Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.288.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
TopForumaš kaže...

skupio sve casopise napokon

sad si razmisljam dali da bacim drk*cu

kako god igra je losa ak se skipaju cutscene

i voznja mi je vec fakat isla na zivce

sreca sto sam koristio dlc aute pa nije bilo tak lose

OMFG, oćeš da ti kažem gdje ima dobrih hookers? lol

Ali ak već ti je želja, evo moj avatar je predobar haha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 21:25 (Kora).
15 godina
protjeran
dok ti razmisljas ja vec gotov 3 puta :D
If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
I Am Alive kaže...

pitam se s cime! Izlanuo se

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
protjeran
marinn95 kaže...
I Am Alive kaže...

pitam se s cime! Izlanuo se

Pa 3 puta prešao Mafiju 2........lol

Dinamo živi vječno
16 godina

:)

-.-' -.-'
16 godina
TopForumaš kaže...

skupio sve casopise napokon

sad si razmisljam dali da bacim drk*cu

kako god igra je losa ak se skipaju cutscene

i voznja mi je vec fakat isla na zivce

sreca sto sam koristio dlc aute pa nije bilo tak lose

bilo bi lijepo od tebe da podjelis te slike  Smijeh

16 godina

a dali netko zna mozda kad bu onaj dlc kaj se pomocu njega mogu stavljati custom vinyli na svaki auto, dodavat supercharger, tj. dodatno tuniranje. ??

bio je na youtubeu video ali nisam nasao.

edit: evo mi odgovora. Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 22:25 (marinn95).
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

a dali netko zna mozda kad bu onaj dlc kaj se pomocu njega mogu stavljati custom vinyli na svaki auto, dodavat supercharger, tj. dodatno tuniranje. ??

bio je na youtubeu video ali nisam nasao.

edit: evo mi odgovora. Neodlučan

Šta kao samo za ps3, debili.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

znaci evo vam dlc betreyal of jimmy

nudi 25 side arkadnih misija

trenutno je vani samo za ps3

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2
Priča se da će i za pc ili?
MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

pitanje za one koji su probali free roam mod

dali je bugovit te kolko jako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo prošao Origigi MafiuII i u usporedbi sa prvom Mafiom ovo je čisti ispljuvak, zapravo više sliči na Driver4 nego Mafiu. Misije se svode na banalno ustajanje iz kreveta, vožnje sa autom do točke A(di se dobije zadatak), pa onda još malo vožnje do točke B(gdi se malo roka), pa onda opet vožnja do točke A po nagradu i na kraju vožnja do kuće di se ide spat. I onda sve to ponovo do kraja igre. Sa tehničke strane isto ne oduševljava. AA filter je nepostoječi, iako ga u meniu možete "uključiti" u igri rubovi su idalje nazubljeni da sve bode za oći, također kad je uključen dolazi do problema stabilnosti framerate-a na nekim dijelovima.Support za Multi GPU sustave je nepostoječi, ajde da su barem se udostojili napraviti kakav takav suport za najobičniji SLI ili CF sa dvije grafe, al niti toga nema. Za igru sa toliko visokim buđetom to je naprosto neprihvatljivo.

I'll be back
Moj PC  
6 2 hvala 1
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

pitanje za one koji su probali free roam mod

dali je bugovit te kolko jako?

do neba :)

EDIT

zapravo procjeni sam

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 23:33 (I Am Alive).
15 godina
protjeran
microman kaže...

Evo prošao Origigi MafiuII i u usporedbi sa prvom Mafiom ovo je čisti ispljuvak, zapravo više sliči na Driver4 nego Mafiu. Misije se svode na banalno ustajanje iz kreveta, vožnje sa autom do točke A(di se dobije zadatak), pa onda još malo vožnje do točke B(gdi se malo roka), pa onda opet vožnja do točke A po nagradu i na kraju vožnja do kuće di se ide spat. I onda sve to ponovo do kraja igre. Sa tehničke strane isto ne oduševljava. AA filter je nepostoječi, iako ga u meniu možete "uključiti" u igri rubovi su idalje nazubljeni da sve bode za oći, također kad je uključen dolazi do problema stabilnosti framerate-a na nekim dijelovima.Support za Multi GPU sustave je nepostoječi, ajde da su barem se udostojili napraviti kakav takav suport za najobičniji SLI ili CF sa dvije grafe, al niti toga nema. Za igru sa toliko visokim buđetom to je naprosto neprihvatljivo.

Kakvim budžetom? Kolikim?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Odkud da ja znam, al šuška se po netu da je prilično velik. To netreba ni začuditi jer je igra bila JAAAAKKKKOOOO dugo u razvoju. No svejedno za igru ovog štiha je neprihvatljivo da ima shebani AA filtar i nepostoječi Multi GPU suport. Kao što rekoh u usporedbi sa prvom mafiom ovo je čisti ispljuvak što još nebi začudilo da je igra napravljena na brzaka(Kao NFS ili COD primjerice), al kad je tako dugo u izradi i ispadne ovako polovično(blago rečeno) onda stvarno nemogu obijasnit svoje razočaranje. I da igra je bezobrazno kratka u usporedbi sa prvom mafiom, ima hebeno loš završetak, nema poštenih dodatnih zadataka, nema mogučnost nastavka igre poslije završetka. Uglavnom nema puno toga što je prva Mafia imala.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel zna netko kako mogu vozit sa volanom. Imam logitech momo. U igri kad udjem u opcije onaj controler setting mi je siv i nemogu uc u njega. Jel zna netko u cem je problem, i kako bi mogo igrat s volanom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
microman kaže...
Kora kaže...

Odkud da ja znam, al šuška se po netu da je prilično velik. To netreba ni začuditi jer je igra bila JAAAAKKKKOOOO dugo u razvoju. No svejedno za igru ovog štiha je neprihvatljivo da ima shebani AA filtar i nepostoječi Multi GPU suport. Kao što rekoh u usporedbi sa prvom mafiom ovo je čisti ispljuvak što još nebi začudilo da je igra napravljena na brzaka(Kao NFS ili COD primjerice), al kad je tako dugo u izradi i ispadne ovako polovično(blago rečeno) onda stvarno nemogu obijasnit svoje razočaranje. I da igra je bezobrazno kratka u usporedbi sa prvom mafiom, ima hebeno loš završetak, nema poštenih dodatnih zadataka, nema mogučnost nastavka igre poslije završetka. Uglavnom nema puno toga što je prva Mafia imala.

Kažeš tolikim budžetom, a nemaš pojma ni koliki je. Ne bulazni ako nemaš provjerene podatke. Tko kaže da im je velik budžet? Možda je zapravo vrlo mali. Btw ne znači ako je izašla 8 godina nakon prve Mafije da su je oni razvijali 8 godina, što se ikog tiče mogli su oni početi razvijati ju štajaznam 2008

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 0:41 (Kora).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
microman kaže...

Kažeš tolikim budžetom, a nemaš pojma ni koliki je. Ne bulazni ako nemaš provjerene podatke. Tko kaže da im je velik budžet? Možda je zapravo vrlo mali. Btw ne znači ako je izašla 8 godina nakon prve Mafije da su je oni razvijali 8 godina, što se ikog tiče mogli su oni početi razvijati ju štajaznam 2008

Pa kako je igra ispala izgleda da i jesu.LOL. Al pošten AA filtar ima i The Witcher.  skaliranje na MULTI GPU platformama je nepostoječe, štoviše bolje radi sa jednom grafom.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
microman kaže...
Kora kaže...

Vrlo mali nije sigurno samo može biti velik.Do sada je gta 4 igra u koju je uloženo najviše love.

ma da
16 godina

sta je bilo, bilo je. da su mogli bolje, mogli su. sta je tu je, budite zadovoljni i s tim, kak bi vam tek bilo da igra nije ni izasla?

poklonjenom konju se negleda u zube Namigiva

15 godina
neaktivan
Kora kaže...
microman kaže...
Kora kaže...

mislim da su u jednom intervju rekli kako su na scenariju počeli radit već 2002.,a igru su valjda počeli radit 2005.a ovo da je budžet bio velik mislim da je lauš rekao u svojoj recenziji.opet kad pogledaš da je rockstar u 3g napravio odlićni gta4 ,a ovi u 5g nisu mogli napraviti odličnu igru,to je žalosnoMršti se

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 1:08 (Jackal).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dečki, na vašem mjestu bi jako dobro pazio što pričate o mafiji. Još jedna takva neslana šala i šaljem dečke...

nemojte reći da vas nisam upozorio...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 1:15 (Don Salvatore).

0 9 hvala 0
16 godina
opet kad pogledaš da je rockstar u 3g napravio odlićni gta4 ,a ovi u 5g nisu mogli napraviti odličnu igru,to je žalosnoMršti se

haha odlicnu igru ? ajde usporedi Mafiu II bez patcheva i GTA IV bez patcheva.

evo tek su sa 1.0.7.0. patchem toliko koliko " pokrpali " igru jer je bila zivi srot kad je izdana.

sada opcenito govorim o grafici, fps padovima,lijepi bugovi i svima dobro poznati glitchevi.

igra je bila bugovita vise nego kad se bubamare prase.

da GTA ima specijalce, helikoptere, pusku onu, pusku ovu ali Mafia raspolaze onime sto je u to vrijeme bilo dostupno a ne sada i to ju po mom misljenju cini boljom od GTA, kako bi sad bilo da se recimo u Mafii vidjeo npr. Minigun, to nema smisla zar ne?

drago mi je sto sam dao svoje misljenje. Osmijeh

15 godina
neaktivan
microman kaže...

skaliranje na MULTI GPU platformama je nepostoječe, štoviše bolje radi sa jednom grafom.

jel bi se dalo nesto izvest da jedna grafa vrti samo grafiku, a druga za fiziku?

460 ljepo vrti grafiku, jos jedna 460 samo za fiziku, uf....teoretski, mozda bi u praksi bila druga prica

15 godina
marinn95 kaže...
opet kad pogledaš da je rockstar u 3g napravio odlićni gta4 ,a ovi u 5g nisu mogli napraviti odličnu igru,to je žalosnoMršti se

haha odlicnu igru ? ajde usporedi Mafiu II bez patcheva i GTA IV bez patcheva.

evo tek su sa 1.0.7.0. patchem toliko koliko " pokrpali " igru jer je bila zivi srot kad je izdana.

sada opcenito govorim o grafici, fps padovima,lijepi bugovi i svima dobro poznati glitchevi.

igra je bila bugovita vise nego kad se bubamare prase.

da GTA ima specijalce, helikoptere, pusku onu, pusku ovu ali Mafia raspolaze onime sto je u to vrijeme bilo dostupno a ne sada i to ju po mom misljenju cini boljom od GTA, kako bi sad bilo da se recimo u Mafii vidjeo npr. Minigun, to nema smisla zar ne?

drago mi je sto sam dao svoje misljenje. Osmijeh

pa nije PC mjerilo, pogledaj gta4 na konzolama... tamo bez patcheva radi x puta bolje nego na high end PC-u

bc2: SaPPhir3
16 godina

pa dobro ali ima i nas koji nemamo novaca na bacanje Namigiva

15 godina
protjeran
marinn95 kaže...

Ma daj, pa nitko ovdje nema originalnu mafiju 2, a onda poslije neki u drugim temama pričaju kako imaju samo originalne igre i nikad nebi piratizirali, licemjeri jedni :))

Dinamo živi vječno
16 godina

aj ti gore dubre tiho(marin95),i dolazi na face,i opet si zaboravio ugasit svijetla od bmwa -.-

http://movies-monkey.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 1:24 (dado16).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
marinn95 kaže...

Ma daj, pa nitko ovdje nema originalnu mafiju 2, a onda poslije neki u drugim temama pričaju kako imaju samo originalne igre i nikad nebi piratizirali, licemjeri jedni :))

Svaki vjerni i odani mafijaš ima original mafiju.

16 godina
jjos jedan trol?
http://movies-monkey.blogspot.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice