NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 162.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
ExE123 kaže...

Znaci za zakucat stisnem isto vremeno r1 (za sprint) i kocku( za sut)??????  I kako se pucaju slobodna bacanja???

Probaj R1 malo prije pritisnut.
Slobodna su do kako držiš tipku za pucaje, tj. kako otpustiš loptu.
Nisam ni ja na početku kontao, pogledaj na YouTube nešto.

EDIT: Moraš desni stick gore ili dole za zakucavanje, neki igrači mogu i 360 tj. okreneš gljivu vrlo brzo ali to su rijetki.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 17:15 (bobo rastur).
13 godina
NBA 2k12

Jel u zadnjem sluzbenom roster updateu Rubio ima 77 rating? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bjede kaže...

Ako ti se, kao što kažeš, taj problem naknadno pojavio, znači da ga je prouzročila neka naknadna izmjena, bilo u samoj igri ili u Windowsima.

Jesi probao sve ove moje prijedloge? Probaj to prvo.

Da li skidaš updateove s neta i koji roster koristiš? Ako imaš neki neslužbeni roster i paralelno puštaš da igra skida update, može može doći do "klanja" nekih fileova. U tom slučaju izbriši sadržaj "Online Data" i "Cache" foldera.

Iako, mislim da je ovdje prije problem neka promjena u Windowsima. Jesi instalirao kakav software nedavno? Ili nove drivere?

Baš ništa nisam instalirao,igra mi sama ne skida nikakav sadržaj jel nemam ni 2k account a i u firewallu je blokirana...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jedno pitanje, ima itko link za Barkley-eve Sunse?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Noah mi je već drugi put za redom igrač utakmice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Noah mi je već drugi put za redom igrač utakmice.

Daj njegove statistike

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

9 koševa, 14 rebaunda, 3 ast i 1 ukradena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

A koju startnu petorku imaš?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

D. Rose, Noah, Boozer (povrijeđen), Deng, Hamilton.

Boozera sad mijenja Gibson. Moram pohvalit Korvera, kad ga uvedem uvijek par trica spraši.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 23:08 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Baš ništa nisam instalirao,igra mi sama ne skida nikakav sadržaj jel nemam ni 2k account a i u firewallu je blokirana...

Ako si sve probao što sam ti rekao, stvarno više ne znam do čega bi moglo bit.
Ali ako je igra ispočetka radila bez problema, jasno je da je naknadno nešto dodano/izbrisano/promijenjeno što je "muči". To je logika...
Probaj System Restore napraviti na stanje prije pojavljivanja problema. I stavi SS tog black screena da vidimo.
Možeš otići na http://forums.nba-live.com/ i tamo pitati, to je daleko najjači moderski forum NBA 2K serije i tu stvarno likovi nema šta ne znaju o ovoj igri.
Ni http://nbaspot.com nije loš, ali sa dosta manje sadržaja.
bobo rastur kaže...

Jedno pitanje, ima itko link za Barkley-eve Sunse?

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=82925

Ovo je ROSTER.ROS u kojem lik (HAWK23) stalno dodaje nove retro ekipe, ima ih već preko 60 (uključujući i one iz NBA Greatest Moda). Među njima su i Sunsi. Imaš i autentične dresove, dvorane, face, portrete,... Odličan roster za one koji vole retro utakmice.

Ne znam ima li negdje zaseban file za same Sunse, potraži ako hoćeš, ali pored ovakvog rostera ne treba tražiti ništa više.

I općenito, kada tražite neki mod, umjesto da pitate ovdje, otiđite na http://forums.nba-live.com i tamo potražite.

Na tom sajtu ima stvarno čudo modova za ovu igru.

Velik broj stvari za downloadati imate i na:

http://nba-2k.com/

http://downloads.moddingway.com/game/195.html

Samo treba potražiti...{#}

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 23:15 (bjede).
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Nisam uopce pokušavao pokrenit igru par dana i sad sam probao i radi...ništa nisam dirao,svejedno hvala na trudu {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

igram my player, i išao sam jednom na ono play next key game (i tako je ono preskočilo nekoliko utakmica i došao sam do all stara utakmice, tu sam malo igrao i izašao na alt + f4 (razlog ne pitajte)) sada kada ponovno uđem, uopšte ne mogu igrati all star meč a nije završena, je li mogu kako vratiti se unazad nekoliko utakmica ili šta?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
stone kaže...

igram my player, i išao sam jednom na ono play next key game (i tako je ono preskočilo nekoliko utakmica i došao sam do all stara utakmice, tu sam malo igrao i izašao na alt + f4 (razlog ne pitajte)) sada kada ponovno uđem, uopšte ne mogu igrati all star meč a nije završena, je li mogu kako vratiti se unazad nekoliko utakmica ili šta?

Možeš ku*ca. Meni je zaštekalo na kraju 1. četvrtine i morao sam ponovo pokrenuti igru i vidim da tekmu nemogu više pokrenuti jer je odigrana. Poludio sam.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

kakva je igra? jel dobra za igrat ligu il razvijat svog igraca?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Eto ga, iako sam mogao još mnogo, evo šta sam u dvije i pol sezone učinio i još + 650 ukradenih lopti; što ne piše na slici...

Iznerviran autosave-om i ostalim, završavam karijeru. Sada ću početi ponovo kao centar (tj. već imam napravljeno 10-ak utakmica odigrano), ovu sam igrao kao bek - nisko krilo a nekada i kao play maker...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ljepo ja još My Player nisam nijedamput pokrenuo nestignem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

my player je mislim najbolji mode od svih ostalih (od lige, nba's greatest itd.), samo ima nekih gluposti sa preskakanjem utakmice, ne možeš npr. preskočiti željenu utakmicu itd.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Kako sam sad rasturio Rockestse 100-76.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Za igrat ligu je odlična, ja igram asociation. Izabereš klub i igraš utakmice, trejdaš igrače...A ovo kad igraš s svojim igračom, neznam kakvo je jer nisam još stigao zaigrat.

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
strbi kaže...

Za igrat ligu je odlična, ja igram asociation. Izabereš klub i igraš utakmice, trejdaš igrače...A ovo kad igraš s svojim igračom, neznam kakvo je jer nisam još stigao zaigrat.

Sa igračem(asocijacija) je užas, igrao sam tu asocijaciju prije možda mjesec ali sam prestao, sve je regularno protiv CPU-a ali protiv igrača užasno.

Ultra low grafika, sporo, slobodno se ne može pogoditi itd. mnogo, mnogo bugova, zbog toga sam i prestao igrati asocijaciju, a imao sam dobru ekipu (skupilo se nas 10-ak koji ćemo igrat tu ligu i hajd krenemo, ne znam neko je stavio fantasy draft i uglavnom ja kao glavni baksuz 25. pik prvu runde, ali na kraju dobijem možda i najbolju ekipu u ligi (Parker, Carter, Metta World Peace, Love, Okafor) i tako krenem igrati, 4-0 skor, sve protiv CPU-a, dođe utakmica protiv igrača, hajd i nju dobijem +7, ali sljedeće dvije protiv "živih bića" izgubim po -20, a razlog tome je upravo "extra" association mode (npr. ako je neka napeta utakmica, pa se često mijenja rezultat, u zadnjoj četvrtini dođe ti da lomiš sve, jer protivnik pravi faulove a ti ne možeš pogoditi slobodna).

A my player je odlično,

evo s centrom sam krenuo my player, imao sam season a i carrer high 26 poena i 7 skokova, nije loše za rookie-a :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 20:55 (stone).
14 godina
neaktivan
stone kaže...
Praetorian1 kaže...
strbi kaže...

Sa igračem(asocijacija) je užas, igrao sam tu asocijaciju prije možda mjesec ali sam prestao, sve je regularno protiv CPU-a ali protiv igrača užasno.

Ultra low grafika, sporo, slobodno se ne može pogoditi itd. mnogo, mnogo bugova, zbog toga sam i prestao igrati asocijaciju, a imao sam dobru ekipu (skupilo se nas 10-ak koji ćemo igrat tu ligu i hajd krenemo, ne znam neko je stavio fantasy draft i uglavnom ja kao glavni baksuz 25. pik prvu runde, ali na kraju dobijem možda i najbolju ekipu u ligi (Parker, Carter, Metta World Peace, Love, Okafor) i tako krenem igrati, 4-0 skor, sve protiv CPU-a, dođe utakmica protiv igrača, hajd i nju dobijem +7, ali sljedeće dvije protiv "živih bića" izgubim po -20, a razlog tome je upravo "extra" association mode (npr. ako je neka napeta utakmica, pa se često mijenja rezultat, u zadnjoj četvrtini dođe ti da lomiš sve, jer protivnik pravi faulove a ti ne možeš pogoditi slobodna).

A my player je odlično,

evo s centrom sam krenuo my player, imao sam season a i carrer high 26 poena i 7 skokova, nije loše za rookie-a :D

cek to igras na rookie tezini ili?

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

ne, nego govorim rookie, pošto mi je prva sezona u nba :D

tek sam počeo sa centrom

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
stone kaže...
Praetorian1 kaže...
strbi kaže...

A my player je odlično,

Ti igraš Online Association, ova s jedni "živim bićem" je sasvim solidna.

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

J***mu 2/10 slobodnih nikako naucit kako pucat.... a zakucam 1 u ciloj igri drzim r1 i stisnem kocku on polozi ,a nigdje zive duse oko njega, a taj 1 put kada zakuca neznam ni sta stinem.... moze li iko pomoc ili dat neki tutorial????  Moze li se to negdje u igri vjezbat???? i zasto nema alley up u igri ????**

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 11:23 (ExE123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Alley-Opp (oprostite ako sam krivo napisao) je Fake Pass + Clucth (pogledaj si u opcijama) i za zakucavanje NE KOCKU nego desni stick gore ili dole.

Uzmi Lakerse u Freestyle (to ti je u zadnjoj kategoriji u Game Modes) i subaj onok ko će ti bit za Kobe-a pa probavaj. Zaletiš se, R1 pa desni stick gore ili dole.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

jel moguce igrati na tipkovnici ili je pre komplicirano?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja radim na tastaturi, i za mene je lako, a ovakve su mi kontrole

strelice-upravljanje

a - fake pass

d - shot

e - block/rebound

x - pass

space - clutch

left shift - sprint

tab - postavljanje akcije

f - stick up tako nešto, to rijetko koristim, samo u odbrani

i da, eto iznad je napisano da je alley oop clutch + fake pass, znač u mene space i a

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:55 (stone).
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

preporučam joypad..:-)

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Na tipkovnici je dosta komplicirano barem meni, nemogu učinkovit RS-om upravljat, tako da preporučam Joystick.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Sad sam si prebacio težinu na all star i sad mi je preteško, a na pro mi je prelagano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice