Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ako igrate na hardcore ovdje će te naći geth pušku. Puška je odlična za skidati štitove i barijere ali nije baš naj za damage.

Geth puška Geth puška
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Mass Effect 2
MegaMass 2000 kaže...

Ako igrate na hardcore ovdje će te naći geth pušku. Puška je odlična za skidati štitove i barijere ali nije baš naj za damage.

gdje je to? po slici ne mogu zakljucit.

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Mislim da je onaj planet gdje regrutiraš Tali - i to na samom kraju kada pobjediš Colosusa i odeš u onu prostoriju razgovarati s njom.

I što nije to Geth sniper i da ga shepard ne može koristiti? (ili sam ja pomješao nešto)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

A zašto mora biti baš hardcore?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Počeo sam igrati i na početku sam tek, u onoj stanici di se probudim.

Dali se ostatak igre (akcijskog dijela) svodi na to da idem napred (pratim indikator) i pucam samo, ili ima i taktiziranja u borbi?

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

Dali se ostatak igre (akcijskog dijela) svodi na to da idem napred (pratim indikator) i pucam samo, ili ima i taktiziranja u borbi?

Pa recimo da se gotovo svede na pucanje, eventualno kod više neprijatelja ili nekog jačeg treba stati u zaklon. I naravno par puta samo obrati pozornost: kada vidiš nekoliko sanduka za teže oružje ili onaj ormar za mijenjanje oružja tada se nešto gadnije slijedi. Ali da igra traži neke posebne taktike ili razradu plana da pređeš neki dio - ne.

P.S. ako igraš na Hard ili Insane onda pretpostavljam da je igra teža pa da trebaš možda nešto više planirati, ali na Casual ili Normal nema baš neke potrebe.

17 godina
Mass Effect 2

Ja sam prešao na Hard kao Adept i u tom slučaju je potrebno koristit zaklone i kombinirat bioticse sa oružjem, (najprije mu razbit štit sa pištoljem, nakon toga ga izvuć sa bioticom iz zaklona i onda opalit gunom ili nekim moćnim bioticom i slično...) jer Dolph Lundgren taktika ne pali.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

Što je težina veća taktiziranje, korištenje suboraca i njihovih mogućnosti ti ne gine. na normal samo gruvaš i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
Mass Effect 2

Insane je užasno težak,ali da se prelazit.

Malo izvirim iz zaklona odmah SHIELDS DOWN i preko ekrana one crvene žile sa svih strana naviru. Kao da su me oslabili za 50%,a neprijateljev damage,štitove, armor za 100%.

Na normal je bilo lagano no i tamo sam pogibao. Želim onaj achievment riješit "Finish game on INSANITY"

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Znači igrat na hard da to liči na nešto..OK pozdrav!

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Ja uvijek stavim prvo na hard. Not :)

Evo recenzije na HCL-u, jučer objavljena...

Mass Effect 2

Opet dobra ocjena, dapače, odlična, valjda su do sada svi već uvjereni da igru treba nabaviti :). Ja još uvijek igram, 20-ak sati već.

0 0 hvala 0
17 godina

Odmah na početku se bira koji ćeš ability uzet, ja sam umjesto warp ammo uzeo barrier...

15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

kakav je onaj novi cerberus armor

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Kak zakon pjesma sa kraja 1.-og mass effecta ->

na 00:18 počinje ono zakon to ću si izrezat i stavit za melodiju mobitela. Treba napravit peticiju da stave ovo u ME3 ili poslat molbu.

Igra je legendarna (i jedinica i dvojka,a siguran sam da će biti i trojka), kod mene Mass Effect spada ravno uz Star Wars.

EDIT: jedna mi se u ME2 svidjela (dobro više njih,ali ova je svima poznata). Ona pjesme što svira u clubu afterlife se zove "callista" i bila je u Need for Speedu 4 ->

ili sa ME2 slikom -

Na youtube-u su stavili link za download te pjesme - http://www.2shared.com/file/10936332/1ff17a99/club_afterlife_-_callista.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 17:27 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

kakav je onaj novi cerberus armor

Ok

Povećava:

Spremnik streljiva za teška oružja 10%

povećava štitove za 10%

Povećava zdravlje za 10%

16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

morao sam brisati windowse i ugodno sam se iznenadio kad sam shvatio da necu nanovo morati skidat igre sa steama (bio je inst. na drugoj particiji). uglavnom, isao sam provjeriti dali rade igre sa steama, mass effect konkretno i onda vidim da je main menu totalno drukciji, slika u prilogu, pa me zanima ako je jos kome slicna situacija. i vidio da sam dobio mogucnost skidanja cerberus armora i jos neceg!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Vidim da se mnogo ljudi žale kako je cijela kampanja fokusirana na regrutiranje ekipe i odnose sa istima, a nakon toga jedna misija i to je to; (čitajući po raznim forumima, komentarima na recenziju i sl.).

Pogledajte malo sve moguće intervjue i vidjet ćete da su se ljudi iz Bioware-a orijentirali baš na to u ovom nastvaku. I to nam nije ponudila niti jedna novija igra, (DAO je tu negdje).

Pa uvijek se ljudi žale kako je priča dosadna, nema ništa novo, bla, bla... I sada ljudi naprave igru i u fenomenalnu triologiju ubace nešto novo, (praktički kao i šta su rekli cijeli ovaj nastavak je i fokusiran na vašu ekipu),... ali ne, ekipa opet nije zadovoljna jer se ovdje "samo" skuplja ekipa!

I onda čovjek pogleda Bioshock 2 u kojem je sve "isto" kao i u predhodnom dijelu, (tko je igro prethodni dio zna da sve nije isto; - u taj kalup može i STALKER), i opet ljudi nisu zadovoljni jer je sve "isto".

Pa se čovjek malo zapita?

- ako napraviš nastavak sa istom radnjom; malo izmjenjenom - nevalja

- ako napraviš radnju orijentiranu na određene stvari (ME2) - opet nevalja jer je "samo to" u igri i ništa drugo

- ako napraviš igru i ima samo grafiku - opet nevalja jer nema ništa osim grafike

To si dobro rekao.

Ipak, ja moram reći svoje dvije najveće zamjerke:

- skeniranje planeta (bude interesantno prvih sat vremena, ali nakon toga čovjeku jednostavno dojadi, a i sam način kupovanja probea i uništavanja istog odmah po kupljenju rude je bedast; bilo je daleko boljih rješenja, recimo način iz prastarog Star Control 2 je dosad nenadmašen)

- opća FPS-izacija igre (premalo je skillova, premalo stvari za pokupiti i likovi se ne daju više tako customizirati - ME1 je bio daleko bolji po tom pitanju). Čemu to?? ME2 je trebao biti čistokrvni RPG, poput Dragon Agea.

Također, planeti su prebogati rudama (na kraju igre sam imao 90000 Eezoa, te po preko 250 000 iridija, paladija i platine - i što ću sad s tim? Out the airlock?), a nisam barem 30% planeta uopće detaljno išao skenirati. Sidequestova je nekako premalo (barem onih koji nemaju direktno veze s vlastitim teamom).

S druge strane, grafika je još malo poboljšana, priča je izvrsna, duboka i zanimljiva, a dijalozi izvrsni. No, opet - to smo imali u ME1. Što nismo? Dakle, istinski korak naprijed je uvođenje ekonomije (kupovanje goriva i probeova) te istraživanja - ipak, moglo je to i bolje (opet, Star Control 2, iako iz 1992., je još uvijek to imao bolje riješeno).

Sve skupa - moram reći da sam malo razočaran, jer mi se čini da je PC-verzija trebala dozrijevati barem još koji mjesec, a ja sam mislio da je Dragon Age tek uvertira u mega-RPG kakav sam mislio da će ME2 biti.

Prvi put, moram reći da me BioWare ipak malkoc razočarao. ME2 nije nikako smio biti tako FPS-iziran, a i fali mi taj cinematic doživljaj svemirske epopeje kakav je bio u, recimo, KOTOR 1 ili ME 1.

Just my 5 cents, anyway....

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 18:42 (Quantum).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nikako nebi volio da ME bude tažak ( kompliciran) kao Dragon Age ali možda ipak malo da je kompliciraniji .

A što se tiće ono upgrejda mi je totalno bzv . Bolji mi je bio inventorij u ME1 .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Meni se sviđa što su izbacili onaj inventorij iz jedinice. Znao sam nakupiti puno nepotrebnih stvari i onda se mora jedno po jedno opet pretvarati u omni-gel. Sviđa mi se što su smanjili broj tih skillova i sposobnosti, jedino bih volio da su ostavili ono da se može svakom članu tima mjenjat armor. Ipak što se tiče inventorija i nadogradnji više mi se sviđa ovaj novi sustav.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor kaže...

Meni se sviđa što su izbacili onaj inventorij iz jedinice. Znao sam nakupiti puno nepotrebnih stvari i onda se mora jedno po jedno opet pretvarati u omni-gel. Sviđa mi se što su smanjili broj tih skillova i sposobnosti, jedino bih volio da su ostavili ono da se može svakom članu tima mjenjat armor. Ipak što se tiče inventorija i nadogradnji više mi se sviđa ovaj novi sustav.

upravo tako ona omni gel pretvorba iz jedinice me skoro izludila

također drago mi je da su bacili mako dosadno se je s njim vozikati bar meni je bilo tako u jedinici

također i dobro je sto su smanjili broj skilova u jedinici je bilo previse ih a polovica ih je bila beskorisna

poboljsali su to jako taj sustav nadogradnje i inventorija i to na bolje tj. jako bolje

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 19:17 (TopForumaš).
17 godina
Quantum kaže...

Prvi put, moram reći da me BioWare ipak malkoc razočarao. ME2 nije nikako smio biti tako FPS-iziran, a i fali mi taj cinematic doživljaj svemirske epopeje kakav je bio u, recimo, KOTOR 1 ili ME 1.

Zamišljaj to kao zatišje pred oluju. Vjerujem da će trojka biti epic.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 15:51 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Vidim da se mnogi tužakaju oko inventorya: neki imaju primjedbe na jedinicu, neki na dvojku; opet, subjektivan dojam. Meni bi bilo najdraže da ostane ovako (mijenjanje oružja u ovom "ormaru"), ALI neka stave karakteristike oružja kao u jedinici i dodaju je li oružje bolja protiv armora, mechova itd. (to neka stave pod "+" i "-") i može ostati ovaj opis. Meni bi to bilo super. Ne bi se toliko zamarao glupostima na bojištu. Čak je i za jedan SF čudno da lik može imati 180 (mislim da je to bio limit u ME1) pušaka na junačkim leđima.

Why so serious?
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...
Quantum kaže...

Zamišljaš to kao zatišje pred oluju. Vjerujem da će trojka biti epic.

Nadajmo se.  Ostao mi je gorak okus over-simplifikacije ME2 - da sam htio igrati FPS, uzeo bih neki FPS.....RPG mora ostati RPG, a ovo sada je - neki bastard između.

16 godina
Horagio kaže...

Vidim da se mnogi tužakaju oko inventorya: neki imaju primjedbe na jedinicu, neki na dvojku; opet, subjektivan dojam. Meni bi bilo najdraže da ostane ovako (mijenjanje oružja u ovom "ormaru"), ALI neka stave karakteristike oružja kao u jedinici i dodaju je li oružje bolja protiv armora, mechova itd. (to neka stave pod "+" i "-") i može ostati ovaj opis. Meni bi to bilo super. Ne bi se toliko zamarao glupostima na bojištu. Čak je i za jedan SF čudno da lik može imati 180 (mislim da je to bio limit u ME1) pušaka na junačkim leđima.

Slažem se da je to bedastoća, ali niti sadašnje rješenje uopće nije dobro - u ME1 si imao taj odličan dojam galaktičke ekonomije i trgovine oružjem, znao si tko je Armax, tko Rosenkov Materials, a tko Serrice Council. Sad imaš neki polu-opis koji te uopće ne uvodi u svijet okolo, a i sužava ti izbor.

Sa oklopima ista stvar - nitko ne kaže da moram nositi 4913 oklopa u Inventoryju, ali ne vidim zašto ne bih mogao birati između 4913 oklopa, a u fajt nositi samo odabrani. A ovo što su napravili sa ME2 je stvarno loše - customizacije 0, izbor nikakav ili se mora platiti. Glupost.

Ne vidim zašto bih ja morao imati jedan jedini tip puške - zašto je ne bih mogao customizirati, moddati sa različitim dijelovima i slično, a u fajt nositi samo jednu verziju svakog oružja.

Sniper je isto bio razočarenje, totalno su ga poglupili i izbacili element disanja i utreniranosti - sad i Vanguard može biti Vassili Zaitsev!

Sve u svemu, ostajem pri tome da je ME2 korak unazad, osobito po pitanju RPG elemenata.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Poceo ga igrati i iskreno nije me odusevio kao ME1......nekako mi je ME1 bio bolji, ali tek sam na pocetku pa mozda promjenim misljenje.

Prva glupost je ono sto odes na mapu i sam kao vozis brod po njoj i jos ga filas gorivom......malo mi je to smijesno, ali ok.

Onda ono......kapetanova soba!? WTF!? Pa necu si furat neke trebe iz galaksije u sobu i namjestat si muziku!

I da.....ima ultra puno "spoilera" na ovome topicu i ne znam dali nema gumb za "spoiler" ili nesto....ako forum nema tu opciju, onda bi je definitivno trebali stavit jer mi neki postovi samo upropaste igru jer vec unaprijed znam sta ce biti....a i ekipa treba malo pripaziti pri pisanju.

http://www.speedtest.net/result/708892644.png
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Onda ono......kapetanova soba!? WTF!? Pa necu si furat neke trebe iz galaksije u sobu i namjestat si muziku!

Za tebe ne znam, ali ja planiram upravo to :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
'Spoiler' način pisanja je uveden tek nedavno.
Meni se sviđa kapetanova soba, oni ljubimci i ormar. Ako posada može imati svoju sobu, zašto nebi i kapetan?!
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
win32 kaže...

Sva sreca pa bolja polovica i ja vec duze vremena zivimo zajedno pa se ne moram nadat da cu "zbarit" nesto u igri, vec mi je sve stalno "na dohvat ruke".... Cool

http://www.speedtest.net/result/708892644.png
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Čime se neki ljudi ovde bave.

Barenjem cura u igri samo zato sta nemogu u stvarnosti.

BMW

10 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...
Elles D. kaže...
win32 kaže...

Sva sreca pa bolja polovica i ja vec duze vremena zivimo zajedno pa se ne moram nadat da cu "zbarit" nesto u igri, vec mi je sve stalno "na dohvat ruke".... Cool

I meni je, al još uvijek mogu jošSmijeh

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice