pa to i je bit....odes i ubijes nekog drugoga....zemis mu stvari i pobjegnes
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izbaci me svako malo, tj poćne lagat pa me izbaci
I opet nije survival, izgleda da je nemoguce imat normalni survival
pa to i je bit....odes i ubijes nekog drugoga....zemis mu stvari i pobjegnes
ne shvaćaš, nije mene nitko ubio. vi ste prčkali cijelo vrijeme po pluginovima i kad se server resetirao stalno zbog toga, ja gubim itemse iz inventory. a i slažem se, pravi survival je nemoguće imat jer onda svi kukaju da im je sve teško. pa gdje je izazov dobit sve gotovo?
I više nitko ne prčka i ja čak surviva,-----tak da se sada igra
I više nitko ne prčka i ja čak surviva,-----tak da se sada igra
al sve imate već gotovo jer ste izgradili na brži način, nije to survival više. a ionako čim nešto zatreba, odmah se bude dodalo. slobodno me izbriši s white liste jer mi se ne igra tako
oke....your choice :D mi se zabavljamo a ti tragaj za necim drugim!
imam sp kad mi zbilja dosadi pa par minuta nešt gradim a do tad ganjam ostale mmo igre
no zbilja šteta, radi par ljudi koji kukaju kak im je teško sve radit sam, ode dobra ideja za server u blato
Ideja uopče nije pala u blato....ideja je realizirana i radi u potpunosti!
ma lopovi taman nesto sakupim dodje neko i ubije me i nece nista da vrati
ti si in game?
bio
Koji si ingame nick pitam
Netko baca TNT na mene sa neba. Već me ubio par puta.
I sad se srušio server zbog toga.
EDIT: Koristi se Antioch komanda za to.
ovakvu neozbiljnost nisam nigdje vidio, admini i modovi rade nerede.
nekilik se žali kako mu uništavaju, uđem na server, lupaju mu po zaključanim chestovima admini.
sad je bio nuke prek cijele mape.
cu @ bugcraft v3
također igram.. koji je to konj sad baco tnt po cijelom serveru?
nekilik se žali kako mu uništavaju, uđem na server, lupaju mu po zaključanim chestovima admini.
cu @ bugcraft v3
Tko je bacao tnt?
I da, admini su nesposobni i neozbiljni.
cu @ bugcraft v3
Tko je bacao tnt?
nepoznato.
pretpostavka: ili tank ili franjo ili notch(ak on to može)
vi ste svi idioti i to vam jedino imam za reć. Razvalili ste cjeli server, a ti vajkrem samo davaj takvim ljudima modove i admine, to trebas sve bannat!
cu @ bugcraft v3
Tko je bacao tnt?
LOL, dao sam TU, a i sam spadam u tu skupnu. Zato cemo uskoro srediti BUGcraft3, nadam se.
cu @ bugcraft v3
Tko je bacao tnt?
LOL, dao sam TU, a i sam spadam u tu skupnu. Zato cemo uskoro srediti BUGcraft3, nadam se.
Ne mislim na tebe.
Ti i fermi ste (bili) jedina dobra "vlast" na serveru.
server je trebo biti čisti survival ali su neki počeli kukat da im je teško a neki nisu mogli bez velikih kućerina koje si sami nikad ne bi mogli napraviti. i admin doda ovo, admin doda ono i dobiješ griefanje-gankanje i razaranje kuća gdje god možeš
Ja samo znam da je franjo griefao Liku i da mu je razvalio chestove i pokro ga. To je cinjenica. Na svu srecu sva je moja "imovina" ostala netaknuta jer zivim izvan sela. E, da, i ne mogu se spojit na server, neznam zasto, mozda se nesto radi na njemu, itd. Nadam se da ce se uskoro opet moc igrat.
Ja samo znam da je franjo griefao Liku i da mu je razvalio chestove i pokro ga. To je cinjenica. Na svu srecu sva je moja "imovina" ostala netaknuta jer zivim izvan sela. E, da, i ne mogu se spojit na server, neznam zasto, mozda se nesto radi na njemu, itd. Nadam se da ce se uskoro opet moc igrat.
Nemoras ni pokusavati, nece ga ovi pokrenuti vjerojatno. BTW uskoro idemo na novi server, Bugcraft v3.
Liku? Tko je lika? :)
NekiLik. To mu je nickname. E, da, daj mi link il sta god za taj server
NekiLik. To mu je nickname. E, da, daj mi link il sta god za taj server
Nema nije još otvoren. Prati power_usera, on će bit glavni tamo i vlasnik servera.
Ok. Nice. :/ Nadam se da ce se uskoro otvoriti...
...franjo i ja smo zakupili server...tak da nemrem s franjom nista....franjo je neozbiljan i sve što kažete za njega je činjenica....neznam gdje mu je logika.....
OD SUTRA IDE NOVA MAPA, ADMINI SMO JA FRANJO NJOFRA I FERMI....POSTOJI VIP KIT ZA DONERE, KOJI DAJE SAMO KOMANDU TIME DAY
I VIP KIT...SURVIVAL JE OD SAMOG POČETKA, DAKLE NEMA GAMEMDOE 1 NIKOME!
NJOFRA JE PROŠLI PUT DAO GAMEMODE1 NEKIM LJUDIMA....SADA TOGA NEMA!
SPAWN CU SAM NAPRAVIT, A SVE OSTALO PRAVITE SAMI SVOJIM RESURSIMA....FERMI I NJOFRA PLIZ NAPRAVITE DA NEMA TE KOMANDE NUKE I DA SE MODOVIMA OGRANICE MOGUCNOSTI...
FRANJI ČU SUTRA OČITAT BUKVICU...
...franjo i ja smo zakupili server...tak da nemrem s franjom nista....franjo je neozbiljan i sve što kažete za njega je činjenica....neznam gdje mu je logika.....
OD SUTRA IDE NOVA MAPA, ADMINI SMO JA FRANJO NJOFRA I FERMI....POSTOJI VIP KIT ZA DONERE, KOJI DAJE SAMO KOMANDU TIME DAY
I VIP KIT...SURVIVAL JE OD SAMOG POČETKA, DAKLE NEMA GAMEMDOE 1 NIKOME!
NJOFRA JE PROŠLI PUT DAO GAMEMODE1 NEKIM LJUDIMA....SADA TOGA NEMA!
SPAWN CU SAM NAPRAVIT, A SVE OSTALO PRAVITE SAMI SVOJIM RESURSIMA....FERMI I NJOFRA PLIZ NAPRAVITE DA NEMA TE KOMANDE NUKE I DA SE MODOVIMA OGRANICE MOGUCNOSTI...
FRANJI ČU SUTRA OČITAT BUKVICU...
- Nemogu reći ni da si ti baš nevin, ali ipak bolji od franje
- Odlično
- OK super
- OK
- Komanda se zove Antioch
- I bolje
Stranica je zamrznuta u razvoju, vidjet ću kako bude server išao i onda ću odlučiti oću li nastaviti izradu web stranice ili ne.
i dalje je down ?