Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Gledao sam baš sad gameplay i nadam se da PC verzija neće biti takva kakva je bila na  tom gameplayu. Kamera je i dalje fiksna kada Shepard bježi, i od početka lik ima puno pointa za nadogradnju. U potpunosti su se okrenuli konzolama.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Mass Effect 3
formula1live kaže...

Gledao sam baš sad gameplay i nadam se da PC verzija neće biti takva kakva je bila na  tom gameplayu. Kamera je i dalje fiksna kada Shepard bježi, i od početka lik ima puno pointa za nadogradnju. U potpunosti su se okrenuli konzolama.

Pa šta si ti očekivao? Tako i treba biti, šta bi ti.........

Dinamo živi vječno
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Kamera je trebala ostati dinamična kao u dvojci, a sa ovom količinom skill pointova nema nikakve razlike između RPG i Action moda igre. Sheparda možeš od početka tako ojačati da ti nitko ništa ne može. Svaki detalj se prikazuje na ekranu kao da je igra napravljena za maloumne budale koji neznaju da za naprijed moraju stisnuti tipku naprijed.

Ali ipak unatoč tome, sigurno ću je zaigrati.

2 0 hvala 0
13 godina
Mass Effect 3

Davno sam več kupio Xbox controller za PC ,na žalost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Kamera je trebala ostati dinamična kao u dvojci, a sa ovom količinom skill pointova nema nikakve razlike između RPG i Action moda igre. Sheparda možeš od početka tako ojačati da ti nitko ništa ne može. Svaki detalj se prikazuje na ekranu kao da je igra napravljena za maloumne budale koji neznaju da za naprijed moraju stisnuti tipku naprijed.

Ali ipak unatoč tome, sigurno ću je zaigrati.

Neznam šta da ti kažem, ti si jedini koji igru kritizira ovdje. A nisi ju čak još ni probao. Demo ne računam, to nije ni M od Mass Effecta

Dinamo živi vječno
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ja ne govorim o demu igre, nego o samoj igri. Imaš gameplay baš igre na netu od recezenata i ponašanje nije puno drugačije negu u demu.

Nadam se da će biti drugačiji osjećaj baš igrati igru jer su mi prva dva dijela bila odlična.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta je ovo nigdje Mirande, nisam je vidio ni na jednom traileru. Gdje je ona nestala?

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan

Neznam šta da ti kažem, ti si jedini koji igru kritizira ovdje. A nisi ju čak još ni probao. Demo ne računam, to nije ni M od Mass Effecta

Stil igranja se neće mijenjati zato što je ovo demo, i nikako nije jedini koji je kritizira, igra je stvarno pokazala dosta minusa tokom ovoga demoa, to joj i nije trebalo.

Linkosaan kaže...

Šta je ovo nigdje Mirande, nisam je vidio ni na jednom traileru. Gdje je ona nestala?

Što se mene tiče, ne treba si no pojavljivati, najdosadniji lik igre.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina

Ako se ne varam, pojavljuju se svi likovi koji su bili mogući u squad opcijama u ME1 i ME2, jedini uvjet je da su živi. Doduše, to ne znači da su i ovdje isto tako squad memberi.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Eto Ashley je zanimljivija, Obi-Wan javi se {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
thuglife kaže...

Ashley je 0 bodova, ja sam ostavio Kaidana, za prcanje je tu ionako bila Liara.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Linkosaan kaže...
thuglife kaže...

Hahha rokaj. Thug tko bi rekao da i ti možeš biti takav prostak rofl

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Skidrow je izbacio svoju "obradu". Jos samo da neko nabaci na TPB.

16 godina
neaktivan

Pa za koga ti mene smatraš čovječe, nije valjda da dajem takav dojam nekog ozbiljnog starkelje? {#}

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Pa za koga ti mene smatraš čovječe, nije valjda da dajem takav dojam nekog ozbiljnog starkelje? {#}

LOL, samo dojam pristojnog čovjeka, mislio sam da si ti jedan od rijetkih preostalih finjaka na ovom forumu haha, al drago mi je da sam se prevario {#}

Edit-Anabolica gdje si vidio da je Skidrow izbacio? Ja sam gledao prije pola sata i nisam našao, evo sad gledam opet i nema nigdje. Koliko sam shvatio svi govore da je zapravo nemoguće prije official izlaska igre napraviti crack

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:13 (Kora).
17 godina
Linkosaan kaže...
thuglife kaže...

*cough

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
protjeran
sminigo kaže...

Davno sam več kupio Xbox controller za PC ,na žalost...

oće radit na ME3, bez xpaddera ili slično?

''how yes no''
17 godina
Kora kaže...

Edit-Anabolica gdje si vidio da je Skidrow izbacio? Ja sam gledao prije pola sata i nisam našao, evo sad gledam opet i nema nigdje. Koliko sam shvatio svi govore da je zapravo nemoguće prije official izlaska igre napraviti crack

Inače, http://www.orlydb.com za provjeru tko je šta releaseao i da li je nukeano. Nema još ME3.
Uostalom, kupi igru, išla je čak za 240 kuna na sendit.com akciji prije koji dan.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina

E, a fakat bi banirao sve ove koji mi pljuckaju sa piratima. Fakat.

Ljudi trose i daju pare na sva sranja, al je bed platit igru. Zapijes svaki vikend 200kn ziher. Cigarete kostaju oko 20kn, to ti je barem 600kn mjesecno. Neki na aute, spojlere, mjuzu i woofere daju tisuce aura, i to je sve normalno. Ali je bed actually kupit igru.

Meni je to uzas. I ajmo sad po meni drvlje i kamenje jer sam ludjak koji je actually kupio preko 50originalnih igara. I ima barem 20 bluray filmova.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sry ak je vec bilo ali umirem {#}

Shazbot !
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...
Meni je to uzas. I ajmo sad po meni drvlje i kamenje jer sam ludjak koji je actually kupio preko 50originalnih igara. I ima barem 20 bluray filmova.

Samo? :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina
Dachande kaže...

E, a fakat bi banirao sve ove koji mi pljuckaju sa piratima. Fakat.

Ljudi trose i daju pare na sva sranja, al je bed platit igru. Zapijes svaki vikend 200kn ziher. Cigarete kostaju oko 20kn, to ti je barem 600kn mjesecno. Neki na aute, spojlere, mjuzu i woofere daju tisuce aura, i to je sve normalno. Ali je bed actually kupit igru.

ne pijem, ne pusim, ne moddam auto

a me3 necu kupit jer je bioware posta ea-ova marioneta, pa makar crka

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Boxed verzija :) Na steamu jos 250. :)

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nikako ne znam kako ću dočekati taj trenutak kad ću pokrenuti ME 3.

Zvučim kao malo dijete koje misli samo na igre ali meni je ME 3 nešto više od igre ( prava umjetnost)+ igra još nije izašla ali znam da je to to što ja očekujem a očekujem više od ijedne igre koja je ikad izašla.

(šta ovaj tu blebeće)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zasto kupiti nesto kad to isto mogu dobiti besplatno ? Sve je to umjetnost i treba da se cijeni, ali kad igru mogu dobiti besplatno radije cu pare potrositi na neki komad odjece, dobar izlazak, zene ili neku desetu stvar. Jedine igre za koje sam dao pare i za koje vrijedi izdvojiti pare su FPS-ovi zbog MP komponente. BF3, MW3 i CoD3 i PES za PS3 su jedine igre za koje sam izdvojio novac. Kad je alternativa tu, sve ostalo je bacanje para. Drugacije mogu misliti "moralni" geekovi i noliferi.

13 godina
Mass Effect 3

Ja kao pomorac sa i te kako dobrom zaradom ču uvik kupit dobar proizvod u ovom slučaju je to MF3 isto tako i BluRay film ,ali ne vidim smisao kupovine i trošenje (bacanje) novca na jedan syndicate i sl. Dakle odem na B*G ili BitGamer skinem i isprobam ,ako mi se svidi onda i kupim i volim imat u kolekciji nešto na što se isplati izdvojit novac ,ipak se slažem sa kolegom forumašem ,nije nekakav problem izdvojit 300-400 kn-a za nešto šta zaista vrijedi ,ME triologija je vrijedna novaca ,samom kupovinom čemo podržat developere i samim time bit če manje sve lošijih konzolaških portova ,ali isto tako u kolekciji DVD-eva imam preko 500 filmova u "jogurt" verziji isto tako serija ,koncerata ,dokumentaraca i glazbe  Bože čuvaj THR i RAKiJA team {#} ipak kada se čovik malo zapita pored svega toga ko bi to sve mogao financirat... Da licemjeran mi je post ,ali to je sušta istina i realnost...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Idemo u off-topic, ko hoće da kupi igru, film, seriju, program skinuće ako može i zna, a onaj ko hoće da to isto kupi kupiće.

Ako sam ja kupio igru a neko je skine besplatno šta je to mene briga, on mene nije ničim ugrozio.

Zašto uvijek moramo raspravljati na forumu oko toga, svako ima slobodu da radi ono što smatra da treba. Ja kupim - ti skineš ili obrnuto, who cares!

17 godina
Mass Effect 3

Izgleda da je ME 3 za XBOX procurio...

Zna li možda netko koji ME3 streaming link? ( bilo ih je za skyrim...)

0 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

Izgleda da je ME 3 za XBOX procurio...

Zna li možda netko koji ME3 streaming link? ( bilo ih je za skyrim...)

Tek 6.3.

Nitko neće streamat leakanu igru :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mass Effect 3

Igru neću kupiti, ali je neću ni piratizirati.

Čekat ću nekakvo jeftinije izdanje u kojemu će doći odmah taj dlc jer nemislim trošiti toliko para na njega niti igrati igru bez njega.

Nigdje mi se ne žuri, makar je igrao godinu dana nakon izlaska.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice