Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mass Effect 2
skank666 kaže...

nisam rekao da prica ne valja nego samo upozorio na propust u prici, jer ako je situacija ,kako sam bio rekao u prijasnjem postu, onda se bas i ne cini kao neki problem zaustavit collectore, kad vec znaju odakle dolaze. inace prica mi je dobra, malo je zanimljivija u jedinici ali i ova te uvuce

Čuj, prije dvije godine su se sureli s Reaperima, koji su uspjeli unititi Citatel, za koji se mislilo da je neuništiv. Nakon toga ne šalješ ono malo brodova koje imaš protiv nekoga o kome ne znaš ništa, osim da su godinama skupljali organe i trupla svih poznatih vrsta.

I da, postoje (na žalost) samo dvije knjige - po meni obvezno štivo svakog tko misli igrati ovu igru.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
odjavljen
Elles D. kaže...
skank666 kaže...

nisam rekao da prica ne valja nego samo upozorio na propust u prici, jer ako je situacija ,kako sam bio rekao u prijasnjem postu, onda se bas i ne cini kao neki problem zaustavit collectore, kad vec znaju odakle dolaze. inace prica mi je dobra, malo je zanimljivija u jedinici ali i ova te uvuce

Čuj, prije dvije godine su se sureli s Reaperima, koji su uspjeli unititi Citatel, za koji se mislilo da je neuništiv. Nakon toga ne šalješ ono malo brodova koje imaš protiv nekoga o kome ne znaš ništa, osim da su godinama skupljali organe i trupla svih poznatih vrsta.

I da, postoje (na žalost) samo dvije knjige - po meni obvezno štivo svakog tko misli igrati ovu igru.

a cuj, i nisu ga bas uspjeli unistit! e sad ne znam jel to propust ili sto, nego u ME2 u primary entries u codexu pod citadel je reklo da je neunistiva ali stvar je u tome da su neki entries jednostavno prekopirani iz 1 u 2 sto se ,naravno, najbolje primjeti kad otvoris neki stari entry i neki novi (npr drell koji se ne spominje zasebno u ME1) pa cujes da to vise nije isti tip tj narator ili sto vec, uglavnom onaj koji ti cita

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

pogledajte ovo

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
hari85 kaže...

pogledajte ovo

sto je to? hanar edition?

JESUS SAVES!!!
16 godina
Mass Effect 2

Evo danas sam se ozbiljnije primio igranja ove igre i mogu reci da uzivam.

Nikad nisam volio gledat cutscene,ali u ovoj igri gledanja toga je nesto posebno.

Zaista dobro odradeno.Osmijeh

Grafika i zvuk su na razini,sve u svemu jako dobra igra makar nisam ljubitelj svemirskih epova Namigiva

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mass Effect 2

Počeo sam drugo prolaženje sa svojim likom pa evo nekoliko screenova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 17:49 (mesić555).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
skank666 kaže...

malo sam sinoc razmisljao o onom omega 4 relay, ako collectori samo kroz njega izlaze i ulaze al nebi bilo bolje (logicnije) stavit neku armadu da ga cuvaju i cim ovi provire- UDRI!

Čiju armadu? Da li znaš kakvo je stanje u "poznatom" svemiru u ovom trenutku?

Svima ovima koji pričaju kako priča suks, nevalja, što god, još jednom preporučam da pročitaju ME knjige - vidjeti ćete da je priča dobro povezana i meni osobno iznimno zanimljiva. U njima su objašnjeni i kolektori i Illusive čovijek i ljudski biotic projekt i Omega stanica i Sovereign i ...

Jel imaš možda te knjige?

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ako koga zanimaju te knjige i što se tu zbiva:

Mass Effect Galaxy - iPhone igra u kojoj igrate s Jacob-om.

Mass Effect: Revelation (1. knjiga) - Anderson priča kako je upoznao Sarena i kako nije uspio postati prvi ljudski Spectre.
Mass Effect: Ascension (2. knjiga) - Cerebrusov član kako odgaja jednu djevojčicu s biotičkim sposobnostima
Mass Effect: Retribution (3. knjiga) - Prequel originalnog Mass Effecta - izlazi ovo ljeto

Mass Effect: Redemption - strip u 4 dijela. Uglavnom će se priča vrtiti i produbljivati priče iz nadolazećih DLC-a.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 2
17 godina
nino206 kaže...

Jel imaš možda te knjige?

Naravno...

Paolo2612 kaže...

Mass Effect: Retribution (3. knjiga) - Prequel originalnog Mass Effecta - izlazi ovo ljeto

Nisam ni znao za nadolazeći treći dio! Super! Ali tko će sada čekati do 7. mjeseca... :|

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Jel su u pdf formatu i jel mi možeš poslati?

i da li netko zna kad izlazi dlc sa hammerhead-om?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 18:39 (nino206).
17 godina
neaktivan
nino206 kaže...

Imao u PDF formatu i odmah izbrisao - nemam volje čitati filler romane od 200-tinjak stranica i još to na engleskom.

Doduše Ascension postoji i kao audio-knjiga, ali svejedno nemam vremena ni čitati ni slušati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 18:53 (Paolo2612).
17 godina
nino206 kaže...

Ja sam ih kupio (~6 funti komad), ali znam da ih se moze nabaviti na određenim svima znanim stranicama. A kad ih tamo nabaviš (ili kupiš u ebook formatu) uvjek ih možeš isprintati i čitati ne buljeći u ekran.

17 godina
neaktivan

Ok, kužim thx

Baš krenuo igrat me 2 i vidio da oglašavaju da danas izlazi dlc >Cerebus Armor i M-22a Eviscerator shotgun< na cerebus networku i potpuno je free4all

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jel zna netko kad izlazi prvi DLC baš pravi sa misijom, a ne ovi koji su samo armor i oružja?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa što nije ovaj sa Zaedom jedan takav?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Fakat je igra strašna,prvi sam prošao ali drugi nisam još dobio....

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ej dečki, je li znate kako funkcionira cijela ta priča sa DLC-ima u ME2 kupljenom na Steamu, jer za jedinicu je bilo svakakvih zavrzlama i Bring down the sky je bilo teško instalirati...

Imaš 2 vrste DLC-a:

Besplatni - svi idu preko Cerberus Networka

Oni koji se plaćaju - alternativni način distribucije (ne može se kupovati preko Cerberus-a)

Sada koji je to alternativan način i da li će biti eventualnih problema nemam pojma...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 21:36 (Paolo2612).

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

me1 kupljena na steamu a BDTS skinuo sa ME1 sluzbene stranice (samo me pitalo key) i instalirao bez ikakvih problema.

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Prelazim sada drugi put, igram na insanity i to baš i je insanity.

Crko sam 20 puta dok sam prelazio onu drugu misiju (ona kolonija u terminus sustavu).

Sada mogu staviti naprednija oružja koja sam imao u prvom save-u ME2.

Ovako da se nešto razriješi:

Prelaženjem igrice drugi put ili importanjem lika iz ME1 dobivate 200 000 kredita i po 50k resursa (palladium,element zero... sve po 50).

Armori i oružja vam se prenose iz ME2 importanja.

Što se tiče upgrade-ova sve morate ponovno upgrade-at, nema ni maketa brodova, dok upgrade-ovi na liku se prenose pri importanju (ono što ste stavili,a ne pointsi pa si birate šta ćete stavit),ali kod ostalog squada se neprenose postavljeni upgrade-ovi nego onih 20 pointa pa im pumpate određene osobine. Moji su na lvl 25 kao i ja ofc.

Nešto sam primjetio, pogledajte šta sam dobio importanjem ME2 save-a. To nisam imao u prvom prelaženju

(to bome nisam istražio)

(to nije particle beam nego assault riffle, to sigurno nisam imao)

Dobio sam i jedan snajper novi (prije sam imao vipera i onaj standardni)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jesi ti kupio ME 2 ili je pirat?

Blackstorm se dobivao kao preorder bonus na Gamestopu zajedno sa Terminus armor.

Collector assault rifle se dobije u ME 2 Collector Edition kao bunus zajedno sa Collector armor.

Neznam kao si uspio to dobiti kad su to kao neki posebni predmeti za koje se trebalo upisivati potrebne kodove na Bioware-ovoj stranici.Vjerovatno ako je pirat i ako si skini DLC pack sa torrenta da si tako dobio i ova oružja.Neznam kao bi ovo objasnio da je original igra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 19:05 (Deltak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deltak kaže...

Jesi ti kupio ili je pirat?

Blackstorm se dobivao kao preorder bonus na Gamestopu zajedno sa Terminus armor.

Kao preorder se dobivalo ovo dvoje ili inferno armor (ovisno gdje je kupljen)

Inferno Armor Inferno Armor
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 19:10 (Paolo2612).
17 godina
Deltak kaže...

Jesi ti kupio ME 2 ili je pirat?

Collector assault rifle se dobije u ME 2 Collector Edition kao bunus zajedno sa Collector armor.

Neznam kao si uspio to dobiti kad su to kao neki posebni predmeti za koje se trebalo upisivati potrebne kodove na Bioware-ovoj stranici.Vjerovatno ako je pirat i ako si skini DLC pack sa torrenta da si tako dobio i ova oružja.Neznam kao bi ovo objasnio da je original igra.

Pirata

Paolo2612 kaže...
Deltak kaže...

Taj armor(na slici) imam (mislim da je uz DLC došao)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

kakva igra ovaj mass effect 2, odusevljen sam, pravi svemirski ep....

Nisam igrao prvi dio, moram priznati da ni sam ne znam zasto, ME2 sam poceo igrati nako sto sam pogedao recenziju na gamereportu, i stvarno ljudi nisu fulali, igra je ogromna, fantasticna prica, zanimljivi likovi, ma sve...

Zbog ME 2 sam odustao od nabavke Star Treka Onlinea na neko vrijeme...

Jedva cekam treci dio

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

kakva igra ovaj mass effect 2, odusevljen sam, pravi svemirski ep....

Nisam igrao prvi dio, moram priznati da ni sam ne znam zasto, ME2 sam poceo igrati nako sto sam pogedao recenziju na gamereportu, i stvarno ljudi nisu fulali, igra je ogromna, fantasticna prica, zanimljivi likovi, ma sve...

Zbog ME 2 sam odustao od nabavke Star Treka Onlinea na neko vrijeme...

Jedva cekam treci dio

Mada si već odigrao duju, preporučam ti odigravanje i prvog djela, da ti priča bude jasnija, a i odličan je, u nekim segmentima i bolji od duje.

&quot;The harder the battle the sweet of jah victory.&quot;
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Prelazim sada drugi put, igram na insanity i to baš i je insanity.

Crko sam 20 puta dok sam prelazio onu drugu misiju (ona kolonija u terminus sustavu).

Sada mogu staviti naprednija oružja koja sam imao u prvom save-u ME2.

Ovako da se nešto razriješi:

Prelaženjem igrice drugi put ili importanjem lika iz ME1 dobivate 200 000 kredita i po 50k resursa (palladium,element zero... sve po 50).

Armori i oružja vam se prenose iz ME2 importanja.

Što se tiče upgrade-ova sve morate ponovno upgrade-at, nema ni maketa brodova, dok upgrade-ovi na liku se prenose pri importanju (ono što ste stavili,a ne pointsi pa si birate šta ćete stavit),ali kod ostalog squada se neprenose postavljeni upgrade-ovi nego onih 20 pointa pa im pumpate određene osobine. Moji su na lvl 25 kao i ja ofc.

Nešto sam primjetio, pogledajte šta sam dobio importanjem ME2 save-a. To nisam imao u prvom prelaženju

(to bome nisam istražio)

(to nije particle beam nego assault riffle, to sigurno nisam imao)

Dobio sam i jedan snajper novi (prije sam imao vipera i onaj standardni)

Za insanity ti treba Warp Ammo pod specijalne "opcije" kod tvog lika, a on se dobiva kroz misiju za Jack ako se ne varam. Uglavnom, caka na insanityu je da ti neprijatelje ubiješ prije nego oni ubiju tebe, jer rade suludi damage. Warp Ammo + Widow snajper i svi problemi su riješeni.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&amp;amp;amp;amp;amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;amp;amp;amp;amp;p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Deltak kaže...

Moram priznati da mi je drago što nisam istresao lovu na taj oklop. U igri jako loše izgleda, premda je na ovoj slici (slika koju je Paolo postavio) top topova.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&amp;amp;amp;amp;amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;amp;amp;amp;amp;p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:45 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Meni je osobno Collectors armor najružniji, Inferno je ok (ali ima kacigu), Cerebrus armor nemam, Terminus je odličan i nosio sam ga gotovo tijekom cijelog prvog prelaska ali mrzim gluposti kada mu ne vidim lice tj. idem se poljubit s ženskom njoj pola glave prođe kroz moju kacigu i takve gluposti.

Najbolji mi je custom sastavljeni armor od dijelova koje sam sam izabrao. Naravno bez kacige sam.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Meni je osobno Collectors armor najružniji, Inferno je ok (ali ima kacigu), Cerebrus armor nemam, Terminus je odličan i nosio sam ga gotovo tijekom cijelog prvog prelaska ali mrzim gluposti kada mu ne vidim lice tj. idem se poljubit s ženskom njoj pola glave prođe kroz moju kacigu i takve gluposti.

Najbolji mi je custom sastavljeni armor od dijelova koje sam sam izabrao. Naravno bez kacige sam.

Da, N7 armor je najjači i najbolje izgleda, premda bih ja tu stavio i BDA armor (barem pod izgled).

Inače slikica koju sam našao na netu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:55 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nego kakvi su to Dr.Pepper kodovi? Da li to vrijedi samo za amerikance ili za sve?

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Vidim da se mnogo ljudi žale kako je cijela kampanja fokusirana na regrutiranje ekipe i odnose sa istima, a nakon toga jedna misija i to je to; (čitajući po raznim forumima, komentarima na recenziju i sl.).

Pogledajte malo sve moguće intervjue i vidjet ćete da su se ljudi iz Bioware-a orijentirali baš na to u ovom nastvaku. I to nam nije ponudila niti jedna novija igra, (DAO je tu negdje).

Pa uvijek se ljudi žale kako je priča dosadna, nema ništa novo, bla, bla... I sada ljudi naprave igru i u fenomenalnu triologiju ubace nešto novo, (praktički kao i šta su rekli cijeli ovaj nastavak je i fokusiran na vašu ekipu),... ali ne, ekipa opet nije zadovoljna jer se ovdje "samo" skuplja ekipa!

I onda čovjek pogleda Bioshock 2 u kojem je sve "isto" kao i u predhodnom dijelu, (tko je igro prethodni dio zna da sve nije isto; - u taj kalup može i STALKER), i opet ljudi nisu zadovoljni jer je sve "isto".

Pa se čovjek malo zapita?

- ako napraviš nastavak sa istom radnjom; malo izmjenjenom - nevalja

- ako napraviš radnju orijentiranu na određene stvari (ME2) - opet nevalja jer je "samo to" u igri i ništa drugo

- ako napraviš igru i ima samo grafiku - opet nevalja jer nema ništa osim grafike

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 0:51 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice