Definitivno je poboljšana grafika u igri, barem koliko se vidi iz priloženog gameplaya, samo ne znam da će baš biti kao Most Wanted. Trebali su raditi na novoj temi otkad je ProStreet dosta loše prošao kod publike EA (čitaj: igrači NFS serijala)... a ova je dosta slična (undercover ili most wanted imaju obje prvo veze sa policijom itd.).
Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...
Samo je jedan NFS 3 Hot Pursuit, jedan Porsche Unleashed i jedan Underground.
Undercover će definitivno biti lošiji od ovih, no bolji od PS-a. Možda čak i od Most Wanteda.
Po viđenom izgleda dobro i čekam ovakav nastavak od most wanteda jer to mi je najbolji NFS uz underground.
Igra će biti super. Samo nemogu čekati da igra izađe gotova je a izlazi za mjesec dana
Igra će biti super. Samo nemogu čekati da igra izađe gotova je a izlazi za mjesec dana
Svaki novi NFS prije nego izađe izgleda obećavajuće, predobro, fantastično, itd.
Treba ipak pričekati da zaigramo igru da bi nešto mogli prosuditi.
Nikad nemojte Ea-u vjerovat...
Koliko bi otprilike mogla biti cjena oriđiđi igre za PC? Možda sada netko zna? Ja nigdje nisam mogao pronaći.
Poznavajući naše recimo od 350 do 550 kn.
Svaki novi NFS prije nego izađe izgleda obećavajuće, predobro, fantastično, itd.
Treba ipak pričekati da zaigramo igru da bi nešto mogli prosuditi.
Poznavajući naše recimo od 350 do 550 kn.

Oriđiđi sigurno nije za te novce al kopija je ,a ljudi ja stvarno nevidim razliku između oriđiđija i kopije sve ti je isto samo je kopija jeftinija.A i nevidim razlog zašto bi neko kupovo oriđiđije samo radi kutije po čemu su oni kvalitetniji ? Važna je igra koju instaliraš i igraš a nije bitno dali igru nabaviš na nekom shit mediju roze boje ili oriđiđiju sa slikom igre.Ja imam kopije igara stare i do 8 godina pa sve još super radi.Moj izvor nabavke igara je pouzdan i ako je neka igra neipravna samo tutnem mail nabavljaču i on mi nabavi tu igru ispravnu i još jednu besplatno po mom odabiru
Pa orginal se kupuje da bi moga igrat multiplayer, a ja dosad skoro pa i nemam orginal igrucu(možda 4-5)
Nadam se da nas EA, i novi NFS nece razočarat, prosli sam malo igra i odma mi je glup u startu, sve je bilo glupo od nacina utrka(mislim, na cili sistem), nema freee room(po cilom gradu), i lupa fizika i sve ostalo, na mobitelu su je bolje napravili nego na kompu!
Oriđiđi sigurno nije za te novce al kopija je ,a ljudi ja stvarno nevidim razliku između oriđiđija i kopije sve ti je isto samo je kopija jeftinija.A i nevidim razlog zašto bi neko kupovo oriđiđije samo radi kutije po čemu su oni kvalitetniji ? Važna je igra koju instaliraš i igraš a nije bitno dali igru nabaviš na nekom shit mediju roze boje ili oriđiđiju sa slikom igre.Ja imam kopije igara stare i do 8 godina pa sve još super radi.Moj izvor nabavke igara je pouzdan i ako je neka igra neipravna samo tutnem mail nabavljaču i on mi nabavi tu igru ispravnu i još jednu besplatno po mom odabiru
samo da nebudu pro utrke i ja zadovoljan
Ulične utrke 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E kad izlazi ovo cudo?
E kad izlazi ovo cudo?
možda tko zna kakvi će biti zahtjevi za pokretanje? nešto slično kao i za pro street ili još viši?
Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
Memory: 1GB RAM
Hard Drive: 5.5 GB
Optical Drive: 8x DVD drive (Europe) / CD drive (North America
Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card
Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset