Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 3

Prokleto sam nabrijan :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Još koliko - 9 ipo dana?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
14 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Nek hajpaju koliko hoće, kad sam mogao izdržati svo ovo vrijeme mogu još par dana {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Odigrao demo danas prvi puta. 

Kad sam vidio ono skakanje iz zaklona u zaklon, imao sam instant WTF moment - Gears of war?

I dodali su penjanje po ljestvama, zgodno, to je sigurno nedostajalo u prvim nastavcima.

I TB u onom videu je spomenuo loše facijalne animacije, slažem se, za igru iz 2012 moglo se puno bolje, pa jedan Enslaved je to imao bolje izvedeno prije par godina.

Ali ne može se poreći, cut scene su i dalje cool, i ME poklonici će bez sumnje uživati. Mene je ME oduševljenje prošlo negdje usred dvojke, kad mi se sve počelo ponavljati i nije više bilo erosa ni u akciji ni u priči. Tako da vjerujem da ću o trojci samo čitati ili gledati filmiće na youtube-u.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Tvrdy kaže...

Kad sam vidio ono skakanje iz zaklona u zaklon, imao sam instant WTF moment - Gears of war?

Meni je bilo - Deus Ex :)

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Tvrdy kaže...

Meni je bilo - Deus Ex :)

Da, vidiš, njega se nisam sjetio. Ali i dalje mi nekako više vuče na GOW. Netko je par stranica prije čak spomenuo neku HALO foru no budući da to nisam igrao, ne mogu potvrditi. 

17 godina
Tvrdy kaže...

Da, vidiš, njega se nisam sjetio. Ali i dalje mi nekako više vuče na GOW. Netko je par stranica prije čak spomenuo neku HALO foru no budući da to nisam igrao, ne mogu potvrditi. 

Ja pak nisam igrao GOW - a HALO sam igrao samo prvi dio, i bio mi je predobar, no ne znam zašto bi išta na njega podsjećalo...
No uglavnom, dani su u pitanju... :)

13 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
Tvrdy kaže...

Ja pak nisam igrao GOW - a HALO sam igrao samo prvi dio, i bio mi je predobar, no ne znam zašto bi išta na njega podsjećalo...
No uglavnom, dani su u pitanju... :)

GoW, akcija+cover sistem su ono kaj podsjeća, Omni Blade na HALO

Allianz osiguranje
17 godina
Mass Effect 3

Više neznam kako kratiti vrijeme do izlaska :) Počinjem ME1 iz početka da imam Renegade lik za prijenos u ME2, pa u 3. Trudim se ne gledati video materijale da si nešto ne spoilam, al ono totalno sam nabrijani. Samo me strah malo da priča ne bude ko u ME2, nađi male svemirske prijatelje (ovaj puta cijele civilizacije), zatim obavi story quest da ti budu lojalni i na kraju ti svi pomognu da ubite svemirske lignje aka Reapere xD Stvarno bih volio da je priča više kao u jedinici izvedena.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Više neznam kako kratiti vrijeme do izlaska :) Počinjem ME1 iz početka da imam Renegade lik za prijenos u ME2, pa u 3. Trudim se ne gledati video materijale da si nešto ne spoilam, al ono totalno sam nabrijani. Samo me strah malo da priča ne bude ko u ME2, nađi male svemirske prijatelje (ovaj puta cijele civilizacije), zatim obavi story quest da ti budu lojalni i na kraju ti svi pomognu da ubite svemirske lignje aka Reapere xD Stvarno bih volio da je priča više kao u jedinici izvedena.

nada umire posljednja...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Mass Effect 3

Vele da je nada k**** {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

po svemu sudeći gameplay se promijenio samo u smislu vece pokretljivosti sheparda. po toj logici story i nacin na koji se prezentira ne bi se trebao nesto drasticno promijeniti.

17 godina
Mass Effect 3

Da, sumnjam da će s trojkom riskirati. Tražim, ali nemogu sad nači jedan video. Da li se još netko sjeća da je bio najavljen leveling sustav kao u prvom dijelu? Još je Bioware pričao kao da će to vratiti na staro, no onda dođe više informacija i leveling je po uzoru na dvojku {#}
Scumbag EA čini mi se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

rekli su da ce vec na pocetku bit dosta skill points, vjerojatno zato sto zele pruziti dosta akcije od pocetka, za razliku od me2 za koju je trebalo dosta vremena dok bi lik kako-tako licio na nesto u smislu razvoja skillova. jos pogotovo za one koji importaju save.

znas kako se ono kaze. ne mjenjaj nista dok stvar funkcionira.

17 godina
Mass Effect 3

Osobno mislim da su s tim promašili. Briga mene za skillove u smislu combat pomoći kao u dvojki. Neka daju kao u jedinici razvoj za svako oružje posebno, charm, intimidate... Imao sam RPG osjećaj, da lika razvijam. Ovako imamo RPG dijaloge i razvoj priče u neku ruku, ali levelanje mi ne donosi nikakav osjećaj napretka ili zadovoljstva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Osobno mislim da su s tim promašili. Briga mene za skillove u smislu combat pomoći kao u dvojki. Neka daju kao u jedinici razvoj za svako oružje posebno, charm, intimidate... Imao sam RPG osjećaj, da lika razvijam. Ovako imamo RPG dijaloge i razvoj priče u neku ruku, ali levelanje mi ne donosi nikakav osjećaj napretka ili zadovoljstva.

A gledaj... meni se to nije baš ličilo na nešto. Ako uzimaš paragon... očito ćeš dizati charm, ako ideš na renegade=> intimidate... to su u me2 srezali... što je dobro.

Oružja su bila katastrofa. Prvo digni ovo do x... da bi mogao dizati sljedeće... Totalno nepotrebno.Ili armori, light => medium=> heavy. Malo su pretjerali u ME2 što su izbacili sve živo što se tiče armora, ali customization je bio puno bolji. Previše skilova u ME 1 je bilo redundantno, a u ME 2 su to rješili tako da su sve živo izbacili. Po ovome što sam vidio iz demoa... ME 3 je pogodio taman negdje u sridu. Jedino što su nastavili, a što je malo jadno je što da bi dobia najbolje krajeve moraš uvijek ići ili renegade ili paragorn.

17 godina
Mass Effect 3

Oni šta igraju kao renegade moraju posjetit psihijatra :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ili to, ili tvoji istomisljenici moraju razlikovati igricu od stvarnog svijeta...

Devon lies beyond this portal, take the word of one immortal...
17 godina
Father_Dougal kaže...

haha... malo je brutala, ali uvijek sam igrao paragon. 

međutim. ne sviđa mi se taj kruzić. upravo zato sto ja ne znam sta ce on rec posli toga. ono je da pise skraceno pa mozes nekako predvidit sta ce rec a nekad ispadne da kaze nesto toalno suprotno od onoga sto se ja nadam. u biti... nikad mi se nije sviđao taj sustav

15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

"Tell me where he is  or i will cut your balls off and sell them to a Krogan ", ova recenica je dovoljan razlog  igranja renegade shepa  u me2....

Shazbot !
17 godina
hari85 kaže...
Father_Dougal kaže...

"Tell me where he is  or i will cut your balls off and sell them to a Krogan ", ova recenica je dovoljan razlog  igranja renegade shepa  u me2....

Well, if touching other man's balls are the reason to play renegade, well, then, naughty boy, do it... :)

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Father_Dougal kaže...

Meni su frendovi uvjek navijali da igram renegade, no nekako nisam mogao i kad bi to učinio restartao bi cijeli level ako bi to bilo potrebno...

Paragon ftw!

Zeppe :D
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Pa ako ti se igra sviđa, kod prvog prolaza ćeš igrati normalno, a poslije ćeš sigurno ispobati sve likove i kombinacije da isprobaš cijelu igru.

1 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...

Pa ako ti se igra sviđa, kod prvog prolaza ćeš igrati normalno, a poslije ćeš sigurno ispobati sve likove i kombinacije da isprobaš cijelu igru.

Nemam toliko vremena. ME1 sam prošao 5 puta, ME2 tri puta. Dovoljno je bilo.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Joj nikako da mi iziđe iz glave.

A i prvi komentar je onaj pravi koji nosim usebi{#}.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...
formula1live kaže...

ja me1 3, a me2 cak 7 puta

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Father_Dougal kaže...
formula1live kaže...

ja me1 3, a me2 cak 7 puta

Dvije riječi: Opsesivno bolesno, dobro je rekao Deus Ex, postoji i stvarni svijet izvan ME-a. Meni je igra fenomenalna. ali samo sam ju jednom prešao, igranje JEDNE TE ISTE STVARI više puta je za sick freakove

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 2:08 (Kora).
14 godina
neaktivan

Prešao sam oda dijela dvaput a i treći ću isto tako. Eventualno ću još jednom oplesti sva tri dijela jedan za drugim i nakon toga ne vjerujem da ću ih ponovo prelaziti.

Mislim da će to biti i više nego dovoljno prelazaka kad je Mass Effect u pitanju.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Dobro, Mass Effect je takva igra da je se možew prijeći 2, eventuačno 3 puta, ima nekih izbora na koje možeš utjecati, pa lik paragon/ renegade, pa razne klase, pa ovo, pa ono... Ista je igra ali dosta je toga drugačije, tako da nikako nije monotono.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice