sta biješe ?
Pa napokon sam imao prijepodne vremena, pa rekoh, da malo natučem kredita... no štanga, origin je konstantno padao - i logon serveri za ME3, naravno...
sta biješe ?
Pa napokon sam imao prijepodne vremena, pa rekoh, da malo natučem kredita... no štanga, origin je konstantno padao - i logon serveri za ME3, naravno...
Ja sam u poklon paketu od Bioware dobio Warlorda i nisam previše sretan s njime. Lik je prevelik pa se ne vidi dovoljno oko njega, i pored toga previše je spor (sporo vadi onaj svoj malj, pa me bossovi više manje svaki put sync killaju).
Ako nisi igrao sa Juggernautom neznas sta je sporo.Njega sam dobio u poklonu,zaigrao i rekao sto je ovo.U timu mi bila dva Warlorda i pokraj mene su "letila". Ali kad se naucis vidi se da je Juggernaut faca na bojistu :))
Usput,otkljucao danas collectora i vec nakon dvije partije lik mi postao najdrazi od svih charactera.Dark Sphere rusi sve pred sobom (na bronci phantom pada iz prve).
Super al mi nekako ne lici na ME i na Sheparda ali naravno veslim se zadnjoj pustolovini i mlačenju s Tali:).
Expendables Mass Effect Style.
Ipak se pozdravljamo sa svim likovima, iz trenutne Mass Effect trilogije, pa trebamo podsjetnik s kime smo igrali tih 75+ sati. Barem da pokazu facu od Tali kako treba
Da se niste usudili spoilati... :) ja opet moram pričekati da plata sjedne da kupim DLC :)
Da se niste usudili spoilati... :) ja opet moram pričekati da plata sjedne da kupim DLC :)
Evo ja preša. Uglavnom ubijes ih sve i biras 3 boje magicne svjetlosti :D
Za sve nas koji obavljamo tjedne zadatke, stavili su vec zadatak za ovaj tjedan. Extraktirat se jednom, na silver ili jaci meč, protiv svih neprijatelja ( Geth, Reaper, Cerberus i Collector ).
To je normalna verzija zadatka, bit ce i jaca verzija kasnije, vjerojatno 4 extraktacije na platinum.
I pogledajte u store, dobili smo jedan gift pak.
Sad obavijest i za sve koji misle igrat dlc. Prica je tako tako, ali ostalo je 5+. Prica izmedu likova, dodaci igri, reference na stare događaje, puno humora, puno sexy posalica, bas za opustanje. Preporuka za sve koji se zele kako treba oprostit od ekipe.
BioWare ukupni dojam 4+.
Svaka cast ekipi iz Biowarea.
Unatoc lavini kritika na racun kraja, ovo sta su napravili u ovih godinu dana je fantasticno.
Genijalna, ali apsolutno genijalna podrska za multiplayer. Svih 5 besplatnih ogromnih DLCova, plus tjedni izlasci novih klasa i vikend zadaci.
Oni koji su probali i igrali, znaju o cemu pricam.
Isto tako, svaki novi DLC je namijenjen stvarno fanovima serijala.
Genijalna firma, genijalna igra, genijalna podrška.
Za vlasnike playstationa 3, tko ima PS3 plus pretplatu, nek si uzme Mass effect 3 jer je besplatan ovih dana (osnovna igra + extended cut + 5 multiplayer mapa).
Citadel:totalno out of ME ali totalno se isplati odigrati.
Čak mi je i "uvodna prča" dovoljno dobra za kasniji party.
Treba party odigrat par , jer mozes ima konstantno jaku muziku i mijesat, ili laganu muziku i mijesat.
Odigrao sam Mass Effect 3, ali nikako ne uspijevam skuziti gdje tocno instalirati dlc-ove.
Pise tamo gdje sam instalirao igri, ali nikako da mi se pojavi u igri, pa pretpostaljavam da nisam ekstraktao na dobro mjesto.
Dal mi moze itko pomoci oko toga ?
Odigrao sam Mass Effect 3, ali nikako ne uspijevam skuziti gdje tocno instalirati dlc-ove.
Pise tamo gdje sam instalirao igri, ali nikako da mi se pojavi u igri, pa pretpostaljavam da nisam ekstraktao na dobro mjesto.
Dal mi moze itko pomoci oko toga ?
Piratska verzija?
Sorry, ne znam - za dvojku se moralo, nakon instalacije, još pokrenuti i givemetheentitlements_v2.exe :)
Po ovome sta vidim pomakli su promotional oruzija među ultra rare, i makli su balansiranje likova sa svakog utorka na svaki drugi utorak. Cini se kao da ce podrska za MP komponentu biti sve manja i da se ekipa pocinje selit na rad na ME4. Zivi bili pa vidili.
Pa neka.
MP je i dalje zabavan. Fakat su se potrudili i dali su nam brdo toga. Izdržao je u punom jeku godinu dana, a brdo ljudi mu nije davalo nikakvu šansu.
Bez imalo razmišljanja kupujem ME4 kolekcionarsku verziju.
super je bilo što je mp dobivo dosta free dlc-a
Ae - a i hvala im na zadnjem SP DLCu, stvarno je odličan, zabavan i malo melankoličan...
kad se sjetim koliko toga se izdešavalo unutar sva tri dijela, čudi me što ne rade TV seriju po tome, ako već ne film.
Ali neee... zombiji, zombiji, zombiji.
I vampiri, njih si zaboravio.
I vampiri, njih si zaboravio.
Nema ih u igrama, pa me nije briga :) ali da, ima ih u serijama - mada, nisam gledao niti jedne niti druge, pa preglupi su mi, Melrose Place all over again... :)
Dešava se negdje tijekom igre, a prije zadnjeg napada. I da, strašno sam zadovoljan. Odličan baj-baj za sve igrače serijala. Nije za curice koji su htjeli da Bioware napravi novi kraj jer su eto, oni tako htjeli... :)
Tom dlcu mozes pristupit nakon sta cerberus napadne citadel. Kad zavrsi ta misija, dlc se oslobada i mozes ga pokrenit. I naravno prije zadnjeg napada na bazu.
Mass Effect 3 Retrospective
I za kraj, dok mi pointer titra oko Uninstall opcije, jedan dobar osvrt na cjelokupni serijal na ArsTechnica sajtu:
http://arstechnica.com/gaming/2013/05/the-simple-lesson-i-learned-from-369-hours-of-mass-effect/
...no možda i ne deinstaliram - multiplayer zna biti zabavan s vremena na vrijeme.
I za kraj, dok mi pointer titra oko Uninstall opcije, jedan dobar osvrt na cjelokupni serijl na ArsTechnica sajtu:
http://arstechnica.com/gaming/2013/05/the-simple-lesson-i-learned-from-369-hours-of-mass-effect/
...no možda i ne deinstaliram - multiplayer zna biti zabavan s vremena na vrijeme.
Dobar clanak.
The ending of the series is this: Commander Shepard, surrounded by his team, ready to board the Normandy and set sail back out onto the ocean of night. That's where they'll always be. Shepard's squadmates are right: we've had a good ride.
Oh God, the feels...