Ima li još netko problema s igrom zadnjih par dana ili je samo meni ovako? Dva dana se nisam mogao spojit prijatelju, ni on meni, skoro svaka misija mi lagga (svaka peta mi ne lagga, u prosjeku), pucanja veze sa serverima i igra mi se počela crashat danas.
Ima li još netko problema s igrom zadnjih par dana ili je samo meni ovako? Dva dana se nisam mogao spojit prijatelju, ni on meni, skoro svaka misija mi lagga (svaka peta mi ne lagga, u prosjeku), pucanja veze sa serverima i igra mi se počela crashat danas.
Primjetih ovo sa lagom, i dva diskonekta usred igre... lost connection blablabla... bit će da polako miču autentikacijske servere... :)
Kod mene nije bilo takvih problema, u zadnje vrijeme i hostam bez poteškoća - povremeni lag u startu kod drugih (tako kažu) ali se nakon prvih nekoliko valova smiri. Sad je li to do njih jer su na sticku ili do EA servera ne znam. Ali frendu je isto pukla veza sa serverom u nekoliko navrata.
Jasno mi je pucanje veze, to se ne događa tako često, ali zadnjih par dana je lag nenormalno česta pojava.
Ako se ne varam, EA serveri od BF3 su napadani od strane "hackera", pa moze bit da se napadaju i ovi od ME3, i drugih igara.
Nisam ni ja moga se spojit prijatelju na gold, a ni on meni.

Ako se netko zeli rjesit me3-a neka se javi u pp.
Leviathan versus Citadel DLC?
Leviathan versus Citadel DLC?
Oba! Mada, Citadel mi je bolji.
Mogu odabrati samo jedan.
Mogu odabrati samo jedan.
Ako si odigra sve 3 igre, volis likove i nije ti stalo do pretjerane akcije onda Citadel.
Ako si odigra samo zadnji, akcija ti vazna i par recenica vise na kraju igre onda Levithian.
Inace uzmi sve dlcove s pricom.
Evo jedan razgovor s FemShepom i njezinih 5 najboljih momenata u igri.
http://www.ign.com/videos/2013/05/24/mass-effect-commander-shepards-favorite-moments
Jedno pitanjce. Imao sam više od 3100 EMS- a, a Synthesis kraj mi nije bio ponuđen. Zašto?
Koliki ti je bio Readiness?
Malo manji od 3200.
Malo manji od 3200.
Pod Readiness se podrazumjeva %. Jesi li igrao multiplayer da ga podignes ?
Ako nisi onda ti je readiness na 50% i to znaci da imas samo priblizno 1600 EMS
Za one koji ne igraju ili ne mogu igrati MP ima na internetu ME3 Readiness Fix koji automatski Readiness postavlja na 100%. Provjereno radi.
Za one koji ne igraju ili ne mogu igrati MP ima na internetu ME3 Readiness Fix koji automatski Readiness postavlja na 100%. Provjereno radi.
Radi, ali makne sve achivmente od sp kampanje. Nije da je vazno, ali ima ljudi koji to gledaju :D
Zar nije da su dodane N7 misije u SP koje isto povisuju readiness rating?
Ne dodaju one nista, samo te uce kako izgledaju mp mape. Iako su ih par promijenili.
Ah, moja greška. 68%. EMS mi je bio manji od 3200.
Ah, moja greška. 68%. EMS mi je bio manji od 3200.
Znaci trebas ga dgnit na 100% i onda bi treba imat Syntesis kraj.
Ne dodaju one nista, samo te uce kako izgledaju mp mape. Iako su ih par promijenili.
Ako završiš sve sidequestove, možeš imati visok readiness. Inače ne.
Ako odigras igru u 2 dana, mozes, ali ako igras tjedan ili dva, onda mozes zaboravit.
Imao sam syntesis kraj nakon što sam završio sve sidequestove, istražio sve planete koji se daju skenirati (svi sistemi su bili na 100% istraženosti) odradio From Ashes DLC. Readines je bio na 50% a EMS je bio cca 3200 (ako se ne varam). Negdje je čak i pisalo koji je minimalni EMS za dobiti syntesis.
Sad se malo zabavljam sa ME3 na PS3 i pokušavam igrati fem Shep kao "the bitch", do sada sam se uglavnom vodio full paragon prolazom.
Znaci trebas ga dgnit na 100% i onda bi treba imat Syntesis kraj.
Ovdje piše drugačije.
Da, zato jer "I believe" znači da je to obavezno tako :)
Mislim da moraš napraviti dva potpuna prijelaza da bi dobio Synthesis.