Ajde požuri to malo kako znaš,nemrem dočekat da probam :P :P
Vjeruj mi ja sam poludio od ovih gluposti, uvijek imam problema sa upload-om. Pokušavam sve, beta je bilo još jučer završena xD
Vjeruj mi ja sam poludio od ovih gluposti, uvijek imam problema sa upload-om. Pokušavam sve, beta je bilo još jučer završena xD
Imaš t-comov ruter?Ja nemogu ništa uploudat više od 100mb na net.Loš je upload za t-com.
@coldplay možda da probaš razdvojiti u dijelove od 100 mb.
@coldplay možda da probaš razdvojiti u dijelove od 100 mb.
Pronašao sam rješenje, sad i ako me diskonektuje upload će se nastaviti. Da sam bio malo pametiniji ranije, već bi sad igrali xD
Lekcija za ubuduće
Stavim ja na mediafire ako se nekokome ne dadne skidat s megauploada
Konačno je upload završen, beta testeri će ubrzo dobiti PM sa download linkom i ostalim detaljima :)
Također veoma bitno naglasiti da sam kontaktirao i neke manje publishere i postoje zanimanja čak i da igra postane pod pokroviteljstvom nekog publishera :)
Konačno je upload završen, beta testeri će ubrzo dobiti PM sa download linkom i ostalim detaljima :)
Također veoma bitno naglasiti da sam kontaktirao i neke manje publishere i postoje zanimanja čak i da igra postane pod pokroviteljstvom nekog publishera :)
Bravo!!!!!!
Evo skinulo se za desetak min, palim je :).
Meni neće da je instalira pravilno, a Avast i MB ne pokazuju nikakve threats.
Ma sumnjam da je virus,jer sa strane Nortona pise u detaljima da je isti exe file prijavljen 5 puta,ali da ima low risk!
Probati cu Nortona totalno ugasiti,pa cemo vidjeti!
.......Mozda Run as administrator otkloni tvoje probleme?
meni isto inst bude gotov za 1 sec i nista ne na pravi.
Sve me više vuče da je upload negdje zakazao, ali opet na megaupload-u piše da igra ima 424 MB koliko i treba i toliko se skida. Meni isti setup radi dobro i dobro instalira. Stavit ću ponovo na upload, samo se želim izvinuti onima koji su skinuli.
Ma sumnjam da je virus,jer sa strane Nortona pise u detaljima da je isti exe file prijavljen 5 puta,ali da ima low risk!
Probati cu Nortona totalno ugasiti,pa cemo vidjeti!
.......Mozda Run as administrator otkloni tvoje probleme?
Nope, nije do mene problem, kaže ColdPlay da će ponovno uploadat.
Nadam se ni da ostalim nije problem. Uvijek sam imao problema sa upload-om, stvarno me više živcira.
Evo ponovno sam počeo, stvarno mi je žao još jednom, također beta je vrhunska i uživao sam dok sam igrao :)
Yea, yea, sad nas još i draži.
Nadam se ni da ostalim nije problem. Uvijek sam imao problema sa upload-om, stvarno me više živcira.
Evo ponovno sam počeo, stvarno mi je žao još jednom, također beta je vrhunska i uživao sam dok sam igrao :)
igra je vrhunska skido bi ju ak treba 100 puta!
Yea, yea, sad nas još i draži.
HAHAH ... samo sam želio da kažem xD
Radi ove greške sa upload-om učinit ću da što prije završim LF i najavim novu igru. Napravit ću mali rip-off prve misije Metro Theater, popravit bugove u ovoj drugoj misiji i napravit treću, a onda slijedi najava nove velike igre :)
Hvala opet, ali još jedan put i moći ćeš igrati betu, a kasnije nadam se da ćeš još mnogo puta skidati nove igre :D
Sad je upravo odigrao i jedan jaran i zvanično postao prvi koji je odigrao betu osim mene.
Oduševljen je igrom, čak se par puta i prepao iako nije u prvom planu horor avantura u beti. Neke bugove sam tek sad ja primjetio, a to su uglavnom likovi koji se ne vide cijeli, a pucaju, ali i pored toga će te moći pobiti sve njih :) Znači ima nekih 3-4 nevidljiva lika, ali to se lahko riješava :D
Upload je tek na 19% :O
Hvala opet, ali još jedan put i moći ćeš igrati betu, a kasnije nadam se da ćeš još mnogo puta skidati nove igre :D
Sad je upravo odigrao i jedan jaran i zvanično postao prvi koji je odigrao betu osim mene.
Oduševljen je igrom, čak se par puta i prepao iako nije u prvom planu horor avantura u beti. Neke bugove sam tek sad ja primjetio, a to su uglavnom likovi koji se ne vide cijeli, a pucaju, ali i pored toga će te moći pobiti sve njih :) Znači ima nekih 3-4 nevidljiva lika, ali to se lahko riješava :D
Upload je tek na 19% :O
i postoje zanimanja čak i da igra postane pod pokroviteljstvom nekog publishera :)
Ko prvo za to trebš imati licenzu od ovog software-a, što nevjerujem da imaš jer si valjda torentao...
Ko prvo za to trebš imati licenzu od ovog software-a, što nevjerujem da imaš jer si valjda torentao...
Imam ja validan product key :) a i da nemam, FPSC igre to uopšte ne traže jer znam ljudi koji su objavili igru sa drugim publisherom :D
Ko drugo ?
Evo četri slike tek započetog projekta kojeg ću još malo držati u tajnosti.
Ovo su nedovršene slike i bilo bi dobro kad bi koji komentar ostavili :)
Btw. upload je na 29% i to vam govori o mojoj sporini uploada xD
Samo da ti se javim za alpha testiranje. :)
Ne brini, odlučio sam da će pristup novoj igri imati samo oni alpha testeri koji su bili na Life is Hard-u i niko više :)
Još će te imati po dvije misije alpha testa i tako do 10 misija koliko će imati :D
Ponovni upload je napravljen, igru će te dobiti danas oko 12, nemam sad kad moram ići na trening, ali završena je i to ispravno
Beta V2 se skida, gotovo za 5min :))
Beta V2 se skida, gotovo za 5min :))
Ta mora radit, lično sam je skinuo i isprobao :)
Ako vam rezolucije ne bude odgovarala, znate šta vam je činiti.
Evo skinulo se, odo instalirati.
Evo skinulo se, odo instalirati.
Nadam se da će konačno moći, javi ako mogne install :)