Imam problem.Ocu da instaliram 2k10 opet i mora net framework 1.1 a meni na W7 nece da se instalira.Izadje neki problem skroz na kraju i nanerviram se i sve u 3 Polja Mandarina.Kako instalirati taj net framework 1.1?
imam problem, instaliram igru idem pokrenut i ono pise nba 2k10 has stopped working jel mozete pomoc? hvala
imam problem, instaliram igru idem pokrenut i ono pise nba 2k10 has stopped working jel mozete pomoc? hvala
a da skineš drugi c*ack ??
koristi google,ja sam masu svojih problema rješio pomoću njega
sigurno su i drugi ljudi imali taj problem i valjda su ga uspjeli rješiti
Kako se može namjestiti vrijeme trajanja četvrtine u My player modu???? Živcira me što ja igram na 5min. a komp na 12!!! Sve sam probao, istražio ali bez uspjeha. Ili su napravili veliki propust ili sam ga ja napravio pa ne mogu pronaći što mi treba??
I da li se može kamera promijeniti?
Kako se može namjestiti vrijeme trajanja četvrtine u My player modu???? Živcira me što ja igram na 5min. a komp na 12!!! Sve sam probao, istražio ali bez uspjeha. Ili su napravili veliki propust ili sam ga ja napravio pa ne mogu pronaći što mi treba??
Za vrijeme u četvrtini neznam i mene to muči , a ako igraš na joysticku kamera se mjenja pomoću strelica ,a ako ne igraš promjeni u opcijama, pod kamera.
Evo tu ti sve piše,LINK.Jedino tako.Frend je napravio sve to i radi mu.
Brate bit će ti to previše, nećeš sezonu završit nikad ja imam 60h igranja zasad i odigro sam 60 utakmica :)
Iduće sezone mi je cilj prestić LeBrona po poenima po utakmici :))
Ove sezone sam najbolji samo po fg postotku :)
Zanimljiv video..Kobe mi je najžešči na kraju hah
De nemoj me zezat! Jordan na naslovnici novog 2K? Pa mislim da je LeBron ipak zaslužio da ga se napokon stavi.
De nemoj me zezat! Jordan na naslovnici novog 2K? Pa mislim da je LeBron ipak zaslužio da ga se napokon stavi.
Jordan je najveći :)
ma dok lebron ne osvoji ništa džaba mu sva ona statistika u regularnom dijelu sezone
svi znamo da je u playoffu protiv bostona loše igrao...
jordan je najveći,kobe mu je blizu dok je lebron miljama daleko od njih
ma dok lebron ne osvoji ništa džaba mu sva ona statistika u regularnom dijelu sezone
svi znamo da je u playoffu protiv bostona loše igrao...
jordan je najveći,kobe mu je blizu dok je lebron miljama daleko od njih
ma nema to veze, čovjeku nešto tako predbaciti zbog jedne loše tekme? Pa nije on kriv što igra s likovima koji o košarci znaju jedino da se lopta mora ubaciti u koš heheh
Moće mi netko reći kako se zovu akcije u ovoj igrici?
Moće mi netko reći kako se zovu akcije u ovoj igrici?
wtf?
Kako se zovu akcije?Post,Pick and roll....
Prije na starim verzijama NBA Live je bilo R2 i onda biraš koju ćeš akciju.ne mogu skužiti kako je na NBA 2K10
Evo nesto za ljubitelje kosarkaske fransize-Nba 2k 2010.
To support this announcement, 2K Sports brought on legendary, award-winning film director and die-hard New York Knicks fan, Spike Lee, to produce an exclusive TV spot that aired.
a meni je najveci problem kontrole...tolko su glupe..ima netko neki prijedlog za njih
Nisam baš igrao NBA pa me samo zanima da li je bolji NBA 2K10 ili NBA 2K9,i ako kupim za PS3,mogu li igrati ja protiv nekoga(ne online)?
mozda zvuci glupo,al mozda nece LeBrona dok neodabere tim novi
Želim napraviti account,ali kaže da mi ne može savegame pohraniti na računalo,što da napravim?
Kako kupovati igrače u Seasons Modeu?
NBA 2K20 meni najbolja igra. Igra u kojoj sam najvise uzavao, ali se i nervirao.
Vise je ne igram posto sam reinstalirao windows .
Igrao sam sezonu sa Bostonom i regularnim djelu sezone imao omjer 65:17, a u doigravanju sam pobjedio 13 a izgubio 3 utakmice.
Rondo mi bio glavni igrac.
Sad cu sebi ja kupit igru pa da nastavim to uzivanje.
Evo htio sam da stavim koji screenshot all slike su prevelike pa ne mogu.
To ne zvuci glupo, najvjerovatnije je zbog toga.
Kako zakucati ,se uopće može bez joysticka?
Kako zakucati ,se uopće može bez joysticka?
Ja sam igrao na joysticku. Nisam igrao dugo pa sam zaboravio.
Probaj: Turbo + Shot
pa u miamiju je već tjedan dana.
pa u miamiju je već tjedan dana.
Ali ovaj omot je kreiran prije nego sto je James odabrao novi tim.