Eeeee, nisam dugo bio u ovoj temi, jel izašao Joes Adventures? Ako ne kad izlazi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eeeee, nisam dugo bio u ovoj temi, jel izašao Joes Adventures? Ako ne kad izlazi?
offtopic: jesi ovo ti? klik
ontopic: nije, najavljeno je za PC, PS3, XBOX 360, a pod vrijeme je navedeno " later this year " ..
offtopic: jesi ovo ti? klik
ontopic: nije, najavljeno je za PC, PS3, XBOX 360, a pod vrijeme je navedeno " later this year " ..
LOL ne, gdje si samo to našao haha nisam to ja, taj izgleda kao neki drogeraš hahaha
offtopic: jesi ovo ti?
Ako i jest, zašto stavljaš link na FB profil, nije u redu.
Btw mislim da je prije jedno 2-3 tjedna netko stavio tu sliku ovdje na BUG-u bircu iz zezancije, bila njegova ili ne, pa je moguće da mi podvaliti netko hoće :))))
Evo izasao je Mafia 2 patch za PC. Popravlja Chapter 14 problem...
Dali još nešto poboljšava taj patch?
malo sam unakazio ovu ljepoticu :d
Gdje si nasao ovaj auto sa takvom motorcinom :)?
skines sve dlc ove i freeride mod i imas ga u garazi , kad ga ides sredit stavis supercharged i dobijes motorcinu, najbrze auto u igri , ide 150mph, tj kad celer dode do 140 on jos ubrzava.
Taj auto je dobio u DLCu i tuniro ga u Jimmy Vadentta DLCu,i zato mu viri motor van.
Ne, samo to.
Nekima ima problem da kad zavrsis taj chapter 14, da bude crn ekran, tj. nece da loadira u 15 chapter.
Imam problema s pravljenjem screenshota u igri,stisnem F10 na frapsu i napravim sliku no slika je svaka kao
ova što sam priložio
U svim drugim igrama radi kako treba.
Baš je dobra...umjetnicka
Imam problema s pravljenjem screenshota u igri,stisnem F10 na frapsu i napravim sliku no slika je svaka kao
ova što sam priložio
preluda psihodelija!!!
moga bi ti ovo utrziti :)
ova što sam priložio
preluda psihodelija!!!
moga bi ti ovo utrziti :)
Imam stotinjak takvih slika,dajte zna li netko kako da to riješim?
mozda su to namjerno stavili na frapsu. meni sa print scrn normalno vata, a xfire cu probati sutra.
mozda su to namjerno stavili na frapsu. meni sa print scrn normalno vata, a xfire cu probati sutra.
Jooooj ja zaboravio na XF totalno.
EDIT:XF Mi neće napraviti sliku,a video bude crn.
ostao ti je jedino print screen pa paste new bitmap image :)
Pa ja mislim da xf uopče ne prepoznaje piratsku igru, zato jer kad neka igra ide samo preko steama, kao ova, treba imati onaj steam fail koji inače piratske igre nemaju, a originali imaju.
Jedino postoji modanje settingsa unutar datoteke gdje je xf instaliran, sad neznam što treba upisati, ali znam da se to modalo kako bi prepoznalo piratski mw2.
Je metro je. I bit će novih zgrada i područja i to sve za točno mjeseca dana.
i samo 9,99$
i samo 9,99$
da, "samo". kad sve zbrojiš igra košta preko 500kn.
i samo 9,99$
da, "samo". kad sve zbrojiš igra košta preko 500kn.
Probaj zbrojit koliko kosta npr. Rail Works 2 sa svim DLC-ima (cijena DLC-eva bez igre je oko 950 dolara)!? Mogao bi iza tih 500 skoro pa dodati jos jednu nulu, tako da je ovo sve jos prihvatljivo...makar bilo bi ok da je free download.
No ionako ce vecina ekipe to ma kraju imati na neki nacin free....
presao sam igru bila mi je odlicna.... samo steta sto se moras drzati bas price jer nemas bas nesto previse slobode po gradu...... a igrica zavrsava tako da bi uskoro treabo doci i 3 dio..... :D