Sta svinje jedu sada prvo su jele psenicu pa saragarepu sada nece nista
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U mom selu deru sa stočnom hranom?!
http://www.valpovo-ppk.hr/pc_valpovka_silos_mlin/flash_files/thumbs/valpovka_proizvodi_02.jpg
Sada ti jedu mrkvu.
Koja je prednost orginalnog minecrafta u odnosu na piratski npr 1.6.2 ?
Prednost ti je samo ulazak na online mode servere i što možeš mijenjat skin.
A vjerojatno možeš naći neki skin na određenom username ;)
Dakle postoje serveri koji samo traze original igru na tim serverima su igraci pravedni ?
A sto se tice singleplayer kakva je tu razlika ' ? XD
Dakle postoje serveri koji samo traze original igru na tim serverima su igraci pravedni ?
A sto se tice singleplayer kakva je tu razlika ' ? XD
boldano - ah, više manje... bolje nego na piratskim definitivno, al uvijek imaš cmizdravaca.
Singlplayer sve isto.
E, da, feed the beast možeš igrat.
Ne razumem zasto ne ubace smenu godisnjih doba?
Jer pojedine stvari žive u pojedinim uvjetima, tak da bi bilo pretesko skroz farme održavat i takve fore
Jer pojedine stvari žive u pojedinim uvjetima, tak da bi bilo pretesko skroz farme održavat i takve fore
to bi bilo dobro padne sneg i potuce ti svu farmu malo rada
Bas zbog toga je minecraft sve gori i gori, previse stvari ubacuju, najbolji je bio tamo oko 1.8 i prije..
Bas zbog toga je minecraft sve gori i gori, previse stvari ubacuju, najbolji je bio tamo oko 1.8 i prije..
Ma nije, brzo je dosađivao, sad ima puno više stvari za radit.
Farme su puno bitnije, i one sa povrčem i one sa stokom...potrebna je hrana. Skroz se može unaprjeđivati sa enchantanjem, i dolaskom u ender. Oni otrovi, mada ih nisam i vjeroavtno nikad necu skontat su zapravo super stvar, i oni koji ih znaju koristit mogu uživat u minekraftu i u survivalu bit dosta dugo.
Može li mi netko reći kako na serveru staviti igrače za admine ? Hvala unaprijed
Dodi 46.4.88.208:25581 i povedi sve
Da,sad se svi furate na SarmaCraft,Burekcraft i te pi*darije...Iskreno kad čujem sarmacraft dođe mi da bljujem :)
Šta je ovo, reklamirate servere kao da krumpire na placu prodajete?
U moje vrijeme se server reklamirao tako da si napisao sve informacije o serveru, uredio to tako da vizualno dobro izgleda, potrudio se oko toga da se server/igrači/admini ozbiljno shvate.
I još jedna stvar, tražilo se dobro ime za server, nije bilo servera sa imenom poput "GrahCraft", "SarmaCraft", "KapulaCraft".
Primjer:
Ime servera: BugCraft
IP servera: 192.168.1.1:25565
Verzija: 1.6.2
Broj slotova: 20
Whitelist: Da
Pluginovi: Essentials, AuthMe, LWC
Pravila:
- Nema hackova
- Nema griefanja
- Bez psovki i vulgarnog jezika
- Bez vrijeđanja drugih igrača
- Isključen TNT
- PvP off
Staff: lzgr, FermiBro, njofra, gjurki
U moje vrijeme se server reklamirao tako da si napisao sve informacije o serveru, uredio to tako da vizualno dobro izgleda, potrudio se oko toga da se server/igrači/admini ozbiljno shvate.
I još jedna stvar, tražilo se dobro ime za server, nije bilo servera sa imenom poput "GrahCraft", "SarmaCraft", "KapulaCraft".
Primjer:
Pravila:
- Nema hackova
- Nema griefanja
- Isključen TNT
- PvP off
baš se pitam jel se itko spaja :D
Primjer:
Pravila:
- Nema hackova
- Nema griefanja
- Isključen TNT
- PvP off
Meni se neće spojit, izbaci neku grešku
Primjer:
Pravila:
- Nema hackova
- Nema griefanja
- Isključen TNT
- PvP off
Ne radi mi, zašto?
Koji bi to bio bugcraft? Sedmi?
Ne radi mi, zašto?
Koji bi to bio bugcraft? Sedmi?
153. vjerojatno.
Mislim da bio negdje 6., bar ono što se ja sjećam.
P.S. Kratite citate
malo sam lijen tražiti odgovore pa ću pitati ovdje
znači par prijatelja i ja smo jedno vrijeme igrali na piratskom serveru minecraft (prijatelji od prijatelja plaćali, a mi smo se udžabili), uglavnom taj server je ugašen i sad smo počeli razmišljat dal da kupimo original pa nas zanima kad uzmemo original igru jel imamo besplatne servere, i možemo li nas par napravit svoj server bez dodatnog plaćanja (da nema straha od uništavanja nekih pacijenata)
malo sam lijen tražiti odgovore pa ću pitati ovdje
znači par prijatelja i ja smo jedno vrijeme igrali na piratskom serveru minecraft (prijatelji od prijatelja plaćali, a mi smo se udžabili), uglavnom taj server je ugašen i sad smo počeli razmišljat dal da kupimo original pa nas zanima kad uzmemo original igru jel imamo besplatne servere, i možemo li nas par napravit svoj server bez dodatnog plaćanja (da nema straha od uništavanja nekih pacijenata)
Imao ti original ili ne, ako hoćeš pošteni server morat ćeš ga platiti. Možeš ga hostati doma preko hamachija(čak i bez originalne igre), ali na tome ne mogu igrati više od 2-3 igrača, a ni njima neće biti baš ugodno. Preporuka ti je da se dogovorite i platite si neki server, već za 50kn mjesečno možeš dobiti nešto OK
gdje mogu najjeftinije nabaviti minecraft?
Ako netko želi, mogu JA hostat mali tekkit server (bez problema bi mogo držat 5-6 ljudi bez algga)..
I, oce bit sta od toga?
Od servera će biti nešto, čim uvatim malo vremena da ga sredim :)..
I, jesi našao vremen ahahah (iz sri 13.2.2013)
Ma de ba, nemogu nikako namjestiti kombinaciju (firewall comodeov me jebe), no uostalom nije ih se baš puno niti odazvalo tako da nisam imao niti svrhe..
Vidio sam na njuškalu minecraft account za 50 kn, ali mi ovaj što prodaje kaže da se nemože mijenjat nick, samo mislim da sam kod jednog na HCL-u čuo da je rekao stari nick pa novi, to me skroz zbunilo može pomoć ?
Postoji neki kvalitetan domaci(srb,hr) server bilo kog tipa ajd ne mora da bude bas kvalitetan samo da je domaci jer stranih imam ohohj