No Man's Sky

poruka: 90
|
čitano: 20.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
No Man's Sky

eh dok nabavim v1 AtlasPass poludit ću 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: No Man's Sky
Vjerujte mi atlas v1 nikakve koristi, samo tri puta warpajte i naci cete moonlight tak nekak i tam ce vam dat recept za atlas pass v1, s kojim samo otvarate jedna vrata u svemirskoj postaji te imate za nadogradnju armora ko i drop pod na planeti.... v2 je tek koristan jer otvara sva vrata na planeti.... tak da imate jos sta raditi , ja sam trenutno na hvatanju v2, mislim da cu danas to rijesiti
battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
No Man's Sky

Koliko ima smisla da istražim planet "100%"(ako ih ima toliko milijardi očito nema) i kako uopće znati da sam sve istražio?

nervira me kad onaj tekst brzo nestane pa ne uspijem pročitati

0 0 hvala 0
16 godina
krokodil kaže...

Koliko ima smisla da istražim planet "100%"(ako ih ima toliko milijardi očito nema) i kako uopće znati da sam sve istražio?

nervira me kad onaj tekst brzo nestane pa ne uspijem pročitati

Ako uploadas sve kaj si otkrio dobivas po 2000 po otkrivenoj bazi, zivotinji itd....a kad otkrijes naprimjer 10 zivotinja dobijes 200k do 500k 

Iskreno nema smisla 100% al ja uvijek pokusam sto vise, jer ucis jezik njihov u tom zvjezdanom sustavu, a i svasta se otkrije.....Preporucavam vam da idete na bilo kakav moon, jer tamo sam u 10 minuta skupio 3 milijuna

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 17:02 (dado16).
16 godina
neaktivan
No Man's Sky

Pozdrav,

Na reditu sam naišao za savijet za rušenje igre, beta patch,ali meni je sredilo sve probleme sa lagom trzanjem,vizualnim artekaftima...

Do doticne verzije se dođe tako da se ukljuci experimentalni mod u steamu,kod je 3xperimental.

Upozorenje ! Iako igra ide odlicno stvarno sa ovim pathem nije moguče snimit igru.

Iako je meni i normalna verzija prestala snimat igru te sam izgubio u 2 navrata oko 5-6 h igre,moguče je resetirati bug,resetiranjem igre.

kod experimetanle verije niša ne dijeluje da počne snimati. Bome ova igra stvarno otežava uživanje u njoj. U startu od kontraverznih opravdanih mišlljenja do

The Division sindroma.

steam: Enferon;uplay:syngard;origin:M0ntarro
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 10:30 (Abon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
No Man's Sky

evo 

bome dosta ih je izvrijeđao i rekao da je velika većina najavljenih stvari čista laž, i vidim po netu da su ljudi dosta nezadovoljni, pa jel moguće da je baš tako?

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

Stvarno jest. Olupina od igre.

15 godina
neaktivan
No Man's Sky

Pričekajte sa igrom mjesec, dva, tri. Do onda će ju pokrpati, nadajmo se i ubaciti puno novih stvari, kao i pravi multiplayer, pored toga možda će pasti cijena povodom nekakvog sniženja i slično.

Igrao sam ju, dobra je, zabavna, podloga je genijalna ali treba joj još koji mjesec da dođe na svoje.

MiR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 13:44 (Omerta23).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
No Man's Sky

Ne kužim zašto im se toliko žuri izbacit poluproizvod? 

Ako nije gotovo pa dorađujte još par mjeseci, godinu.. pa onda izbacite igru.

(doduše onda se dogodi Star Citizen efekt - ljudi nikad zadovoljni...)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
No Man's Sky

Možda su trebali igru izbaciti kao early access i onda slušati želje korisnika. Nitko ih ne bi napao zbog toga a imali bi vremena ispolirati igru do službenog datuma izdavanja.

Ovako su kupci ljuti što su kupili poluproizvod samo zato jer je igra službeno izdana.

Ako se netko nećka da li da kupi ili ne: kupite ju ako volite igre u kojima imate apsolutnu slobodu i ako volite istraživati i nadograđivati opremu. Druge sadržaje igra i nema. Mene igra zabavlja, ima onaj efekat: samo da izrudarim još onu gromadu zlata pa idem spavati - i dođe jutro. Osim toga, igra je malo tehnološko čudo. Skoro sve što vidite u igri je igra sama generirala, samo su biljke skoro na svakom planetu iste.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Isli su na nepoznanicu. Pa ako si pratio malo,i sam si svjesan da su skidali bilo koji video uradak sa youtuba ukoliko ga nisu oni postavili.
Igra ovog tipa bi se pokopala sama u alpha-i.Nisu imali content za to.

Igra je ocekivani flop i kao sto sam sto puta rekao,samo su nerazumni ljudi kupili. Ostali su cekali gameplay i po tome odlucili jel to za njih ili nije.

Osobno mi nije zao niti jednoga sta je nasio na pricu. Valjda ce bit pametniji....valjda....

17 godina
neaktivan

Hvala ti što se brineš za moje duševno zdravlje, ali ne trebaš. Odrasla sam osoba i znam u što sam se upustio kad sam kupio ovu igru. I za sada me igra zabavlja, znači nije bačen novac. Ako ju i danas deinstaliram, kupnja se isplatila.

13 godina

Gle sori al da meni netko kaze : imaćeš auto sa 160 konja,elektronske podizače stakla,airbagove,abs...i Onda zakočim,skucam se ko peezda u prometu,nemam airbaga,nemam abs,stakla dizem i spuštam ručno (bosanska klima) i imam jedva 100 konja. Osjecao bi se prevarenim.

Jer to i jesu napravili. Onaj angryjoe video je vrh. Sve obećano u igri ne postoji.

Dovoljno da se digne class action lawsuit i da ih se odere masno.

But thats just me.

I nemoš reć da si znao u što se upuštaš kad si kupio igru kad je ocito nešto drugo reklamirano. Nemožeš to tvrdit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 15:45 (Rocinante2112).
12 godina
No Man's Sky

Ja sam lijepo isti dan napravio i dobio refund. Ovako nešto ne vrijedi 60 EUR. Igrom slučaja u isto vijeme je na 50% popusta bio X COM 2, tako da sam za upola cijene NMS (32 EUR) dobio XCOM 2 i SVE DLCove do sad! Manje para za neusporedivo kvalitetniju, bolju i zanimljiviju igru. Jest da nije isti žanr al čisto s uloženo - dobiveno strane. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
No Man's Sky

Cijena je bolesna, slažem se, ali za osobu koja još i danas igra text online igru, ovo mi je cist OK, a bit ce i vise nego dosta sa modovima koji su tu (ili dolaze). Po meni, jos bi tumarao Skyrimom da nisam upoznao svaki kamencic ponaosob. Ne smeta mi manjak multiplayera, ali barem ima OK osnovu. Volio bih da su poradili na boljem kraju (odnosno na skoku u drugu galaksiju). Volio bih i da na tim planetima ima nesto humanoidno... Mozda barem zaselak krapinjonaca, pa da ih zaj"#$% kaj rade po Zagorju... Nije mi ni predrago sto bas svaki planet me hoce ubiti na jedan ili drugi nacin. Nakon 1h tumaranja okolo prakticki me nista ne zove da potrosim jos jedan sat, nego da skocim u jurilicu i krenem dalje. 

Ukratko, ako bi Skyrim mogao pojmiti ovu velicinu, ostavio bi zenu i djecu i srusio se ko klada nakon dva tri dana neprekidnog igranja. Mozda Star Trek: Bridge Crew me odvrati od NMS.

In vino veritas
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
No Man's Sky
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 15:37 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
No Man's Sky

Nakon 2 sata ove igre sjetil sam se Vaas'ove definicije ludila: "Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again, expecting... shit to change. That... is crazy!

Kaj veliš?
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
GridLocK kaže...

Nakon 2 sata ove igre sjetil sam se Vaas'ove definicije ludila: "Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again, expecting... shit to change. That... is crazy!

Hahahaha...   

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

I nemoš reć da si znao u što se upuštaš kad si kupio igru kad je ocito nešto drugo reklamirano. Nemožeš to tvrdit.

Nisam znao u što se upuštam jer nisam pratio sav taj hype oko igre.Ja ti govorim koje je moje iskustvo nevezano za obećanja developera.

Ali do sada si trebao skužiti da su najave i finalna igra uvijek različiti. Evo npr. od recentnih igara, The division, reklamirali su da ćeš moći igrati na tabletu i uključiti se u ekipu sa dronom koji može služiti kao izvidnica ali i ubijati neprijatelje. Toga u finalnoj igri nema. Ima milion takvih primjera.

13 godina

Ubisoft je jedna poznata bagra koja ima običaj to raditi sa svim svojim proizvodima. I to isto nije u redu.

17 godina
No Man's Sky

Neki dan sam isprobavao malo modove i naletio na jedan zanimljivi: 

Možete ga skinuti ovdje: http://nomansskymods.com/mods/bigthings-12/

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 10:17 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
No Man's Sky

"No Man Sky" Rap Song

Eto, samo tako.. :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
No Man's Sky

Dali ima tko problem, dode logo od igre i onda se pojavi bijeli ekran, i izbaci me napolje... I tako stalno ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
No Man's Sky

Ima li novosti kakvih? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Ima li novosti kakvih? 

Baš htio pitat i ja;
Palo mi par puta na pamet da ga pokrenem al nekako se ne mogu prisiliti.

Go for the eyes Boo, yaaar!
11 godina
No Man's Sky

Baš danas je izašao 1.1 patch:

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 16:46 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
No Man's Sky

Jel netko probao mozda sa ReLive-om snimat game?Jer meni u full screen modu nece uopce snimati.Samo kada stavim u windowed i desktop da mi snima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice