Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Da, ne bi bilo loše imati i kojeg long ranged protivnika, da ima drukčijih pristupa, samo im treba naći dobro mjesto u igri.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
PLASMAorLCD kaže...

Da, ne bi bilo loše imati i kojeg long ranged protivnika, da ima drukčijih pristupa, samo im treba naći dobro mjesto u igri.

Mislim da sam našao za Gobline pravo mjesto, ali neću ništa govoriti, iznenadite se kad vas zaspu sa strijelama :D

Također bitno je da pronađem pravi health za protivnike, to ću dobro istestirati :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Da, da ne bi bilo teško kao u prvom demou, još uvijek imam nekakav ''neprijatni'' osjećaj nakon onoga, morao sam ga 30 puta udariti, a on mene na 20HP svede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Da, ovo je za drugu igru. Nikad nisam bio dobar za smišljanje priča, ali vidim da ti jesi, u to sam se uvjerio i sad, a i prije. Tako da ako imaš nešto na umu da se popravi ili možda ako imaš potpuno novu priču slobodno reci, dobro bi mi došla :)

Ajd recimo ovako,da malo preformuliramo tvoju:

Selo,grad zarazeno recimo nekakvim virusom koji je ljude pretvorio u krvolocne zombace,trolove,gobline itd.....
Ti si djecarac koji nema blage veze o nicemu,samo camis u kutu nekakve sobice sakriven sa nekolicinom od zombaca!
Imas brata koji je stariji i neustrasiv,on odluci otici od vas i pronaci ljek o kojemu svi pricaju!No belaj se desi i njegov demo prestaje u sobi sa ljekom okruzen zombijima!
Tu krece igra.Ti se dizes i kreces u potragu za bratom,ne znajuci sta mu se desilo!
Burajz ti je ostavljao tragove,smjernice,koje su bitne za mozganje u igri!Dalje sam odluci o neprijateljima,sobama...itd.
Napomenuo sam ti preko PP da se meni osobno svida orginalna ideja fightova sa bossovima,u kojima nece biti rjesenje,puko napucavanje,nego da svaki boss ima slabu tocku,koju moras sam otkriti i to upotrebiti protiv njega!Ideju sam pokupio od meni osobno najdraze PS2 igre Shadow of colossus  ,ili nesto tipa voda+struja,led+vatra svi smo gledali Pokemone....LOL!
Bossovi mogu biti roditelji(mada ovo mi nekako smrdi na bljak!),no obavezno final boss mora biti brat ili on kao pomocnik glavnome bossu,tj naucniku koji je izmislio virus!

Ako ova pricica zazivi u igri bilo bi fino da kao bossa ubacis i MENE,tj.debeli kum koji mase okolo za 2 sikire!{#}

Ne znam koliko je moguce ovo sve napraviti u FPS creatoru,ali jbg ne mogu se sjetiti nicega vise!

......da vam je samo znati koliko sam puta morao editirati ovaj post,koji mi je bio zabranjen zbog "prostih" rijeci,uglavnom ovo je daaaaleko od orginalnog prvog posta!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 21:54 (Godfahter).
15 godina
protjeran
Life is Hard

Ja se samo nadam da za sve što si koristio u igri imaš prava...

Straight Edge

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da, da ne bi bilo teško kao u prvom demou, još uvijek imam nekakav ''neprijatni'' osjećaj nakon onoga, morao sam ga 30 puta udariti, a on mene na 20HP svede.

Da, sa tim sam napravio veliku grešku, ali sada će biti ispravljeno, stim ako bude neki boss u beti da će biti težak za ubiti :)

Godfahter kaže...

Ajd recimo ovako,da malo preformuliramo tvoju:

Selo,grad zarazeno recimo nekakvim virusom koji je ljude pretvorio u krvolocne zombace,trolove,gobline itd.....
Ti si djecarac koji nema blage veze o nicemu,samo camis u kutu nekakve sobice sakriven sa nekolicinom od zombaca!
Imas brata koji je stariji i neustrasiv,on odluci otici od vas i pronaci ljek o kojemu svi pricaju!No belaj se desi i njegov demo prestaje u sobi sa ljekom okruzen zombijima!
Tu krece igra.Ti se dizes i kreces u potragu za bratom,ne znajuci sta mu se desilo!
Burajz ti je ostavljao tragove,smjernice,koje su bitne za mozganje u igri!Dalje sam odluci o neprijateljima,sobama...itd.
Napomenuo sam ti preko PP da se meni osobno svida orginalna ideja fightova sa bossovima,u kojima nece biti rjesenje,puko napucavanje,nego da svaki boss ima slabu tocku,koju moras sam otkriti i to upotrebiti protiv njega!Ideju sam pokupio od meni osobno najdraze PS2 igre Shadow of colossus  ,ili nesto tipa voda+struja,led+vatra svi smo gledali Pokemone....LOL!
Bossovi mogu biti roditelji(mada ovo mi nekako smrdi na bljak!),no obavezno final boss mora biti brat ili on kao pomocnik glavnome bossu,tj naucniku koji je izmislio virus!

Ako ova pricica zazivi u igri bilo bi fino da kao bossa ubacis i MENE,tj.debeli kum koji mase okolo za 2 sikire!{#}

Ne znam koliko je moguce ovo sve napraviti u FPS creatoru,ali jbg ne mogu se sjetiti nicega vise!

......da vam je samo znati koliko sam puta morao editirati ovaj post,koji mi je bio zabranjen zbog "prostih" rijeci,uglavnom ovo je daaaaleko od orginalnog prvog posta!

Znao sam da me nećeš iznevjeriti, poprilično dobro, uzet ću to na razmatranje tek kad završim Life is Hard :)

netko,netkovic kaže...

Ja se samo nadam da za sve što si koristio u igri imaš prava...

Naravno da imam, ne brini za to {#}

Za sad 11 BETA testera, bilo bi dobro kada bih se još neko javio da bude, otvorena su mjesta još malo :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Izvinite za dupli post, ali obavještavam da je dizajn gotov i da sada slijedi ubacivanje zvukova i naravno neprijatelja :) 

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Naišao sam na velike probleme sa memory cap-om tako da su male šanse da večeras beta testeri isprobaju. Sad moram da smanjim kvalitet i uklonim nepotrebne sobe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Četvrti post  {#} 

AI je toliko poboljšan sa novim likovima da sam se zadivio, likovi me u sobi sje*ali za 5 sekundi, uzeli mi health od 500 xD

Malo sam riješio situaciju sa memory cap-om, ali i dalje me proganja, jedva ga se riješim :O

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Life is Hard

Evo tek toliko da ne postas zaredom!

Popela se žaba na banderu,češe picu o trofaznu žicu!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Beta je u završnoj fazi dorađivanja, bitno je napomenuti i to da će biti snajperista na nekim mjestima, tako da će biti veoma teško, ali također i vi će te imati snajper {#} Tako da ako koji put poginete, a ne znate ko vas je ubio, vjerovatno snajper sa nekog skrivenog mjesta. Također pored zombia i svakvih stoverenja susret će te se i sa ljudima, koji su puno teži i pametniji od stvorenja. Par slika ( komentirajte )

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Life is Hard

A kako je to riješeno respawnanje? Neki checkpointovi pred ulazima u druge sobe, skroz na početak ili nešto treće?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

A kako je to riješeno respawnanje? Neki checkpointovi pred ulazima u druge sobe, skroz na početak ili nešto treće?

Za betu će te imati 3 života od 100 health, tako da će te nastavljat od početka, ali sa ubijenim neprijateljima. Jedino ako vas ubiju 3 puta onda morate ispočetka, tako će biti u beti.

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Je li moguće staviti checkpointove, kao na slici? Da bude negdje prije nego što otvoriš vrata/na mjestu gdje skreneš prije veće grupe neprijatelja, ili negdje gdje ti je veća mogućnost pogibanja. Da ne moraš sve od početka prolaziti ono što si istražio.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Je li moguće staviti checkpointove, kao na slici? Da bude negdje prije nego što otvoriš vrata/na mjestu gdje skreneš prije veće grupe neprijatelja, ili negdje gdje ti je veća mogućnost pogibanja. Da ne moraš sve od početka prolaziti ono što si istražio.

Sad sam malo potražio skripte za checkpoint i izgleda da će bit moguće tako nešto da se napravi :) 

Dobar prijedlog :D

15 godina
neaktivan
Life is Hard
Hvala što si ga uzeo u obzir. =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Sasvim slučajno sam naišao na ovu temu i vidim po screenovima da se igra dosta dobro razvija.

Zadivljen sam uloženim trudom u neke stvari na ss-ovima.

U ostalom imaš potporu forumaša.. ;)

Sretno u budućem radu!

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
Hvala što si ga uzeo u obzir. =)

Nije još 100% da ću moći implementirati tu tvoju ideju, ali ono što ja najvažnije je to da sam našao skripte :)

Zeppe kaže...

Sasvim slučajno sam naišao na ovu temu i vidim po screenovima da se igra dosta dobro razvija.

Zadivljen sam uloženim trudom u neke stvari na ss-ovima.

U ostalom imaš potporu forumaša.. ;)

Sretno u budućem radu!

Hvala mnogo, puno mi znače ovakvi postovi za daljni rad iako imam nekih problema sad.

12-13 BETA testera do sad, još primam prijave, tako da ako još neko žele, PM je tu :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Da, zato kažem nek si ga bar uzeo u obzir. {#}

Šteta što imaš problema s tom memorijom, objasniš to malo podrobnije, što je točno problem? Imaš neko ograničenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Šteta što imaš problema s tom memorijom, objasniš to malo podrobnije, što je točno problem? Imaš neko ograničenje?

Da, imam ograničenje na 1.85 GB Memory cap-a. To se dešava kad staviš previše soba, predmeta, osvjetljenja i td. Ima solucija, ali samo na 64bit verzijama Win-sa, ali kod mene je 32bit tako da mi te solucije koji bi pomogle da ideš čak i do 3 GB ne mogu pomoći. Pokušavam, tražim, ali teško to ide, moglo bi se, ali kad bih smanjio detalje i tada izgleda užasno. Već sam 4 sobe uklonio, ali opet ne može. Nadam se da ću već nešto pronać.

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Šteta. Ne možeš igru nekako razvaliti u 2 dijela?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Šteta. Ne možeš igru nekako razvaliti u 2 dijela?

Razmišljao sam da stavim nekakve chaptere ili nešto tako, igra se može razvaliti u dva dijela, bitno je samo pronaći pravi dio za to. Ako ne mogne onda cu je razvaliti u dva dijela i to je to. Nema druge opcije :)

15 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Da, imam ograničenje na 1.85 GB Memory cap-a. To se dešava kad staviš previše soba, predmeta, osvjetljenja i td. Ima solucija, ali samo na 64bit verzijama Win-sa, ali kod mene je 32bit tako da mi te solucije koji bi pomogle da ideš čak i do 3 GB ne mogu pomoći. Pokušavam, tražim, ali teško to ide, moglo bi se, ali kad bih smanjio detalje i tada izgleda užasno. Već sam 4 sobe uklonio, ali opet ne može. Nadam se da ću već nešto pronać.

Ja ti imam 64 bit,ako trebaš što testirat :D

Straight Edge
16 godina
Life is Hard

I ja sam na Win 7 x64,za testiranje sam na raspolaganju.

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Ivan_hacker kaže...

Primio sam se posla webmastera.Web-stranica je napola gotova,još ima dotjeravanja.Sutra možete očekivati forum

Edit:zaboravio sam najvažnije:life-is-hard.co.cc 

Mogu ti pomoć ako želiš... prijevod ti je loš :)

Neaktivan.
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ja ti imam 64 bit,ako trebaš što testirat :D

fromcelltohell kaže...

I ja sam na Win 7 x64,za testiranje sam na raspolaganju.

Hvala vam, ali nažalost ne možete mi pomoći, nemate iste fajlove iz mapbanka.

Ja pokušavam svim solucijama da riješim problem, ali teško.

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Uradit ću betu tako što ću smanjit grafičke detalje i neke sobe ću umanjiti i neke uklonit ( akcije neće nedostajati ) dok ću full igru srezati na par dobrih chaptera i mislim da će tako biti bolje. Beta napreduje, ne brzo, ali ide :) 

Veliki pack slika, svakako bilo kakav komentar bi dobro došao :D

Sa skoro svim oružjima će te imati ovakav odnos, morat će te stisnuti ENTER da bi ste uzeli Sa skoro svim oružjima će te imati ovakav odnos, morat će te stisnuti ENTER da bi ste uzeli
Nova pumparica, like it ? :) Nova pumparica, like it ? :)
There is goblin on sight xD There is goblin on sight xD
Sa ovim malim tenkićima nema zafrkancije, najjači su :) Sa ovim malim tenkićima nema zafrkancije, najjači su :)
Sad sam ga naljutio xD Sad sam ga naljutio xD
New strong weapon New strong weapon
Reloading :) Reloading :)
Također novo oružje :) Također novo oružje :)
Scope Scope
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 14:31 (CoLdPlay).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Life is Hard

De mi taj snipe u ruke!

Svida mi se ono iznad oruzja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Life is Hard

Autoru teme: Imaš PP{#}

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

De mi taj snipe u ruke!

Svida mi se ono iznad oruzja.

Dobit ćeš ga, ali pripazi imat će ga i neprijatelj, pa ti vidi xD

Mislim da su oružja stvarno dobra, svaki detalj je dobro razrađen ( bar ja tako mislim xD ) :)

BETA PRIJAVE DANAS ZAVRŠAVAJU, DO 18.00 ĆE BITI PRIJAVE I AKO I SADA IMAMO DOBAR BROJ TESTERA ! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice