Need for Speed Rivals

poruka: 199
|
čitano: 45.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Need for Speed Rivals

Dosla je AB kultura u prodavnice jos prije par sati.. probao sam je vec. Na PC-u iz potpisa vrti se u high-ultra kombinaciji. FPS je kao i u Run - u limitiran na 30 , vjertovatno ce izbaciti patch . Po sistemu gameplay-a i upravljivosti vuce na Hot Pursuit , auta imaju one ficrse kao u HP (EMP i ostalo... nisam vidio sta sve ima jos ) Ugl .OK , nisam razocaran po onom dosad vidjenom ,mislim da cu je kupit i da bi mogao biti ok multiplayer .

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:26 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Limitirano na 30 fps {#}

Što nisu ništa naučili od The Run kada se je community pobunio pa su onda morali izdavati patch. 30fps lock je nedopustiv pogotovo za Racing igre....

Čeka se patch ili neki talentirani moder da ovo probije.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Re: Need for Speed Rivals
Firefox72 kaže...

Limitirano na 30 fps {#}

Što nisu ništa naučili od The Run kada se je community pobunio pa su onda morali izdavati patch. 30fps lock je nedopustiv pogotovo za Racing igre....

Čeka se patch ili neki talentirani moder da ovo probije.

Slažem se...i to kažem a ekipa me popljuje da sam razmažen?

Lol igrat ću na 30fps zato jer konzole ne mogu više? sramota!!!{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Need for Speed Rivals

ajme zamisli nemozes vise od 30!

Moj PC  
1 10 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo mi lici na nekakav The Run, sa fizikom auta iz Hot Pursuita sa grafikom Most Wanteda 2012( ajde poboljšanom još) s time da se moze igrat kao undercover cop i tako te fore...al opet...odigrat cu, prec i to je to...zaboravit na igru...cisto ono da mogu rec "a i to sam prosao" but nothing more to see...

nadam se i cekam dostojnom nastavku NFS-a koji je i vrijedan svog imena...nesto u stilu U3... i da vise izbace te super aute. Milim koja je logika tunirat i "pojacavat" aventador, bugati i tko zna jos sta? Trebaju vratit aute kao u NFS U2...to znaci NORMALNE aute...jer kako je krenulo jos malo ce i batmobile doc u NFS, a mogo bi mozda i kakav drag auto na raketni pogon...gluposti...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
RuskeGTT kaže...

ajme zamisli nemozes vise od 30!

Da, zamisli.

nedavno sam bio na info gamer reboot i gledao gta 5, ACreed 4 i bf4 na konzolama.

Oči su mi ispale od zrnaste slike i 20fps gameplaya...zašto ako to konzola ne može prožvakati, mi nadmoćni PC igrači moramo igrati u istim uvjetima kao konzoel stare 8 godina?

Čemu?

Onda komotno mogu igre raditi da u isto vrijeme rade na nintendu 64 i da tako isto izgledaju i na računalu i tebi će to biti okej?

Lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

30 je problem ,jer 90% nasih monitora radi na 60 hz.

loš port je loš port.treba bojkotirat konzole

12 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Probat ču se malo igrati sa komandama da vidim ako se da šta napraviti.

Edit: Igra naravno nema konzolu....

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 14:41 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

trea neki 3rd party fix sacekat...

14 godina
Firefox72 kaže...

Probat ču se malo igrati sa komandama da vidim ako se da šta napraviti.

Edit: Igra naravno nema konzolu....

Nekakav config fajl ili nešto?

Ako je na forstbite 3.0, možda ima ona player folder sa settingsima....?

12 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Evo sad sam probao malo drukčije i izgleda da radi. Desni klik na NFS14.exe i u target dodajte komandu.

-GameTime.MaxSimFps 60

Trebalo bi izgledati nekako tako:

Vaša lokacija\NFS14.exe" -GameTime.MaxSimFps 60

Edit: Nakon puno testiranja, ovo gore radi ali ne kako si mislite, igra vrti 30fps sa 2X brzinom što napravi igru prebrzom. Sa 50FPS se dobiva isti problem ali zato na 40fps izgleda gotovo normalno.

Nije 10fps+ dosta ali je bar nešto dok netko pametniji od mene ne skuži bolji način.

Evo pronašao sam video od nekoga koji najvjerovatnije koristi istu metodu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 17:16 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Need for Speed Rivals

Pokrenuo...užasno me živcira kad me igra forsira da igram i neda mi složit kontrole i opcije prvo nego moram igrati tutorial.

Idem probati fps fix pa vidim dal mi hvate gamepad pa odigram koju.

Lool gampad ne mogu mapirat, parodija, skidam xbox emulator pa vidim

ni preko ce360 ne mogu složiti gamepad, bezveze prema tome čekam neki patch ili nešto.

Pun mi qurac da moraš imati samo ofišl xbox controller da bi igra radila...ovaj no name shrotex dosad radio uvijek ali na novijim portovima nemoš niš nariktat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 21:45 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

izbjegavati ovaj poluproizvod do daljnjega

''The PC version is defective by design. It is locked at 30fps, any attempt to unlock it results in the game's speed increasing along with the frame rate, making it unplayable and causing the physics to go haywire. Initially I went into this video looking to show that but I ended up being so frustrated by how much of an idiot this game thinks you are that I focused on that instead. Avoid until fixed.''

Užas

14 godina
Rocinante2112 kaže...

''The PC version is defective by design. It is locked at 30fps, any attempt to unlock it results in the game's speed increasing along with the frame rate, making it unplayable and causing the physics to go haywire. Initially I went into this video looking to show that but I ended up being so frustrated by how much of an idiot this game thinks you are that I focused on that instead. Avoid until fixed.''

Užas

Da, čekati patch ili fix jer je ovo nevjerovatno loš port.

13 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Ne vidim nikakav problem u igri za sada, iako igram na laptopu. Slika nije zrnata, kao što neki spominju, nego je normalna (nisam se još igrao s opcijama).

1 0 hvala 0
14 godina
Bumbilek kaže...

Ne vidim nikakav problem u igri za sada, iako igram na laptopu. Slika nije zrnata, kao što neki spominju, nego je normalna (nisam se još igrao s opcijama).

koja rezolucija?

ako je full hd naravno da ti neće biti zrnata...pričao sam o zrnatim slikama na full hd televizorima kad igraš na ps ili xbox koji daje samo 720p

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 23:27 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bumbilek kaže...

koja rezolucija?

ako je full hd naravno da ti neće biti zrnata...pričao sam o zrnatim slikama na full hd televizorima kad igraš na ps ili xbox koji daje samo 720p

1920x1080. Možda nekima nije, ali meni sasvim dovoljna

15 godina
Need for Speed Rivals

nabavio sam obe verzije s neta i jednosatvno nece pokrenuti igricu, kliknem dva puta i nista se ne dogodi, kao da i nisam nista kliknuo... jel se ko susreo s takvim necim?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Need for Speed Rivals

imas inst. Origin? Ako nemas instaliraj , najvjerovatnije je do toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
error_666 kaže...

ma imam, i prijavljivo sam se i svasta... nebi reko da mi je pc slab.. pokrećem npr. BF4 i Assassins creed 4 sve na high bez stekanja

12 godina
maxy0 kaže...
error_666 kaže...

ma imam, i prijavljivo sam se i svasta... nebi reko da mi je pc slab.. pokrećem npr. BF4 i Assassins creed 4 sve na high bez stekanja

si probao desni klik "Run as Administrator"?

15 godina
ibme74 kaže...
maxy0 kaže...
error_666 kaže...

si probao desni klik "Run as Administrator"?

da. slčicno mi se dogadalo s cod black ops 2.. ali tad kad sam pokreno vidjelo se u procesima da radi u pozadini.. ovdje nista. 

13 godina
Need for Speed Rivals

Nemam ideju sta bi moglo biti .... jedino sto mi pada na pamet je da probas s nekim drugim cr..kom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nabavio sam obe verzije s neta i jednosatvno nece pokrenuti igricu, kliknem dva puta i nista se ne dogodi, kao da i nisam nista kliknuo... jel se ko susreo s takvim necim?

Imao isti problem, instalirao Origin i opet ništa, probao sa nfs14_x86 - ništa, i proradilo kad sam kliknuo onaj drugi .exe file nfs14 i proradilo

16 godina
Rocinante2112 kaže...

Užas

Jbt fps u igri određuje brzinu igre, ovo nisam vidjeo u zadnjih 10 godina minimalno, nisam programer ali mislim da ovo nije nešto što se jednostavno riješi patchem.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
xxxxx kaže...
Rocinante2112 kaže...

Užas

Jbt fps u igri određuje brzinu igre, ovo nisam vidjeo u zadnjih 10 godina minimalno, nisam programer ali mislim da ovo nije nešto što se jednostavno riješi patchem.

slican princip je kod mortal kombata novoga na pcu (devetka)

fps je lokan na 60,ali ako nekim slucajem zbog previše stvari na ekranu ili bogtepita čega padne fps ispod 60 makar na par sekundi igra se uspori.

znala je u slow motion uc,recimo duplo sporiji.

mislim da je bilo i naredbi da se igra digne na više fps ali onda se ubrza.

brijem da je to do portanja. nemrem ovo naglasit više neg što naglašavam al : PROKLETE KONZOLE I GAME DEVELOPERI.

15 godina
Need for Speed Rivals

IGN - Need for Speed Rivals - Review 8.0

0 2 hvala 0
14 godina
Need for Speed Rivals

Gade mi se plaćeni reviewi...

btw. neki patch je došao ali ista banana kao i prije

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

ovo je ista igra ko hot pursuit 2.

ma uzas

šta nam nedaju underground 3. 1 i 2 su bili BOMBE. customizacija je ono šta je drzalo vodu u toj arkadi.

utrkivat se s turbo skupim autima,odbijat od ograde i naguravat s murjacima dosadi nakon 20 minuta...

15 godina
Need for Speed Rivals

Mislio sam kupit igru ali ne vidim baš neke presretne i zadovoljne komentare.

Kaj je s igrom, kaj ne valja? {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice