Kad pokrenem igru stalno je minizirana,samo crni ekran stoji a u task manageru mi piše running i uopce nemogu maximizirat da mogu igrat.Jel se još kome to dogodilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel može neki savjet kak igrat obranu?
Baš mi neide u obrani.
S Chicagom ti nejde obrana ?
Hm.. čudno..oni bi skoro pa sami trebali uzimat lopte (ozbiljno)..:-)
Uglavnom, odi na coach profiles, podesi si tamo:
defensive pressure - 100
help defense - skoro 100
i sad bi trebali skoro svako dodavanje blokirati (ako igraš s Chicagom)..
oprez: loša strana ovog help defense - kad ti pobjegne protivnički igrač, tvoji suigrači će ga preuzeti, a netko od njihovih će ostati slobodan..tu moraš čuvati da dobro pokrivaš svog igrača..
i da, možeš i crash boards (ili kako se zove) povisiti, ako hoćeš da intenzivnije skaču..
pošto Chicago dosta uzima lopte na taj način, slobodno podesiš još:
fastbreak - 100
attack basket - 100
tako da odmah jurnu u kontru čim uzmeš loptu.. pa onda alley oop..
također, za vrijeme igre kad stisneš tipku "lijevo" imaš one mogućnosti kak da se ekipa postavi..
npr. da ne puštaju nikoga u reket, da pritisnu vanjske igrače, da pritisnu zvijezdu itd..
i da, nije pametno koristiti trokut u obrani dok braniš izvan reketa (to nikako da se naviknem na 2k12), nego blokirati (podići ruke) sa desnim stickom - to ih zbuni pa promašuju a ti ostaješ na mjestu za slučaj da ipak ne šutiraju..
dakle, "hands up" sa desnim stickom ima isti efekt na protivnički šut kao i trokut..
Puno mi je pomoglo ono kad mogu usred igre odabrat kak da mi se obrana postavi. Da idu na zvijezde, da idu na šutere.... nisam uopće znao za tu opciju. Sad obrana funkcionira super. Puno hvala.
Već sam spomenuo negdje, ali ove rostere i slidere koristim:
Puno mi je pomoglo ono kad mogu usred igre odabrat kak da mi se obrana postavi. Da idu na zvijezde, da idu na šutere.... nisam uopće znao za tu opciju. Sad obrana funkcionira super. Puno hvala.
meni je najbolja opcija: lock down paint.. super kad protivnik daje puno koševa iz reketa, a takvih ima puno..
Di se gasi Living Roster za ovo što si nam dao?
evo ako netko voli statistike i da vidi kako otprilike slideri od albysa na 12 minuta quarter izgledaju( slideri sa linka koji je postan dva posta gore iznad mog sada) slideri koji su mi dosada najbolji slideri za nba2k12 na pcu....igrao sam dosta dobro obranu do zadnje gdje sam primio 10 koseva full bezveze...funkiconiraju najrealnije i evo postat cu dvije slike team stats i box score... igrao sam sa chicagom vs portland... :D
E ovako molio bi pomoc : Znaci kad god igram nakon 1 cetvrtine mi se zarcni ekran i nemogu igrati dalje.To se dogada otkad je ovaj NBA LIVE spojen u igricu.
Ako netko zna kako to popravit hvala unaprijed ! :)
koji rooster ti koristiš ?
ja uzimam ovdje http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24463
mislim da imam konkretno ovaj: NBA.2K12.Official.Roster.01.07.zip
Ovi rosteri sa "Official" u nazivu su sitno izmijenjeni rosteri koje skidate preko Living Roster opcije. I oni su, kao što je Korny1603987 već rekao, dosta loši. Nisu napravljene novije izmjene u ekipama tako da dosta igrača fali, a neki su još u bivšim klubovima. Dosta je netočnih portreta, Signature šuteva, rotacija, ofenzivnih i defanzivnih postavki ekipa, fale neki Cyberfaceovi, neki su pogrešni, neki igrači imaju bijele tenisice itd...
Već sam spomenuo negdje, ali ove rostere i slidere koristim:
Ja sam ih probao nekoliko i mogu reći da je ovaj albysov najbolji. Ima čak i poboljšane neke stvari u gameplayu pa igra izgleda još realnije. Još su jako dobri:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=84079&hilit=kova+comeback
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=82925&hilit=ultimate+base+roster (u ovome je dodano još dosta retro ekipa + neke izmjene u prezentaciji)
Radi se i roster koji če obuhvati dosta izmjena u gameplayju i prezentaciji, odnosno velik broj modova s kojima ova igra izgleda još puno bolje i realnije:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=84498
Samo kad jednom stavite ovaj roster, isključite Living Roster opciju jer će nastat zbrka kad igra skine update.
Što se Slidera tiče, ista je stvar kao i s Rosterima. Ako vam se ne da namještati, ima ih milijun na netu (nba-spot.com i nba-live.com), opet zavisi kako želite igrati.
Ovaj albysov je, kao i Roster, izvrstan.
Sa svim ovim poboljšanjima i modovima, ova ionako izvrsna igra izgleda puno realnije. Meni se ispočetka činilo prosječno i teško za igrati, ali kad uđete u štos, imate dobar Roster i Slidere, uz još neki mod, igra je fenomenalna.
Još me malo zaj..... obrana i ovi Positional Plays i Icon Pass s tipkama LB/RB (najviše me muči Pick&Pop, a to mi je najveći gušt odigrat), ali malo po malo sve više guštam.
Dosta je reći da sam se zbog ove igre ostavio PES-a!
E ovako molio bi pomoc : Znaci kad god igram nakon 1 cetvrtine mi se zarcni ekran i nemogu igrati dalje.To se dogada otkad je ovaj NBA LIVE spojen u igricu.
Ako netko zna kako to popravit hvala unaprijed ! :)
Kako misliš "spojen u igricu"? Koji NBA LIVE? Misliš kad si spojen na net i kad ti je uključen Living Roster? Ako koristiš ove Rostere o kojima govorimo, onda ti Living Roster mora bit isključen.
Ali ovaj problem s rušenjem je očito bug, jer se događa mnogima. Valjda će 2KSports brzo izbaciti Patch da se to popravi. Kao i očajna optimizacija za Online igru, što je velika šteta i najveći problem ove igre. Igra je inače dobro optimizirana (ja je igram na full postavkama sa vsync i 4xAA na laptopu starom 3 godine, koji je i kad je bio nov bio prosječan). Ali Online igra grafički izgleda dosta loše, a uz to moram i smanjiti razinu detalja. Često zna biti velik lag (imam Wireless internet, ali se s drugim stvarima to ne događa, jednostavno loša optimizacija). Al najgore je kad tražiš protivnike pa ono "Searching for Opponents" stoji 10 minuta i onda kad konačno nađe nekoga, igra se počne vuć k'o krepana kobila...
Kad pokrenem igru stalno je minizirana,samo crni ekran stoji a u task manageru mi piše running i uopce nemogu maximizirat da mogu igrat.Jel se još kome to dogodilo?
Da nisi možda u igri uključio Window Mode?
Zadovoljan sam što sam doveo Arenasa, baš super igra. A i daje mi prostora da više rotiram. A i free je bio.
Evo mi petog My Playera, sad sam išao sa All Around centrom, pogodio sam na Rookie Showcase tricu u tranziciji
Ma alt+enter bi to riješio,ali prozor je miniziran i crna slika samo...bez zvuka i ičega...
Ma alt+enter bi to riješio,ali prozor je miniziran i crna slika samo...bez zvuka i ičega...
Hm, čudno. To ti se pojavilo pri prvom pokretanju igre? Originalna je igra? Koji OS imaš?
1. Jel ti konfiguracija zadovoljavajuća? Iako sumnjam da je to problem jer ja igram na full postavkama na laptopu starom 3 godine. Ili da probaš smanjiti razinu detalja.
2. Možda je s grafikom nešto. Jel imaš nove drivere?
3. Probaj i antivirus isključiti, zna i do toga biti.
4. Možda je do virtualne memorije, proćaćkaj i to malo (Settings/Control Panel > System > Advanced Tab > Performance/Settings > Advanced tab > Virtual memory/Change).
5. I stavi rezoluciju u igri jednaku nativnoj rezoluciji ekrana.
6. Jesi li spojen na internet? Probaj se disconnectat pa pokrenut igru. Jesi skidao updateove?
Probaj jedno po jedno, valjda će bit nešto od toga. Ne znam što bi još moglo biti uzrok...
ljudi ako neko zna kako popraviti da mi ne izbacuje nakon 1 cetvrtine iz igre neka da odgovor :) !
Hm, čudno. To ti se pojavilo pri prvom pokretanju igre? Originalna je igra? Koji OS imaš?
1. Jel ti konfiguracija zadovoljavajuća? Iako sumnjam da je to problem jer ja igram na full postavkama na laptopu starom 3 godine. Ili da probaš smanjiti razinu detalja.
2. Možda je s grafikom nešto. Jel imaš nove drivere?
3. Probaj i antivirus isključiti, zna i do toga biti.
4. Možda je do virtualne memorije, proćaćkaj i to malo (Settings/Control Panel > System > Advanced Tab > Performance/Settings > Advanced tab > Virtual memory/Change).
5. I stavi rezoluciju u igri jednaku nativnoj rezoluciji ekrana.
6. Jesi li spojen na internet? Probaj se disconnectat pa pokrenut igru. Jesi skidao updateove?
Probaj jedno po jedno, valjda će bit nešto od toga. Ne znam što bi još moglo biti uzrok...
Ma igram igru otkad je izašla,i prije 2 tjedna mi se to počelo događati,do konfe nije problem jer pičim na high.Uvijek sam disconnectan kad pokrečem igru,stvarno nezz..Igra nije original,a os je WIN 7 SP1 ULTIMATE
Meni je problem samo u My player nakon onih "reklama za iduće utakmice". Igra se tada sruši u Windowse. A kreatore boli ona stvar za PC. Već se trude što prije popraviti samo xbox i playstation verziju.
Meni je problem samo u My player nakon onih "reklama za iduće utakmice". Igra se tada sruši u Windowse. A kreatore boli ona stvar za PC. Već se trude što prije popraviti samo xbox i playstation verziju.
Za ovaj problem znam, valjda će gamad dat patch ubrzo. Ali ovaj kod big_guy-a je čudan.
Ma igram igru otkad je izašla,i prije 2 tjedna mi se to počelo događati,do konfe nije problem jer pičim na high.Uvijek sam disconnectan kad pokrečem igru,stvarno nezz..Igra nije original,a os je WIN 7 SP1 ULTIMATE
Ako ti se, kao što kažeš, taj problem naknadno pojavio, znači da ga je prouzročila neka naknadna izmjena, bilo u samoj igri ili u Windowsima.
Jesi probao sve ove moje prijedloge? Probaj to prvo.
Da li skidaš updateove s neta i koji roster koristiš? Ako imaš neki neslužbeni roster i paralelno puštaš da igra skida update, može može doći do "klanja" nekih fileova. U tom slučaju izbriši sadržaj "Online Data" i "Cache" foldera.
Iako, mislim da je ovdje prije problem neka promjena u Windowsima. Jesi instalirao kakav software nedavno? Ili nove drivere?
Koliko vam je patika danas došlo u igru? Ja sam ih izbrojio 5 (ili je do do ovih online rankova).
Moze te li reci kako se zakucava na igri meni u vecini slucajeva polozi ,a kontra nigdje nikoga i kako preko 1-2 igrac zakucat ??????
1. Zakucava se tako da simultano pretisneš Sprint i Shooting Stick (ako si na tipkovnici 2 i 8 na Num Locku, a sprint možeš i prije pritisnut).
2. Da bi se zakucalo preko igrača meni se čini da bi ti Dunk rating trebao biti 90, samo probaš kao s noramlnim zakucavanjem, ali tu moraš pritisnut 8 ili Shooting Stick up (pogledaj si u postavkama na koje ti je tipke namiještena ikonica RS).
Kako isključit one plave krugove kad u sred utakmice biram u kojoj formaciji da igram obranu ?
Kako isključit one plave krugove kad u sred utakmice biram u kojoj formaciji da igram obranu ?
Koje plave krugove sad? Jedino čega se megu sjetit je PlayVision, ali meni se čini da nije to.
Ne mogu ici online "There was a problem with your connection to the 2ksports server" je poruka koja mi dolazi kada kliknem online xD
Imam original igricu ali opet nece :S Taman ugrabim vremena da malo igram i onda mi ne radi :D :P
I btw fix za crne ruke, gdje je lokacija za riješenje problema? :/
Hvala ;)
ps ako je ko za online kad proradi "bpetrovic" mi je username ;)
Koje plave krugove sad? Jedino čega se megu sjetit je PlayVision, ali meni se čini da nije to.
Evo slike ? To se pojavi samo kad odabirem u kakvoj zoni želim igrat obranu.
Ipak sam si ostavio taj krug, pomaže mi kud da se krećem.
Znaci za zakucat stisnem isto vremeno r1 (za sprint) i kocku( za sut)?????? I kako se pucaju slobodna bacanja???
ako ko igra nba 2k12 na ps3 nek me doda pa da mu pokazem kak se igra ;) ID : paradox1713