NBA 2k16

poruka: 100
|
čitano: 19.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: NBA 2k16
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

kupio danas nba2k17....uuf kakav uzitak za igrat...

doslovno je sve ama bas sve malo poboljšano jos...

jedino sto sam ovako na prvu uocio a da mi se bas nesviđa je ono kad lopta uđe kroz obruč kako mi to kazemo ''bez kostiju'' (pogotovo sa trice)...nekako mi to nije bas najbolje kako se ponašaju lopta i mrežica tada

gdje si uzeo key ?

Ja uzeo maloprije preko CDkeysa za 33,59€. To je verzija sa pre-order DLC-om.

Dobije se 2 koda (Steam + ingame) i odmah stavio Steam download.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

kupio danas nba2k17....uuf kakav uzitak za igrat...

doslovno je sve ama bas sve malo poboljšano jos...

jedino sto sam ovako na prvu uocio a da mi se bas nesviđa je ono kad lopta uđe kroz obruč kako mi to kazemo ''bez kostiju'' (pogotovo sa trice)...nekako mi to nije bas najbolje kako se ponašaju lopta i mrežica tada

gdje si uzeo key ?

kupio na cd-u u trgovini (dobro tehnicki nije cd,ali kuzis sta ocu rec)

i za ps4 naravno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 22:10 (Mortiis).
14 godina
Meni se zasad isto jako sviđa. Na prvi pogled se možda čini dosta slična 2k16, ali su stvarno napravili dosta promjena kako to ameri kažu "under the hood". Promjena u Gameplayu koje se ne vide na prvu. Meni recimo jedna od najdražih promjena je to što treba manje prostora igraču da bi uputio dobar šut i zabio ga, i to daje više mogućnosti. Obrana u tranziciji mi se čini isto dosta boljom, vidim novih animacija itd. MyCareer mi se također sviđa, samo je dosta naporan, ne mislim dosadan, već treba dosta da bi se postalo dobar igrač, ja evo igram na superstar i stvarno mi nije lako. No ima puno sadržaja i zanimljiv je. Zasad sve super
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

meni je mycareer uvijek bio predosadan,i nakon 2 utakmice nema sanse da to vise mogu igrat....

jedino sto igram je online my league...nas 30,svatko ima 1 klub i deri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

nba 2k17 na ps4

ima zainteresiranih da nam se pridruze u online ligi?
ima nas vec oko 20ak..al jbg trazimo aktivne ljude,a ne nekog tko ce odustat nakon 5-6 poraza u nizu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

nitko?

0 0 hvala 0
16 godina
Mortiis kaže...

nitko?

Ja sam zainteresiran samo da kupim igru, jos uvijek sam na nba 2k16

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan

javi se onda kad ju uzmes ;)

13 godina
neaktivan
NBA 2k16

opet ja jbg :p

ima netko tko bi igrao online na ps4?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

pozz da vas pitam.. prije svega da kazem specs..r9 290, i7 4820k i 4gb ram( pokvario mi se 1 ram pa mi je ostalo samo 4gb,uzet cu uskoro jos) ugl. igrao sam 2k16 na high postavkama i sve, i neki dan skinem novu 2k17 i prvo mi poslje loada timova crasha, i onda nakon nekoliko puta uspijem uci u igru do kraja i dok cekam load utakmice izbaci me iz igre, sve sam stavio na minimalne postavke i rezoluciju al svejedno crasha..i evo sad udem u 2k16 i dok mi loada tekmu i ona mi crasha..ne kuzim zasto? neko neki prijedlog il bar da znam zbog cega je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice