Minecraft

poruka: 6.706
|
čitano: 1.312.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Minecraft
Scarfaceee kaže...

Postoji neki kvalitetan domaci(srb,hr) server bilo kog tipa ajd ne mora da bude bas kvalitetan samo da je domaci jer stranih imam ohohj

http://www.gametracker.com/search/minecraft/HR/? evo

13 godina
neaktivan
Minecraft

Kad hocu da udjem u neki server pise da trebam imat verziju 1.6.4 ja sam sad update na najnoviju sad oni ne igraju sa novom verzijom ili sta? meni moja pise da je 1.5.2

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Kad hocu da udjem u neki server pise da trebam imat verziju 1.6.4 ja sam sad update na najnoviju sad oni ne igraju sa novom verzijom ili sta? meni moja pise da je 1.5.2

moras novi launcher skidat, stari ne podrzava vise od 1.5.2, neda mi se sad link trazit...

13 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
Scarfaceee kaže...

moras novi launcher skidat, stari ne podrzava vise od 1.5.2, neda mi se sad link trazit...

ajde molim te ja nisam bas sa tim iskusan tj nisam nikad ni skidao nista dodatno osim modova..

Repent the end is near!
13 godina
neaktivan
Minecraft

Ili se to meni cini ili minecraft slabo ko vise igra?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minecraft

Imam jedan problem sa minecraftom mnogo mi laga...Skino sam optifine kuco sam %appdata% i kada sam uso nema foldera bin i sad ne znam kako mogu ubaciti optifine

pomoc molim vas 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minecraft
Pozz. Minecraft nece se upaliti. Ukljucim minecraft launchera i onda javlja ovo:
-- Minecraft Crash Report ----
// Ouch. That hurt

Time: 12.11.13. 11:38
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.7.2
Operating System: Windows XP (x86) version 5.1
Java Version: 1.7.0_45, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Oracle Corporation
Memory: 2866176 bytes (2 MB) / 26808320 bytes (25 MB) up to 518979584 bytes (494 MB)
JVM Flags: 2 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.7.2
LWJGL: 2.9.0
OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Anisotropic Filtering: Off (1)

Zna li ko kak to riješiti? :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minecraft

Minecraft PanCraft novi server: 5.135.150.241:25594 Pridruzite nam se. :D

0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne ne igra se slabo evo ti od novog servera ip 5.135.150.241:25594

14 godina
neaktivan
Minecraft

gradi se naveliko,neznam kako smo dosli na ovu ideju

Hip-hop is not dead

4 0 hvala 0
14 godina
Minecraft

da se prisjetimo mojih radova

gg bug forum, uploadam 15 min i onda ovako ispadne   ponovno uploado

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 16:07 (win4crazzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WucoCraft |Balkanski Minecraft Server|

Pozdrav svima od zajednice WucoCrafta!

Predstavljam vam Balkanski server WucoCraft!

IP servera: 185.4.149.34:25595

Broj slotova: 150

Verzija servera: 1.7.2 (Upute za instalalaciju ako nemate 1.7.2:

)

Uptime: 97%

Vlasnici: NovakCraft, Greenappledog i deathbringer720

Informacije: Server je Survival, također je omogucen i PvP. Kako bi igra bila jos zabavnija tu se nalaze i Fakcije tako zvane "Factions"! Server ima do 30 pluginova i radi bez laga!

Performanse: Server se pokrece sa 10 GB RAMa i sa i7 procesorom.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/WucoCraft

Ugodnu igru na serveru zeli vam nas STAFF Team!

Hvala na razumjevanju!

WucoCraft

Spawn Spawn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minecraft

Trazim ISKUSNE I ODGOVORNE admine za svoj server. Nek se javljaju samo oni koji odgovaraju tom opisu, svi ostali bit ce odbijeni. Napisite mi i nesto o sebi. 

Tko je zainteresiran nek mi posalje privatnu poruku.

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:46 (Roko567).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minecraft

Pozdrav ljudi, zanima me postoji li neki server gdje nema ničega sagrađenog i gdje mogu početi od nule, ili da je minimalno sagrađeno?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi, zanima me postoji li neki server gdje nema ničega sagrađenog i gdje mogu početi od nule, ili da je minimalno sagrađeno?

Kad dode bukkit za 1.7 verziju (kroz par dana) resetira se mapa na mom serveru pa mozes poceti ispocetka.
IP vidi u mom potpisu

Ja napravio novi svijet danas, opet pocinjem igrat singleplayer :D
Ima li jos igraca koji igraju singleplayer? stavite neke slike ;)

Pocetna jazbina Pocetna jazbina
SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
14 godina
protjeran
Roko567 kaže...
EZY-E kaže...

Kad dode bukkit za 1.7 verziju (kroz par dana) resetira se mapa na mom serveru pa mozes poceti ispocetka.
IP vidi u mom potpisu

E super, aj samo javi kad to bude :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Roko567 kaže...
EZY-E kaže...

IP vidi u mom potpisu

E super, aj samo javi kad to bude :)

Mapu smo resetali jucer, IP: SAMIMICRAFT.BEASTNODE.NET

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 15:18 (Roko567).
12 godina
neaktivan
Minecraft

ja i nekoliko prijatelja samo počeli igrati zajedno na kućnom serveru,(koristimo hamachi, dogovorimo se i upalim onaj server program pa igramo) i sad problem je taj koliko god puta ja briso mapu world da dođe nova mapa, svaki put dođe sve gora. imam jedan savegame sa odličnom mapom i probao sam to ubaciti u server (mapu tog savegamea sam ubacio u mapu servera) i radi sve normalno, samo je problem što je taj savegame izgrađen a mi bi htjeli ot nule, zna li itko kako da mapu tu restartiram, tj da se sve izgrađeno na mapi poništi i ostane samo ono "stock"

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali mislim da se da kopirat seed i onda odes create new world i tamo skopiras taj seed i napravi ti istu, samo od nule

14 godina
bbbmarko01 kaže...

Nisam siguran, ali mislim da se da kopirat seed i onda odes create new world i tamo skopiras taj seed i napravi ti istu, samo od nule

A seed se dobije naredbom "/seed" u chatu mape na kojoj si.

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
bbbmarko01 kaže...

napravio sam i stvori se potpuno drukčija mapa, već sam probao onu naredbu rekreirati i pojavi mi se ista mapa kao i sa ovim /seed brojevima, moram napomenuti da je taj save napravljen na jednoj od starijih verzija pa je možda do toga?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
12 godina
neaktivan
Naravno da je do toga, seedovi se mjenjaju s novim verzijama.
De Soya je plakao dok su milijarde klicale.
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Krunoo7 kaže...
bbbmarko01 kaže...

napravio sam i stvori se potpuno drukčija mapa, već sam probao onu naredbu rekreirati i pojavi mi se ista mapa kao i sa ovim /seed brojevima, moram napomenuti da je taj save napravljen na jednoj od starijih verzija pa je možda do toga?

Dakle, ako si u mogucnosti vrati stariju verziju, i tamo pomocu seed-a napravi svijet i zatim otidi u .minecraft/saves i kopiraj taj svijet i ubacis u verziju koju trenutno igras.

12 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
Predator003 kaže...
Krunoo7 kaže...
bbbmarko01 kaže...

Dakle, ako si u mogucnosti vrati stariju verziju, i tamo pomocu seed-a napravi svijet i zatim otidi u .minecraft/saves i kopiraj taj svijet i ubacis u verziju koju trenutno igras.

napravio sam to i radi, vratio na 1.47 napravio pomoću seeda novi svijet, spremio igru, kopirao mapu sa saveom i ubacio u mapu sa MC serverom i nadogradio verziju i sad sve radi, čak se mapa malo promijenila tj neki materijali kojih nije bilo sad su dostupni (žuti, crveni, smeđi pijesak...)

15 godina
neaktivan

Drago mi je da sam pomogao, inace poceo sam raditi modele za minecraft i pratio par tutoriala za ubacivanje u igru i uspio sam, tematika je doctor who, ukoliko ima neki java dev pa da mozda zapocnemo nesto?

11 godina
neaktivan

Ime servera: LordCraft
IP adresa: 5.135.150.241:25602
MC verzija: 1.7.2 verzija
Modovi: NE
Server softver: Bukkit
Plugini: AutoSaveWorld, Jobs, Factions, Authme, Essentials, xstats, automsg, i jos mnogo drugih
Osoblje: Vlasnik:FrenkiHD, Suvlasnik: ShiftMaster Suvlasnik:boodi
Pravila servera: Zabranjeno spamanje, zabranjeno reklamrianje, zabranjeno zicanje(rankova/itema) Zabranjeno psovanje...
Link na web stranicu/forum/FB stranicu...:https://www.facebook.com/pages/Lord-Craft-Minecraft-Server/656874931019738

14 godina
Re: LordCraft Minecraft Server
FrenkiHD kaže...

Pravila servera: Zabranjeno spamanje, zabranjeno reklamrianje, zabranjeno zicanje(rankova/itema) Zabranjeno psovanje...

Ah ta slatka ironija

Say hello to my little friend
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LordCraft Minecraft Server
FrenkiHD kaže...

Ime servera: LordCraft
IP adresa: 5.135.150.241:25602
MC verzija: 1.7.2 verzija
Modovi: NE
Server softver: Bukkit
Plugini: AutoSaveWorld, Jobs, Factions, Authme, Essentials, xstats, automsg, i jos mnogo drugih
Osoblje: Vlasnik:FrenkiHD, Suvlasnik: ShiftMaster Suvlasnik:boodi
Link na web stranicu/forum/FB stranicu...:https://www.facebook.com/pages/Lord-Craft-Minecraft-Server/656874931019738

Kakav ocajnicki double post da se privuku ljudi na server.... {#}{#}

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minecraft

Jel mi moze neko dati link za download?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 16:53 (lonewolf011).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice