CHEPTER 14 KAD UBIJEM ONOG LIKA U ZGRADI KOD LUKE ŠTA ONDA MORAM (OROBIT ŠOP I DOVEST AUTO) A DJE JE TO!!! NISTE ME SHVATILI BAŠ ALI KAO KO ZNA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja vrtim sve na high sa medium fizikom i jos imam 30-40 FPSa
I prešao si ju u 5 sati i 20 minuta... Znam što si radio prošlog ljeta
Potpuno se slažem sa xxxxx
Kuba, pobogu, koristi spoiler!
Da u tvojoj dječijoj mašti.
CHEPTER 14 KAD UBIJEM ONOG LIKA U ZGRADI KOD LUKE ŠTA ONDA MORAM (OROBIT ŠOP I DOVEST AUTO) A DJE JE TO!!! NISTE ME SHVATILI BAŠ ALI KAO KO ZNA
Moraš krasti aute i dovoditi ih kod slova B na mapi i da ih smrskaš u drobilici, tako ćeš prije dobiti određenu svotu novca, treba negdje oko 4-5-6 auta.
Evo odigrao sam par sati Mafie 2 i moram reći da sam razočaran, očekivao sam puno više. Vožnje postaje dosadna nakon par sati, pucanje je OK recimo, priča je isto OK. Ukupni dojam je loš, nažalost igra je ispala kao i nastavak Gothfathera - lošija od originala a toliko je toga obećavala...
Koristi Šugavi spoiler dok pišeš šugava pitanja koja otkrivaju pola šugave igre... Jel vam se to mora reć 389024902379047054704t790790547904905479547905479054790790790549054790547905490549090 da shvatite
Da vam iskreno kažem, igra dolazi na bolje, mene ne nervira to vozikanje, ali me smeta ostali sudionici koji samo skreću bezveze pa su sudari ćesti... Inaće OK ;)
Jedva ćekam da dođem do neke dobre misije za sada nisu bile spektakularne ali sam bar naućio neke stvari u igri (maznut auto :D)
Koristi Šugavi spoiler dok pišeš šugava pitanja koja otkrivaju pola šugave igre... Jel vam se to mora reć 389024902379047054704t790790547904905479547905479054790790790549054790547905490549090 da shvatite
Da vam iskreno kažem, igra dolazi na bolje, mene ne nervira to vozikanje, ali me smeta ostali sudionici koji samo skreću bezveze pa su sudari ćesti... Inaće OK ;)
Jedva ćekam da dođem do neke dobre misije za sada nisu bile spektakularne ali sam bar naućio neke stvari u igri (maznut auto :D)
da, to i mene živcira pogotovo kad vozim prek 100 mph pa kad mi neko skrene onda se ubijem
A nemaš nVidia grafičku.
Razocaran sam. Mafiu 1 smatram jednom od najboljih igara IKAD :).
Dvojka kratko traje, neke misije mi slice na one iz jedinice, murijaci su glupi, ljudi sa kojima se ide u akciju ne mogu poginut, glup kraj.
Jedino zadovoljavaju je je grafika te mi je fora poveznica sa Mafiom 1.
A "fiziku" dobivas kako bez Nvidie?
A "fiziku" dobivas kako bez Nvidie?
Valjda preko procesora pa misli da će mu radit.Odi u neko misiju gde ima puno razaranja i vidjet ćeš.
Ja cu ti se poklonit ti si jedini koji moze dobivat fiziku na medim sa ati grafickom bez fps dropa
U konfiguracijama sa AMD karticama procesor obrađuje fiziku.
U konfiguracijama sa AMD karticama procesor obrađuje fiziku.
i svejedno nemislim da ima dovoljno jak procesor da igra na medium sa 50 fpsa
Svejedno uključili vi PhysX na High fiziku i dalje velikom vecinom vrti procesor. Pri tom nemislim samo na ATi konfiguracije - vec i na nvidia.
Naravno da nema. Nemam ni ja. Domba vas vuče za nos.
Svejedno uključili vi PhysX na High fiziku i dalje velikom vecinom vrti procesor. Pri tom nemislim samo na ATi konfiguracije - vec i na nvidia.
Je, samo što kod Nvidie GPU dio toga preuzima na sebe.
Naravno da nema. Nemam ni ja. Domba vas vuče za nos.
domba je klinac koji ima bujnu mastu
normalno da ne igra na toj konfi na takvim postavkama s tolko fps-a kolko je rekao
Domba je gledao crtiće pa je izvalio da vrti igru sa tolikim frejmovima.
pls pomoc neznam zasto mi se 8 chapter kada prodam cigarete nece da ucita igra. savea se pa samo da pocne i prebaci na loading i tako traje dugo i uikad da prestane trebali tako ili sta pls help

30 max bez fizike ofc,i nešto spustit na medium
a kad bi sve na high,nikad ništa ne igram na medium
a kad bi sve na high,nikad ništa ne igram na medium
ha onda znatno manje,uzmi si neki X4 proc. od amd-a i još pukni 2 gige rama i onda deri na high
Radilo bi high bez problema.
Jedino možda AA da staviš na OFF i ne spušta se ispod 30 fpsa nikako.
Naravno bez fizike.
Ti bokca mafia je za moju konfu super optimizirana, sad sam PhysX stavio na high (pobrisao sam onu odjecu) i fps mi ne pada ispod 48, a kad ukljucim AA onda ne pada ispod 30 (makar su i dalje rubovi nazubljeni)
uglavnom ja sam prezadovoljan kako leti.
pls pomoc neznam zasto mi se 8 chapter kada prodam cigarete nece da ucita igra. savea se pa samo da pocne i prebaci na loading i tako traje dugo i uikad da prestane trebali tako ili sta pls help
molim vas za savjet.
restartaj misiju
jesam ali opet nece
EDIT: tnx uspio sam skino sam neke stvari i sad radi ko i prije