E kad izlazi ovo cudo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E kad izlazi ovo cudo?
Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
Memory: 1GB RAM
Hard Drive: 5.5 GB
Optical Drive: 8x DVD drive (Europe) / CD drive (North America
Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card
hoce li undercover izaci za ps2
hoce li undercover izaci za ps2
Dali zna tko koja ce autra bit, zanima me ocel bit Mercedes i koja klasa.
E kad izlazi ovo cudo?
Evo i najava u kojoj možete vidjeti kako će izgledati mapa i gradovi u novom NFS-u:
Ovi iz NFS-a kažu da je to najveća mapa dosada...
A prema ovom traileru izgleda dosta dobro...
Great
Dali zna tko koja ce autra bit, zanima me ocel bit Mercedes i koja klasa.
Bice puno dobrih auta, sigurno i SLR (McLaren)
Evo i najava u kojoj možete vidjeti kako će izgledati mapa i gradovi u novom NFS-u:
Ljudi moji ovo ce biti igrica nad igricama!!!!
Take a look at Gameplay!!!
Isti grad kao i MW... Jedino (kako kažu momci iz EA) veći. Poslovna četvrt, luka, "countryside" i industrijska zona. Ne znam zašto jednostavno radnju ne smjeste u neki pravi grad, jedino preoblikuju ime (kao GTA).
Al, kao što rekoh, vidjet ćemo kako će to sve ispasti...
Ma najbolji dosad NFS je Underground 2, i Carbon kao serijal s policijom, baš ono pravi tuning automobila, puno staza, odnosno veliki grad, puno automobila....ovi svi noviji nastavci, počevši od ProStreet-a će biti glupost, to više nije onaj pravi sistem tuninga automobila i ilegalno utrkvanje na ulicama.....neočekujem ništa posebno u ovom novom nastavku, opet neka blamaža s policijom, sve neki auti, tipa, lamborghini, ferrari, to više nije zanimljivo....
Zaljubljenici u video igre imat će priliku provozati novi Renault Megané Coupé prije njegova službenog predstavljanja u 'Need For Speed: Undercover'…
Sportska pojava kupeovske izvedbe Meganea navela je razvojne programere igre Need For Speed da ga uvrste u prestižnu liniju dostupnih automobila za jurnjavu virtualnim gradskim prometnicama. Uloženi su maksimalni napori kako bi se vjerno prikazale vozne karakteristike i performanse Meganea Coupe, a rezultati su, prema najavama iz Renaulta i tvrtke Electronic Arts, izvanredni. Više informacija o ulozi novog Renault Meganea Coupe u Need For Speed: Undercover može se naći na web stranici www.agentM09.fr, a do lansiranja igre ozračje će podgrijavati najavni video spot.
Novi gameplay sa yougamers.com. PhysXengine, camera, 360°, car tuning,...
Nisam našao sry svejedno
Nisam našao sry svejedno

O bože, kolko je već trailera izašlo? 10? 15? A kolko će ih još izaći?
Čim nisu izdali demo i čim imaju tolko j*benih trailera, ne miriši na dobro... Ne znam što vi vidite u ovim trailerima, ja vidim igru stvorenu na sliku i priliku MW-a, a barem ja ne volim kad se druškani iz EA-a kote parama zarađenim od igre koja je kopija prethodnika.
Al, ko voli nek izvoli, ja samo znam da ne bi kupio bilokoju igru od EA-a i da mi režu noge; gamad se koti tuđim novcem - mukte...
Potpisujem, ali ipak budi optimističan...
O bože, kolko je već trailera izašlo? 10? 15? A kolko će ih još izaći?
Čim nisu izdali demo i čim imaju tolko j*benih trailera, ne miriši na dobro... Ne znam što vi vidite u ovim trailerima, ja vidim igru stvorenu na sliku i priliku MW-a, a barem ja ne volim kad se druškani iz EA-a kote parama zarađenim od igre koja je kopija prethodnika.
Al, ko voli nek izvoli, ja samo znam da ne bi kupio bilokoju igru od EA-a i da mi režu noge; gamad se koti tuđim novcem - mukte...
Potpisujem. Ja ću ipak kad tad uzimati MidnightClub:L.A. jer jima bolji engine i sve vezano za njega.
Pitanje: Hoće li NFS:UC koristiti PhysX?
By-the-way; posjetite mi temu "PhysX, ATI?"
i sam ea nudi puno videa na službenoj stranici
http://www.needforspeed.com/undercover/home.action?lang=en®ion=uk
Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.
Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle
A kako izgleda pogledajte ovdje:
Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.
Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle
A kako izgleda pogledajte ovdje: