Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mafia 2

i ja je prešao za 10 sati....igra je pre hebena......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Što nakon 70% igre?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel ima neki Trainer za CIJELU igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

evo i mene..sad idem tek ***** mafiu II..

nova kartica geforce 9600 GSO:::)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

proso sam igru i samo mogu rec bezveze...da me se krivo ne shvati dobra je al daleko od ocekivanog...razocaran sam kao i dosta ljudi kaj ju je odigralo...jebiga valjda ce trojka 2022. bit bolja...Smijeh

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
titan kaže...

Što nakon 70% igre?

Nakon 70% igre je 71% Belji se

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
marinn95 kaže...
marinn95 kaže...

%WindowsDrive%\Users\< user tvoj >\Local Settings\AppData\Local\2K Games\Mafia II\saves\  WINDOWS XP

Jack Sparrow kaže...

Meni je na win7 u C:\Users\USER(tvoj naziv računa)\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves WINDOWS VISTA I 7

izvoli Namigiva

EDIT: zaboravih, moras stavit da ti se skriveni folderi prikazuju, hvala blackchocoNamigiva

Znam da tu stoje saveovi, samo je problem sto mi se overwrite-o novi save koji sada ide od pocetka price.. Ima li netko slucajno save na chapteru 7, ili nesto u blizini toga, da ne igram bas sve od pocetka..

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 18:01 (steve90).
16 godina

skines si save koji je neki lik presao, loadas od 7 chaptera i normalno igras nadalje Smijeh

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 18:08 (marinn95).
16 godina
marinn95 kaže...

skines si save koji je neki lik presao, loadas od 7 chaptera i normalno igras nadalje Smijeh

moze netko uploadat save od vas koji su presli igru.. to mi je nekako sigurnije nego da skidam sa nekih stranica..

BF:BC2 ingame nick: steve385
17 godina
Mafia 2

Evo ja sam sada nabavio Mafiju i super mi je, ugođaj je odličan, atmosfera fenomenalna.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

ja sam pokuso to ali me izbaci iz igre.

EDIT: uspio sam tnx na savjetu skino sam jedan koji je odlican preskocio level koji mi nevalja i sad radi odlicno kao i prije Cool

██████████████████████████████████████████████████████████████████
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:29 (d3stroy3r_cro).
15 godina

Idem sada instalirat opet jedinicu....kazem, ne mogu vjerovat kako dvojka tako kratko traje.

Prica je ok, igra je dosta optimizirana i za slabije konfiguracije (bar koliko sam skuzio) no prekratka je i prelinearna sto ne ocekujem danas od ovakve vrste igara.

Ides od jednog do drugog mjesta i to je to....jedina stvar koju mozes odlucit je dali ces pljackat trgovine ili ces krasti aute te tako zaradit potrebnu lovu (nije bas nesto, zar ne!?).

Iga me se nije nesto posbno dojmila, a sve smo si zapravo sami krivi jer smo ocekivali ipak nesto malo vise te ponavljam, nadam se da sada shvacate koliko je glupa usporedba bila sa GTA IV.

Jos jedna glupa stvar je nemogucnost upotrebe taxi-a....totalno lose. Grad je stvarno premal. Nemam pojma sta su oni toliko godina radili na njoj!?

No kazem....ocito je bilo previse ocekivanja. Igra nije losa (dapace), ali nije ni nesto posebno.....ne sjecam se kada sam neku igru brze presao te je totalno lagana.

Iskreno se nadam da nam cuvaju neke DLC-ove....inace ce ovo biti stvarno lose.

Eto, bar me nesto zabavljalo dva dana.....da je neki MP u igri ne bih nista rekao, ali za neki SP je stvarno kratko.

Uz to AI policajaca je stvarno debilana....no jedna stvar mi se ipak jako svidjela, a to su totalno "filmski" padovi gangstera kada ih upucas....fora stvar koja me zabavila.

Danas realno: 7/10 (da igra traje duze i da nije tako linearna dao bih joj sigurno vecu ocjenu...i dalje se nadam da ce doci neki DLC).

P.S.

I dalje ne kuzim cemu "Free ride" mod.....osim da malo bolje "proucim" grad ili ni sam ne znam sta...ubijem nekoga na ulici i sl.

Osobno sam razocaran igrom, pogotovo jer sam odigrao jedinicu bas prije nego je izasla dvojka i stvarno sam ocekivao vise.

Toliko od mene o ovoj igri.....a sada se vracam na Mafiu 1 i cekam neku novu igru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
marinn95 kaže...

moze netko uploadat save od vas koji su presli igru.. to mi je nekako sigurnije nego da skidam sa nekih stranica..

Evo ja uploadam

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
Mafia 2
You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Evo ja uploadam

evo ja vec jesam. klik

edit: a obojica smo, nije bed :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:21 (marinn95).
16 godina
Mafia 2

Free ride / free roaming

Dobra stvar! Taj "free" ne znaći da mora biti slobodno lunjanje ulicama. Recimo, u statistici ima podatak koliko dugo si bježao pandurima. Shodno tome a kada ne igraš "za istač" (kampanju), u free modu mazneš nekakvu pilu i bubneš pandura-pješaka pa usput i one u auto patroli. Zgaziš dva-tri pješaka i onda se potjeri pridruži još patrolnih vozila. Cilj je, preživjeti što duže i brisati im po cijelom gradu. Guba je kad takvoj potjeri mazneš policijski auto i uključiš rotirku i sirenu. I opet bubneš kojeg pješaka da panduri podilkane do kraja...Jurnjava i zabava - zagarantirani!

Još bolje je ako u cijeloj toj gužvi smogneš hrabrosti i u kafiću se nažverglaš žesticama pa odeš voziti (Bogataš)...Onaj pogled u vožnji "preko haube" je zakon. Fakat kao da si pijan ko tuljan!

Eto čemu može odlično poslužiti free ride. Kaj se čudite modu k'o pi..ka na nove gaće?! Cool Malo kreativnosti, dečki!!

Jedini hrvatski ArmA2 klan! Prijave za regrutaciju na www.mrcine.org -
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:30 (Mrljavi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo i ja napokon presao Mafiu nakon 11 sati i 25 minuta. Meni osobno igra nije losa no kasnije mi je dosadilo vozikanje po gradu, kraj je nekako misterijozan i pomalo tuzan... no sve u svemu lagano osvjezenje.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti je samo solucija za zaradu, znaci il ces pljackat il ces vozit aute bruskiju(onaj lik s otpada)

16 godina
chutac kaže...

to ti je samo solucija za zaradu, znaci il ces pljackat il ces vozit aute bruskiju(onaj lik s otpada)

stavi u spoiler!

15 godina
neaktivan
Mafia 2

e jel ko probo taj free ride mod..ak je neko aj sam recite dal se to isplati stavit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jeli netko zna hocemo li dobiti informacija o Jou u ovom velikom nadolazecem DLC-u (nesto sa Jimmy)?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Jeli netko zna hocemo li dobiti informacija o Jou u ovom velikom nadolazecem DLC-u (nesto sa Jimmy)?

Nije taj DLC samo za PS3?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

bit će i za PC, samo neznam dal se isto tako zove kao i DLC za PS...

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:20 (Gamer71).
16 godina
marinn95 kaže...

a dali netko zna mozda kad bu onaj dlc kaj se pomocu njega mogu stavljati custom vinyli na svaki auto, dodavat supercharger, tj. dodatno tuniranje. ??

bio je na youtubeu video ali nisam nasao.

edit: evo mi odgovora. Neodlučan

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Zekida kaže...
john_ryder kaže...
Zekida kaže...
na koliko bi fps-a meni vrtilo,konfa je pod moj pc,nego kažete da nema slobodnog

30 max bez fizike ofc,i nešto spustit na medium

a kad bi sve na high,nikad ništa ne igram na medium

ha onda znatno manje,uzmi si neki X4 proc. od amd-a i još pukni 2 gige rama i onda deri na high

ja imam sličnu konfu i igrao sam sve na high i AA ON jedino fizika isključena..na oko 30fps-a..

nixamaloumac
16 godina
neaktivan
Mafia 2

evo jazapeo....

molio bih pomoć

dakle ja mislim  da je to chapter 14....

kad ubijem onog lika u nekoj luci.....

sad ja ga ubijem i onda mi reče (Vidi sliku)

ja sad odem do tog bruskija i sprešam auto no ništa se dalje ne pojavljuje....

milim vas pomoć jer znam da jos postoji 15 chapter a ja nikako nemogu do njega

pomoć pomoć
neznam šta da napišem

0 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
car kaže...

evo jazapeo....

molio bih pomoć

dakle ja mislim  da je to chapter 14....

kad ubijem onog lika u nekoj luci.....

sad ja ga ubijem i onda mi reče (Vidi sliku)

ja sad odem do tog bruskija i sprešam auto no ništa se dalje ne pojavljuje....

milim vas pomoć jer znam da jos postoji 15 chapter a ja nikako nemogu do njega

moraš zaradit 27500 $, tak da prešaj aute sve dok tolko nezaradiš. Ili možeš pljaškat shopove, isto zarađuješ na taj način. Btw koristi spoiler da nekom neusereš igru

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:46 (Gamer71).
16 godina

moras ih spresat dovoljno dok nemas 27 500 $ da odneses Bruni !

i stavi u spoiler!

16 godina
Mafia 2

Znači ,prema završetku,bit će i Mafia III.Joa će ubiti?

Je li tko probao onaj Free Ride Mode?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a cuj, isprobaj sam. nista te ne košta.

ima i negativnih i pozitivnih dojmova.

meni osobno bas i ne pase jer na mapi nema nista ( shops, safehouses, etc.. ), dobijes samo 500$, nemas nista od oruzja, i ima

( namotaj na 1:10 pa nadalje ) u voznji tj. vise njih, budes vidio. jedini plus je po meni sto se dobiju svi auti u garazi. znaci bez dlc-a 36 a sa 46 auta. ali to su samo moji dojmovi!

EDIT: a za ovo u spoileru neznam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 0:32 (marinn95).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice