NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NBA 2k12

Kupio sam prošli NBA i nisam ga igrao niš jer je online bio zaku*ac. Od tad sam rekao - nikad više bacat lovu na tu franšizu ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Kako radim driblinge i poteze u postu?Imam genius gamepad,nije neki logitechov pa ne znam baš?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kupio sam prošli NBA i nisam ga igrao niš jer je online bio zaku*ac. Od tad sam rekao - nikad više bacat lovu na tu franšizu ;)

Ja ni ne pokušavam igrat Nba 2k online, stalno se poveziva a nikad se ne poveže lol.

Zato SP rula.

F.C LIVERPOOL
16 godina
NBA 2k12

Kao da pričamo o PESu a ne o 2K12 {#} A nezz kak je to na PCu možda imaš pravo al onda opet kak ja to gledam 113kn i nije tolka lova pa da bude ona - mogao sam radije uzeti fifu il neku drugu igru za te pare...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kako radim driblinge i poteze u postu?Imam genius gamepad,nije neki logitechov pa ne znam baš?

Pretpostavljam da je isto kao i na logitechovom.

Otiđi u game modes - training camp i tamo će ti pokazati sve poteze u igri,uključujući dribling i poteze u postu.

Teško da ti ovako mogu objasniti jer ih znam napraviti kad igram ali ne znam koje tipke pritisčem (radim to automatski) ali probat ću.

U post ulaziš sa trokutom (broj 4).Ako se želiš facu up onda opet pristisni trokut.

RF2 (valjda) + left stick prema igraču - agresivno guranje

RF2 + left stick prema baseline - spin move

left stick - šut iz posta

To su ti neke od glavnih kontrola,kao što sam rekao,ako želiš naučiti sve otiđi u training camp i vježbaj.

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Kao da pričamo o PESu a ne o 2K12 {#} A nezz kak je to na PCu možda imaš pravo al onda opet kak ja to gledam 113kn i nije tolka lova pa da bude ona - mogao sam radije uzeti fifu il neku drugu igru za te pare...

Pa zato sam u uzeo Fifu,  tam bolje fuckcionira MP dok  u Nba 2k nikak, a za sp ću igrat jogurat verziju.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

pozdrav! upravo sam instalirao 2K12 pa me zanima ako netko zna kako napraviti onaj poznati HOPSTEP ??;

jer na 2k11 je bilo sa trokutom gledano prema ps3 joisticu.

mođutim ovdje je ta tipka preša u POST UP pa me zanima

ako netko zna kako se to radi na 2k12? jer to dosta pomaže kod kontri u situacijama 1 na 1.

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Odi na OPTIONS- CONTROLLER-ADVANCED CONTROLS,tamo negdje ti piše.

Dobri su potezi,samo treba ih zapamtiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Konami je majka naspram 2k. Govorim o odnosu prema fanovima. 113 kn? To je previše za mogućnosti koje nudi 2k online a to je ukratko goli k****. Serveri su non stop offline, ako nisu onda te disconnecta non stop. Igra nema lobbya već si u mogućnosti samo odigrat quick match, u OA ne možeš odigrat tekmu zbog buga di je igra postavljena na 15 fps, grafika online je postavljena na low što je meni najveći misterij, etc, etc. Ukratko kad bude bilo 2K-u stalo i kad ne budu izdavali polugotove proizvode prepune bugova možda i kupim igru. Ali samo možda.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 0:00 (eZo).
13 godina
neaktivan
eZo kaže...
Dwyane Wade kaže...

Konami je majka naspram 2k. Govorim o odnosu prema fanovima. 113 kn? To je previše za mogućnosti koje nudi 2k online a to je ukratko goli k****. Serveri su non stop offline, ako nisu onda te disconnecta non stop. Igra nema lobbya već si u mogućnosti samo odigrat quick match, u OA ne možeš odigrat tekmu zbog buga di je igra postavljena na 15 fps, grafika online je postavljena na low što je meni najveći misterij, etc, etc. Ukratko kad bude bilo 2K-u stalo i kad ne budu izdavali polugotove proizvode prepune bugova možda i kupim igru. Ali samo možda.

da da...online ne funkcionira kako bi trebao...no nije savrsen ni na ps3 niti xboxu ali pogledaj igru offline i ono sto ti nudi...pa ovo je najbolja simulacija kosarke ikada..ako zelis bas multiplayer uvijek mozes odigrati sa frendom 1v1 u offline mode-u ! &btw (PES je polugotov proizvod od kako ta igra postoji...za 59 € dobijes nogomet sa laznim imenima..ja bih razumio da je Konami iz skotske pa da ne zele dati novac za licence..ali japanci...)

you know me the cool dude
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 0:15 (D15).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

mislim da je to sada hopstep layup left/right ako je to to!!

znači kad ideš prema košu desna gljiva+L1!

a znas mozda kako brzo napravit neku fintu kao sta je to bilo

sa trokutom kada si ga jednostavno samo stisnuo na proslom NBA-u?

ili onaj okret kada bis stisnuo R1+trokut??

Skole
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

da da...online ne funkcionira kako bi trebao...no nije savrsen ni na ps3 niti xboxu ali pogledaj igru offline i ono sto ti nudi...pa ovo je najbolja simulacija kosarke ikada..ako zelis bas multiplayer uvijek mozes odigrati sa frendom 1v1 u offline mode-u ! &btw (PES je polugotov proizvod od kako ta igra postoji...za 59 € dobijes nogomet sa laznim imenima..ja bih razumio da je Konami iz skotske pa da ne zele dati novac za licence..ali japanci...)

Ma ne hvalim ja PES, naprotiv. Ovo za offline neću komentirat jer igram na siteu ligu sa ljudima s Balkana i zamisli iznenađenja kad ne možeš odigrat tekmu međusobno. Valjda kad proradi site ona mynba2k il tak neš će se moć. I da, možete online s piratom, sam ostavite serial prazan.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skočko kaže...
big_guy kaže...

Znam da se sa CLUTCH tipkom(meni 8-iliti RT/R2) radi hesitation.

16 godina
big_guy kaže...
skočko kaže...
big_guy kaže...

Znam da se sa CLUTCH tipkom(meni 8-iliti RT/R2) radi hesitation.

Krivo hesitation se radi sa LT, hopstep LT+desni analog lijevo ili desno. LT+desni analog prema košu ti je eurostep, a roling ti je logično LT+zarotirani desni stick. {#} Imam nekih 200 tekmi demoa iza sebe pa sam imao tu slobodu da detaljno upamtim kako se što radi {#}

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

..inace taj hopstep je bio u 2k11 karakteriziran kao 'cheese' ili noobish...ja ne kazem da je itko od vas noob,naprotiv..ali sada je taj kontakt u reketu popravljen pa nema mnogo hopstep to dunk finishera sto je i dobro 

you know me the cool dude
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

Tako je, ili roling pa dunk to je bilo u 2k11 nemoguće zaustaviti probaj pa je faul koš. Sad su to riješili a sviđa mi se to što su razlomili poteze, sad mogu u roling pa ga cimnem pa step through {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Moram pohvaliti zonsku obranu u igri.Stvarno je dobro napravljena i dosta pomaže ako se koristi kako treba.

Čini mi se dosta bolje i efikasnije nego u 2k11.

Pretpostavljam da većina vas ni ne igra zonu (razumijem da dosta casual fanova samo igra igru,ne muči se taktičkim postavkama) ali vam svakako savjetujem da isprobate i to.

Akcije u napadu ne zovem često zbog problema kojeg imam.

Kad pristnem RF1 (ili koja već tipka za zvanje akcije) iznad svakog igrača pojavi mi se tipka.Kada pritisnem tipku koja stoji iznad igrača trebala bi se stvoriti akcija za njega.

Tad nastaje problem.

Stisnem tipku koja stoji iznad npr. Nowitzkog i otvori mi se akcija za Carona Butlera ili nekog drugog.

Tek ako pristinem neku drugu tipku otvori se akcija za Nowitzkog.

Ima li itko sličnih problema i kako ih riješiti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
patch123 kaže...

Moram pohvaliti zonsku obranu u igri.Stvarno je dobro napravljena i dosta pomaže ako se koristi kako treba.

Čini mi se dosta bolje i efikasnije nego u 2k11.

Pretpostavljam da većina vas ni ne igra zonu (razumijem da dosta casual fanova samo igra igru,ne muči se taktičkim postavkama) ali vam svakako savjetujem da isprobate i to.

Akcije u napadu ne zovem često zbog problema kojeg imam.

Kad pristnem RF1 (ili koja već tipka za zvanje akcije) iznad svakog igrača pojavi mi se tipka.Kada pritisnem tipku koja stoji iznad igrača trebala bi se stvoriti akcija za njega.

Tad nastaje problem.

Stisnem tipku koja stoji iznad npr. Nowitzkog i otvori mi se akcija za Carona Butlera ili nekog drugog.

Tek ako pristinem neku drugu tipku otvori se akcija za Nowitzkog.

Ima li itko sličnih problema i kako ih riješiti ?

Uništavao sam frenda u 2K11 kad bi složio zonski presing, fraer se pogubi totalno pod pritiskom. Sad čekam da vidim kako su to složili u 2K12. A za playcall kolko ja znam trebalo bi biti prvo LB pa ikona za igrača...

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Da li se isplati kupovat igru za ps3 ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Uništavao sam frenda u 2K11 kad bi složio zonski presing, fraer se pogubi totalno pod pritiskom. Sad čekam da vidim kako su to složili u 2K12. A za playcall kolko ja znam trebalo bi biti prvo LB pa ikona za igrača...

Prilično sam siguran da je RB ali nije ni bitno.

Uglavnom ja stisnem tu tipku,pojave mi se ikone iznad igrača i onda dolazi do problema.

Npr. iznad Nowitzkoga mi stoji krug ( broj 3 na mom gamepadu),ja stisnem 3 na gamepadu i otvori mi se popis akcija za Carona Butlera a ne za Dirka.

Valjda razumiješ o čemu pričam.

Što se tiče zonske obrane ne mislim da su puno toga mijenjali ali u ovoj igri mi se zona čini dosta efikasnija,naravno govorim protiv CPU-a.

Jedino što je drugačije je display,sada imaš plave krugove koji ti govore gdje bi igrač trebao stajati.

Za one koji se ne snalaze dosta dobro,za one koji znaju igrati zonu nepotrebno i malo kvari doživljaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 12:42 (patch123).
15 godina
neaktivan

Krivo hesitation se radi sa LT, hopstep LT+desni analog lijevo ili desno. LT+desni analog prema košu ti je eurostep, a roling ti je logično LT+zarotirani desni stick. {#} Imam nekih 200 tekmi demoa iza sebe pa sam imao tu slobodu da detaljno upamtim kako se što radi {#}

Pa ovisi na koju si tipku stavio pod kontrolama da je clutch.Nemaju svi iste postavke.

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Što se tiče zonske obrane ne mislim da su puno toga mijenjali ali u ovoj igri mi se zona čini dosta efikasnija,naravno govorim protiv CPU-a.

Protiv "pravih igrača" nećeš ni igrat ak je online syeban ko u  2k11.

Nego kak igra M.J. ?

F.C LIVERPOOL
15 godina

Ajme kako sam ja užasan u  ovoj igri. Nikako do koša doć, sve što pucam iz vana pucam. Ni driblat ne znam, sve mi je to zbunjujuće :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Nikako da napravim onaj behind the back u training campu,napravim kako je na slici i neće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Nego kak igra M.J. ?

Nisam još igrao s njim niti protiv njega.

Polako isprobavam sve game modove.

Većinom igram quick match dok mi igrica ne legne a onda ću krenuti association i my player (već sam odigrao nekoliko utakmica),kao i NBA's greatest mode.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 15:56 (patch123).
13 godina
neaktivan

Imamo isti problem big_guy. Ne samo u training campu nego inače. Nemogu izvest behind the back, probo sam s dva pc kontrolera al nista. Jel se još kome ovo dešava,  u čem je problem?

14 godina

Igra je prosto fenomenalna, svake godine je sve bolja.

Sad ću fino da krenem sa svojim Bullsima igrat sezonu i znam sigurno da ću pravo guštat, pogotovo što ko zna šta će biti sa pravom sezonom. Oni i njihov štrajk!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

jel treba orginal za living rostere?

Za 2k11 nije trebalo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Koji mod igrate?Ja lijepo namjestio četvrtinu na 10 min i igram create a legend.Uzeo sam Rosea,sad sam napravio last second shot protiv Hawx-a,za pobjedu 99-100 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Nikako da napravim onaj behind the back u training campu,napravim kako je na slici i neće...

I jesi rijesio problem? Meni isto nece...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice