Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 189.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
Alex Mercer kaže...
thuglife kaže...

Izgleda da su se an kraju ipak prepali Diabla i utekli, poter koji nikako nisam očekivao, i dalje vjerujem da im izlazak na isti dan nebi previše utjecao na prodaju.

Ali verzija za konzole još uvijek izlazi 15-tog.

Diablo 3 je PC ekskluziva, konzolaši im ne predstavljaju problem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ja neiščekujem ovaj hit baš pa ću to odigrat tek tako.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

kakve sad gluposti vi pricate? pa vec se par mjeseci zna da max za pc izlazi krajem mjeseca jer naprosto rockstar nezeli izdat igru za pc i konzole u isto vrijeme(ko zna zasto) i nikakav diablo nije razlog tom datumu. a to koja ce igra bit bolja cemo vidjet, tu par postova prije sam postavio gameplay igraca pa mozete vidjet kako to izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja neiščekujem ovaj hit baš pa ću to odigrat tek tako.

A gle ja sam veliki fan Max Peyna 1 i 2 ali takođe ovo baš ne iščekujem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 23:34 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Uopće nije nikaj posebno.Mada bi mogla bit dobra.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...
thuglife kaže...

Izgleda da su se an kraju ipak prepali Diabla i utekli, poter koji nikako nisam očekivao, i dalje vjerujem da im izlazak na isti dan nebi previše utjecao na prodaju.

Treba bit zadovoljan da ju uopće PC platforma i dobiva ovako "rano" s obzirom na njihove prošle igre. Red Dead nisu nikad ni izdali na PC a na ovo ostalo se sve trebalo čekati puno duže od pol godine do godinu dana +

True story gringo...s tim da je RDR možda i najbolja igre o cijelog R* opusa. Igra koja opravdava kupnju konzole.

A evo i jedan homage tvom nicku:

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 15:04 (briatore).
17 godina
BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 18:46 (Wolf88).
17 godina

Izgleda da je igra ispunila očekivanja. To mi je jako drago.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Gametrailers recenzija je uzasna i koliko sam cuo sadrzi podosta spoiler-a. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Gametrailers recenzija je uzasna i koliko sam cuo sadrzi podosta spoiler-a. 

Nema spoilera, ali mi je smiješno što IGN ističe priču kao najbolji segment igre, a MP kao slabiji dio dok Gametrailers tvrdi upravo suprotno. LOL

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina

gt tv me iznenadi da su za sp priću dali dosta negativnu ocijenu,Koliko vidim svi hvale mp komponentu

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ma uzas recenzija isti taj GT je za MW3 bljuvotinu od price dao 8.4 i ukupnu ocjenu 9.3. Taj GT jedino valja sto se tice trailera i pokrivanja bitnijih sajmova sto im je prvobitno i zadatak bio, recenzije im nisu pouzdane nimalo.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Da, GT je itekako pristran bogatijim izdavačima ( geez, i wonder why ), ali brat bratu nije ni IGN daleko, čak bi rekao da su gori. Ja čekam Yahtzeeja, poslušat ću na desetke recenziaj koje veličaju igrine vrline, on je prava protuteza.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Max Payne 3 - MLG Pro Exhibition Sneak Preview

0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

evo ocjena par recenzenata

gamespot-9/10

ign 9/10

eurogamer.net 7/10

giant bomb 4/5

recenzije su sve rađene na x360 tako da ona na pc-u ce vjerojatno imat bolju grafiku i na tom jos pokupit koju ocjenu vise samo ako ne bude neoptimizirana. izgleda da igra ipak nije podbacila sto se zakljucuje iz dosta visokih ocjena. na yt-u zasad postoje gameplayi prve i druge misije, pogledao sam malo i ok to izgleda, kretanje je dobro, nisam vidio kako ga ubiju nijednom, valjda likovi na easy igraju, pucanje je super, destrukcija isto, skoro svi objekti se mogu unistit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thuglife kaže...

Da, GT je itekako pristran bogatijim izdavačima ( geez, i wonder why ), ali brat bratu nije ni IGN daleko, čak bi rekao da su gori. Ja čekam Yahtzeeja, poslušat ću na desetke recenziaj koje veličaju igrine vrline, on je prava protuteza.

Čekaj, to je onaš što se zajebava u recenzijama, recenzija kao neki crtiić izgleda i melje teko brzo da ga pol ne razumiješ. Jel to taj?

17 godina

Je. "Zero Punctuation" su Yahtzeejeve recenzije

15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Čujem da igra traje 11-13 sati i to u 35 GB ŽALOSNO. Pa koliko je onda trebao Skyrim imat GB 1000.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Čujem da igra traje 11-13 sati i to u 35 GB ŽALOSNO. Pa koliko je onda trebao Skyrim imat GB 1000.

Pa nema veze veličina sa trajanjem igre. U ove sate se ne ubrajaju cut-scene ?

Ja svakako neću forsirati igranje, jedan satić dnevno, možda i manje plus tu je i multiplayer pa ću vidjeti kako će mi sjesti.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

odrastao i obožavao MP 1 i 2, al nekak ova trojka mi je propuh, ne znam zašto, ali nekako nisam lud od iščekivanja.....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gametrailers ocjenjuje igre po šabloni, a one se tako ne smiju ocjenjivati..

Čim igra malo iskače od standarda GT je sklon popljuvati je..

Ipak, realno ne očekujem više od 8.5 za MP3..

14 godina
Nobles kaže...

odrastao i obožavao MP 1 i 2, al nekak ova trojka mi je propuh, ne znam zašto, ali nekako nisam lud od iščekivanja.....

tako ti je to druze kad si sve vise stariji :( ista kod mene situacija

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
14 godina
neaktivan
Nobles kaže...

Nisi jedini, znam da ću i trojku igrati ali nisam više onako euforičan kao prije. Stari se ili šta već...{#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Nobles kaže...

Nisi jedini, znam da ću i trojku igrati ali nisam više onako euforičan kao prije. Stari se ili šta već...{#}

Pa upravo to, nisi mogao ni očekivati da hočeš, naročito ako si ih igrao kao mlađi-

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

GT je izgubio sav kredibilitet kod mene nakon recenzije MW3 kad su pohvalili grafiku. A i prije toga sam primjetio da sve više idu za novcima. Toliko je očito da ih podmazuje Activision. Na svim COD recenzijama niti jednu manu nisu naveli same pohvale. MP3 recenzijom samo potvrđuju da ne vrijede više ništa kao sajt.

Druge igre dobiju packu za linearnost, skriptiranost a COD free pass niti ne spominju te stvari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:23 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Zasad solidne ocjene, i Critic Score i User Score:

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/max-payne-3

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa upravo to, nisi mogao ni očekivati da hočeš, naročito ako si ih igrao kao mlađi-

Ma igrao sam ih davno, znam da sam se pravo radovao dvici dok mi je sad za tricu maltene svejedno. Nemam nikakve euforije.

Zadnja igra koju sam iščekivao bio je Mass Effect 3, ali eto neću ovdje da započinjem tu temu. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Zadnja igra koju sam iščekivao bio je Mass Effect 3, ali eto neću ovdje da započinjem tu temu. 

Bolje ne. To je već dead horse XD

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Linkosaan kaže...

Bolje ne. To je već dead horse XD

Što jest jest, neke stvari je bolje ne dirati dok spavaju {#}

15 godina
Max Payne 3

Max Payne 3 GameSpot Video Review

2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice