Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.276.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Izgledaju da ne odustaju od izdavanja DLC-ova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

ma odlicno , novi dlc! pa joe"s i jimmy vendenta su me super zabavili , jedva cekam da ga nadem za pc , zasad sam samo za xbox nasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

ima na partisu verzija za pc!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 0:17 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Evo jos malo:

This is official DLC from Special Edition (exclusively available in Czech Republic, Poland and Russia). 

No kao sto rekoh, ocito vec svi imaju instaliran DLC tako da je ta "ekskluziva" dostupna i za Hrvatsku. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

kako jadno...vise neznaju sta ce napraviti da DLC rokaju...mogli su to sve staviti u 1 igru...samo nacin kako zaraditi vise para...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Ja mogu reći da što više igram, igra me više oduševljava. Onaj ugođaj iz 40-ih godina mi je predobar. Pravo osvježenje za mene.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
DamageHigh kaže...

Ja mogu reći da što više igram, igra me više oduševljava. Onaj ugođaj iz 40-ih godina mi je predobar. Pravo osvježenje za mene.

Koliko god ljudi pljuvali po igri za mene igra ima ono sot 90% danasnjih igara nema a to je atmosfera :D evo sad prelazim po drugi pot posto sam kupio original i bas uzivam :D

16 godina
Mafia 2

Bolje da su napravili igru kak spada, sa dobrom i malo dužom pričom umjesto da su podjelili igru u nekoliko dlc-eva samo kako bi zaradili.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

ocito nisi igrao mafiu 1, ja tu nemam nikakav ugodaj, a pogotovo osjecaj pripadnosti nekoj mafijaskoj obitelji

dex3108 kaže...
DamageHigh kaže...

Koliko god ljudi pljuvali po igri za mene igra ima ono sot 90% danasnjih igara nema a to je atmosfera :D evo sad prelazim po drugi pot posto sam kupio original i bas uzivam :D

i za tebe vrijedi moj odgovor tu iznad...

Jack Sparrow kaže...

Bolje da su napravili igru kak spada, sa dobrom i malo dužom pričom umjesto da su podjelili igru u nekoliko dlc-eva samo kako bi zaradili.

upravo to...

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja nisam nikada uporedjivao M2 sa M1 i ne zelim da ih uporedjujem. To da su mogli sve da stave u jednu igru to stoji ali danas rjetko koja igra ima atmosferu. M2 ima atmosveru u smislu grada iz 40-tih - 50-tih a ne u smislu pripadnosti mafiji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ako netko ne zna odite kod bravara Guiseppea i kupite si moficirani colt .45. Vrijedi svaki dolar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

ma mene je igra detaljima i kvalitetom odusevila , i ugodaj i radio ako ste pozorno slusali , sve predobro , i svaki dlc mi je dosad dao par sati vrhunske zabave , mislim da ce i ovaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Ako netko ne zna odite kod bravara Guiseppea i kupite si moficirani colt .45. Vrijedi svaki dolar.

Pa kako? Ne prodaje on oružje...

15 godina
U pravu si. Nisam igrao Mafiu 1.
Ovo s DLC-ima se apaolutno slažem, ali eto, moram priznati da ne kupujem originale tako da me to ne dira previše.
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo, baš sam isprobao ''punu linearnost'' igre. Odigrao sam ovaj novi DLC s Joeom, i saznao da je Vito uhićen bio jer ga je jedan prodavač cinkao (kad je prodavao one gas stamps). I onda sam otišao igrati s Vitom i došao do tog levela, i svaki put kad bih prodao kupon, ubio bih prodavača i tako svakoga {#} Znam da zvuči loše, ali čisto radi probe. I na kraju, opet su me uhapsili (mada me ovaj put nije imao tko cinkati). Tako da, linearnost do besvijesti...

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo, baš sam isprobao ''punu linearnost'' igre. Odigrao sam ovaj novi DLC s Joeom, i saznao da je Vito uhićen bio jer ga je jedan prodavač cinkao (kad je prodavao one gas stamps). I onda sam otišao igrati s Vitom i došao do tog levela, i svaki put kad bih prodao kupon, ubio bih prodavača i tako svakoga {#} Znam da zvuči loše, ali čisto radi probe. I na kraju, opet su me uhapsili (mada me ovaj put nije imao tko cinkati). Tako da, linearnost do besvijesti...

{#}

15 godina
Riker kaže...
308gtsfan kaže...

jeah right , ja sad bia do njega , ima molotov koktela , magnum i modificirani colt koji je stvarno dobar.

15 godina
neaktivan
Mafia 2
Ako ima tko da podjeli na PM link za dlc The Betrayal of Jimmy, PC verzija naravno..
Hvala
MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
Ako ima tko da podjeli na PM link za dlc The Betrayal of Jimmy, PC verzija naravno..
Hvala

Moze i meni...{#}

16 godina
neaktivan
Mafia 2

ovu mafiu netreba igrat dok neizadu svi dlcovi.ovako mi se sve pomijesalo,ništa nisučim izgubilo je onu prvotnu pricu..... ipa je demo kako je netko rekao bio najbolji dio igre....

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

jel neko zna postoji li mod da te nevata policija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2
Jeste zadovoljni za zadnjim dlc-om BoJ? Pretpostavljam da je bolji od Jimmys vendeta ali losiji od Joes Adventures?
MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Omerta23 kaže...
Jeste zadovoljni za zadnjim dlc-om BoJ? Pretpostavljam da je bolji od Jimmys vendeta ali losiji od Joes Adventures?

otprilike tako ,evo na 85% sam , al definitivno ovo mi je opet 8-9 sati vrhunske zabave!,bas uzivam u mafiji i sva 3 dlc-a, toplo se nadam cetvrtom.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

kako se zove treci, i zasto ovaj joes adventures kad udem u njega pise loading i neki tekstovi pusti a nikad pocet igrat nikako da nestanu

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 1:44 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kako se zove treci, i zasto ovaj joes adventures kad udem u njega pise loading i neki tekstovi pusti a nikad pocet igrat nikako da nestanu

Ja ne shvaćam...Što ti ne bi bilo lakše da malo pogledaš postove iznad, a ne da pišeš sve ovo?

16 godina
neaktivan
Riker kaže...
308gtsfan kaže...

Sorry nisam napisao da je to samo moguće u JA-u. Inače prodaje kad igraš s Vitom magnum, molotov i set ključeva i inox lonaca

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 9:12 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan

moze link od dva ili barem od 1 dlca upadte 2 ali da radi imo sam prije ali pise loadin saljite na pm pls

15 godina
neaktivan
Mafia 2

super je kod ovog joi adventures sto su stavili onu cestu dodatnu na karti, i sto god herry-a ima onoliki izbor oruzija za kupit samo mi je za sto nema one strojnice mg-42...e uostalom kod mene je piratska mafia jel neko zna ima li igdi kupit orginal a da je ispod 300 kn

0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...

super je kod ovog joi adventures sto su stavili onu cestu dodatnu na karti, i sto god herry-a ima onoliki izbor oruzija za kupit samo mi je za sto nema one strojnice mg-42...e uostalom kod mene je piratska mafia jel neko zna ima li igdi kupit orginal a da je ispod 300 kn

Nigdje. Jer ako je na Steam-u 350 kn..onda nema šanse da je negdje drugdje manje..

Jedino ako bude kakva akcija na Steam-u..

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

zove se betrayal of jimmy, a nece ti pocet igrat jer ti nevalja kreker...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice