Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

je li ista bolja grafika u odnosu na NFS SHIFT (prvi dio), ima li razlike?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Almin94 kaže...

je li ista bolja grafika u odnosu na NFS SHIFT (prvi dio), ima li razlike?

Nešto je malo bolja, environment i dalje siromašan, loš AA ubije dojam malo. Noćne vožnje izgledaju super, osvjetljenje je odlično.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 11:42 (Minoza).
15 godina
Riker kaže...

Eto, sve piše tu...

fuel consumption in town: 40.4l/100km - pravi recesijski auto za zagrebacke ili rijecke guzve :)

16 godina

Kupio sam maloprije Lancer EVO X i konačno sam se riješio klizanja s Lotusom, ovaj je AWD i odličan je derem ih za pola kruga.E sad me zanima kada u igri tam slikam auto i poslije utrke sejvem replay gdje da nedem te fileove ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:22 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Riker kaže...

Eto, sve piše tu...

fuel consumption in town: 40.4l/100km - pravi recesijski auto za zagrebacke ili rijecke guzve :)

Istina..a ima i prave gume za naše ceste pune rupa...Mislim da svaka stoji više od dobrog obiteljskog auta...{#}

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Riker kaže...
Volan mi radi identično kao i F1 2010 i DiRT2..... Čak mislim da ću deadzone morati stavit na kakvih 2%....

Identično?? {#}

Snimio bi da dokažem ali nemam sa čime. Nema input laga niti malo.

Imaš orginal igru ili?

17 godina

Ma joj toliko je igra neoptimatizirana ja onak na svojoj masini sa gtx 480 imam 25 do 35 fps :S sve na max i reko ajd dobro idem stavit sve na low samo sam rez ostavio na 1920x1080 i restartam igru udem ponovno ono vrti 35 fps i vise a reko koje sranj....  znaci izmedu postavki na high i low razlika 5 fps xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Riker kaže...

I nakon tih postavki radi kako bi trebalo?

Volan mi radi identično kao i F1 2010 i DiRT2..... Čak mislim da ću deadzone morati stavit na kakvih 2%....

koji volan? ja imam g25 i želio bih da mi radi kao npr u gtr 2... jer mi u gtr2 volan radi savršeno...

15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Ma joj toliko je igra neoptimatizirana ja onak na svojoj masini sa gtx 480 imam 25 do 35 fps :S sve na max i reko ajd dobro idem stavit sve na low samo sam rez ostavio na 1920x1080 i restartam igru udem ponovno ono vrti 35 fps i vise a reko koje sranj....  znaci izmedu postavki na high i low razlika 5 fps xD

To tebi neš ne štima, možda drajveri. Meni na 5870 leti sve na max, čak i kad još force-am 8xAA kroz drajvere... a ti ipak imaš nešto jaču karticu tako da ne bi smjelo tako loše raditi...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:43 (Minoza).
17 godina
ranko091 kaže...
doktor1 kaže...
Riker kaže...

I nakon tih postavki radi kako bi trebalo?

koji volan? ja imam g25 i želio bih da mi radi kao npr u gtr 2... jer mi u gtr2 volan radi savršeno...

Logitech Formula....

OVDJE malo potraži i sigurno ćeš naći setup za G25....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Evo, kao što sam učinio s Crysisom 2, moram i s ovom igrom...Dakle, povlačim sve što sam rekao protiv igre (barem 98% toga). O čemu se radi i zašto sam promjenio mišljenje. Da doktor1 nije stavio one postavke i da ih nisam zamijenio s orginalom, moje mišljenje da igra nije dobra bi ostalo. Ali uz ovakve postavke, ostao sam skoro {#}. Volan reagira tako dobro da je čista milina, na razini je F1 2010, premda je ovdje još veći gušt jer se auti dosta razlikuju. Druga stvar koja mi se prije nije sviđala je grafika, a i to što mi je igra dosta trzala, posebice okolina je bila nekako mutna. Uz par različitih postavki, utišivanjem onog OČAJNOG glasa menadžera, kolege(?) koga već, i pojačivanje zvuka motora, igra je postala ono što je trebala biti. Istina da sam uključio razne elektroničke pomagače, ali meni je tako ugodnije igrati. Shift 2 po mnogo čemu nadmašuje jedinicu i u rangu je s najboljima {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam isto zamjenio ta dva fajla i sad mi volan radi kako treba... prije sam ga njihao sad je tvrd u centru kako i treba bit...

to je link... http://download58.mediafire.com/psu6os99dzvg/jx0gzox6i1f2bi1/minimod.zip

evo meni na logitech g25 radi kao ura sad... zamjenit fajlove u folderu "Program Files (x86)\Electronic Arts\SHIFT 2 UNLEASHED™\Pakfiles\"

i postavke logitech profilera

http://i52.tinypic.com/23kfb6s.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 13:48 (ranko091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
perkoxcar kaže...

E sad me zanima kada u igri tam slikam auto i poslije utrke sejvem replay gdje da nedem te fileove ?

Slike ces naci u My Documents\SHIFT 2 UNLEASHED\media folderu, ali su u nekom cudnom formatu, pa ih neces tako lako moci vidjeti.

Replay fileovi su vjerojatno u "replay" podfolderu, makar nisam jos probao snimat replay, pa ne znam tocno.

My Chi is stronger than yours
17 godina

A ajde da mu pruzim sansu sa ovim postavkama iako sam vec zakjljucio da je jedina dobra stvar uz Shift2 modeli auta za prebacivanje u GTR2...

Failure is always an option...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Evo, kao što sam učinio s Crysisom 2, moram i s ovom igrom...Dakle, povlačim sve što sam rekao protiv igre (barem 98% toga). O čemu se radi i zašto sam promjenio mišljenje. Da doktor1 nije stavio one postavke i da ih nisam zamijenio s orginalom, moje mišljenje da igra nije dobra bi ostalo. Ali uz ovakve postavke, ostao sam skoro {#}. Volan reagira tako dobro da je čista milina, na razini je F1 2010, premda je ovdje još veći gušt jer se auti dosta razlikuju. Druga stvar koja mi se prije nije sviđala je grafika, a i to što mi je igra dosta trzala, posebice okolina je bila nekako mutna. Uz par različitih postavki, utišivanjem onog OČAJNOG glasa menadžera, kolege(?) koga već, i pojačivanje zvuka motora, igra je postala ono što je trebala biti. Istina da sam uključio razne elektroničke pomagače, ali meni je tako ugodnije igrati. Shift 2 po mnogo čemu nadmašuje jedinicu i u rangu je s najboljima {#}

Na vehicleset_pc_custom_wheel file stavi read only kvačicu jer je meni znalo vratit na default...

Burs kaže...
perkoxcar kaže...

E sad me zanima kada u igri tam slikam auto i poslije utrke sejvem replay gdje da nedem te fileove ?

Slike ces naci u My Documents\SHIFT 2 UNLEASHED\media folderu, ali su u nekom cudnom formatu, pa ih neces tako lako moci vidjeti.

Replay fileovi su vjerojatno u "replay" podfolderu, makar nisam jos probao snimat replay, pa ne znam tocno.

Slike kao i sve ostalo se nalazi u u Autolog profilu.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 14:16 (doktor1).
15 godina

ja sam dodao u folder od igre onaj dinput8.dll i smanjio mi se vidljvi lag volana, iako je meni skoro pa isto sto se tice voznje...prije je bio malo vidljiviji, ali svejedno dosta igrivo...sad sam primjetio da se manje vidi lag i neznam imam neki osjecaj da mi bolje ide, sta ja znam, ne vjerujem da je zbog laga, stvarno neznam...puno mi lakse voziti, nekako malo manje proklizava auto, cak i kad se dotaknem protivnike kod pretjecanja ne zavrsim uvijek u zid kao prije...neznam, samo znam da mi je igra ODLICNA, doduse ne igram na elite, nego ja misilm na pro, morao bi ic vidjet postavke i sve, ali knjiga me zove, tako da morat cu prebacit iduce igranje za sutra...

jedan filmic usporedbe prije-poslije stavljanja tog dll-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...
Frenkyca kaže...

To tebi neš ne štima, možda drajveri. Meni na 5870 leti sve na max, čak i kad još force-am 8xAA kroz drajvere... a ti ipak imaš nešto jaču karticu tako da ne bi smjelo tako loše raditi...

Ne drajveri su dobri zadnju verz imam 266.58

15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Pa ok, ne znam što je uzrok ali imam nešto slabiju grafu, a igra mi radi perfektno.

3D dizajner
17 godina
protjeran
Minoza kaže...
Frenkyca kaže...

Pa ok, ne znam što je uzrok ali imam nešto slabiju grafu, a igra mi radi perfektno.

čitao sam da igra slabo koristi više jezgara, navodno samo dvije (nisam provjeravao), dok grafička nije previše iskorištena - ako je tako, stvar je do procesora - ja imam q8200 koji je umjereno klokan na 2.8 i ne mogu probiti 50-60 fps-a bez obzira na postavke; q8300, u slučaju da nije klokan bi mogao biti razlog niskim fps-ima.. 

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina

e decki, jeste skuzili ako se moze u qiucku igrati sa svim autima, tj postoji li koji nacin? ili mozes birati samo one koje imas u careeru?

btw. stopio sam se sa lotusom exige S, auto je predobar, skuzio sam ga full, prolazim zavoje lijepo s njime, a ubrzanje je PREODLICNO, dodem sa 9. na 1. mjesto 300-400m nakon cilja...predobro...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 16:45 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

e decki, jeste skuzili ako se moze u qiucku igrati sa svim autima, tj postoji li koji nacin? ili mozes birati samo one koje imas u careeru?

btw. stopio sam se sa lotusom exige S, auto je predobar, skuzio sam ga full, prolazim zavoje lijepo s njime, a ubrzanje je PREODLICNO, dodem sa 9. na 1. mjesto 300-400m nakon cilja...predobro...

Skini si trainer...kupi sve aute i vozi se u quick modu..

Tak sam ja napravio...

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Mene je ova igra bas namucila, jedinica mi je puno draza i bio sam nekako vise povezan a s njom, ovaj nastavak mi nikako nesjeda, i nakon 3 dana igranja pala je deinstalacija.

0 0 hvala 0
15 godina
Aceruser kaže...

Mene je ova igra bas namucila, jedinica mi je puno draza i bio sam nekako vise povezan a s njom, ovaj nastavak mi nikako nesjeda, i nakon 3 dana igranja pala je deinstalacija.

meni je tek ovaj nastavak sjeo kako treba

prvi mi je patio najviše zbog količine staza, kojih je bilo premalo u njemu, al najviše sam se vozio nordschleife-u

ja vjerujem da neću tako skoro deinstalirat ovu igru, jer ja u njoj toliko guštam da to nije normalno, baš onako igra kako sam čekao već duže vrijeme, a danas na pc-u ima malo igri takvog tipa u zadnje vrijeme

a helmet cam im je preodličan, da se mene pita u svakoj "simulaciji" bi trebao biti jer daje osječaj realnosti

ruskeGTT je rekao da mu sada manje baca auto kad se sa nekim sudari, to sam i ja primjetio al nisam mislio da će još kome

a ako je netkome AI glup, neznam, meni je AI dobar, jer ako vide da ćeš ih prestić u zavoju neće se nabijat na tebe i udarat te i izbacit sa utrke, samo treba malo više pazit kako se vozi i ova igra se može jako lijepo igrati, čak i na kontroler

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 17:16 (matija656).
15 godina
pirat kaže...
RuskeGTT kaže...

Skini si trainer...kupi sve aute i vozi se u quick modu..

Tak sam ja napravio...

nije mi gust igrati sa trainerima...neznam

matija656 kaže...
Aceruser kaže...

meni je tek ovaj nastavak sjeo kako treba

prvi mi je patio najviše zbog količine staza, kojih je bilo premalo u njemu, al najviše sam se vozio nordschleife-u

ja vjerujem da neću tako skoro deinstalirat ovu igru, jer ja u njoj toliko guštam da to nije normalno, baš onako igra kako sam čekao već duže vrijeme, a danas na pc-u ima malo igri takvog tipa u zadnje vrijeme

a helmet cam im je preodličan, da se mene pita u svakoj "simulaciji" bi trebao biti jer daje osječaj realnosti

ruskeGTT je rekao da mu sada manje baca auto kad se sa nekim sudari, to sam i ja primjetio al nisam mislio da će još kome

a ako je netkome AI glup, neznam, meni je AI dobar, jer ako vide da ćeš ih prestić u zavoju neće se nabijat na tebe i udarat te i izbacit sa utrke, samo treba malo više pazit kako se vozi i ova igra se može jako lijepo igrati, čak i na kontroler

evo tocno to, da se lijepo igrati, dan dva navike mi trebalo a i malo igranje sa sensitvity i dead zone-om volana i sad je super...

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

nije mi gust igrati sa trainerima...neznam

Pa samo za lovu,ništa više.

سمندری ڈاکو
15 godina

a onda je lako tako...imam 99 999 999 $ i sta mogu kupovati najjaci auto dostupan u careeru i tunirati ga na works u roku odmah :) neznam, radije igrat malo po malo, prolaziti mjesecima carrer i tako...i onda po ljeti kad bude vise vremena kupiti key i igrat online

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

a onda je lako tako...imam 99 999 999 $ i sta mogu kupovati najjaci auto dostupan u careeru i tunirati ga na works u roku odmah :) neznam, radije igrat malo po malo, prolaziti mjesecima carrer i tako...i onda po ljeti kad bude vise vremena kupiti key i igrat online

A ok,meni se neda carrer mod....pa vozim quick race.

To da su napravili neko prvenstvo onda bi vozio,al ovak mi se neda.

سمندری ڈاکو
15 godina

jbg ti mozes kad cheatas, a ja necu cheatat i igrat cu malo po malo i otkljucavat aute na legalan nacin

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bolje bi bilo da su izbacili one uvodne scene prije trku, jel se moze to kak prekinut jer me nervira dosta to čekanje tih 8-9 sec...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
legend kaže...

bolje bi bilo da su izbacili one uvodne scene prije trku, jel se moze to kak prekinut jer me nervira dosta to čekanje tih 8-9 sec...

ako igraš kontrolerom ubaci xbox360 controller emulator i to je to, stisneš x i prekine ju

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 18:06 (matija656).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice