruka.
'You lost connection with Need For Speed World Server, Please wait. Reconnection in progress'
Kada se ponovo konektuje ništa šta je online nemogu igrati. Samo Singl race, TH i borba sa murijacima. Čak ni powerups ne radi.
Uđi u safehouse->change driver, promjeni drivera, zatim natrag vrati na svoj driver i izađi iz safehouse, tako je i meni bilo i to mi je privremeno pomagalo, dugoročno mi je bio problem u modemu, prošli tjedan su mi ga konačno iz Optima telekoma zamjenili sada je sve ok...
Nasao sam jedan oglas u kojem se prodaje NFS World account:
Ovo je lista auta koji su na accountu i podaci koje je postavio za account i stavio je cijena po dogovoru pa me zanima kolika je realna vrijednost pa ako nije puno mozda bi ga i kupio
Za cijenu neznam. Malo ima boost auta, tako da nemoze trazit puno para.
RIJEŠENO.
Router/firewall treba imati otvorene slijedeće portove:
TCP: 12683, 443, 5222, 5223
UDP: 31928, 5222, 5223
Nakon toga sve radi.
Mijenjao sam usb stick, sa Huawei E3131 prešao na Alcatel One Touch L100 LTE.
Onda se glupi problem stvorio.
da li je TH besplatan jos?
ovako zanima me el jos kome prvo otvori sliku 1 pa tek normalan launcher di se logiram ovo na slici jedan mi nikad nije otvaralo,sad me uac trazi da potvrdim otvaranje nfs worlda a prije nije
Meni je nekoliko puta tako radilo update launchera, to nije nista cudno, mora in on nekada uraditi update, kao sto igrica radi...
Hoćemo li igrati večeras??
Hoćemo li igrati večeras??
Mogli bi nabacit koji TE ili nesto...
Ko hoće igrati neka bude od 20h online.
Ja bi rado, ali mi internet u Portugalu šteka do bola
Ja danas slavim pa ništa od toga, sretno vam
Ja bi rado, ali mi internet u Portugalu šteka do bola
Kao da ti je sad do igre.
Ja danas slavim pa ništa od toga, sretno vam
Sve naj naj.