Jer game, f2p ili p2p? i dali se isplati poceti igrati ?

Probao igrat i igra mi se ni malo ne sviđa. Pobrisao u roku od pol sata.
Ovo sa samo 30 FPS-a i nije tolki problem kolko sam mislio da će biti nego je igra jednostavno dosadna, prelagano se otključavaju novi auti, previše se onih bodova dobiva i sličnih sranja, uglavnom prelagano i jako dosadno.
Ja sam valjda jedini kome igra valja.
Jednio šta prezirem u NFS serijalu su oni uvodni tutoriali dosadni i stalno neke pizzdarije iskaču kao da sam neznam šta napravio...
Ja sam valjda jedini kome igra valja.
Jednio šta prezirem u NFS serijalu su oni uvodni tutoriali dosadni i stalno neke pizzdarije iskaču kao da sam neznam šta napravio...
Meni isto čisto ok.Fali ono nešto kaj je bilo za vrijeme pentiuma na 333 mhz i NFS 3-Hot pursuit-a.
Dobra stara vremena
To je bio NFS
Konačno izašla prava verzija koja radi odlično za nas
bok zasto mi igrica laga na low i 1440x900 na c2d e7300 i hd 6670 i 4gb ram,da nije procesor????
pokrenem igru i sve super...odaberem auto promjenim boju i pocnem igrat nakon 2-3 sec igre izbaci mi prozor i bude neki video (u igri) i ne mogu nastavit igrat
Konačno izašla prava verzija koja radi odlično za nas
ipak nema srece za mene :)
jel zna neko u cemu je problem kad pokrenem izbaci onu directx error - directx function createpixelshader for (null) , kad instaliram onaj fix za ovo i instaliram Origin ne izbacuje to vise ali ostane crni ekran,apa ako neko zna kako ovo popraviti da mi javi :D
instaliraj direct x imaš negdje u igri , btw igra je teško smeće nebi je instalirao da oni meni plate 30 eura :D
meni je još uvijek Rivals jedan od najboljih nsf nastavaka.. al dobro... meni se i undercover sviđao... :)
Dal igra netko još uvijek?