Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 214.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Metro:Last light
athlon64 kaže...
fila2208 kaže...
athlon64 kaže...

To je kulturno dugo, ne predugo ali nije ni kratko. Ne sijecam se koliko sati mi je pojeo 2033.

Ja se sjećam da je meni trebalo mislim 11.

Dakle ovo je čist ok, 12-15 sati je fino za sp igru.

Odlicno! Skola mi gotova, taman da se od gusta uvatim proc ovo i novi bioshock, neznam sta bi prije :D

Bioshock je nešto kraći, ali nemoš prestat igrat kad kreneš. Obe su igre vrh, pređi prvo bioshock, onda metro onako lagano kulirati.

http://howlongtobeat.com/index.php

Btw. ako nekom zatreba, popis igara i vremena da se završe, dobra stranica ako si tempirate igranje ili nemate vremena,

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina

Odlicna igra.Neznam koja me igra ovoliko dojmila

a da je drugi dio serijala.Jer znamo i sami da skoro

uvjek je prvi dio najbolji.Ovdje je bas suprotno.

Nadam se 3ici {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
athlon64 kaže...
fila2208 kaže...
athlon64 kaže...

To je kulturno dugo, ne predugo ali nije ni kratko. Ne sijecam se koliko sati mi je pojeo 2033.

Ja se sjećam da je meni trebalo mislim 11.

Dakle ovo je čist ok, 12-15 sati je fino za sp igru.

Odlicno! Skola mi gotova, taman da se od gusta uvatim proc ovo i novi bioshock, neznam sta bi prije :D

Bioshock je nešto kraći, ali nemoš prestat igrat kad kreneš. Obe su igre vrh, pređi prvo bioshock, onda metro onako lagano kulirati.

http://howlongtobeat.com/index.php

Btw. ako nekom zatreba, popis igara i vremena da se završe, dobra stranica ako si tempirate igranje ili nemate vremena,

Super, hvala ti. Ma kupia gtx660ti prije 2 mjeseca, malo je raspuha na novom crysisu i od tad ladi jaja jer sam ima posla XD. Vrijeme je da malo pati. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Rodić kaže...

E hvala vam, odmah ste me natjerali da kupim, neko nije mi jasno zasto sam onda metro 2033 morao igrati na low? xD

Ta grafička šta imaš je loša i nećeš se naigrat novog Metroa! Ako ti je prehodnik radio na low, i ovaj će ti, ali da ćeš uživat u grafičkoj prezentaciji, nećeš...

Neznam sta ljudi govore da je  zahtjevna toliko, moj drugi pc s starom 9500 gt dualcem na 2.8 i 2 gige rama ima 40 fps s medium settingsima na 1680x1050, a na trenutnoj konfi imam isti fps na very high.

a man , a city and a lighthouse
17 godina
fila2208 kaže...

Uf, dio u katakombama, predobro.

{#}

Odlično...

ššššš - možda su u šumi
15 godina

ma ti AA su cudo to iskljucim i skoci mi duplo fps :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Editiraj user.cfg datoteku koja se nalazu pod AppData/Local/2A Games/metro te nakon šta promjeniš postavke i spremiš probaj tu datoteku stavit pod read only.

Dakle

dx9   = r_api 0

dx10 = r_api 1

dx11 = r_api 2

A ako si instalirao zakrpu FOV komanda mora biti i to odmah ispod apia

E hvala puno doktore. Samo da pitam kada otvaram (editiram) taj cfg fajl jel ga otvaram kao new-text document (prije sam otvarao u mozilla firefox ali je bilo ne moguce bilo koju promenjivu izmeniti, dodati ili obrisati), i da li su DX9 i DX10 isti graficki po izgledu (a grafa mi ne podrzava DX11) jer sam negde cuo da jesu ali da se na DX9 FPS jako povecava, za nekih 15-tak valjda. Instalirao sam pec, opet naravno nije orginal, a skinut sa pirate bay-a  Ali opet imam problema sa FPS dropovima, a u cfg-u pise r_api 1. Dakle, da li da editiram preko new text dokumenta i ako nema komande za FOV da li je mogu dodati?

13 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Neznam sta ljudi govore da je  zahtjevna toliko, moj drugi pc s starom 9500 gt dualcem na 2.8 i 2 gige rama ima 40 fps s medium settingsima na 1680x1050, a na trenutnoj konfi imam isti fps na very high.

Mogu ti reci da si me smirio jer sam poceo da gubim nadu, ali ipak je izgleda do tog nekog peca, sta li vec, naravno govorim za moj racunar posto je grafa ATI. Ja sa mojim PC-om ne mogu igrat ni na 1280x1024 na medium kako spada vec imam katastrofalne FPS dropove i oko 20 FPS-a ili manje, a sto naravno nikako ne mogu igrat. Ali ce valjda dat Bog da to fiksujem. I da, koji ti je taj drugi bolji PC na kom imas isti FPS na very high?...

17 godina
Comi123 kaže...

Dakle, da li da editiram preko new text dokumenta i ako nema komande za FOV da li je mogu dodati?

Desni klik - otovri sa notepadom

stavi r_api 0 spremi...

Desni klik na user.cfg datoteku

i stavi read only...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Comi123 kaže...

Dakle, da li da editiram preko new text dokumenta i ako nema komande za FOV da li je mogu dodati?

Desni klik - otovri sa notepadom

stavi r_api 0 spremi...

Desni klik na user.cfg datoteku

i stavi read only...

Cim sutra pokusam da podesim po ovim pravilima javljam, nadam se da ce uspeti.

13 godina
neaktivan

Evo malo testiranja, sad na jednom monitoru.

I cijelo vrijeme testa na drugo pratim zauzece i obe kartice idu na maksimalno 60% zauzeca.

isti stari 13.4 beta drajveri sa zadnjim CAP profilima.

I sa benchmarka:

METRO LL BENCHMARK RESULTS

5/17/2013 6:08:15 PM

Preset 0

Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;

Average Results

Average Framerate: 52.00

Max. Framerate: 146.71

Min. Framerate: 6.82

edit. hehe sad vidim ovaj x gore pokrio frame rate al nema veze :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 22:41 (mirkoj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto ti je tessalation not suported grafa ti to podržava,možda zbog eyeefinity ili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma sad vidim tessalation ti je na very high

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mogao si edit napraviti umjesto Double posta {#}

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Šta već izašlo ovo čudo {#} ?

Di ja živim...

BF3: CRO_hRci
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je igra sa najboljim osvjetljenjem definitivno. Gameplay je takoder odlican. :)

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemam pojma zasto pise not suported na benchmarku, u igri kao sto se vidi na screenu je upaljen na very high bez problema. 

a bench nisam vrtio na eyefinity nego isto na single mon..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mirkoj kaže...

nemam pojma zasto pise not suported na benchmarku, u igri kao sto se vidi na screenu je upaljen na very high bez problema. 

a bench nisam vrtio na eyefinity nego isto na single mon..

Tako je i meni, upaljen je ali to piše...valjda bug.

13 godina
neaktivan

evo poslije reseta... dobro dodje poslije nekoliko dana rada i resetovati comp :)

na amd system mon koji je malo precizniji za iskoristenje grafike ide u prosjeku oko 70-80% iskoristenosti. 

no toliko testiranaja za sada do novih drajvera...

a da ubio sam i onaj logitechov proces.. zaboravih ime L... nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mirkoj kaže...

za FOV, radi provjereno :)

To change the FOV, find the “user.cfg” file in:

%LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL\

Locate the line: “r_base_fov X”, changing X to your desired value. Just remember, the attribute is the less common vertical FOV. This FOV Calculator will help you out should you need to covert.

Link na fov calc:

http://www.rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php

Izracunao mi je na 59,nego jel ima veze sto je ovo za Battlefield BC2,ili je to za sve igre i jel treba mjenjati vrijednosti prije kalkulacije stavku desired horizontal FOV,dodje nastimano na 90 stupnjeva?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 1:08 (error_666).
13 godina
neaktivan

koliko znam FOV se racuna prema odnosu visine i sirine ekrana tako da bi trebalo daje isto.

nisam jos stigao testirati pa da vidim fino razliku to cu morati sutra. zaspa :)

do tad odradih i jedan eyefinity bench...

METRO LL BENCHMARK RESULTS

5/18/2013 1:08:52 AM

Preset 0

Options: Resolution: 6048 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Not supported; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;

Average Results

Average Framerate: 35.00

Max. Framerate: 89.10

Min. Framerate: 12.92

edit: evo i poredjenje sa dva razlicita FOV

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 1:28 (mirkoj).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Da li postoji razlika izmedju DX9 i DX10 na grafickom planu, osim sto na DX9 dobijate jako povecanje na FPS-u?...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Rodić kaže...

Pozz ljudo, zanima me dali bi moj komp mogao gurati Last Light i na kojim postavkama

Intel Core i3- 2100 3.1 Ghz

Ram 4GB
Ati Radeon HD 6570

Nezz sta jos treba navesti... 

Ja ga vrtim na dvije i po godine starom lapu i3 330M 2,13ghz,4 GB,nVidia 320M,win houm x64..

1280x720,naravno na skromnijim postavama..{#}

13 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Ma dosta njih mi je reklo,trebat ces jacu masinu za

ljepo igranje METRO 2033.Kad ono leti sa full rezom

bez onih djidjimidja.Ako bude islo kao METRO2033,

ja sretan.

Da bi ti lijepo radio M:LL onda trebaš kupiti novi procesor zato jer nemože iskoristiti ni pola te grafičke kartice.

13 godina
odjavljen

Evo i ja sredih ovo zahvaljujuci doktoru... Skinuo sam pec. Nisam primetio FPS dropove vise. Radi na 1280x1024. HIGH. NO AA. AF16, blur imam opciju samo normal i low a ne primecujem nikakvu razliku. One efekte nisam ukljucio jer ni nemam masinu za to. Dako AMD ovih dana izbaci drajver pa igra bude mogla i na VERY HIGH, a mozda bude i jos koji pec. Komp mi je pun svega i svacega  pa kad reinstaliram sistem mozda izvucem koji FPS vise. Ovako imam oko 40-tak. Igra mi radi kao i predhodna, mozda malo bolje. Kad je celu predjem, sto nece biti bas skoro jer volim da gustiram i zavirujem u svaki cosak koji ce mi ova igra ponuditi, ocekujte ogromni opis s moje strane. Jos jednom zahvalnica za doktora koji ima cokoladu od mene. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze mala pomoc.. ubijte me ak oznam kakose bacaju nozevi? imam par pokupljeno ali nigdje uopcijama ne vidim button za bacanje nozeva?

igram na ranger modu.

takodje da li ima neki fazon da se provjeri u oruzju koliko ima municije ili ono pucaj i broij, reko mozda ima nesto check weap ammo da pogledas u burence revolvera i sl.

i finalno.. trcim ja na pocetku krozneko blato ali ovaj moj ne brise amasku hehe jel ima button i za to ili je to nesto.. :)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

moze mala pomoc.. ubijte me ak oznam kakose bacaju nozevi? imam par pokupljeno ali nigdje uopcijama ne vidim button za bacanje nozeva?

igram na ranger modu.

takodje da li ima neki fazon da se provjeri u oruzju koliko ima municije ili ono pucaj i broij, reko mozda ima nesto check weap ammo da pogledas u burence revolvera i sl.

i finalno.. trcim ja na pocetku krozneko blato ali ovaj moj ne brise amasku hehe jel ima button i za to ili je to nesto.. :)

hvala

C ti je bacanje

sa tab, drži i nariktaj što bacaš, noževe, nadeove, claymore

sa g brišeš masku, sa dugo g skidaš/stavljaš

sa t mjenjaš filter

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

jel prosao netko jogurt verziju do kraja?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja. Ali igrati cu opet zato sto sam dobio bad ending.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
15 godina
mitchell kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja. Ali igrati cu opet zato sto sam dobio bad ending.

Odeš na youtube, i pogledaš oba kraja :)

Sad sam na city of phantoms čini mi se, koliko imam do kraja? Otprilike?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice