Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2

CHEPTER 14 KAD UBIJEM ONOG LIKA U ZGRADI KOD LUKE ŠTA ONDA MORAM (OROBIT ŠOP I DOVEST AUTO) A DJE JE TO!!! NISTE ME SHVATILI BAŠ ALI KAO KO ZNA

0 16 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
I Am Alive kaže...

ja vrtim sve na high sa medium fizikom i jos imam 30-40 FPSa Smijeh

I prešao si ju u 5 sati i 20 minuta... Znam što si radio prošlog ljeta Bogataš

Potpuno se slažem sa xxxxx Namigiva

Kuba, pobogu, koristi spoiler!

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 11:38 (nidjo123).
15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

ja vrtim sve na high sa medium fizikom i jos imam 30-40 FPSa  Smijeh

Da u tvojoj dječijoj mašti.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan
kuba kaže...

CHEPTER 14 KAD UBIJEM ONOG LIKA U ZGRADI KOD LUKE ŠTA ONDA MORAM (OROBIT ŠOP I DOVEST AUTO) A DJE JE TO!!! NISTE ME SHVATILI BAŠ ALI KAO KO ZNA

Moraš krasti aute i dovoditi ih kod slova B na mapi i da ih smrskaš u drobilici, tako ćeš prije dobiti određenu svotu novca, treba negdje oko 4-5-6 auta.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo odigrao sam par sati Mafie 2 i moram reći da sam razočaran, očekivao sam puno više. Vožnje postaje dosadna nakon par sati, pucanje je OK recimo, priča je isto OK. Ukupni dojam je loš, nažalost igra je ispala kao i nastavak Gothfathera - lošija od originala a toliko je toga obećavala...

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran
kuba kaže...

Koristi Šugavi spoiler dok pišeš šugava pitanja koja otkrivaju pola šugave igre... Jel vam se to mora reć 389024902379047054704t790790547904905479547905479054790790790549054790547905490549090 da shvatite Viče

Da vam iskreno kažem, igra dolazi na bolje, mene ne nervira to vozikanje, ali me smeta ostali sudionici koji samo skreću bezveze pa su sudari ćesti... Inaće OK ;)

Jedva ćekam da dođem do neke dobre misije za sada nisu bile spektakularne ali sam bar naućio neke stvari u igri (maznut auto :D)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
kuba kaže...

Koristi Šugavi spoiler dok pišeš šugava pitanja koja otkrivaju pola šugave igre... Jel vam se to mora reć 389024902379047054704t790790547904905479547905479054790790790549054790547905490549090 da shvatite Viče

Da vam iskreno kažem, igra dolazi na bolje, mene ne nervira to vozikanje, ali me smeta ostali sudionici koji samo skreću bezveze pa su sudari ćesti... Inaće OK ;)

Jedva ćekam da dođem do neke dobre misije za sada nisu bile spektakularne ali sam bar naućio neke stvari u igri (maznut auto :D)

da, to i mene živcira pogotovo kad vozim prek 100 mph pa kad mi neko skrene onda se ubijem Belji se

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina
I Am Alive kaže...

A nemaš nVidia grafičku.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
protjeran
točno to...
If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Razocaran sam. Mafiu 1 smatram jednom od najboljih igara IKAD :).

Dvojka kratko traje, neke misije mi slice na one iz jedinice, murijaci su glupi, ljudi sa kojima se ide u akciju ne mogu poginut, glup kraj.

Jedino zadovoljavaju je je grafika te mi je fora poveznica sa Mafiom 1.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 12:34 (Korny).

6 1 hvala 0
15 godina
I Am Alive kaže...
točno to...

A "fiziku" dobivas kako bez Nvidie?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...
I Am Alive kaže...
točno to...

Valjda preko procesora pa misli da će mu radit.Odi u neko misiju gde ima puno razaranja i vidjet ćeš.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ja cu ti se poklonit ti si jedini koji moze dobivat fiziku na medim sa ati grafickom bez fps dropaBelji se

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

U konfiguracijama sa AMD karticama procesor obrađuje fiziku.

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
win32 kaže...

U konfiguracijama sa AMD karticama procesor obrađuje fiziku.

i svejedno nemislim da ima dovoljno jak procesor da igra na medium sa 50 fpsaNeodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Svejedno uključili vi PhysX na High fiziku i dalje velikom vecinom vrti procesor. Pri tom nemislim samo na ATi konfiguracije - vec i na nvidia.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

i svejedno nemislim da ima dovoljno jak procesor da igra na medium sa 50 fpsaNeodlučan

Naravno da nema. Nemam ni ja. Domba vas vuče za nos.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Svejedno uključili vi PhysX na High fiziku i dalje velikom vecinom vrti procesor. Pri tom nemislim samo na ATi konfiguracije - vec i na nvidia.

Je, samo što kod Nvidie GPU dio toga preuzima na sebe.

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Jebasu123 kaže...

Naravno da nema. Nemam ni ja. Domba vas vuče za nos.

domba je klinac koji ima bujnu mastu

normalno da ne igra na toj konfi na takvim postavkama s tolko fps-a kolko je rekao

15 godina
odjavljen
Mafia 2

Domba je gledao crtiće pa je izvalio da vrti igru sa tolikim frejmovima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

pls pomoc neznam zasto mi se 8 chapter kada prodam cigarete nece da ucita igra. savea se pa samo da pocne i prebaci na loading i tako traje dugo i uikad da prestane trebali tako ili sta pls help

██████████████████████████████████████████████████████████████████

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na koliko bi fps-a meni vrtilo,konfa je pod moj pc,nego kažete da nema slobodnog
http://kristijan3d.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekida kaže...
na koliko bi fps-a meni vrtilo,konfa je pod moj pc,nego kažete da nema slobodnog

30 max bez fizike ofc,i nešto spustit na medium

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Zekida kaže...

a kad bi sve na high,nikad ništa ne igram na medium

http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
Zekida kaže...
john_ryder kaže...
Zekida kaže...

a kad bi sve na high,nikad ništa ne igram na medium

ha onda znatno manje,uzmi si neki X4 proc. od amd-a i još pukni 2 gige rama i onda deri na high

15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Radilo bi high bez problema.

Jedino možda AA da staviš na OFF i ne spušta se ispod 30 fpsa nikako.

Naravno bez fizike.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ti bokca mafia je za moju konfu super optimizirana, sad sam PhysX stavio na high (pobrisao sam onu odjecu) i fps mi ne pada ispod 48, a kad ukljucim AA onda ne pada ispod 30 (makar su i dalje rubovi nazubljeni)

uglavnom ja sam prezadovoljan kako leti.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

pls pomoc neznam zasto mi se 8 chapter kada prodam cigarete nece da ucita igra. savea se pa samo da pocne i prebaci na loading i tako traje dugo i uikad da prestane trebali tako ili sta pls help

molim vas za savjet.

15 godina
neaktivan

restartaj misiju

16 godina
neaktivan
Mafia 2

jesam ali opet nece

EDIT: tnx uspio sam skino sam neke stvari i sad radi ko i prije

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:07 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice