doktor1@
S kim se ti pobogu svađaš? Da li ti znaš čitati?
Prenosim ono što ljudi komentiraju po IGN-u i Gamespotu. Samo klikni pa ćeš vidjeti i jedinice koje su pojedini korisnici dali ovoj igri.
DANIJELE, crni DANIJELE!!!!
Ti konstanto dolaziš u teme i PAMETUJEŠ!!! Pa čovječe šta si radio u Windows 8 temi to nisam vidio nigdje.. Ali to svoje viđenje stvari nastavljaš i dalje po svim jebbenim temama..
Ti pričaš o 2D modelima biljaka, a igru nisi niti probao na svom računalu!! Ti pričaš da igra grafički zaostaje za Krizom i STALKEOM, a igru nisli pokrenuo na svom računalu.... Ti pričaš o priči, a igru nisi ni pokrenuo na svom računalu, Ti uspoređuješ STALKER i METRO koji osim jebbenih rusa, (i postapokaliptičnog settinga) i FPS žanra nemaju ništa slično osim nekih ljudi šta su radili na u studiju koji je razvijao STALKER i sada su u studiju koji je radio na METROu i opet pametuješ...
Na internet videima se nemože vidjeti grafika METROa! NEMOŽE -- i ona Gamespot usporedba na 720p je čisto sranje, jer to na VH detaljima + teselaciuja u 1080p izgleda fantastično!
Znači komentari sa Gamespota i IGNa su ok kada spominju lošu grafiku, a komentari korisnika ovog foruma koji govore da igra izgleda fantastično i ima odličnu radnju ne vrijede kurrca?!?!?, (ali ne samo odavdje, nego i komentari na mnoge recenzije gdje ljudi kažu da je igra napredovala u gameplayu i ostalim segmentima tebi očito ne važe, jer ti valjda tražiš samo najgore!!) I sigurno mogu potvrdit da igra ima cca 80% pozitivnih komentara naspram 20% negativnih koje ti samo želiš vidjet
Kako možeš uopće reći da te je odbila priča jer se "samo" nadovezuje na prethodnika?!? A igra je rađena po knjizi i nastoji pratiti te knjige iako su radi malo više akcije to izmejnili.. Šta bi ti htjeo? Da su u ovaj nastavak došli Ghost iz CODa i Psiho i Krize, Shepard i ME i upotpunili radnju....??
Nekoliko puta sam napomenuo da igru nisam zaigrao i da prenosim dojmove DRUGIH ljudi. A ono što sam sam primijetio, i to sam istaknuo. Ne moram igrati da bih nešto zaključio iz nekoliko isječaka visoke rezolucije (na snimkama se lijepo vidi da su opeke plošne, kao i drugi predmeti te da likovi sliče voštanim figurama). I ne, priča me ne odbija -dapače dobar je roman Metro, pročitaj ponovno prije nego se nastaviš ovako blamirati i bulazniti.
Sve što sam komentirao je da je igra linearna, da nisu izašli iz okvira kojeg je imao prvi dio (iako su najavljivali više slobode) te da je grafika mogla biti bolja s obzirom na stari Stalker kojeg volim i njegov prastari Xray engine.
Molim te, za tvoje dobro se smiri, popij nešto ili pođi na razgovor kod stručnjaka za takve probleme. Mene nemoj maltretirati.
Svoje mišljenje ću uvijek iznijeti, ma koliko se tebi to sviđalo ili ne. Kako rekoh tvom prijatelju fili - ako ti se ne sviđa, izvoli, pametuj drugima ali meni nemoj. Mene bolje preskoči jer zbog neodgojene balave budale ne želim biti kažnjen.